LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenek
A tévé mindössze 2 hónapos. Érdekes, hogy böngészés közben a hiba egyáltalán nem jelentkezik. Ötletek?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az a baj hogy ha bekapcsoljuk a TV-t akkor egy 10 percig megy normálisan, utána zümmögõ hangot ad ki és büdös. És minden bekapcsolásnál ez van. Kivettük belõle a hangszórót, így már nem érezzük az égett szagot, de viszont a hangkimenetele jó, és így a hifivel tudjuk csak használni! Mivel/ mikkel lehet a gond?
Köszi a segítséget elõre is!
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
6620 barna es plusz beepitett pvr-e van (gyk tudsz adast rogziteni vele)
Mindenhol egyebet tekintve ugyanaz a TV.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintetek megér a Samsung 40C6620as 70ezerrel többet mint a Samsung 40C6500as?
Elvileg a 6500 is van LAN,nettv,vagyis mik azok a plusszok amelyekért érdemesebb megvenni a 6620ast?
Más,elképesztõ,hogy nagy boltok eladói mennyire nem értenek a tvk tudásszintjéhez,pLmi a különbség az lcd és a led között,a válasz ujjal mutatva az egyik ilyen vékony(4-5cm) ,a másik meg ilyen.vastag..,vagy az net tvékrõl,média lejátszóról halvány dunszjuk sincs!! :F
szomorú..
Kösz a választ!😊
attip
A minõségi aljzatot a TESCO-nál húzzátok meg. Miért? Hiszen több más áruházlánc is árul ilyen dolgokat. És nem hiszem, hogy a SONY, JVC stb direkt külön a TESCO-nak gyárt fosokat.
NEM VAGYOK TESCO BÉRENC!
Walk the Talk.
Épp csak LG egy darab se ...
Ennek ellenére ahogy már írtam is, a (tescoáras-minõséges) feltûnõen túl olcsó (LG) TV-ket nem teszteltem, szóval arról nem tudok véleményt mondani.
Azokon felül furcsállanám, ha nem tudnák.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
azokon a képeken mindenféle márka/típus volt, nem csak sony. rosszabb a helyzet, mint gondolod 😊
Forza.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Neeem? Nem mondod, hogy vagy 1-2 évvel volt lemaradva ezen a téren.
Hát, de.
Nézd csak meg ezt a linket: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116568841&no=1615
Biza, 2006 decemberbe vettem az elõzõ LG-t (és már akkor sem a legújabb széria volt).
Hja, hogy az akkor már DVI-os volt? Hát igen.
Hja, hogy annak már ment az 1:1 a teljes 1366x768-as felbontáson? Hát igen.
Hol volt akkor a sony? VGA-n ment neki a 1280x768 ... és talán még az sem volt 1:1 ... (2x-es áron, néztem)
De azért csak szeresd, végre összejött nekik is <#taps>#taps>
Bár épp cloud csatolta lent a képeket, hogy nem(mindig)
Azért csak fizess, biztos megér az a kis sony embléma 10-50 ezret <#taps>#taps>
Amúgy megnéztem az LG3000 manualját (ami már közel az ócsótescos minõség -alább már nem sok van-, hekkelhetõen, hogy így USB-rõl menjen az mkv)
Én már sejtem mire nem gondolt. Hát igen, elsõ mindig a RTFM ...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
ha hdmi nincs a gépen, a jack kimeneted pedig nem mûködik, akkor egy USB-s hangkártya lehet megoldás
Forza.
szeretnék egy kis segítséget kérni:
egy Fujitsu siemens amilo A1566G laptopot szeretnék összekötni egy 42 PFL5603D/12 tv-vel úgy, hogy a laptopon lejátszott zene szóljon a tv-n, ha lehet képpel együtt. 3,5 mm Jack-el sajna nem megy, mert az a laptopon nem mûködik. Elég sürgõs lenne!
Köszi elõre is!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
www.digimomentsvideography.com
Ezt mindenkinek javaslom, lévén a marketing sz.rokban úgy hazudhat a gyártó, ahogy akar, de a manualban ezt már nem teheti meg, azért igen durva dorgálást kap (meg sok pert veszít)
Tehát csak alapos manual olvasást követõen menni tesztelni, és vásárolni !
Az LG3000 volt egyébként talán minden idõk egyik legjobban hekkelt TV-je. Annyi átírt, user made firmware-t én még TV-hez nem láttam, mint ahhoz ...
mrzed001: hivatalos oldalon le se szarják az 1:1 hajthatóságot, a pécés kapcsolat ~3 sor egy-egy manualban: "ide dugd a pécéd paraszt" + egy táblázat a támgatott felbontásokról és ennyi.
továbbra is tartom, hogy felelõtlenül mondod általánositva, hogy ezek-meg-azok is hajthatok nativan, miközben nem láttad õket. pont ilyen emberek szopatták be havert az LG3000-el....
aki pécére vesz tévét, az menjen és próbálja ki elõtte laptoppal - ENNYI.
Forza.
Csakhogy én hivatalos oldalakról származó linkekkel igazoltam állításom ... neked meg csak a "többen is írták" a mindent igazoló bizonyítékaid.
Csodálod, ha senki sem vesz komolyan ? (Én sem.)
10 napig "nyaraltunk" havernál, nem fél órát próbálkoztam vele. Nem tudta. Tapasztaltam. Te meg osztod az észt a manualok és a forumtapasztalatok elolvasása alapján...
"és mert TE nem találtad meg a beállítást,"
😄
ja, én ilyen retard vagyok, nem igazodok el egy 3 oldalas menüben 😄
kicsit ugy érzem, hogy te itt próbálod mindenkivel elhitetni, hogy 2x2 5, mert többen is irták az avsforumon 😊)
Forza.
Mer van neki. Tapasztalat.
Neked van?
Vagy csak láttál már olyat aki hallott már róla?
Vagy haverod apukája vett, és játszadoztatok vele fél órát ... és mert TE nem találtad meg a beállítást, ezért a készülék a szar?
Hát, aligha a készülék a szar.
Lassan mondom, hogy megértsd: B-É-N-A--V-A-G-Y.
Valahogy úgy érzem, mintha az 1x1-et magyaráznám, és bár mindenhol le van írva a 2x2=4, te akkor is rinyálsz, hogy (nem lévõ) tapasztalataid alapján az 5.
HÁT NEM.
CONAX TECHNICRYPT modul eladó!!!
irány ár 8600 ft a posta költséget állom.
vs
marketinghányás
de te a haccázhercet is elhiszed, gondolom, mert LE-VAN-ÍRVA.
Forza.
De nem baj, nem kell ám hinni neki ...
"Each pixel of the original broadcast image is matched to a pixel on the screen."
Fordítsd már le, aztán magyarázd már máshogy (ha tudod) <#ticking>#ticking>
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
Forza.
leülhetsz, értékelhetetlen
Forza.
Kurvára nem vagy képben, de ez a multkori vitánk alkalmával már kiderült 😊
Forza.
Elég, ha csak beírod a gugliba, elsõ találat:
"Just scan is a 1:1 pixel mapping picture size, which eliminates overscan. This is useful when using the TV as a PC monitor because PCs do not have overscan, so some of the PC image would be cut off. By using Just Scan, the picture fills the screen just as it should. "
Írta Mr. Samsung (Online Brand Ambassador)
Ezt továbbá a samu hivatalos oldala is megerõsíti:
Samu FAQ
"The JustScan picture mode applies 1:1 pixel mapping to the image displayed on your TV so that:
* Each pixel of the original broadcast image is matched to a pixel on the screen.
* The image fits the screen exactly, without overlapping the sides of the screen."
Leülhetsz, egyes <#szomoru2>#szomoru2>
LG-rõl tudok ugyebár nyilatkozni, ott a Just Scan jelenti az 1:1-et
Arty, te ha ennyire nem értesz hozzá, ne osszad már az eszet <#ticking>#ticking>
Walk the Talk.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy pedig köszi-köszi a kérdés választ!
Walk the Talk.
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram