21171
LCD - Plazma
-
Borg #15641 LG 47LM765S teszt @ PH
Ott van amiről beszéltem... a PR fotók átverések, mert a képet kihúzták a széléig, holott valójában működés közben van egy 8mm-es fekete keret körben. Szal az 1mm káva csak látszólagos, és csak kikapcsolt állapotban... -
#15640 Kerdes mi a nagy? Mi nem Department Store vagyunk, tehat egy sony center jellegu fuggetlen kiskert kepzelj el olyan kb 750 nm-en egyfajta termeket arulva. -
#15639 wow
nagyboltban (mm, saturn) nincs annyira jó tapasztalatom, euronicsban viszont gond nélkül rátolhattam a laptopot. ti nagy bolt vagytok? -
#15638 hozzank jonnek mac-el meg laptoppal is. Sot volt olyan aki latencyt is tesztelt a tv-n:) -
#15637 Sziasztok!
Az Elektro Outlet-ben érdemes vásárolni? Ugye ott mindig leértékelt cuccok vannak...
Hibás csomagolás vagy 1-2 apróbb karc miatt... tapasztalat vagy véleményetek van? -
#15636 olyan vevő van, aki hoz laptopot és nativan hajtva akar tévét megnézni? :D -
#15635 10-ből 4 vevő ilyen. Ezért tarok Samut, LG-t csak a menőbb modellekből. A 4-ből 3-at azért rá szoktuk beszélni a jobbra....... -
starline #15634 Na erre a csavarra nem is figyeltem! :)
-
starline #15633 Hát igen... :) Mi is valahogy így kezdtük. :) Az MM-ben 3D-s Samsung tv akció volt 200000 Ft négy szemüveggel. Már nem tudom melyik típus volt. Mikor megérkeztünk kiderült, hogy csak 2 db szemüveg jár hozzá, rosszul tudták, amikor telefonon érdeklődtünk. Úgy mentünk tévét venni, hogy semmit sem tudtunk a LED tévékről. Mi négyen vagyunk, tehát kellett még 2 db szemüveg darabja 15000 Ft volt, és az ár egy kicsit eltántorított minket. Mi annyival voltunk tudatosabbak, mint a te vevőd, hogy nem tetszett a tévé képe, ezért nem vettük meg. Az eladó próbálta magyarázni, hogy miért nem látjuk olyan jónak a képet, de szinte semmit sem értettem belőle, nem volt háttértudásunk. Na utána ástam bele magam a tévé témába, nagyon rövid idő alatt ennyi 3 betűs rövidítést régen tanultam. Tesztek, fórumok, stb. Azóta is próbálom mindenkinek hinteni, aki tévét készül venni, hogy nagyon nézze meg, járjon utána mit szeretne venni, mert nagyon nem mindegy. De biztos vagyok abban, hogy sokan indulnak el így, mint mi. :( -
SlickAdam #15632 " többször 3D-re nem használja..."
az a vicc, hogy ez tobbnyire azokra is vonatkozik, akiket valoban "erdekel" a 3D. na jo, ok 2-3 film utan felejtik el.:) -
#15631 Kurvajóóóó! Egyáltalán nem néz 3D tartalmat, de nem viszi a jobb tévét mert nincs hozzá szemüveg! LOL :DDDD Az ilyen meg is érdemli amúgy... -
#15630 Hát igen, logika, jó lesz majd mutogatni a haveroknak / családnak, hogy milyen imba kis cuccot tud, és van hozzá szemüveg. Persze miután mindenkinek megmutatta a 3D demókat, többször 3D-re nem használja... -
SlickAdam #15629 a tudatos vasarlot hallottak. koszonjuk figyelmuket! :D -
#15628 Mai vevő példa:
Én: Jónapot. Tévét keres?
Vevő: Igen- igen, tegnap voltam, láttam ezt a Sony 40EX720-at, hoztam cseretévét (csereakció van)
Én: Tegye le addig.
Vevő: Akkor ehhez a Sony-hoz jár 4 szemüveg? Mert a MM-ban jár az LG-hez.
Én: Sajnos ehhez nem jár szemüveg, ez egy alapból jobb tévé, jobb képminőség, jobb Smart funkciók, de szemüveg nem jár. Ellenben pont ugyanannyiba kerül.
Vevő: Nem jár szemüveg? Jajj. Akkor Sony nem kell.
Én:Semmi baj, van jó Samsung 40D6100 4 szemüveggel. Nem olyan a képe, de jó tévé. És jár a 4db szemüveg.
V: Nézzük meg.
Én: 3D érdekli egyébként?
Vevő: Áááá úgy sincs műsor.
Én: Értem. Tényleg nincs értelme, meg amúgy is ki vesz 3D BD lejátszót 40e-ért meg 3D BD filmet 10e-ért (magamban kuncogok)
Vevő: Hát én nem veszek.
Én: Mit néz többet?
Vevő: Sportot, EB miatt cseréli a régi TV-t.
Én: Nem nézzük meg a tesztfalban a sok Hz tesztet? A gyors mozgásokhoz jól jöhet.
Vevő: De-de, az nagyon érdekelné.
Én: (1 perc alatt Hz teszt lemez betesz, Samu egy komolyabb Sony helyére betesz. 40EX720, 40EX650, 40HX720, 40HX750 közé betéve a Samu. Gyorsan svenkelő kamera, focipálya, gyorsan mozgatott grafika)
Én: látja a különbséget? Samu kicsit neon színű (EX720 se pörfekt, de jobb, élesebb), életlenebb a gyenge mozgásjavítótól, EX720 sokkal simábban mutatja a képet, Samu az EX650 szintjén, csak artifaktol, aurázik. HX720-750 400 Hz-éről ne is beszéljünk.
Vevő: Igen, látom hogy szebb a képe a Sony-nak. De nem jár hozzá a szemüveg. Viszem a Samut.
Én: csomagolom, ott a kassza.
Ennyi. -
#15627 Reklámszöveg arra, hogy finomabban tudod állítani a színek telítettségét. Igazából otthoni felhasználónak sok jelentősége nincs, mivel egy rendes képernyő bekalibráláshoz speciális eszközre van szükség. -
#15626 Biztos remekül be volt állítva a készülék:D
Mondjuk ennek out of the box olyan képe van, hogy besírok. Állítgatni még el sem kezdtem. -
starline #15625 Hát nagyon-nagyon klasszak ezek a számítógépek, főleg az L-szériás 3 az egyben PC. (Remélem jól írom.)
Cloud teljesen egyet értek veled a marketinggel kapcsolatban, ha nem teszed fel ezt a videót nagyon sokáig nem is tudtam volna arról, hogy ilyen szgépet is csinál a Sony. Ezek most kerülnek forgalomba, vagy már kaphatók, mert a Sony honlapján nem láttam csak a laptopokat? A marketingről még annyit, hogy sok fórumon olvasgattam tévé vásárlással kapcsolatban, szinte mindenki az mkv-t lejátszani tudó tévéket keresi. Értem én a Sony-t valahol, hogy ő miért nem teszi be a tévéjébe, de ha betenné, merem állítani, hogy sokkal több tévéjük fogyna. Az emberek nagy része nem mélyül el a tesztekben, elhiszi a reklámokat, és sokszor látom, hogy ha fel merül a melyik tévét vegyem kérdésben a Sony neve a Samsung vagy LG ellenében ritkán győz a Sony, pedig szerintem nagyon jó tévéket gyárt. -
#15624 Az alapvető Sony marketing stratégákat meg 3 lábbal rúgnám kifelé. (alapvetően tetszik a Sony féle reklám image, de a tömegnek a parasztvakítás kell és értem én hogy kijelentették hogy ők nem állnak be a sorba, de bakker, itt van ez a 24"-os PC szemüveg nélküli 3D-vel meg csuda dolgokkal, szép is, jó is, külföldieknek nem is drága, erre hol hallok róla? Nem a "bulvár" Engadgeten, Verge.n, hanem valahol elrejtve az SGNL adásában..... :/ Ha ez kóreai cucc lenne már a hiradó is leadta volna..... LOL..... -
#15623 És mit takar a WCC (Wide Color Control - széles színszabályozás címszó?
Én egyszer játszottam ilyen óriás led szuper tv előtt de olyan szar volt a képe hogy kontraszt nem volt és kb 256 színe volt a gt4 nek mondtam is hogy én nem adtam volna 200e et egy ilyenért pedig az nem is lg volt hanem panasonic. -
#15622 Apa kezdődik:
-
SlickAdam #15621 nnna, penteken vagy szombaton lehetosegem lesz a VT5o-est is kozelebbrol szemugyre venni. otthoni kornyezetben. ugy izgulok, mintha az enyem lenne. de nem... hogy b......-a meg.:D -
#15620 Most itt ott ue26eh4500-at adnak hozzájuk ajándékba. -
#15619 Nem hallottam róla. -
#15618 AC3-as, nem DTS-es. -
#15617 dts hanggal is elboldogulnak már az lg-k?
felirat hogy van megoldva ilyenkor? -
#15616 A Tabot idekint 200 fontért adják.
Es7000 és ES8000 között csak a szoftveres local dimmingben van különbség. Dupla annyi zónát használnak a 8000-ben mint a 7000-ben. De miután szoftveres a különbség a panel és a meghajtás ugyanaz, jövőre ez negálva lesz az evolution kittel, mivel az a TV ezen részét is frissíti. -
SlickAdam #15615 mennyi egy olyan Tab kulon? jo ajanlatnak tunik.
amugy mar akartam kerdezni: mi a kulonbseg az ES7000 es ES8000-es szeria kozott? ugy latom a 7000-ben is van szinte minden mozgas/hang gagyisag. kepminoseg? vagy design es 1-2 funkcio? -
#15614 Otthon is adnak ingyen Galaxy Tab 2-őt a 7000-es és 8000-es Samsung sorozathoz? -
#15613 Ja, elég. -
SlickAdam #15612 mittodte??? lehet tul jo tevet vettel, nem? ha mittodte, akkor eleg lett volna száznyócvané valami kaka. -
#15611 Ez azért Érdekes... -
#15610 Menjetek vizuálsznobulni a villódzós szaraitok elé :D -
#15609 Nefárasszmá, mittomén. Annyit tudok, hogy gecijó kéccáharmincé' -
#15608 Ha má loptyuk, loptyuk a szart... :D -
SlickAdam #15607 SBS-es MKV? tehat 960x540-es felbontasban nezed?
-
#15606 Na, most próbálgatom 5590-et. Beszartam :D
3D 1080p MKV-t pöccre viszi USB vinyóról. Ezt álmodni sem mertem volna :D -
#15605 Jah, sokan bedőlnek a "lejátsza az emkávét" szövegnek.
Néhányan egyébként kifogják és tényleg kiváltanak valami alapszintü mkvjátékost, de kb ennyi. -
#15604 Pedig azért kell olyan tévét venni ami mindent játszik, mert az nem játszik mindent?
Eztsosefogommegérteni™ -
#15603 rossz fájlformátum, kódolás, konténetrbeállítások. htpc vagy médialejátszó beszerzése javallott :) -
krunyec #15602 Shameless :)