21171
LCD - Plazma
-
SlickAdam #15601 csak nem az It's Always Sunny In Philadelphia? -
krunyec #15600 Sziasztok! A héten vettem egy LG lk530-as tévét. Az USB funkcióját kihasználva nem is volt semmi probléma, de a minap letöltöttem egy sorozatot. Az negyedik részig nem is volt gond de a többinél egyszerűen ezt a hibát kapom hogy " A fájl érvénytelen ". Aztán a 9.-10. részt már ugyanúgy viszi. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget! -
#15599 miközben bandzsitassz, miközben a szemüvegen keresztól szarabbul látsz, miközben megy a játékban az eksön.... hááát, jóóó, ha akarod biztos észreveszed ... :) -
#15598 Mondjuk szar tévéken nem jön ki a romlik a felbontás, de azért az én pörfekt képminőséghez szokott szememet báncsa a szar... :D -
#15597 Valamit rosszul láttál az hétszencség. :) -
#15596 na, ezekután kiváncsi leszek... :D
---
paparazzi! 260k szvsz jó ár az 50"ért, nem fogod megbánni! -
#15595 Én amikor láttam a GT5-öt majdnem beszartam. Lehet állítani a mélységet, és legdurvábbra állítva az orromat ütötte ki és teljesen szép is volt. Te mit néztél? :D -
#15594 2D-3D konvert pedig vicc minden tévén. -
#15593 Nincs értelme 3D-zni GT-t mert trágya felbontása lesz, valamint egyáltalán nem erős a 3D élmény. Vagy 20x adtam neki még egy esélyt, de mindig megbukott..... :/ -
#15592 Holnap jön a tévé elvileg, este lesz időm vele baszakodni. Fél éve láttam egy passzív LG-t PS3-al 3D-ben, az teljesen meggyőző volt. Nyomtam rajta Stardust-ot, Motorstormot, Mortal-t, mind okés volt és a felbontás felezés sem volt feltűnő. Az enyémről majd holnap tudok nyilatkozni. -
Paparazzi20 #15591 Üdv
Sajnos pana 46G30-ból nem igazán van már elérhető darab,(ha valaki tud biztos forrást,írjon pls)pedig az volt kinézve ismerősnek.Az 50G30 bár nem lenne az sem kicsi,sőt, talán még ideálisabb is lenne méretben, de 260e-ért megérné a pénzét? -
#15590 atyaisten :(((
micsoda káosz :( -
#15589 Sajna már ha 3d gamingről van szó Nvidia-t el lehet felejteni. 3D Vision nem működik a tévéken, pedig a panel elég gyors hozzá, a 3dTV play meg csak 1080p@24 FPSel megy ami hányadék vagy 720P@60 hz-en ami rondán néz ki. Ez sajnos azért van, mert a HDMI 1.4-es szabvány csak ezeket támogatja Framepacking módba és a tv ezeket tudja kezelni user beavatkozás nélkül. Az Nvidia csak olyat támogat amit a tv automatikusan felismer.
A többi megoldás sajnos olyan, mint a Tridef vagy az AMD megoldása meg nem mindent támogat. A tridef jó lehetne csak az meg szoftveres és lassú. -
#15588 meg majd írhatnál a 3d-ről is :)
2d-3d felkonvertálás parasztvakitás vagy azért valamit "érezni"?
3d konzoljátékok?
gt5öd már nincs, de gt academyben is mintha lenne support... nem akarod megnézni? killzone demo, motorstorm esetleg? szal, valami summa, hogy mennyire van szted értelme 3dzni autósjátékokkal. (vagy csak filmre vetted a 3d-t?)
én kiállitott tévén játszottam valami CS szerüvel 3d-ben, de nem volt az igazi, ill még régen aktiv3D/nvidia kombóval is játszottam, az konkrétan szörnyű volt (2x30hz, CRT-n). ami meglepőn jó volt (csak szinek nuku, fejfájás 5 perc után) az a minecradt volt, sajna csak anaglif szemüveggel láttam a minap. ha 3D-t akarsz, azt mindenképp próbáld be, gagyipécé is elég hozzá! -
#15587 De most nézem, hogy lan csati van rajta, szoval azt fogom használni. -
#15586 Meglátjuk még, elképzelhető. -
#15585 wifi dongle-t veszel hozzá? vagy a smartbaromság hidegen hagy?
ha veszel, leirhatnád mennyire gyors a cucc, van-e pl youtube3d, stb -
#15584 Erre jutottam én is a vajúdás végén:) -
#15583 (még annyit, hogy részemről pl a g30as pana plazma már a 0 kompromisszum kategoria, de videojáték mellé én se merném bevállalni) -
kevesen állnak majd mellém, de: ha már kompromisszumos tévét veszek (mind az, ugye), legalább ne kerüljön sokba!
részedről szvsz mission completed :D -
#15581 Nah, végül egy LG 47LW5590-et választottam. 237k, jó lesz ez nekem egy 7 éves tv után :D
-
#15580 Kepminőség alapján igen. -
#15579 Megnéznék egy tesztet róla, de nem van:( -
SlickAdam #15578 iden mar tenyleg full HD-s a 3D a 65XX szeriaban? :D
nezelodhet termeszetesen, de mindent, amit fontosnak felsorolt, nem fog megkapni. te is tudod jol. ajanlhatnank neki az ES8000-est vagy a tegnap emlitett Sony-t is, de ezek laza 200e-el tobbe kerulnek, mint amennyit ra tud szanni.:(
itt Nemetben a tavalyi Sharp LE830-as megy most nagyon "olcson". 46-os meretben 900 euro (1700-rol indult). ha otthon is olcso lenne, erdemes arra is rakukkantani. bar a felhosodes szinte garantalt. -
Borg #15577 -
#15576 Azert egy 46ES6540-et megnéznék mielőtt játékra meg monitorra Plazmat vesz... -
SlickAdam #15575 ha nem nyulsz sokkal melyebbre a zsebedben, nem fogsz talalni az LG-nel latottaknal jobbat 47-es meretben LCD-LED teknoban.
jo fekete, jo input lag, szinek, uniformitas, crosstalk mentes 3D, ... hogyne, mindezt "szaros" 300e-ert? :D rossz helyen keresgelsz. -
SlickAdam #15574 en csak annyit mondtam, hogy neeeezd meg. -
SlickAdam #15573 igy van. 5 perc rtl klub logo es mar be is egett vagy 2 centi melyre.
hogy lehet, hogy megis el a plazma es veszik is az emberek? ez nekem igy teljesen erthetetlen... :( -
#15572 Plazmacsek tutinem, minden más jöhet. Most már az aktív 3D-től sem viszolygok annyira. -
#15571 JA csak beég mint a szar... -
SlickAdam #15570 eeeeeees feltarult a kincseskamra! csak el ne vessz benne! :D
ha van lehetoseged, legalabb nezd mar meg azt a rohadt ST50-es Pana-t! 50 colt megkapod 300e-ert! mindent tokeletesen tud, amire szukseged van. -
#15569 Itt állok az LG tévék előtt. Vagy nincsenek jól beállítva, vagy egy rakás szar a képük:) A 3D valami botrány. Sokkal tisztábbra emlékeztem, amikor legutóbb fél éve láttam. De a 2D képük sem meggyőző. Asszem dobom a passzív 3D teóriát. Kezdhetem elölről:( -
#15568 Szebb jobb szinesebb szagosabb? :) -
#15567 Ebből a listából nekem az a favorit :) -
SlickAdam #15566 meg azert vess egy pillantast a Panasonic ET5-re is! az is kijon 300-bol. -
#15565 Jah, már ráment másfél napom így is :D -
SlickAdam #15564 10-el nagyobb. akkor ezt.:D
jo tanacs: dontsd valamelyik mellett hamar, mert minel tobbet nezegeted (esetleg elkezdesz mas markakat is kutatni), annal rosszabb lesz! -
#15563 Tudom, hogy iszonyúan szenvedek, de esetleg a 669s? :D -
SlickAdam #15562 szerintem a 659-et vedd.
ezeket olvastad mar? (szerintem a 6500-as es 650S is ugyanez a modell, csak mas orszagokba, esetleg vmelyik tunert kihagyva. ha hulyeseget beszelnek, valaki javitson!):
magyar 650S teszt. na nem ok a referencia tesztelok, de nem ar elolvasni.
FlatpanelsHD 6500 teszt