21171
LCD - Plazma
-
#14961 Eszméletlen ojjektív vagy..... grat...
Nekem a samu cserélhetőpaneles tech tetszik nagyon. Alig szánalmas...
Lego tévé minden hülyének. De hát ugye csak jó marketing kell, azzal minden szart el lehet adni...... LOL
De ahogy mondod, majd meglátjuk. -
#14960 D5003-as tévé az amire azt mondom, hogy kritikán aluli. Ha kérdezted volna akkor inkább 5520-at és ugyanott vagy igaz az ár 30-al magasabb kb, de annál jóval jobb tv. -
#14959 Sziasztok, vettem egy UE40D5003 as LED Tv-t és fekete képnél vagy szélesebb képarányú filmnél látszik a felhősödés!!
3 napon belül vagyok, visszavigyem? Elfogadják ? SOS -
r4pt0r #14958 Én inkább azt várom mikor kezd elterjedni 40-es vagy kicsit nagyobb méretben. Bár gondolom az nem holnap lesz. :D -
#14957 szerintem márciusban majd tudok árat mondani rá:) de valszeg a c9000-es széria újárára lehet taksálni. -
Borg #14956 Jön a Samsung 55-ös OLED-je is
Ebben már RGB subpixelek vannak... valszeg még drágább lesz mint az LG :) -
#14955 A Crystal LED-es tech érdekes. A problémám, hogy még mindig van egy fantasztikus hardverünk, csak éppen a szoftver hibádzik vele baromira. -
#14954 "De várj csak, olyan új Sony tech jön beszarsz... (új led technika)"
Tán csak nem nálatok is bejön a 4. szín a képbe?:)
De ahogy látom Samu bemutatta a "kinect tv"-t:D)
na meg egy 55 colos OLED-et amit muszáj SUPER-nek hívni:)
Kíváncsi vagyok hogy a Soy mit fog tenni hogy ne csússzon még lejjebb....
Megnéztem a sony presit is.. Hát kb mint a samsung 2010-es range-e.... Ez alapján nekem rohadt nagy csalődás de majd látjuk... -
#14953 40HX720. A piac legobb tévéje most ebben a kategóriában.
De várj csak, olyan új Sony tech jön beszarsz... (új led technika) -
SlickAdam #14952 persze megprobalhatod, ha van gari es tudod produkalni masok elott is. keress ki egy olyan momentumot, ahol tuti elojon. -
SlickAdam #14951 a gond az, hogy a banding nem hiba. az, de ezert nem cserelik ki hataridon tul. ilyen a modell karakterisztikaja.:D
van nalam most egy 2010-es felsokategorias LG (akkori ara 1500 euro korul). halo (nem, nem a jatek :D) problemak, banding, ... de ilyen mind, szoval errol ennyit. -
#14950 És ezt garival kicserélik? Kinek kéne ezt megmutatni, hogy biztos az e? Most hogy így rákerestem erre a bandingra hasonló a dolog, de mintha nekem határoltabb lenne az egész csík. -
SlickAdam #14949 attol, hogy fos az összes. hetek ota keresek egy elfogadhato tv-t, de nincs emberi aron. nem mintha a high-end modellek, tokeletesek lennenek, sot!
ez nekem igy leirva banding problemanak tunik. erre kepesek ezek a takolt szemetek manapsag. -
#14948 Mitől lehet az, hogy bizonyos jeleneteknél legyen az laptopról játszott film vagy sima tv műsor a tv képernyő bal részén (ha 4 részre osztjuk a képet akkor a 2. negyedben) egy sáv látható? Egy jó 10 centis sáv fut végig a képen függőlegesen.Nem mindig látszik csak ha épp olyan fények, színek vannak a képen. Ez TV hiba lenne?
Samsung LE32D550, DiGi kábel, HDMi kábel + laptop -
#14947 Nyertél -
#14946 Én két pár zoknit vettem 650-ért 6 éve, de már kidobtam mer lyukas lett.
Jó vétel volt? :) -
#14945 4 éve vettem egy samsung 32a450-et samsung panellal 140ért
jó vétel volt? -
#14944 Most már tök mind1 nem? -
Borg #14943 Én imádom a Philipseket, de minimum 7-8, méginkább 9-es szériát vennék csak. Az alatt ugyanoylan szar mint bármelyik másik márka. -
SlickAdam #14942 mi lenne, ha megnezned magadnak es eldontened, hogy jo-e?
attol, hogy valaki leirja, hogy priiima, vagy szaaaar, attol - elvileg - nem valtozik meg a keszulek. max a fejedben. -
#14941 Sziasztok, véleményeteket kérném!
philips 42PFL3606H ezt vettem ma. 119 000 FT 2 év gar, jó vétel volt? Vélemény a Philips LCDkről? -
#14940 analog, zajos kábeltévé -> közel nézhetetlen kategoria
mpeg4-es, digitális kábeltévé -> mesziről elmegy, pontosabban inkább csak megszokod :) -
konrada #14939 Vagy ha igazolványkép méreten nézed!
...persze az nem árt, ha minél több anyaggal, forrással próbálod ki a kiszemelt tévét, mert hiába dicsérnek egy-egy típust, ha a te szemednek nem tetszik.
. -
pocoksari #14938 Köszi. De távolság még a ronda nőn is segít :)
Szerintem a boltban rá kellene vennem az eladót, hogy ugyanmá' játszon valami normál anyagot is le... -
konrada #14937 Ha egy 19"-os katódcsöves téglát digitális STB-vel hajtva néztél eddig, úgy ugyanakkora távolságból persze a 4-5x nagyobb felületen rosszabb lesz. ...de méretarányos távolságból nézve jó tévén szvsz. legalább olyan jó.
Az UTP-t bedugod, talán kicsit mokolsz és megy. A WIFI problémásabb, mert több típusnál is csak a saját dedikált dongját fogadja el, azok meg húzós árúak. -
pocoksari #14936 Sziasztok!
Légyszi segítsetek, fogalmam sincs, hogy egy normál led-tvén (40-42"; full hd) a mezei digitális (tehát nem hd) kábeltévé adása hogyan néz ki? Ocsmány lesz a képe, mondjuk a katódcsöves téglákéhoz képest?
Ahhoz elég drága, hogy a végén tévézni se tudjak :)
Amelyik támogatja az Internetet annak elég egy UTP kábel a fenekébe vagy egy wifi és működik is?
Köszi -
starline #14935 Köszönöm a válaszodat! Végül is a tévével együtt vettünk egy médialejátszót, tehát megoldva a lejátszás, csak úgy emlékeztem, mintha tudná a tévé, csak elég körülményes USB-ről. Gondoltam megpróbálom. Sok tévéről sok mindent olvastam akkoriban, lehet, hogy már keverem információkat. :) -
#14934 mkv-t nem fog lejátszani ne is erölködj. Ha ez fontos akkor vegyél kis média lejátszót vagy pc-ről nyomasd direktbe hdmi-n. Esetleg playstation media server progi a pc-re ami real time emészthetővé teszi a tv számára és hálózaton keresztül mehet. -
starline #14933 Kipróbáltam a televízión a tesztvideókat, az EX721 4 fájlt látott, de csak hármat tudott lejátszani a pendrive-ról. :( , az mkv-k közül egyet sem, az xvidet látta, de nem tudta lejátszani. Ha külső winchesterre teszem a videókat, és a tv HDD USB csatlakozójára tenném, akkor vajon látná az mkv-kat? Kipróbálni nem akarom, mert akkor formázni kellene a külső winchestert, de azokon fontos fájljaim vannak. -
starline #14932 Köszönöm! Kipróbálom őket! -
konrada #14931 Én ezt töltöttem le: teszt videók, ezzel próbálgattam le a médialejátszót.
Ezekből az EX 500 csak 3-at lát. -
starline #14930 Közben rátettem a fájlt külső winchesterre, és onnan próbáltam lejátszani, de úgy sem ment, pedig az mindent lejátszott eddig. Lehet, hogy konvertáláskor lett valami. Ezek után feladom ezt a divx plus ügyet. :) -
starline #14929 Szívesen. :) Közben kipróbáltam a divx plus-t, és az egyik videót átkonvertálta mkv-ba, amit egy olyan pendrivre tettem rá, ami 2GB-os és FAT32-es fájlrendszer van rajta. A tévé felismeri a pendrive-ot, de nem látja az mkv videót, pedig elvileg le kellene játszania? Vagy még sem? -
#14928 Ahha.... köszi.. :) -
starline #14927 Gyakorlatilag nem arra jó, mint amire szerettem volna. Az egyik fórumon olvastam róla, hogy valaki nem tudott divx-et lejátszani és ott azt javasolták neki, hogy ezt kell hozzá telepíteni. A telepítéshez csak követni kell a lépéseket, nagyon egyszerű. Na gondoltam ezt én is megpróbálom, mindent kapjon meg a tévé, ami jár neki :), de a weboldalon nem tudtam regisztrálni.
Azután az alábbi írást találtam róla:
http://manuals.playstation.net/document/hu/ps3/current/settings/divx.html
Végül rájöttem, hogy ez nem a sony oldala, hanem a ps3-é, csak megtévesztettek az ikonok, de hát van közük egymáshoz. A leírást én úgy értelmeztem, hogy videókat kölcsönözhetek ki, illetve vásárolhatok tőlük, mármint a divx(?)-től, és gondolom azt lehetne lejátszani a tévén. Mivel nekem erre nincsen szükségem, így nem nagyon mélyültem el a témában. Gyakorlatilag a divx-es honlapon sok kattintás után sikerült letölteni a divx plus nevű programot, ott lehetett egy felhasználói fiókot létrehozni, majd a tévét beregisztrálni. A divx plus program próbaváltozatos, tehát meg kell majd vásárolni, így nem igazán látom hasznát. A fiókomban pedig mutatja a számlát, ami egyelőre üres. Azt azért hozzátenném, hogy nem vagyok szakember, tehát nagy mértékben előfordulhat, hogy félreértettem valamit a divx vod-dal kapcsolatban. -
#14926 Majd meséld el nekem hogy mire jó, mert én még sosem próbáltam regelni és bajom se volt még a divx-ekkel. -
starline #14925 Megtaláltam a választ a kérdésemre a sony weboldalán, hol máshol :). -
starline #14924 Kedves Mindenki! Sony Bravia tulajdonosoktól kérdezném, hogy mi az a DivX(R) Vop, amihez regisztrációs kódot is adott a tévé, azzal, hogy regisztráljam a televíziót vop.divx.com oldalon? Megnéztem az oldalt, és szépen elvesztem a menüpontokban. Nem találom, hogy hol kell regisztrálnom. Van értelme megcsinálni, vagy ez valami fizetős alkalmazás? Előre is köszönöm a segítséget! -
#14923 -
#14922 nemtudok mitmondani, leírtam egyszer már mit mire írtam, rajtad kívül senkinek nem is volt vele gondja. De tudodmit? Tenyertél