21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Hát így elsőre nyomnék egy factoy reset-et. Valszeg beakadt a szoftvere.

Még nem találkoztam ilyennel.
  • cloud.strife
    Akkor nem tudsz olvasni.... :/
  • vigyori14
    Üdv.
    Nekem van egy LG LH5000 es, 37colos lcd tvm. Az a gondom, hogy ma csak zenét halgattam a ps3 ról, a tv-n van olyan lehetőség hogy energia takarékos mód, képernyő kikapcsolása. Ezen használtam a tv-t, majd mikor megnyomtam egy gombot hogy kilépjek ps-ből, akkor bejött a tv-n a kép, de rögtön utánna ki is kapcsolt.
    Most az a helyzet hogy mikor bekapcsolom a tv-t, akkor 5-10másodpercig működik, de nagyon sötét a kép, és szinte rögtön kikapcsol. De ha ez alatt a rövid idő alatt betudok lépni hogy energia takarékos módban legyen, kép kikapcsolással akkor meg kéken világít hogy be van kapcsolva, de bármit nyomok rögtön kikapcsol.
    Találkozott már valaki hasonló problémával?
  • [NST]Cifu
    Már bocsánat, de a frusztráltság felőled érkezett ez esetben is.
  • cloud.strife
    25 Samu tévén? Rakj oda egy Sony-t... :)
  • cloud.strife
    Az itthoni modelleken nincs csatorna rendezés (DVB-C/T tuneren). Ez gáz.
  • Bucser
    Szerinted nálunk a sky+HD boxból, 25 tévéhez, min keresztül megy a kép? Analógon?
  • Bucser
    Igen. De csak akkor ha digitális tunerrel állítod be.
  • cloud.strife
    Ja és az általam leírt teszthez nem kell sokmillió font forgalom.
  • cloud.strife
    Ezzel mit akarsz mondani? Ahhoz nem kell forgalmi adat hogy két tévét összehasonlíts szakmailag.
    Az nem is teszt, hanem piaci statisztika.

Fogjál meg két tévét, vegyél két azonos HDMI kábelt, vegyél egy profi HDMI elosztót, rakj be egy teszfilmet, nyomkodd a két tévét napokig. Majd játszd ezt el DVB tunerrel, aztán majd rájössz.

Off: új samukon sorba tudod rakni a digitális csatornákat? Erre azonnali választ várok ha már szaki vagy.
  • Bucser
    Akkor nyílván el kéne nézni Londonban a Tottenham Court road-ra és megnézni hogy milyen összehasonlítási alapom van a tieddel szemben.

Itt mi nem 300 milliót forgalmazunk egy évben összesen, hanem a 3 bolt kb 12 milliót, fontban 3 márkán keresztül miután a 4. boltot (ami minden márkát árult) bezárták.

A maradék 17 sony centerről meg nem beszélek mellé, amit a cég ezen legnagyobb boltok mellett üzemeltet. (Ja igen itt ez a kisvállalkozás)
  • cloud.strife
    Azért a frusztrésön megy ezerrel.

Olvassátok már vissza az utolsó 10 kommentet. Egy szó sem esett a csamuról, de már jönnek a csatornaszagok felfelé......

HDTVtest.co.uk
    Ez korrekt, csak sajnos ebben a brutálisan korrupt világban csak és kizárólag a saját szememnek és a saját tesztemnek tudok hinni.
    Az pedig szintén igaz, hogy itt kizárólag csak én szoktam ilyet tenni, a többi csak süket duma. :)
  • [NST]Cifu
    Hát dunno, azért érdekes, hogy még a sokat emlegetett HDTVtest.co.uk oldalon is csak azt hozzák ki, hogy a Samu és az LG lazán versenyben van a Sony-val, és a Sony korántsem tud olyasmit felmutatni, ami miatt isteníteni kellene... De nyilván ők sem érthetnek hozzá. :)
  • cloud.strife
    Azleszaz... LOL
  • Bucser
    Vagy csak nem láttál még normális tévét.
  • cloud.strife
    Kollegáid igazán nagy szakemberek lehetnek ha ekkora ökörségeket hordanak össze.....
  • cloud.strife
    Frusztrésön kolléga is megjött.... :)
  • Bucser
    Mily furcs az 55es8000-hez sem kell kiszedőszivacs meg 2 ember sem az összeszereléshez:)

Jahh Sony-s kollégák véleménye az új sorozatról:"Ugyanaz a szar mint tavaly".
  • cloud.strife
    2,8-ra nekem bőven jó..... (pláne hogy alig nézem... :)
  • arty
    gondolom akkora batár mint egy crt :P

(megőrülök tőled, hogy állandóan a bélyeg 40"-t erőlteted!!! :) )
  • cloud.strife
    Adnak hozzá külön szivacs kiszedő keretet. Még alúl sem foghatod meg, mert összerottyan....

Szánalmas™

Hozzáteszem, ma hoztam haza vadiúj Bravia KDL-40HX751-est. Nem kellett hozzá kiszedőszivacs...
  • cloud.strife
    Na persze. A győri AUDI-ba készült motorok is ha szétesnek az úton a 16 millás kocsiban akkor az meg a magyarok hibája mi? Naneszórakozz... :)
  • Seth
    Csak elővigyázatosság.A vékonyság ára. Előbb utóbb minden ilyen razor kávás masinánál fel lesz tüntetve szerintem.
    Milliméternyi távolság van a káva és a kijelző között, ha rosszul fogja az ember és megfeszül (mert teszemazt kijelzővel lefelé tartja két jómunkásember, miközben egyik a bal sarkát emeli,jobbot süllyeszti, a másik meg pont ellentétesen, annak reccs lesz a vége , vagy egy egyszerűbb példa: pocakos Pista bácsi egyedül próbálja megfogni két oldalt, magához szorítja, de nagy pocakja meg nyomja el tőle, hát abból is reccs lesz)

Két ilyen műanyag vagy hungarocell profilt kell oldalra rakni és azzal kell rakosgatni
  • konrada
    Ha nem kézzel veszed ki, akkor mivel???

...vagy arra célzol, hogy le kell róla vágni a dobozt?
  • [NST]Cifu
    Mármint LoL Lengyelország? :)

Ugyanúgy, ahogy a Samsung TV-k összeszerelési minőségéért is sokszor kis hazánk lehet akkor a felelős.
  • cloud.strife
    BRAKING NEWS!

Sajnos az új LG tévéket nem szabad kivenni a dobozból kézzel, mert sajnos az LCD kijelző összeroppanhat, valamint a káva leesik róla....

LOL kórea... :)
  • HoReSz1975
    Lenne egy Samsung PS51D550C1W Plazma, érdekelne akinek van ilyen milyen képi beállításokat használ , mert ez a 1026 firmware van a TV -n alapból és rengeteget rontott a képmínőségén és nem tudom normálisan belőni a képet ... 1025 előtti firmware -t nemtudom hogyan lehetne visszarakni rá, egyáltalán letölteni valahonnan
  • cloud.strife
    Nem azok. Az általános .avi, mkv dolgokat 90%-ban viszi, de mindig akad olyan amit nem.
  • cloud.strife
    Lassan egy éve pofázom itt a tisztelt szakértőuraknak hogy nagyonis jó tévé a CX520, de nagyon jött föl a csatornaszag miatta.... :)
  • hapi
    LE40c650 tulaj vagyok, még nem találkoztam olyan releassel amit ne játszana le a samsung. USB (1 terra) vinyóról, USB (8gb)pendrive-ról is visz mindent . Én hálózatba kötve használom, látja a film könyvtáramat a számítógépen és nézem róla amit akarok.
  • SlickAdam
    sony szerintem is. most jott ki a 32"-os verziorol egy teszt, ebben a kategoriaban tok korrekt:

Katt!
  • Inquisitor
    Nekem inkább olyan kérdésem lenne, hogy van e értelme sok készüléken az MKV/H264 lejátszásnak és/vagy DivX, DivXHD lejátszásnak, ha a létező anyagok többségét kompatibilitási okokból nem játsszák le? Van már itthon DVB-T doboz, meg HD képes DVD lejátszó is, de erős a gyanúm a TV-be épített lejátszók képességei sem százasak.
  • cloud.strife
    Ha nem vészesen drágább akkor egyértelműen a Sony. Fullos net, jobb kép.
  • lowdog
    sziasztok

TV vásárláshoz kérnék segítséget, 130-150ezres kategóriában, 37-42" méretben - elsősorban TV nézéshez (konzol, számítógép stb nem szempont)

elvárás: USB legyen rajta (divx lejátszás, képnézegetés), alacsonyabb fogyasztású legyen (sokat megy)

pl
    Samsung LE40D550K
    SONY KDL-40CX520
    ?

előre is kösz ha van valami tuti tipp :)
  • Golyo69
    igen lehet!
  • Met
    HD Ready lcd-n lehet nézni 1080p mkv file-t media playerről?
  • Gabe18
    Hát ahogy nézem a PS3 még ha nem is automatán hagyom a beállításokat, akkor is alapból bepipál ebből a pcm fajtából vagy 3 félét, amit ki se lehet kapcsolni, csak én még plusszba rányomhatom az 5.1-et meg a többit. Úgy hogy ez valahogy szól mindenképpen.
    De igy utána kérdezve többen is hasonló véleményen voltak mint te, úgyhogy valószínű ebből ilyen módon nem lesz 5.1.
  • Borg
    Ezért mennyit lehet adni használtan? Vagy érdemes egyáltalán ebben gondolkodni modern házimozihoz?
    Ha mondjuk az oplay hdmin, a tv meg analógon van rákötve erre a hangcuccra, akkor kijön rendesen az 5.1 nem?
  • arty
    én a sztereo hangra tippelnék a kimeneten ... szvsz eleve a tévéd sem fogadja a ps3 5.1 hangját, csak pcm sztereót. vagy probáltad, hogy a ps3-at manuálisan csak 5.1 kiadására allitottad és volt hang a tévében?
  • Gabe18
    Üdv!
    LG 32LW4500 tv-be HDMI-vel van bekötve egy Playstation 3. Tudtommal a HDMI elviszi az 5.1 hangot a "tv-be". A TV-n van egy optikai kimenet. Ha most a tv-t összekötöm egy optikai bemenetes erősítővel akkor a PS3 hangja 5.1-be fog szólni a hangfalakon vagy már csak valami sztereoban amit ugye a tv önmaga tud?
    (tudom hogy egyszerűbb lenne a PS3-at közvetlenül kötni az erősítőbe, és akkor egyértelmű, de most erre lennék kíváncsi)

Választ előre is köszönöm.