LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt talán mintha lett volna ott valami, hogy streamelje át a DTS hangot is (amit lejátszani TV maga nem tud, de HT igen)
Meg se merem kérdezni, de ezt próbáltad már (manualból):
"Ha egy külsõ hifi-berendezést szeretne használni, kapcsolja ki a készülék belsõ hangszóróit"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Képminõséget azért nem kérdeztem, mert a felsõ kategóriás Sony-val korábban sem volt gond. Legalábbis ami nekem van, azzal én meg vagyok elégedve mind analóg, mind digitális adásnál.
LG-t azért kérdeztem, mert én még nem láttam az új 3D tv-jét, de viszont jót hallottam róla. Gondoltam valamelyikõtök már találkozott vele!
Nem veszekedést akartam elõidézni, hanem csak informálódni! Nem kell itt "istenbarma"-zni a másikat!
PS3 ID: Csabesz82
Igaz ez csak nembullshit 200Hz, nem dinamic led, csak sima, viszont polc ára 289e. Bõrszínbe meg egyáltalán nem oyan, mint a Samu.
Angliát meg ne hasonlítsuk össze Magyarországgal. Semmi értelme.
www.digimomentsvideography.com
Csak az e-penis növelés a buli. Az hogy minden embernek mondjuk szívbeteg bõre van a fasza LED tévéken (máramelyik márkán) az hol érdekel. Biztos olyan a forrásanyag is, egy LED tévé az nem lehet szar. LOL? 😊
Nooooormális ??!!??
Eddig is láttam, hogy LGfóbiás vagy, de ez azért már kissé durva.
Tudom, sonyt árulsz. Nem gondolod, hogy kissé visszás a viselkedésed? Esetleg egy kissé megbotránkoztató ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"2-3 új modell jelent még csak meg a 2011-esek közül, a felsõbb kategória valamikor nyár végefelé érkezik." - Samu cuccai hivatalosan már elérhetõek, de raktárkészletet kapni baromi nehéz. 55 colosokra 3-4 hét wait van. 19-tõl 46ig pedig van mindenbõl lassan. Szórjuk kifelé a c sorozatot.
Blu-ray hangrendszerek ritkák mint a fehérhollók, de mivel BOSE a másik brand ami van a boltban ezért remek alkalom azt eladni😊
Samu Internet TV-k:
Media lejátszó, FAT32 fájlrendszer, MKV, optikain kiküldi a hangot. (kb 2 éve is tudta)
3 USB: 6-os szeriától mind PVR ready azay tunerrõl felvesz pendrivera vagy külsõ HDD-re,
Skype- Tavaly óta benne van a 7-es nyolcas szeriában idén megkapta a 6-os is (6510 és 6530 és 6100 valamint a 6750 is)
böngészõ (flash van), tudtommal külsõ USB billt nem kezel, de iPod, iPhone, Android telefonnal vezérelhetõk Wi-fi-n keresztül, így akár a telód lehet a bill
3D jeladó mindbe beépítve tavaly is ez volt. 3d jeladó módosításra került IR helyett egy BT szerû mókával. felpárosítod a szemüveget és direkt LOS nélkül is tudod használni. Mintha a crosstalk is csökkent volna.
"Track ID - helyszinelõkbe szól egy fasza szám, megynomod, jön az infó. "Ilyen nincs viszont SmartHUB van amivel minden forrásod között tudsz keresni egyszerre (DLNA, Appok, Web és GUIDe ha tunert használsz)
Beépített szatelitHD tuner, Beépített WIFI,
"Mit hagytam ki? 😊"
És én? JA tényleg 5 év ingyenes extended gari az összes tv-re Londonban (igaz helyi). Ja meg a legjobb árak a Tottenham Court roadon vannak😊 (kb 70-80 ezerrel olcsóbb mint otthon a kiskerár hameg a cost price-ot veszem alapul akkor belepirulok, hogy milyen olcsón tudnék venni😊 (itthon kb 420 legolcsóbb webshopban a ue40d8000 itt meg alkalmazotti ár 320e)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Guglizd ki ha nagyon akarod (már ha van fogalmad egyáltalán a tipusokról😊
Bravia Internet TV-k:
Media lejátszó, NTFS fájlrendszer, MKV, optikain kiküldi a hangot (LG-k tudtommal nem annyira)
2 USB: egyik 32 GB-nál nagyobb eszközre fel is tud venni DVB-C/T tunerrõl
böngészõ (flash nuku), angol USB bill-el mûxik, iPod, iPhone, Android telefonnal vezérelhetõk Wi-fi-n keresztül, így akár a telód lehet a bill
3D jeladó mindbe beépítve
Track ID - helyszinelõkbe szól egy fasza szám, megynomod, jön az infó
Mit hagytam ki? 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olyanra gondolok, hogy raknak-e bele valami normális médialejátszót (tudom, hogy Neked mi a véleményed errõl, korábban olvastam) vagy azt, hogy a 3D jeladó megint külön lesz vagy már bele lesz építve a tv-be?
Tudom valakinek ezek nem szempontok, de nekem számítanak!
Egyébként a Samsung bemutatóján is volt, a Panasonic-én is és egyik sem jött be neki! (3D tekintetében) Normál tv-nél a Pana volt a nyerõ nála!
Én sem voltam koreai párti, korábban azért is vettem 40w4500-at, ami azóta is megvan, de sajnos plusz funkciókban nagyon le van maradva mind a Sony, mind a Pana! :-(
Meg se jelentek az új pl. Sony modellek, drágalátos ismerõs hogy állíthat olyat, hogy elbújhat a Samu meg a Sony? Szánalmas...... Gondolkodjatok már. Ferdítés netovábbja.
u.i.: egy szóval nem mondtam, hogy rossz lenne az LG 3D-e. Max. szar, mer kóreai... 😊
Olyan mondta, aki volt az LG bemutatóján és azt mondta, hogy a 2011-es modellek között magasan a legjobb 3D-t ez a tv produkálta. Mind a Samsung, mind a Sony elbújhat mellette!
Nincs semmi vibrálás, nem fájdul meg az ember feje stb.
El is gondolkoztam, hogy eladom a 46C7000-et és veszek egy 2011-es LG-t. Csak elõtte még megnézem én is, nem akarok ráfaragni, hogy nekem meg mégsem jön be!
Szerinted miért nem jó az LG-nek az új 3D-je?
Forradalmi az...
Ja és az IMAX vetítéshez köze nincs max a Disney3d-hez.
http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/educational-browsing/index.jsp
olyan érzésem volt, mintha egy festményt láttam volna 😄DD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Néztem a Samsungot, de ezen nem találtam ilyet! :-(
Ha valaki leírná az õ általa használt beállításokat, megköszönném! Összehasonlítanám az enyémmel, hátha még jobb lenne!
Elõre is köszönöm!
VT20 review.

A valóban hozzáértõk segítségét szeretném kérni!
Kis gyûjtögetés után (nem is olyan kicsi 😊 ), végre valahára megvan a tõkém arra, hogy egy olyan rendszert állítsak össze a nappalimba, amit mindig is szerettem volna!
Nem tudom, ennek a 3D-s mizériának mekkora létjogosultsága van jelenleg, de ha már van ilyen, akkor miért ne 😊
Nos, amit én összeraktam, azok a következõ termékek lennének:
LG 47LX9500
3D szemüveg
LG BX580
Mint a fentiekbõl kiderül, maximum 500.000 Huf. áll a rendelkezésre az egészre, ezért ha valakinek van más ötlete, javaslata, szívesen meghallgatom, de maradjunk ezen érték alatt!!
A márka hûség nem véletlen, még nem kellett benne csalódnom, de természetesen minden ötletet várok, illetve a kinek a fentiek közül bármilye van, nagyon szívesen hallgatnám a beszámolóját róla...vagyis, olvasnám 😊
Elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Készülget a gép lassan, de biztosan..
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Lenne egy kérdésem jó vétel csináltam egy LG 32LE4500 al? (nem árra gondolok hanem tudásra, képminõségre stb..a többi tévéhez képest)
Válaszokat elõre is köszönöm..
Készülget a gép lassan, de biztosan..