LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minta olyan sok választásod lenne 😄
Hello,
Ti 50" méretben 180-200.000ft körüli Összeg körül mien Tv-t vennétek?

Bucser
Cloud, mi a nagykerara a ue40d8000 es a 40d7000-nek, valamint a 46 colos verzioknak?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

elöl nem találtam hatul se hiszem h van

arty
tévén sincsenek "váltó-gombok" ?

Forza.

hát az eredeti távirányító nincs meg egy másik van de avval nem vált át:S
de dvd lejátszónál automatik átvált

arty
av / tv-av gomb a távirányiton?

Forza.

sziasztok remélem nem baj h ide írok de van egy régi loewe tv amin hátul van egy scart csatlakozó na és oda ha bedugom az xbox-om akkor nem vált át automatikusan a boxra és az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám átváltani? (képcsöves régi loewe tv)

arty
a tévé adás hangja elvileg megjelenik a scart csatlakozokon, onnan egy sztereo jelet le tudsz vinni a genius valamelyik stereo bemenetére

http://www.cameras-cctv.com/fs/img/product/13342-1296227089-scart.jpg

Forza.

Hello!
Segítségre lenne szükségem mivel össze szeretném kötni az LG 42ld565 ös tv -m a genius 5.1 5050 es hangrendszerrel. A Tv hátulján ezek vannak:
RF bemenet
Komponens bemenet (Y,Pb,Pr) + Hang
1(480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p) - 1080p : 60p/50p
Digitális audio kimenet (Koaxális/Optikai)
1(optikai)
HDMI/HDCP bemenet
2(480p/576p/720p/1080i/1080p) - 1 Port PC Mode
Scart csatlakozó
RGB bemenet (D-sub 15 tûs) - PC
PC audio kimenet
RS-232C (Control / SVC)

A hangrendszeren:http://kep.psharing.com/505887.jpg

Az 5.1 hez a Pc van bekötve. Viszont a Tv t nem tudom hogy lehetne milyen kábellel összekötni. ha valaki tudja az orvosságot kérem ossza meg. elõre is kösz

arty
másolásvédelem

Forza.

LG NanoLed

Szép darab.. meg az ára is. Kíváncsi lennék, hogy a PR bullshitbõl mennyi mutatkozik meg a képminõségben.
Ja és azt sem igazán értem, hogy milyen cél vezérelte az LG-t, hogy az USB minden kimenõ forgalmat letiltson.

Walk the Talk.

Én spec az LG képminõségével max elégedettt vagyok, sõt a az általa nyújtott szolgáltatásokkal is. Volt alkalmam hasonló árszegmensben több márkát összehasonlítani. De azért egy ilyen cég lehetne olyan becsületes, ha már odabiggyeszti, hogy USB (video, foto, zene), akkor a fogyikat is megemlíthetné. Egy esetleges zenét nem a TV hangszóróján akarnám hallgatni. És mondd ezekután, aki elolvassa, hogy mi a helyzet, akkor ki lesz az, aki egy bizonyos elvárásokkal LG-t akar venni?

Walk the Talk.

arty
ráadásul a 40" vs 50" azt gondolnám még egy majomnak is egyértelmü választás ... de nem, ledesemkávés kell

Forza.

neevous
Pedig annyiért, amennyibe az 50-es S20 került nem tudnék jobb TV-t mondani.

neevous
A képminõség és az ár arányát kell megnézni és mérlegelni.

cloud.strife
Vehettél volna Bravia-t is, igaz kicsit drágább, meg a Zemkávét se jácca, csak a DivX-et, de legalább jobb a képe pl. és a hang is megy mindenhonnan, mindenhova.

www.digimomentsvideography.com

arty
a képe/ára alapján

Forza.

Igazad is van meg nem is. Ha már úgy hirdetik, hogy az USB mindent lejátszik, foto, film, zene, akkor gondolom, hogy pl a zenét Te sem a TV hangszóróján akarod hallgatni.
Ugye?!

De, hogy mi alapján kell TV-t venni, akkor légyszi mondd el.
Köszi.

Walk the Talk.

arty
haver is huzza a száját az 50S20-as panától, 40"-es ledes samsungot akar, mert "ledes és mert megy az emkávé usbrõl".

aztán két hét mulva küldhetem a tippeket, hogyan és mit konvertáljon, hoyg elinduljon a tojsztori3 azon a hulladékon 😞

Forza.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ennyi.

Forza.

neevous
Soha nem az alapján kell TV-t venni, hogy mit játszik USB-rõl.

Igen az, de optikai csati nincs

Ezt a válasz kaptam:

"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.

Az USB csatlakozót használva a televízió audió-videó kimenetei zárolva vannak. A SCART csatlakozó csak a televízió tunerén keresztül vett jelet továbbítja. Ezt megváltoztatni sajnos nem lehet."

Hát azért ezt közölhették volna, mert így mi értelme az USB-s filmnek.
PFUJ LG

Walk the Talk.

arty
de a külsõ erõsítõd sztereo?? az optikai kimenet nem játszik?

Forza.

Most próbáltam MP3-at is. A tv hangszórója szól, a scarton semmi.
Never LG

Walk the Talk.

Köszi, erre gondoltam én is, de azért szemét dolog egy 150 ezres TV-tõl, hogy ilyen fogyatékosságokat nem említenek.
Direkte azért vettem ezt, hogy külsõ USB-s wincsirõl is tudjak filmet nézni, külsõ erõsítõvel. A füles is jó, de az már eleve zajos.
LG out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Walk the Talk.

Amúgy meg az LG ugrott a szeretteim közül😞((((((

Walk the Talk.

arty
akkor csak a füles kimenet marad...

Forza.

Sajnos nincs. Egyedüli audio kimenet a scart lenne, ill optikai.
Amúgy a scart is mûkszik a tv adásnál, csak USB-nél nem.
A film divx-es, és ami furcsa, hogy tv hangszórója szól, rendesen.

Walk the Talk.

arty
line out nincs a tévén? azon sincs hang?

Forza.

Légyszi mondjátok már meg, ha TV-be USB meghajtót teszek, filmmel, akkor az euroscarton miért nincs kimenõ audió jel? KÉP van. A TV hangszórója szól. De ha tv adást nézek, akkor megjelenik a scarton a kimenõ audió jel.
Ja a TV LG, és USB+-os. film, photo,zene

Walk the Talk.

neevous
Feliratos filmél rohadt feltûnõ a dolog.

cloud.strife
Tesztelj párat, aztán beszéljünk utána......

A legjobbaknak kikiáltottakat hajtottam napokig, csak tudom mirõl beszélek. Simán látszik mellettük a bevilágítás, szép kontúr körüli kis felhõ formájában. Ha gondolod befotózok neked pár képet róla, de sztem a neten is található kép ezekrõl.

Még egyszer mondom szembõl szinte láthatatlan, de egy méter jobbra, ballra és már látszik is. Messze jobb, mint az Edge Led, vagy a sima Sharp féle full led, de akkor is van.

No de egy jó localoson már alig 1-4 cm2 egy led által bevilágított terület. Ezért ilyen kis területen már nem lehet észrevenni a bevilágítást, ha van azon a területen mellette fényesebb tartalom.
cloud.strife
Hát mert nem pixelenként világítanak, hanem zónánként és sajnos a tesztképeken kívül nincs olyan megjelenítendõ anyag ahol ne fokozatosan változna a fekete árnyalata. Így bármennyire is pro egy helyi megvilágítású tévé, lesznek ott foltok. Szembõl már szinte tökéletesek, de elmész oldalra kicsit és már látszik is. Persze nem azt mondtam, hogy rossz lenne, sõt már nagyon is komolyak, de legyünk tárgyilagosak. 😊

Mielõtt még leírnád pár nyelven a nemet, azt azért leírhatnád, hogy egy jó local dimingesen mi világít be? (Az ember agyát felnyomó árcédulájukon kívül.<#wow1>
cloud.strife
Nincs.

cloud.strife
NOT!

A local diming-es ledesek.
Szerintetek van-e olyan LCD amin nincs bevilágítás?

Walk the Talk.

arty
óóóköszii! 😊

Forza.

cloud.strife
Képeket kezd el nézegetni és ott fent a fájlnév a tipus.... 😊

arty
tipust is irj ! 😊

Forza.

cloud.strife
Szolnokboy1
köszi. tegnap nem csinálta egyáltalán, remélem már nem is fogja.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

arty
én napi szinten huzogatom a samumon és nem lett baja, szerintem ezen ne parázz

ha mégis, akkor a tv seggén a line outot (ha van) kéne egy fülhallgató erõsítõre kötnöd, mivel az nem némitja le a tévé hangját

(ha nincs line out, akkor egy scart kimenetet)

Forza.

attip
Kérném segítségeteket.
Vettem egy Samsung ue40c6620as tv,lekopogjam,szuper megvagyok elégedve.
Elég sokat használok vezeték nélküli fülhallgatót,mivel nincs rcas hangkimenet,csak a fülhallgatós,node ez lenémitja a hangszórókat,napi szinten nem lenne jó kibe huzogatni.
Milyen megoldást tudnátok javasolni,hogy a rendes tv hangot és a fülhallgatót is használni tudjam,Esetleg az optikai kimeneten át vhogy átalakitani jackdugóra??
Vagy ha vennék egy erõsítõt aminek van optikai bemenete és fülhallgató kimenete.
Elõre is kössz!!

attip

Interferencia, valamitõl összegerjed.

Nekem is csinált ilyent a tévém (Sony) és én is összecsináltam magam.
De aztán rájöttem, hogy az STB-vel vettem fel (nem arról nézem, a tv-ben van DVB-C) és az lehetett a gond.

Lekopogom, azóta nem jött elõ, pedig elõtte is, azóta is használom párhuzamosan az STB-re felvételt.
Szolnokboy1
ja és még annyit, hogy ez nem folyamatos. tegnap sikerült 2 filmet végignézni bármilyen tünet nélkül, aztán újra elkezdte.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.