LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok a nevem jeromos
múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egybõl mondtam, hogy hívja a fõnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a fõnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. elõadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettõl meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörõm, ekkor a fõnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a fõnök segglukába volt bedugva. ekkor elõvett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belõle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggébõl és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nõvérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelõbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egybõl megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyû nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetõrõl képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.
ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló?
90-ért árulják.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
hdmi vagy vga kábelt használsz?
(vga, 1920x1080 adná a "legjobb", mesterségesen homályos képet... a játékok ugya 720p-ben vagy alatta mennek, a skálázás ennyit tud)
Forza.
Egyébként én is azért akartam Philip-set, mert minden fórum dícsérte (külföldi), csak a hangtól nem voltak elvarázsolva.
Mo-n pedig nem egy ismert, favorizált márka.
Walk the Talk.
Egy kérdésem lenne. 2370HD Samsung monitorom van. Xbox360 hoz használom. Viszont észre vettem hogy minden játékomban iszonyúan csipkézettek az objektumok szélei és a szélek mentén villognak a pixelek. Ez természetes vagy van rá mód hogy ezeket eltüntesse az ember? Azt tudom hogy a legtöbb játék vagy nem használ élsimítást, vagy nagyon elenyészõt, de így ez zavaró.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Walk the Talk.
Ez win7 op, de másiknál is hasonló. Persze, ha utána analógot akarsz, ugyanez visszafelé
Azonkívül a hangkártya frissítése sem árt, akkor sem, ha integrált.
Progi: Dreiver Genius Prof pl
Walk the Talk.
De ez mondjuk egyszerûbbnek tûnik. De hol is kell átállítani? :S
Walk the Talk.
Ma vettem egy Philips PFL5606H LED TV-t, minden mûködik, de az a problémám, hogy a TV-t összekötöttem a PC-vel, HDMI kábellel, és csak a képet jeleníti meg, hang nincsen. A másik gondom az, hogy elvileg ha USBvel összekötöm a gépet, akkor a TV által támogatott dolgokat megtudja jeleníteni lejátszani (hang probléma is megoldódna) de ugye az USB egyik végre jó csak, ugyanis a TVbe és a PCbe is ugyanaz a vég kell (tehát a kicsi vége amit telefonba stb. kell rakni, az nem jó). Ez most azt jelentih a gépre nem lehet kötni, csak pendrivera másolt dolgok mûködnek, vagy az egészet ki lehet küszöbölni egy ugyanolyan végû USBvel? (erre gondolom más márkájú TV tulajok is tudnak válaszolni mert Samunál LGnél is volt ilyen szolgáltatás. A válaszokat elõre is köszönöm. 😊
www.digimomentsvideography.com
benagyitós 16:9, agyfaxt kapok énis 😞 (trécom tányéros)
Forza.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
DLNA-ról megy.
Amirõl valamelyik nap beszéltünk (40EX720), az is viszi az NTFS vinyót és az mkv-t? Meg tudnád nézni?
Köszi!
PS3 ID: Csabesz82
Sony BX320, BX420, EX310, EX410 széria viszi az NTFS vinyókat, MKV is megy, optikán kiküldi a hangot is, DTS-es MKV-nál is.
32EX310 Ledes HD Ready, 42EX410 FullHD, ledes új modellek. (42" ugye érdekes Sony-nál, tudtommal nem gyártanak ekkora panelt (nem is egy képminõség guru)
A mai igenfontos igényeknek legyártott modell. Olcsó, Ledes, viszi a Zemkávét, képe "gyönyörû". Szép zõdje meg szép kéktye van.
Amugy atmentem ocsemhez, meglesni *ugyan az a tv tarsasag es digital box* az lcd tv jen milyen az SD adas, ugyanolyan gusztustalan. Egyszeruen a CRT RPTV ilyen szepen elmosta a kepet.
Eddig sikerült összekavarni a kontrasztarányt, most tetõzik a Hz mizéria.
Clear motion rate (Samu), meg fekete kocka 200Hz/50Hz (LG), meg 600hz subfield (Plazma), meg 100hz PMR LED (Philips).......
Ehh.......
Jövõre a Giga, Mega, stb kontraszt formájára kihozzák majd a SuperSpeed Hz, GigaSpeed Hz tévéket? Levédetem a neveket...... 😊
lehet be kell majd allitanom valami UBERNAGY elmosatast a kepre es csak akkor teszem at elesbe mikor filmezek. Meg az a szerencse, hogy a legtobb jo csatornanak van HD variansa is.
ezek :LG42LK530
LG42LV4500
LG42LV3550
És még az volna akérdésem hogy pc röl szeretném nézni a filmeket hd kábellal összekötöm és hogy az átjátsza e a hangot hogy a tv tudjam hallgatni vagy ha nem mi kell hozzá válaszokat köszönöm.
Már találtam róla okosságokat is, hogy hiába van off-on, még így se kapcsolja ki teljesen és van akinek így is bántotta a szemét, nem tudom van e már esetleg egy CFW ami megoldaná ezt a problémát, mennyire él ez a lehetõség Tv-knél, ismertek oldalakat, ahol Custum Förmver(www.samsung.hu)-eket lehet letölteni?
Én már láttam boltban, rá is csodálkoztam, de annyira ritka itthon, mint a Mitsubishi ram, vagy telefon. 😊
Egyébként monitorokban is ott vannak a szeren, kb. mint NEC és Eizo.
Forza.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
amugy ha nem ezt akkor 73738 ast vettem volna ami meg 2010 es volt.
A szivarvanyt avatarnal felirat nelkuk nem lattam. A pont blanknel a felirat miatt lattam neha, mikor leneztem a feliratra. Igazsag szerint annyira nem latni, az agyam nem fogja fel, hogy minek volt szivarvany szine csak latom, hogy volt valami icipici piros es zold csik vhol a kepernyon.
Most kiprobaltam az XBOX ot a forzaval meg a gears of warral. GYONYORU!!!!
Meg a felesegem is odault mellem, nezni a tv-t es magatol mondta, hogy nagyon szep a kep. Pedig meg az SD es HD filmek kozott is alig bir kulonbseget tenni 😄
A lampat jopar evente cserelni kell ami elvileg 100-150 usd
Meg csak 1 filmet neztem feliratosan, majd szolok, hogy minden feliratos filmnel latomezt vagy nem. Lehet csak akkor latni a szivarvany effektet ha olyan jelenetben olvasol mikor nagyon mozog a kep. Nem tudom, meg csak most vettem a tv-t. Annyit tudok, mondani, hogy GYONYORU a kepe es hatalmas!