21171
LCD - Plazma
-
buke #15121 A "lakat" kérdés ma este megoldódott: gyárilag volt a szülői zár aktiválva a korhatárra:D A kód a gyári kód volt,amit megtudtam és amit sikerült is inaktiválni.
Nem ebbe az irányba gondolkodtam, mert megzavart a másik ugyanilyen tévé teljesen "szabad" viselkedése ui. gyári alaphelyzetben. -
konrada #15120 Szvsz. vagy valamelyik haver, vagy valamely családtag belekotort a menübe, mikor pont nem voltál ott, csak nem szólt, mert nem tudta, hogy a zongorázása közben csinált is valamit.;) -
ml85ml #15119 akkor csak a pendrive-val volt a gond. ( nekem is volt hasonló újra kellett formáznom és másj file rendszert kellet választanom és mukodott, fat 32>ntfs asszem... -
buke #15118 arty: nincs box. -
#15117 set top boxod van digitől? ha igen, akkor abban lesz elállítva valami... -
buke #15116 Sziasztok!
Samsung P2770HD tévénél mi okozza,hogy a korhatáros esti filmeknél "lakat" van,azaz nincs műsor? A vásárlás (2010) óta sem a szülői zár,sem a gyermek zár opció nem lett beállítva (oda kapcsolva üres ablakok kód ablakok látszanak). A másik érdekesség,hogy van az egyik rokonomnál ugyanilyen típusú tv, 1 hónap különbséggel vettük,ott minden korhatáros adás megy esténként!Ő sem nyúlt ezekhez a menükhöz és szintén a digi a szolgáltatója. Minden más jól működik. Mi lehet a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Atys91 #15115 közben megoldódott,hoztam egy másik pendrive-ot és azzal hibátlanul felismer mindent...fura de már így örülök h ennyi. -
#15114 pedig jobb, ha hozzászoksz, hogy ezeken a tévéken az fw frissítés alap -
Atys91 #15113 A firmware frissítés gari miatt nem csinálom,pendrivenak meg milyennek kellene lennie?:) -
ml85ml #15112 firmware frissítés? pendrive okés? -
Atys91 #15111 Hali mindenki!
LG 42LK530 televíziómon pendriveról nem tudok filmet nézni.
Nem is látja a fájlokat..tud vki segíteni? -
GerMe #15110 Az áruházat nem i'rnám le, de láncról van szó, és én lepődtem meg a legjobban, hogy ez a TV van ott. Élőben láttam, és a TV-re is ez van i'rva! -
GerMe #15109 50% (Tartozás miatt.) -
#15108 Ha szabad megtudni ez a jelentős kedvezmény ez mit jelent egy 46D7000-nél?
Bár ha ott csak 725 végű Sony van, akkor nem hivatalos a kereskedő és nincs SDS szerződése gondolom..... :/ -
GerMe #15107 Egyébként láttam, hogy 2-en is félrenézték, ezért pontosítok. Nem 40, hanem 46 colos, és nem D6000-es, hanem D7000 széria. Ez már mikro dimminges, és ténylegesen 100 Hz-s alapból. (Már ha hagyjuk a blablát a 400/800 Hz-ről ;)) -
GerMe #15106 A gond az, hogy a boltba, ahol jelentős kedvezményem van, Sony-ból csak az KDL-46NX725B van, ami nálunk elvileg nem is kapható... -
#15105 Nem vagyunk tévészerelők és nem is értem mit keresel a tévé belsejében... :) -
#15104 Ezt csak megerősiteni tudom, nagyon jó tv szerintem lazán veri a D7000-et. -
toza #15103 #15060 ra vki nem tud mondani semmit esetleg? -
#15102 azt nem láttam :) -
#15101 De a 7000-es is csodaszép lesz (NOT).
40HX720, hiába a gyenge 3D rizsa, a legszebb képe van minden tekintetben (ebben a 250ezres szegmensben) -
#15100 ha viszont d5/6000-t veszel, jól nem járhatsz :) (mondom ezt ugy, hogy a 4. samsung tévémet nyúzom) -
SlickAdam #15099 mi meg itt törjük magunkat... :( -
#15098 Rossz választás. -
GerMe #15097 Köszönöm az érdemi hozzászólásokat!! :)
Az biztos, hogy a Sony kiesett a rostán. A másik kettő közül nehéz szülésként a Samut választottam. Sajnos 8000-est nem tudok venni, mert abban a boltban, ahol nagy kedvezményt fogok kapni, nincs. :( -
#15096 Rendben. -
#15095 Aki bemegy egy csoffadt Concept storeba mint a mienk, az. -
SlickAdam #15094 gondolom elkerulte a figyelmedet, hogy honnan indultunk ki es mit irtam: a Samu 7-8000-es szeria nem rossz, nem szar, nem fos, DE az altalam ajanlott Sharp jobb (Pana kesobb jott ide, felejtsuk is el, az az en personal choice-om). -
#15093 Nincs félsoros fullhd hanem a 3d-jük leskálázza a képet 1920*1080-ról 1920*540-re 3d-ben. Erre értettem. -
#15092 Hmm talán mert a plazmákat alapból jobban szeretik?:)
Nini a PS64D8000 is Highly Recommendedet kapott... Akkor ha almát almával hasonlítunk most szar a Samu vagy nem Szar a Samu?
Anyázást meg nem magyaráom mert nincs mit. csókolgassad anyádat és örülj a köbön. -
SlickAdam #15091 ki vesz tv-t a gyartotol direkte? szedd mar ossze magad ember! -
SlickAdam #15090 egyebkent mi az a felsoros Full HD? :D -
#15089 De ha már árakat nézünk tessék a Panasonic UK árai.
Panasonic.co.uk
Az 55D8000 megjelenéskori ára volt 2500... Valaki elárazta ezt egy kicsit nem? -
SlickAdam #15088 igen, a 3D-re gondoltam, kihagytam bocs.
az anyazast meg ne magyarazkodd tovabb, mert egyre viccesebb lesz. -
SlickAdam #15087 el se kell olvasnom. ugyanez az oldal VT30-ra Highly Recommended-et dobott, a csoda Samu-ra meg csak Recommended-et. aztan tovabb mehetsz a FlatpanelsHD-ra is hasonlitgatni. -
#15086 A full hd nem kamu. a 3d FUll HD az felsoros.
Te meg onnan Németországból a kijelentéseidet tedd rendbe. És nem szlenget beszélek.
Közölted velem csókollak, én meg közöltem veled, hogy csókolgassad anyádat ne engem.
De a felesleges flame-t hagyom is. -
SlickAdam #15085 en is magyarul beszelek innen nemetorszagbol, akkor te is beszelj magyarul. szarok ra mi a szleng odakint.
65XX-as szeria meg a legmocskabb szar ami letezik a kamu full hd-javal egyutt. nem feltetlen az a legjobb termek, amibol sok fogy. be is baszna. felnott emberkent ezzel neked is tisztaban kene lenned. -
#15084 HDtv test co uk kicsit máshogy tesztel:) -
#15083 Apropó tőlünk meg most rendeltek németországba exportra 4000 darab 40D6530-at. Hogy miért éri meg nem tudom, mert az exchange rate elég határszar jelenleg az Euro és a font között... -
#15082 Német árakat nem nézem lévén Londonban élek.
De nyílván a Pana olyan jól fogyott egész évben, hogy most is nyomott áron próbálják eladni csak takarodjon a raktárkészletből:)
Míg az angolok észbe kaptak időben az idei anyagról és inkább nem is vettek akkora mennyiséget:)
Az anyád meg a csókollakra ment. Csókolgassad drága szülődet ne engem. És nem pedig Le k. anyáztam. De látom otthon már csak ilyen kontextusban emlegetik az anyucit. Vitakultúra van látom.