LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonképpen úgy értettem a dolgot, hogy elõbb ajánlanék 50c2-t, mint 42-es U-t, sõt még talán jobb választás a 42-es S20-nál is 3-4méteres nézési távolságra.
Én 3m-rõl nézem a 42G20-at, és az 1080p-hez valóban közelebb kell ülni, hogy észrevehetõ legyen.
Viszont ugye a HDready plazmák nem csak felbontásban maradnak el, hanem képminõségben is, szóval nem feltétlenül igaz, hogy "nyugodtan" lehet hdready-t venni erre a távolságra.
Viszont a digitalko honlapja tartalmazza a legtöbb forgalomban lévõ tv specifikációit, ráadásul korrektül, így összehasonlításra, alapinformációk megszerzésére tán a leginkább alkalmasabb... s persze be lehet lõni róla azt, melyik tv-t melyik árkategóriához tartozik.
Szóval arra jó, hogy eldönthesse az ember, mit akar keresni.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
az a +30% meg a képméretnél nem kevés. Érdemes átgondolnod, hogy nem-e jársz jobban, ha kicsit még teszel hozzá.
Itt megnézheted kb mennyit:plazma tv-k
Normális 32-es LCD olyan 150-160 körül kezdõdik.
errõl vélemény?
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE32C530F1WXXH_LCD_televizio-p53907.html
De egy lapos tv-t digitálissal is tudod hajtani, így jobb minõségû anyaggal nagyobb tv-n se lesz zavaró a kép.
...s ha még úgy is gondolod, hogy a 82 cm nagyobb mint 70, akkor ehhez adatként 82 cm kb=66 cm. Mert 4:3 adás esetén ekkora képet látsz, azaz egy retek, csiga nézése esetén még kisebb képet is kapsz, mint a nagyképernyõs crt-n.
www.digimomentsvideography.com
Ha maradunk a kollega által felhozott 42-es méretnél, akkor játszik a C2, illetve az X20. A C2 most MM-ben 120k, az X20 130k Edigitalban. Ezek a legjobb magyar garis árak. A kettõ közötti különbség az az, hogy az X20-ban van ECO mód (soha nem használtam), több a csatlakozó, illetve egy jobb képfeldolgozó teszi a dolgát benne. Ha kettõt egymás mellé tesszük, nehezen látok különbséget.
Jah és a C2 egész jól fogyaszt.
Ennyiért, fõleg ha filmnézésre akarod, inkább egy minél nagyobb plazma, még ha csak HDready is (mert 3-4 m-rõl még 50"-nál se látszik a különbség), vagy ha idegenkedsz a technikától,és a HD-hez ragaszkodsz, akkor is kapsz 40-42" környékén igen hasonló képminõséget nyújtó fénycsöves LCD-hez.
Mert a lapos tv-nél nem lehet ellõni azt, hogy "nem baj ha kicsi", a méret igenis fontos!😉
ilyet vennék, errõl a típusról tud mondani valaki valamit?
Beleolvastam, ezt találtam, bezártam. Szánalmas.
Látom nem esik le, hogy gyakorlatilag lehülyézem aki ezeket benyalja? 😊
Tényleg jó TV, netre kötve sokkal jobb minõségben lehet az AXN sorozatait nézni rajta, mint a szolgáltatómnál.
Szánalmas számháború ez......
Ha egy ilyennel lepem meg magam karácsonyra, akkor jól járok? PS3 mellé kellene fõleg, meg pc-hez monitornak. Tv rendes manualját nem találtam, de úgy néz ki, hogy fogadja hdmin pc-rõl a full hd jelet. Megnéztem élõben is és eszméletlen szép képe van.
Thrash \'Till Death
És vazze, sehol se írja, hogy a LED is LCD..... hihhetetlen.
Nem nagyon értek hozzá az is 1 nagy probléma! Fél millas tv-re meg nincs pénzem! Csak le akarom cserélni az 55 centis kistévémet valami jobbra 😄
Szar képjavítás, fekete teljes hiánya, lilafejû emberek.
Szar úgy ahogy van. Ellenben jó vékony és elmondható hogy, figyu, ez lettévé......
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/