LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Mit szólsz a következõkhöz: Sony KDL-40BX400, Sony KDL-40EX401
Magasabbra nem tehetem a lécet, mert úgyis leverem.
Köszi a választ!!
Walk the Talk.
kék = dsub/vga csatlakozó
fehér = DVI csatlakozó
a monitorodon van DVI bemenet?
milyen monitorod van?
a tévének a fullhd miatt nem ártana a digitális (DVI) összekötés, de lehet, hogy a monitorra is az a jobb.... (mert mondjuk az is elég nagy felbontású)
Forza.
Vettem tv-t.
PHILIPS 40PFL7605H/12 LED televízió
200e volt. Tudom hogy van ahol olcsóbb, de itt tudtam hitelezni... de ez nem is fontos.
Nincs a számítógépemen HDMI csatlakozó. Viszont van a videókarin a régi és az "újabb" féle monitor csatlakozó. Ha a régire csatlakoztatom a monitort, a másikra a tv-t, az úgy mûködne? Vagy hogy és milyen módon érné meg összekötni? nvidia 9600 gt kártyám van (asszem)...
Még egy kérdés! A netem router-el van megosztva, ha arouterbe bedugok ég egy kábelt, a másik végét meg a tv-be, akkor mit tudok tv-n csinálni? Szörfölni, vagy netes tv-t nézni?
Biztos sok hülyeséget kérdezek, és még fogok is, de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.
Válaszokat elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82
Walk the Talk.
www.digimomentsvideography.com
Az egyik multinál lehet 0%-os THM-re vásárolni. Szeretnék egy LCD tv-t. De nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. 9600 GT kártyám van. Max 120e a plafon, nincs konzolom, filmet és tv mûsorokat szeretnék rajta nézni. Jelenleg egy 72 cm-es tv-m van, ugyan akkora, vagy max. egy kicsivel nagyobbat szeretnék. A full HD az alap, no meg nem tudom hogy ennyiért van e olyan aminek van „háttér világítása”, mert azok még tetszenek. Írjatok már nekem pár sort, hogy milyet vegyek, miért, milyen szempontokat érdemes még figyelembe venni. Válaszokat elõre is köszönöm!
Egész konkrétan nem Lucky Goldstar-t takar az LG rövidítés? 😊
Walk the Talk.
Philips 32PFL7605H.
Most készülök venni csak elõtte azért szeretném megtudni hogy megéri-e az árát.
Netezni,skypolni lehet rajta rendesen?
Elõre is köszi.
De ez nem jelent semmit. Kifogtam.
Hát ezért.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kikapcsolt elektronikákkal javítható, csakakkor meg visszaküldöd a tévét a középkorba.... :/
Mert a hibaráta elég magas?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Viszont Samu tv-t csak kiterjesztett garival vegyel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezt is köszi!!
Walk the Talk.
Samsung LE40C650
Köszi!!
Walk the Talk.
Van egy daewoo dlp-32c3 típusú hd ready tv-m gépre kötve hdmi-vel. a panel felbontása 1366x768, viszont ezen a felbontáson nemtudom belõni úgy a képet hogy vertikálisan folyamatos legyen ( olyan mint amikor a vsync vagy a frekvencia nincs jól beállítva), próbálkoztam sokféle frekvenciával de nem találtam olyat amivel jó lenne.
1280x720x50 + vsynckel mûxik tökéletesen, viszont a panel felbontása nem ez, és így a kép nem a legszebb.
Valaki van valami ötlete a problémámra?
(nem tudom számít-e de azért leírom: vga:amd4850, win7 32bit, legfrissebb ati driver)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
szeretnék venni jövõre egy led lcd tv-t csak az a baj nincs sok pénzem rá, kb 100k vagy 130k körül kellene nekem egy 80 vagy 94 centis tv
milyet ajánlotok??
erre gondoltam egynek: c6000
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Walk the Talk.
Walk the Talk.
1959: piacon az elsõ koreai rádió
1977: megjelenik az elsõ koreai színes televízió
1978: a vállalat exportforgalma átlépi a 100 millió amerikai dollárt
1980: megnyitja kapuit az elsõ európai értékesítési pont
1984: az értékesítésbõl származó bevétel több mint 1 milliárd koreai won
1995: a vállalat neve LG Electronics-ra változik
Walk the Talk.
(vagy még jobban elkódolták, mindnesetre a régi tudás már sz*rt sem ér a C sorozatnál 😞 )
Forza.
Egyébként a GoldStar se volt épp a megbízhatóság mintaképe. Az a Sony volt már akkor is.... 😄😄😄😄😄😄
Walk the Talk.
De azt már nem mondják meg, hogy melyik betû, szám a jó... 😄
Hoppá!
Walk the Talk.
de az még mindig a béka segge... ha olvasok egy tesztet az ex713as tévérõl, akkor azonos minõséget várnék el 32 és 60 méretben is... vagy adjon mindnek totál más tipust, akkor nem sugallja azt, hogy csak a méret a különbség
szánalom az egész tévébiznisz
Forza.