21171
LCD - Plazma
-
SlickAdam #15281 VT szeriat kiveve egyik plazma elott sincs extra uveglap. ezek egyszeruen ilyenek. mattra nem lehet csinalni. -
#15280 oké, de érted a problémát :) kitalálják, hogy üveglapot raknak a tévére - ami ugye szar, ez nyilvánvaló. utána hogy a szarjukat ne kelljen nézned, még fizess többet...
slickadam: sötétben néztem, ablaknak háttal állt - persze hogy hibátlan volt :) nálam itthon ablak oldalt... szerinted milyen lenne délelőtt, amikor besüt a nap? igen, tükör :( -
SlickAdam #15279 ja nem tudom feltunt-e, de az esetek tobbsegeben pont azert fizet az ember, hogy uveglapot tegyenek a tv ele.:D lattam mar jonehany led tv-t is legfelsobb kategoriabol, amik millioszor jobbat tukrozodtek, mint egy plazma, mert valamelyik okos design guru ugy gondolta a premium tv ele uveg kell. persze jol is neznek ki, csak bevonatot nem tesznek moge barmok. vt30-nal pl jol meg volt oldva, nem tukrozodott jobban (sot), mint egy gt30. -
SlickAdam #15278 g30 is szanalmasan draga borotvalkozotukor osszehasonlitva jobb modellekkel. ut50 es g30 kozott ilyen szempontbol valoszinuleg nincs nagy kulonbseg. es mivel neked (is) a g30 tetszett... -
#15277 Ugyanúgy üveg van mindegyik előtt, csak az U-től felfelé van rajtuk bevonat is. -
#15276 szánalmasan drága borotválkozótükör :( röhej, hogy azért kell többet fizess (st50) hogy ne rakjanak elé üveglapot... baromállat japánok. -
hdmi #15275 UT50 review: link -
#15274 tegnap végre megnézhettem haver 46"-os g30-át, eddig sajnos csak boltban láttam, meg bemutatóteremben. otthon is/sőt, méginkább domborít a tévé - egyszerűen számomra(!) annyival jobb ez a fajta kép, mint egy lcd, hogy azt elmondani nem tudom...
(fura, hogy az idei pana plazmák szinte mind 3d-sek lesznek?!) -
SlickAdam #15273 ahogy elnezem, 42"-os UT50 mar MOST 700 €-ert megy (kb. 200e). kesobb nagyon jo vetel lesz 160-170 korul. -
SlickAdam #15272 csak legyen meg belole... ha lemaradsz rola, akkor erdemes lesz varnod mig az idei modellek arban lejjebb mennek es akkor egy UT50-et erdemes becelozni. az mar 3D-t is tud es hangyafasznyival marad csak le az ST50-tol (ami az idei nagy favorit).
egyebkent ha van kerdesed plazma tv-kkel kapcsolatban, tedd fel nyugodtan! tokeletes tv NINCS! ennek is megvannak a negativ tulajdonsagai, de SZERINTEM mindent merlegelve meg mindig jobbak, mint a LED "szemetek". -
goyo206 #15271 Örülök is és köszönöm mindenkinek az egyöntetű "szavazatát"!
PuhÍtom páromat a szobaátrendezés miatt, aztán hajrá Pana G30! ;) -
#15270 G30 +1
Annyiért ajándék. -
SlickAdam #15269 inkabb orulnod kene, hogy 150 korul megkapod (ha megkapod) 2011 talan legjobb nem-3D-s tv-jet! :)
mas markaban csak losz@rt kapnal ennyiert, meg ha 32 colosrol is van szo.
plazma nincs 42" alatt... -
Borg #15268 Annál kisebb TV-t nem is érdemes venni, akkor inkább tartsd meg a CRT-t :)
Plazmában amúgy nem jellemző a 42" alatti méret. -
goyo206 #15267 Ránéztem az említett magasabb kategóriásokra, azt egyelőre nem engedi a családi kassza... Így függőbe marad a történet, pontosabban tovább keresgélem az igazi megoldást!
A Pana G30-ból jól látom, h. nem látok 42"-nál kisebbet? :-( -
#15266 Bucser észrevétele jogos, el néztem a tipusokat.
Viszont ha így van akkor nézd meg a 32HX751-es Sony-t is, az még jobb (drágább is) -
#15265 A d6100 eseten meg egyet is ertenek am az es6710 total mas teszta. Fullhd3d van rajta+ Semmi korlatozas a netes reszen. Web browser van benne USB keyboard mouse tamogatassal flash supportal. -
#15264 Inkább jobb képminőség mint olcsó nagytévé. -
#15263 az a gond, hogy 3D esetén még jobban kijön a kicsi kijelző mozitlansága, ill. maga a térhatás veszik el a mérettel... mivel mindenki más, ajánlom menj el valami boltba, vagy akár hipermarketbe és győződj meg róla magad is! nézd meg, mennyire érzékeled a 3D-t akár egy 42" coloson, 3+ méterről!
persze a nagy kérdés, hogy "mozizni" veszed-e a tévét avagy csak hiradót nézni, esetenként 1-1 filmel ... utóbbi esetén gondolom annyira nem érdekel a hatás, de akkor talán a 3D is felesleges pénzkidobás lenne.
amit mindenképpen próbálj ki, ha a 3D mellett döntesz, az az LG passzív 3D megoldása! 1-1 szemüveg filléres, könnyü, nem kell tölteni, stb
... és igen, mindezek alternatívájaként egy kifuto Pana G30-as plazmát is próbálj ki, mert nagyon jó áron dobálják őket :) -
goyo206 #15262 Végre egy konkrétum, köszönöm szépen! ...ha más nem fölteszem a plafonra! ;-) ...meg mellé egy 5.1-et, aztán csókolom, nem foglal helyet sehol! :-)
Át kellene teljesen rendezni egyébként a szobát, no de v.mit v.miért!
Most is Panasonic van, úgyhogy jó lenne, ha az utód is az lehetne!
Köszönöm szépen! -
SlickAdam #15261 tokmindegy, leirtad mekkora hely van a tv-nek.
ha megis van lehetoseg, akkor en egy Panasonic 42"-os G30-ast keresnek. 1-2 uzletben meg talalsz, ha szerencsed van. 140-150 korul mennek, annyiert ajandek. 3D nincs benne, ellenben kepminosegben nem kapsz jobbat azert a penzmagert. -
goyo206 #15260 Sima 2d-hez is kellene, h. olyan óriási tv-t nézzünk? Van akkor baj nem kevés! :-( -
Borg #15259 Olyan távolságról 42"... a 3d-t meg felejtsd el, vagy legalábbis plusz pénzt ne adj ki érte. -
goyo206 #15258 Szóval akkor a Samut felejtsem el? Kaksizzam le a drágább szemüveget és válasszam inkább a Sony-t? (arról csak annyi rosszat, v. inkább negatívumot hallottam, h. bajlódik bizonyos file formátumokkal, de ez nem gond, mert van egy kis médialejátszónk.)
Vagy akkor "arty": szerinted eleve felejtsem el inkább a 3d-t? Kb. 2-2,5 méterről néznénk... Felejtős? Mekkora lenne az a méret, ami a minimum?
Továbbá, ha a 3d-s tv-t csak 2d nézésre használjuk, akkor többet kapok, mint egy normál 2d-től?
Esetleg v.mi nagyon jó és bevált tv-t tudnátok ajánlani? -
#15257 Samuk hátulütője meg a korlátozott net, a vacak 3D felbontás, a pocsék tuner. -
#15256 32"-n 3D? ne viccelj - vagy 80 centiről fogod nézni?
tudom, könnyen pofázok, de inkább meg kéne oldanod, hogy beférjen egy nagyobb... -
#15255 Ebben a boltban nincs, de ha ajánlasz valamit akkor utánanézek, hogy azt mennyiért tudnám beszerezni. Jó lenne 300e környékén maradni -
goyo206 #15254 Sziasztok!
4tv-t néztem ki, Ti melyiket ajánlanátok? Bár ha v.ki le akar beszélni a 3D-ről, elgondolkodom más eshetőségen is.
Sajna van egy méreti kitétel, max. 765mm lehet a szélesség, ami a kinézett led 3d-k esetén 32"-t jelent, régebbi 32"-osok úgy emlékszem, nem fértek volna be, jelenleg is az LG-k széles kávájuknak köszönhetően kiestek a szórásból. Tehát:
Samsung UE32D6100
Sony KDL-32Ex720
Sony KDL-32EX720 BRAVIA
Samsung UE32ES6710
A Sony-k pici hátulütője, h. túl nem is jár hozzá szemüveg, megvenni pedig elég húzós, kedvezményesen 15k/db, ellenben a Samsunghoz a drágábbik (SSG-3100GB) is 14810.-Ft-ba kerül, csak mondjuk 2db! ;)
Köszönöm segítségeteket előre is! -
#15253 Sony nincs? -
#15252 Szaisztok!
Nagy nappaliba szeretnék egy 55"-os TV-t. Mivel nem érdekel sem a 3D sem pedig smart funkciók, beérem régebbi modellekkel is. Az erős napfény miatt a plazmát elvetttem és maradtam a LED-nél. Az egyik boltban ezek közül választhatok:
LG 55LE5500
LG 55LE5300
SAMSUNG UE55C6005RW
SAMSUNG UE55B7000WW
Tud valaki mondani valami hasznosat ezekről? -
#15251 Szia!!37" esetleg 40"
Ezt néztem ki !!Meg persze az az LG sem rossz hm........... -
#15250 Méret? -
hdmi #15249 Ezt érdemes lehet megnézni: link -
#15248 Sziasztok!!!TV vásárlás előtt állok tapasztalatok vélemények jöhetnek mert látom van itt 1-2 guru a témában!!!Mi mostanában a best buy??
Ami biztos:
max összeg amit rászánnék 130.000!!!
tv-zés filmek leginkább dvd-ről nem ártana ha full hd lenne mert tervezem összekötni pc-vel
Köszi ha valaki veszi a fáradtságot és segit. -
#15247 Okádék egy talpa van, ahogy a csamunak is. -
Robi546 #15246 Jól néz ki bár akkor már Samsung Smart TV,annak se nagyon van széle. :D -
SlickAdam #15245 vagy ha tul is elik, jon egy nagyobb kereszthuzat a szoban keresztul.... ajjajj :D -
#15244 ezek törnek el kicsomagoláskor? ;) -
Borg #15243
Jól néznek ki ezek az új LG-k...
-
SlickAdam #15242 "Ezt valami Pana plazma marketing anyagból olvastad ki"
nem vagyok Pana marketing ember. felolem lehet Samsung plazma is, az is jobb mindenben, mint a LED-es fosok. bar feketeben messze vannak Pana-tol.