21171
LCD - Plazma
  • buke
    A "lakat" kérdés ma este megoldódott: gyárilag volt a szülői zár aktiválva a korhatárra:D A kód a gyári kód volt,amit megtudtam és amit sikerült is inaktiválni.
    Nem ebbe az irányba gondolkodtam, mert megzavart a másik ugyanilyen tévé teljesen "szabad" viselkedése ui. gyári alaphelyzetben.
  • konrada
    Szvsz. vagy valamelyik haver, vagy valamely családtag belekotort a menübe, mikor pont nem voltál ott, csak nem szólt, mert nem tudta, hogy a zongorázása közben csinált is valamit.;)
  • ml85ml
    akkor csak a pendrive-val volt a gond. ( nekem is volt hasonló újra kellett formáznom és másj file rendszert kellet választanom és mukodott, fat 32>ntfs asszem...
  • buke
    arty: nincs box.
  • arty
    set top boxod van digitől? ha igen, akkor abban lesz elállítva valami...
  • buke
    Sziasztok!
    Samsung P2770HD tévénél mi okozza,hogy a korhatáros esti filmeknél "lakat" van,azaz nincs műsor? A vásárlás (2010) óta sem a szülői zár,sem a gyermek zár opció nem lett beállítva (oda kapcsolva üres ablakok kód ablakok látszanak). A másik érdekesség,hogy van az egyik rokonomnál ugyanilyen típusú tv, 1 hónap különbséggel vettük,ott minden korhatáros adás megy esténként!Ő sem nyúlt ezekhez a menükhöz és szintén a digi a szolgáltatója. Minden más jól működik. Mi lehet a megoldás?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Atys91
    közben megoldódott,hoztam egy másik pendrive-ot és azzal hibátlanul felismer mindent...fura de már így örülök h ennyi.
  • arty
    pedig jobb, ha hozzászoksz, hogy ezeken a tévéken az fw frissítés alap
  • Atys91
    A firmware frissítés gari miatt nem csinálom,pendrivenak meg milyennek kellene lennie?:)
  • ml85ml
    firmware frissítés? pendrive okés?
  • Atys91
    Hali mindenki!
    LG 42LK530 televíziómon pendriveról nem tudok filmet nézni.
    Nem is látja a fájlokat..tud vki segíteni?
  • GerMe
    Az áruházat nem i'rnám le, de láncról van szó, és én lepődtem meg a legjobban, hogy ez a TV van ott. Élőben láttam, és a TV-re is ez van i'rva!
  • GerMe
    50% (Tartozás miatt.)
  • cloud.strife
    Ha szabad megtudni ez a jelentős kedvezmény ez mit jelent egy 46D7000-nél?
    Bár ha ott csak 725 végű Sony van, akkor nem hivatalos a kereskedő és nincs SDS szerződése gondolom..... :/
  • GerMe
    Egyébként láttam, hogy 2-en is félrenézték, ezért pontosítok. Nem 40, hanem 46 colos, és nem D6000-es, hanem D7000 széria. Ez már mikro dimminges, és ténylegesen 100 Hz-s alapból. (Már ha hagyjuk a blablát a 400/800 Hz-ről ;))
  • GerMe
    A gond az, hogy a boltba, ahol jelentős kedvezményem van, Sony-ból csak az KDL-46NX725B van, ami nálunk elvileg nem is kapható...
  • cloud.strife
    Nem vagyunk tévészerelők és nem is értem mit keresel a tévé belsejében... :)
  • nismoka
    Ezt csak megerősiteni tudom, nagyon jó tv szerintem lazán veri a D7000-et.
  • toza #15103
    #15060 ra vki nem tud mondani semmit esetleg?
  • arty
    azt nem láttam :)
  • cloud.strife
    De a 7000-es is csodaszép lesz (NOT).

40HX720, hiába a gyenge 3D rizsa, a legszebb képe van minden tekintetben (ebben a 250ezres szegmensben)
  • arty
    ha viszont d5/6000-t veszel, jól nem járhatsz :) (mondom ezt ugy, hogy a 4. samsung tévémet nyúzom)
  • SlickAdam
    mi meg itt törjük magunkat... :(
  • cloud.strife
    Rossz választás.
  • GerMe
    Köszönöm az érdemi hozzászólásokat!! :)
    Az biztos, hogy a Sony kiesett a rostán. A másik kettő közül nehéz szülésként a Samut választottam. Sajnos 8000-est nem tudok venni, mert abban a boltban, ahol nagy kedvezményt fogok kapni, nincs. :(
  • Bucser
    Rendben.
  • Bucser
    Aki bemegy egy csoffadt Concept storeba mint a mienk, az.
  • SlickAdam
    gondolom elkerulte a figyelmedet, hogy honnan indultunk ki es mit irtam: a Samu 7-8000-es szeria nem rossz, nem szar, nem fos, DE az altalam ajanlott Sharp jobb (Pana kesobb jott ide, felejtsuk is el, az az en personal choice-om).
  • Bucser
    Nincs félsoros fullhd hanem a 3d-jük leskálázza a képet 1920*1080-ról 1920*540-re 3d-ben. Erre értettem.
  • Bucser
    Hmm talán mert a plazmákat alapból jobban szeretik?:)

Nini a PS64D8000 is Highly Recommendedet kapott... Akkor ha almát almával hasonlítunk most szar a Samu vagy nem Szar a Samu?

Anyázást meg nem magyaráom mert nincs mit. csókolgassad anyádat és örülj a köbön.
  • SlickAdam
    ki vesz tv-t a gyartotol direkte? szedd mar ossze magad ember!
  • SlickAdam
    egyebkent mi az a felsoros Full HD? :D
  • Bucser
    De ha már árakat nézünk tessék a Panasonic UK árai.

Panasonic.co.uk

Az 55D8000 megjelenéskori ára volt 2500... Valaki elárazta ezt egy kicsit nem?
  • SlickAdam
    igen, a 3D-re gondoltam, kihagytam bocs.

az anyazast meg ne magyarazkodd tovabb, mert egyre viccesebb lesz.
  • SlickAdam
    el se kell olvasnom. ugyanez az oldal VT30-ra Highly Recommended-et dobott, a csoda Samu-ra meg csak Recommended-et. aztan tovabb mehetsz a FlatpanelsHD-ra is hasonlitgatni.
  • Bucser
    A full hd nem kamu. a 3d FUll HD az felsoros.

Te meg onnan Németországból a kijelentéseidet tedd rendbe. És nem szlenget beszélek.

Közölted velem csókollak, én meg közöltem veled, hogy csókolgassad anyádat ne engem.

De a felesleges flame-t hagyom is.
  • SlickAdam
    en is magyarul beszelek innen nemetorszagbol, akkor te is beszelj magyarul. szarok ra mi a szleng odakint.

65XX-as szeria meg a legmocskabb szar ami letezik a kamu full hd-javal egyutt. nem feltetlen az a legjobb termek, amibol sok fogy. be is baszna. felnott emberkent ezzel neked is tisztaban kene lenned.
  • Bucser
    HDtv test co uk kicsit máshogy tesztel:)
  • Bucser
    Apropó tőlünk meg most rendeltek németországba exportra 4000 darab 40D6530-at. Hogy miért éri meg nem tudom, mert az exchange rate elég határszar jelenleg az Euro és a font között...
  • Bucser
    Német árakat nem nézem lévén Londonban élek.
    De nyílván a Pana olyan jól fogyott egész évben, hogy most is nyomott áron próbálják eladni csak takarodjon a raktárkészletből:)

Míg az angolok észbe kaptak időben az idei anyagról és inkább nem is vettek akkora mennyiséget:)

Az anyád meg a csókollakra ment. Csókolgassad drága szülődet ne engem. És nem pedig Le k. anyáztam. De látom otthon már csak ilyen kontextusban emlegetik az anyucit. Vitakultúra van látom.