21171
LCD - Plazma
  • Holland Kemence
    a metroban volt a 46 colos samsung, csak lemérve nem fér be :) 120ért volt amúgy
  • yugoslave
    de ha mostanában szeretnéd megvenni, nézz be vasárnap a metróba, ha van lehetőséged, hátha találsz valamit. Egy napig (dec. 18) 20%-os akció lesz a metróban minden tv-re ;)
  • yugoslave
    Én sony-t javaslom! Nem az lg-t
  • Holland Kemence
    akkor 37es méretben lg és sony felé kell kacsintgatni?
  • yugoslave
    Én is ezt olvastam egy másik fórumon... :/ nem ajánlom tehát!
  • Holland Kemence
    az a hír még mindig igaz, hogy a 37es samsungokat nem éri meg megvenni, mert tuti szar panel van benne?
  • holtodiglan
    Figyelj arra, hogy Full hd legyen, ha sok pénzed van lehet led-es is akár, de nem feltétlen szükséges. Ha játékra kell akkor figyelj a válaszidőre( 4-5ms-nél ne legyen több, de inkább kevesebb), jah meg annyi, hogy a plasma az kurvasokat fogyaszt.
  • meggyesmaris
    Sziasztok! Nem igazán értek a TV-khez. Most szeretnék egyet vásárolni ezért azt szeretném kérdezni, hogyha lenne 100.000 Ft-otok amit mindenképp televízióra kellene költenetek ti milyet vennétek? Ti biztos tudjátok mivel járnék a legjobban :) Kösz a ssegítséget
  • Borg
    Spórolsz is vagy 500ft-ot velük évente...
  • arty
    jah, ledesek felét eszik a "normálnak"
  • arty
    c - előző évi modell
    530 - erősen szarpanel kifogós

pláne miután kifutott, esélyesebb szar panellel kifogni, mint a gyártás kezdetén (amikor gondolom az a cél, hogy terjedjen róla, hogy "tökjóaképe" :/

vegyél egy 550-et, ott kisebb a kockázat :))
  • Dean Winchester
    normál tv hány wattot eszik ? :D sose néztem..
    csak mert ugye a sams 150k-s 71 Wattot.
  • Holland Kemence
    samsung le46c530ról tud valaki mondani valamit azon kívül, hogy nem led és nem 100hz?
    valami tapasztalat, panel lottó, hol tudnám megnézni milyen panel van benne
  • Dean Winchester
    samsung le37d550k1
    109.990 ft

samsung ue37d550r
    149.990 ft -> 5 év garancia

mennyire jó ez a 150k-s tv?

ma a mediaba kipróbáltam a 3d-s tv-t :D mit ne mondjak lóf*sz volt a 3D-s élmény ,kb úgy vagyok vele ,hogy ezért még 10 ezer forintot se fizetnék!!!

holnap után tuti venni szeretnék egyet ,szóval az utolsó postokat írom tv ügyben!
    köszönöm az eddigi segítségeiteket is!
  • vazul001
    Üdv. Az érdekelne, hogy a Panákhoz bónuszba adott Avatar 3D filmen van -e magyar hang?
  • cloud.strife
    Nem szar. Csak van jobb, de drágább.... Ez a világ már csak így működik... :)
  • Dean Winchester
    én örülök ,hogy véleményezte! viszont te is nyugodtan jelezhetnél felém 1 vagy 2 ajánlatot..
    főleg ha már te vagy az eladó de ha lehet ne eladói szemmel nézz most :P
  • berczely
    Na az már valami! Nagyon sz*r a Samsung a többihez képest?
  • cloud.strife
    Van a boltomban igen, egymás mellett LG, Samu, Sony azonos jellel, beállítva mind..... :)
  • cloud.strife
    Hz az vakítás volt ezelött 4 évvel köbö, ha ismernéd és tesztelnéd a tévéket tudnád hogy kell az az alapvetően rossz alapkoncepciójú LCD tévékhez. Jó Hz nélkül szar a képük mozgásban.
    De ez igaz egy sokHz-esnek hazudott mostani modellekre is. Nagyon durva marketing átcseszés folyik ma a piacon. Nagyon durva......... ( X Hz (CMR), stb.)
  • berczely
    Mert neked is ilyen van? Láttad? Néztél rajta filmeket?

Amúgy lehet, hogy elvittem magam. Nekem ez a véleményem más LCD/ LED TV-t nem néztem még max Media Markt-ban ezért tetszhet a saját ennyire...
  • cloud.strife
    Hátőőőpőő, ezzel azért vitatkoznék. Nem rossz tévé. Ennyi, nem kell az önigazoló áradozás... :):):):)
  • james69holden
    Sziasztok!

Van egy eladó LG 37LH3000 94cm-es Full HD LCD TV-m ha valakit érdekelne.
  • neevous
  • berczely
    Samsung LE 32D550! Én vagyis inkább a család most vettünk ilyen TV-t és tökéletesen meg vagyunk vele elégedve! Full HD, USB-n játszik 1080p filmet (.MKV) Olyan feketét lehet rajta beállítani, hogy beszarsz, szépen szól, energia takarékos mint az állat, van benne LAN csatlakozás (Wifi ready) betekintési szöge is nagyon jó! Nem tudom hirtelen mit mondjak még róla, de mi megvagyunk vele elégedve! Ajánlom!
  • Dean Winchester
    http://tesco.hu/akcio/muszaki-katalogus/41770
    ajánlatok innen is jöhetnének :)
    most már azt mondom a 3d el van vetve
    hd ready - full hd -> a különbség megvan , szóval full hd legyen :S
  • [NST]Cifu
    A dolog ott kezdődik, hogy a digitális adás is 50 frame/sec (Hz), tehát hiába tud a TV 100 vagy akár 400Hz-es képfrissitést, a plusz képkockákat (a bekapcsolja az ember) csak interpolálással (a X és X+1 valós képkocka közé való mesterségesen létrehozott képkockákkal) tudja megoldani. Ez meg olyan, amilyen. Szóval ezeknek a Hz szövegeknek nem kell bedőlni.

A 3D szigorúan a saját véleményem szerint jelenleg csak parasztvakítás. Akad rá egy-két-(három-négy) olyan film, ami valóban élvezhető, de hacsak nem ezeket nézed reggeltől estig, akkor kihasználva a 3D képesség nem lesz. Persze hozzá kell tenni, hogy én sztereovak vagyok, vagyis nincs kétszemes térlátásom, így a 3D TV-k nekem semmi pluszt nem nyújtanak, de a környékemen elég sok 3D fordul meg, és persze az esetek 99%-ban sima TV adás vagy sima 2D-s filmet néznek rajtuk... :)
  • Dean Winchester
    hát 1 hét múlva már nem, illetve kérdés ,hogy mikor tudja a szolgáltató beszerelni a cuccost :D
    szóval addig míg nem lesz (upc,digi,vagy t-home -bár én digire voksolok) addig analóg.
  • neevous
    Csak analóg adás menne rajta?
  • Dean Winchester
    viszont a samsungnál van ilyen ,hogy digitális zajszűrés , analóg adást szép digitálissá nyomja át? :S
    a hz mennyire szempont?
    mondjuk pont ezt a 3at néztem ki , de ha más esetleg mást ajánl azt is hallgatom mert mint mondtam én tök hülye vagyok ehhez a témához.
    egyiknél 400 Hz(phillips -130k) másiknál 100Hz-t ír. (samsung -135k)
    (sony -170k) -> itt a 3d csábít de végül ez lehet csak egy csalógató írás azt semennyire se tudom kihasználni :D szóval lehet én már most elvetem ezt.
    a két Hz között mi a különbség? (persze a számokat látom ,de képileg miben nyilvánul ez meg? Minél nagyobb a Hz szám annál jobb az nekem?

• neevous
    Az analóg adás CRT-n a legjobb.
  • Dean Winchester

amatőr kérdés következik,kéretik ezért nem megkövezni!
    Analóg vételre van nálunk lehetőség (azaz nincs digi,upc,mindig tv ... ehhez hasonló szolgáltatónk) tudom-e a következő tvken venni az adást, az analóg miatt a tv képe nagyon csúnya lesz-e illetve azért gondolom még így is szebb mint egy sima 82cm-es képcsöves tv-n?
    (Viszont tervezem valamelyik szolgáltatóhoz való szerződést így ezen alkalommal azt is megkérdezném azok közül ki melyik favorizálja?
    lehetséges:
    UPC,DIGI,T-HOME - talán a mindig tv is szóba jöhetne
    ezek közül ki , melyiket ajánlaná? (max 170 jöhet szóba) -
    képméret az min. 82cm és max 110, feleslegesnek tartom az ennél nagyobb átmérőjű televízió vásárlását. Ha 82cm-est tudtok ajánlani de nagyon erős strapabíró jó márkát akkor az is jó, viszont ha van 100cm-es az is jó lesz :D
    link1
    link2
    link3
    link4

sok tv-nél ott a 3D jelzés, ez mit takar??? 2D-s tartalmat konvertál 3D-re ,de gondolom ez is olyan lehet mint a moziban a konvertált verzió azaz lószart se ér :D
    a segítséget és a tájékoztatást meg előre is megköszönném
  • neevous
    Ha nem interferál fénycsővel a szemüveg, akkor nem vibrál jobban egy aktív szemüveges plazma 3D-ben, mint 2D-ben. Szemüveg nélküli 3D-s kijelző már van és eléggé kompromiszumos.
  • konrada
    Nem tudom hogy a legjobb-e, de szvsz. az aktív szemüveges 3D zsákutca, mert hosszabb ideig igencsak fárasztó a viselete, ráadásul a fényerőből is sokat vesz el.

Mivel passzívja csak az LG-nek van, így én ha kifejezetten a 3D volna a fő csapás, azt választanám... de inkább várnék még a szemüveg nélküli 3D tévékre. ...az sincs már messzi.
  • neevous
    Ha viszonylag közel ül a TV-hez, akkor ez ennyiért ajándék.
  • cloud.strife
    De a HX820, 920 Bravia-ról is azt írják hogy a legjobbak között van...
  • cloud.strife
    Pana plazmának (már ha bírod a plazma vibrálását)
  • Inquisitor
    Másik fórumban éppen most olvastam vitát róla, hogy az olcsóbb* kábelek (nem azért mert nem aranyozottak) spórolás okán kisebb sávszélességgel bírnak, így ahogy lentebb is írták bizonyos felbontás és képfrissítés kombóknál ezek elég zavaró hibák forrásai. És persze jellemzően a hosszabb kábeleknél jönnek elő.

*Természetesen az olcsó, olcsóbb és drága kábelen nem a bolti árak a mérvadóak, hiszen ugyan azt a kábelt megvehetjük 4-5x annyiért egyes helyeken, mint máshol, illetve aki nem vigyáz, arra simán rásóznak valami szahar kábelt 5-10 rongyért csak mert aranyozott ... vagy mert eladó szerint az márkás.

Barcames - Szerintem menj el egy multihoz, ahol ki vannak rakva Sony, Samsung, LG, esetleg egyéb 3D készülékek és nézd meg. Én kipróbáltam és nekem az LG polár megoldása (a sorfelezés ellenére) jobban bejött, de lehet te hülyét kapnál tőle. Ki kell próbálni. Van aki az összes verziótól fejfájást kap.
  • barcames
    Az lg-nek a legjobb a 3D minősége? (ha nem akkor melyiknek?)
  • arty
    nekem van pl egy 15 méteres és azzal a 720p60 és az 1080p24 is megy, de az 1080p60hz már nem ... :/

de van jópár 1méteres 800-1000 forintos kábelem is és addig variáltam a ps3-pc-xbox-ok közt őket, míg mind jó nem lett 1080p60hz-en :D