LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a márka elolvasása nélkül is a Sony-hoz húz a szemem.
50" fullhd plazmát keresek, 200e körül, nincsenek nagy elvárások, csak legyen korrekt képe, ps3-hoz és filmnézéshez-tvzéshez kellene. Köszi.
Thrash \'Till Death
Furcsa egy világ ez.....
www.digimomentsvideography.com
Sajna a hozzá nemértõ vevõk is elsõre a samu neonzõd, neonkék szineibe szerelmesednek bele..... LOL
Egyébként számomra vicces, hogy kedves Sony-s kollégák is hozzánk jönnek dolgozói kedvezményre tévét venni és nem a saját kínálatukat választják.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vagy te talán nézted egymás mellett õket? Én igen.
Játékra pcrõl tv-re keresek valami jó lcd tv-t.
42-46" körül. Tudnátok vmi tippet adni melyiket érdemes vagy melyik típus van direkt erre kihegyezve?
UE40D7 és UE40D8 az egyik legjobb tévék ha nem "A Legjobb tévék" a jelenlegi LCD piacon.
(különbség nincs a d7000 és 8000 között csak a káva.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sztem 267-et nem ér ez. Pláne hogy ez ilyen "webes érdekes" ár, nem is tudom mennyi ez most egy rendes boltban, 299e? Annyit meg pláne nem ér.
7000
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
LCD TV vásárlásában gondolkozom. A következõ két típus jöhet szóba ár és tudás alapján: LG 32LK430 és LG 32LK450. Az áron kívül mi a különbség a két típus között? Én csak az "Intelligens fényerõ szabályozás" funkcióban találtam többnek a 450-est, ez pedig nem ok ekkora árkülönbségre. Valójában azt sem tudom, hogy ez a funkció mire való. Örülnék, ha valaki fel tudna világosítani, melyiket vegyem meg.
Köszi!
2. idõben tudtam hogy mi van, meg is kaptam a Sony.tól a hivatalos levelet, a kinti híroldalak félrefordításának a helyesbítõlevele is itt van. "A Reuters tévesen egy ingyenes megelõzési programot (safety inspection and rework programme) visszahívásnak (recall) értelmezett." Aki kotnyelskedik az max. te vagy arany babám... 😊
3. már megint fanboy-ozol. A tiszta márkautálat sokkal rosszab a szememben mint a fanboy, de mindegy. Furcsa hogy ha jön egy Sony-s hír egybõl ugranak a non-fanboy-ok. SZÁNALMAS, de hajrá. Én nem futok minden Samu hírhez anyázni.
4. nézz utána a recall-okra. A legtöbb szépen fû alatt intézõdik. A Sony hozzáállását ehhez meg lentebb írtam. Mutass még egy ilyen céget.
Písz és részemrõl téma befejezve.
Videoton Colorstar
Azt meg hogy te mikor tudtad meg nem tudom, és nem is én lóbáltam a hírt ide csak a kotnyeles kommentedre reagáltam ami próbálja elmosni, hogy hazudnak és félrekiabálnak a sonyról... A faszt a 11 helyett 17-et írtak ennyi történt (nem mintha számítana) a hír többi része meg úgy volt a reuters által is közölve ahogy a magyar forrás elmondta. Akkor itt ki ferdít és csúsztat??
Aki itt fanboy az te vagy szerintem.
Mellesleg nem sok egyéb márkás tévét láttam ami kigyulladt vagy füstölni kezdett 2-3 év után....
Eztet is naggyon benézted, de sebaj.
Abbahagyhatnád.
Apropó, játtál már samu szervizbe? Be bírtál egyáltalán menni oda? Volt már alkalmad rossz Samu tévét ügyintézni? (igaz én csak itteni dolgokról tudnék beszámolni, a nyakonszarás tipikus esete)
Kellett hogy intézz, épp elég szar kerül mindig elõ. Érdekes, hogy a Sony-nál meg találnak valami gyárihibás alkatrészt és mit csinálnak ezek a hülye japók? Felajánlják a 4-5 éves gépek ingyenes cseréjét, javítását, itt ez a tévé eset, mit csinálnak? Ingyen, INGYEN szervizelnek, bevizsgálnak.
Egy 72 órás Samut dobhatsz ki a kukába mert csesznek jóváírni, cserélni, egy garos tévét is örülsz ha megoldanak.
SZÁNALOM, de hajrá, kívánom hogy minél tönn kóreai terméket adj el. Sok sikert hozzá....... 😊
Egyébként nem 17, hanem 11 készülék gyulladt ki Japánban.
Walk the Talk.
Talán ki kéne nyitni az ablakot a boltban hogy bejusson a friss levegõ és az új hírek😊
"(Reuters) - Electronics giant Sony Corp suffered a fresh blow on Wednesday after several of its Bravia LCD televisions sets emitted smoke or parts began to melt, a company official said on Wednesday.
Sony said it will offer free inspection and repairs available to 1.6 million of the TV sets.
Sony's television unit is already heading for its eighth straight year of losses, as it battles fierce competition from Samsung and LG of South Korea.
The 11 overheating incidents all took place in Japan, but the faulty parts may affect TV sets sold around the world, the company said in a news release.
There have been no reports of injuries or damage to anything other than the televisions, Sony said.
The televisions were manufactured in 2007 and 2008 and were mostly sold in Europe and the United States, although some were also sold in Japan and other parts of the world, a Sony spokeswoman said.
The company will alert customers to the problem via its websites and in some countries via e-mail and newspaper advertisements."
Walk the Talk.
Túl van lihegve ez a téma. Normál körülmények között nem lesz semmi baja annak.
ha sokat játszol, nem biztos, hogy a plazma lenne az ideális kijelzõ számodra
Forza.
Errõl mi a véleményed?
Amgy mi a nézési távolságod?
Ennél elvileg van egy védelem rá:ISM (beégés elleni védelem)(White Wash/Orbiter/Color Wash).
Errõl tud valaki mondani valamit,mennyire hatásos?
Köszi a választ.
A feketéje jobb, mert az azokhoz vethetõ árú ledes LCD-k oldalról világítottak, azaz azoknál a fényerõ egységes, és emiatt a kontrasztjuk max 1-2 ezer, az összes többi dinamikus - azaz a háttér fény csökkentésével, erõsítésével éri el, az azzal jár hogy a kamera mozgásával az egyébként konstans fényt kapó tárgy világosodik,sötétedik, attól függõen, világosabb vagy sötétebb részbõl van több a képernyõn. Ez meg elég zavaró lehet.
...viszont: még mindig elég sokat lehet hallani plazmáknál a beégésrõl és világos szobáknál kevés a fényereje.
Azaz: esti tévézéshez, filmnézéshez plazma, nappali háttér tévézéshez, játékhoz lcd.
Ez az elõnye viszont annyiban hátrány, hogy az analóg idõkben szanaszét osztogatott, vacak kábelekbõl összerakott házi barkács rendszerekre rádugva a készülék gyenge jelet kap és emiatt az analóg kis tévéknél nem zavaró veszteség digitális jelnél szétesik.
Azaz a Digikábelnél DVB-c-s készülék beszerzése esetén elsõ kell legyen a kábelezés felülvizsgálata, szükség szerint cseréje.
...mint a topiktársnál is, általában bejön.
kábeles digitvnél is van set top box? 16:9-re van allitva?
tévé 16:9re van belõve? standard/mozi/dynamic? mik az egyes értékek? zajszûrésm stb nincs beallitva véletlenül? (az is ront!)
Forza.
ha ugy is pixeles mondjuk az rtllkub, akkor ... üdv az lcdsek közt 😊) mi "így" nézzük, évek óta... msat (telekom) picit jobb, de csodák nincsenek. lcd+sdtv=sux
Forza.
Ha tudtok segíteni elõre is Köszönöm!!!