LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tesco-ban láttam samsung UE-32D5000 Pw-t 99ezerért.. megéri annyiért megvenni?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Feltûnõen jó.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
+ Több Demó videót és egyáltalán nem fárasztó!
És igen élvezhetõ...úgyanúgy mint a moziba! kb 2,5 m-rõl nézzük!
Nekem nagyon tetszik 😄
GGMU
milyen messzirõl nézitek? felbontáscsökkenést észrevenni?
Forza.
Egy 94 CM FULL HD LCD PANASONIC-ot váltott ez a tv......
Nagyon durva 😊 Elsõ lépésként beálítottuk a csatornákat 😄
Digi Tv ...ugye beépített DVB-C tuner+Digitális adás= gyönyörû kép 😄
+ FULL HD adás..DIGI SPORT, DIGI SPORT+ , M1, M2 stb....nem is mondom hogy milyen szép a kép 😄
Aztán ugye a 3D 😊 ASUS O PLAY ráköt....Külsõ Vinyó..Elsõ 3D-és film nem érdekelt micsoda....
Captain.America.The.First.Avenger.3D.1080p.BluRay.DTS....hát vmi eszméletlen..mint a Moziban 😄😄
És ugye ez Passzív 3D...mondom ki próbálom a moziban kapott szemüveget..és tökéletes hozzá 😊+ kaptunk hozzá 7 DB LG Cinema szemüveget is 😊
nah de vissza térve a kép gyönyörû 3D ben és 2 D-ben is 😄
GGMU
Cinema 3D
2D-3D konverzió
Felbontás 1920 x 1080
TrueMotion 100Hz
LED Tipus EDGE (LED Plus)
Motion Clarity Index (MCI)400Hz
Dinamikus kontrasztarány 7,000,000:1
Válaszidõ (G to G)2,6ms
WCC (Wide Color Control - széles színszabályozás)Igen
DVB-T/C MPEG-4 AVC(H.264)Igen (CI típus)
Van vkinek véleménye errõl?? Nemsokára jön haza 😊
GGMU
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Képileg nincs vele probléma. (pl olyan pirosodást mint a 6800-án láttam ezzel nem tapasztaltam.) Mondjuk hozzátartozik, hogy csak 63-as modellt árultuk. Az 50-esben a 6800 és a 6900 volt a jól fogyó és 680-as mint olcsó 3d-s alternatíva vakoknak (olyan fos képe volt)
Samsung plazmák általánosságban olcsók méretükhöz képest. Én magának a plazmának a színvilágát annyira nem szívlelem, és azt sem, hogy homályos a kép közelrõl.
de ezt ízlése válogatja...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Forza.
Forza.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Toshiba új tévéja, a Regza 4K nemrégen mutatkozott be a nagyközönségnek, azonban még idén megvásárolható is lesz. A négyszeres FullHD, azaz 4Kx4K felbontással rendelkezõ tévé támogatni fogja a szemüveg nélküli 3D megjelenítést is.
A tévé 55"-os felbontásán lenyûgözõ kép lesz, már ha van hozzá való film fájlunk, hiszen jelenleg még a FullHD felbontású tévék is csak elterjedõkben vannak, a hozzájuk elérhetõ tartalommal együtt. A Toshiba 55X3 rendelkezik egy beépített arcfelismerõ kamerával is, amely a testhelyzetünkhöz viszonyítja a 3D megjelenítést is. A félelmetes felbontással bíró Toshiba tévé decemberben kerül Japánban piacra, 11.700 dollár körüli áron.
Thrash \'Till Death
Mondjuk még mindíg tartom hogy az EX520 az max. a Samu-k képminõségét hozza (szerintem pocsék ledes tévék).
Lentire meg: pont hogy az átlag napi használatnál fontosabb a képminõség, "hisz azt nézzük ember!!!", mint a szolgáltatások, amik megjegyzem a vevõk 90%-ának olyan magas (és egyikük sem használja), mint nekem az atomfizika.
Általában egyébként ez szokott (nem személyes, általános véleményem) felbaxni agyilag, amikor a család az ilyen "szakértõ" ismerõsre hallgat. Legyen benne USB. Meg legyen 100Hz-es. Meg legyen benne a Nasa mûholdirányító egysége is, mer az a jó nektek. Csak épp a szerencsételn rokon, ismerõs meg csak jó képminõséget szeretne, semmi ilyen szolgáltatást. Jó képminõséget.
www.digimomentsvideography.com
Samsung UE40D5500: Internet böngészõ nincs, csak video tartalmak de jóval kevesebb mint a Sony-nál, Skype nincs, HDD-re felvétel nincs, PAP nincs, Fényérzékelõ nincs.
Mégis akkor miben több? Ja a 100Hz ami sajnos nem 100Hz csak duma...
A távkapcsoló akkor esik kézre, ha odateszem, egyébként meg én úgy gondolnám, hogy az átlag a tévét tévénézésre használja, így ahhoz azt kell tudni, hová esik a hang, meg a csatornaváltó gomb...😉)
Ezt nem értem. Mitõl kényelmesebb egy samun tévézni? A Sony elõtt állni kell vagy mi? 😊
Igen erre gondoltam, allni kell elotte, es neha foldig hajolni a tisztettol 😄
Viccet felreteve, aki akarta az erti amit irtam.
Azonos arkategoria mellett a ket tv szolgaltatasai, kenyelmi funkcioi nem azonosak. Nalam, es sok atlag felhasznalonal meg az szamit, hogy mennyire esik kezre a taviranyito, mennyire logikus a menu, van e USB, azt mire hasznalhatjuk, esetleg LAN lehetoseg, de megemlithetnem a kinezetet is.
Teszt dvd-ket , de meg BR filmeket is eleg ritkan neznek a dolgozo emberek.
Nem a Samut vedem, es nem a Sony ellen vagyok, csak nezzuk realisan a vasarloi szempontokat. Autot sem ugy veszunk, hogy melyik mennyivel megy, es milyen a futomuve a kanyarban 200-nal, hanem a mindennapokra.
Na ebben jobb a Samu.
Ez az en velemenyem
Thrash \'Till Death
Panellottó vanik kéremszépen sajnos. És nem csak Samunál. Sonynál is.
Én inkább azt tapasztaltam hogy a samu tükrözõdõ felülete miatt keresni kell a megfelelõ látószöget hogy hol nem világít bele valami, az amúgy is rosszabb látószögérõl nem is beszélve.
nekem mindketto van itthon. A sonynak szebb a kepe, azaz nehany musornal termeszetesebb a szinvilaga es jobb a fekete. DVD vagy BR-nel ez mar nem annyira szembetuno.
Szolgaltatasban, szoftveresen, kenyelmi szempontokbol es ezalltal hasznalhatosagbol viszont boven lenne mit tanulnia a samutol.
Valjuk be, en bevallom, inkabb egy samun tv-zek kenyelmesen, kihasznalva az osszes tudasat, kenyelmet, mint hogy buszkelkedjek a jobb szintonusokkal es a jobb feketevel, ami mellesleg a Baratok kozt es az Esmeralda alatt ki sem jon 😊
Akinek meg annyira fontos a minoseg az meg egyiket sem veszi, mert arra van mas
...abban meg biztosan van valami, hogy visszavesznek a plazmák fényerejébõl, mert más magyarázatot én sem tudok arra, hogy a plazmáknál pont a részletgazdaságot emlegeti mindenki, miközben a boltokban az egy falon kiállított tévék közül csak a drágább plazmákon láthatóak azok a részletek -persze azonos mûsornál -, melyek az alsó-közép kategóriás lcd-ken látszanak.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
A majd 3 éves W4500-asomon olyan hiba jelentkezett, mely bekapcsolás után a bemelegedésig 5-10 percig árnyékképhez hasonló hiba jelentkezett.
A készüléket neten vettem, bolti garanciával. Mivel a garanciális hibán túl volt, a Sony gyári szervizéhez fordultam a hibával. Mint kiderült a telefonos egyeztetéskor, ez típushiba, és egybõl felajánlották a cserekészüléket, mely az utód EX500.
...no lehet, hogy csak én vagyok túl pesszimista, de szerintem nem minden gyártó tette volna ezt meg, még akár úgy is, hogy hónapokat harcoljunk javítási próbálkozással, rizsával. És ez meg nagy jó pont.