LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem találkoztam ilyennel.
www.digimomentsvideography.com
Nekem van egy LG LH5000 es, 37colos lcd tvm. Az a gondom, hogy ma csak zenét halgattam a ps3 ról, a tv-n van olyan lehetõség hogy energia takarékos mód, képernyõ kikapcsolása. Ezen használtam a tv-t, majd mikor megnyomtam egy gombot hogy kilépjek ps-bõl, akkor bejött a tv-n a kép, de rögtön utánna ki is kapcsolt.
Most az a helyzet hogy mikor bekapcsolom a tv-t, akkor 5-10másodpercig mûködik, de nagyon sötét a kép, és szinte rögtön kikapcsol. De ha ez alatt a rövid idõ alatt betudok lépni hogy energia takarékos módban legyen, kép kikapcsolással akkor meg kéken világít hogy be van kapcsolva, de bármit nyomok rögtön kikapcsol.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az nem is teszt, hanem piaci statisztika.
Fogjál meg két tévét, vegyél két azonos HDMI kábelt, vegyél egy profi HDMI elosztót, rakj be egy teszfilmet, nyomkodd a két tévét napokig. Majd játszd ezt el DVB tunerrel, aztán majd rájössz.
Off: új samukon sorba tudod rakni a digitális csatornákat? Erre azonnali választ várok ha már szaki vagy.
Itt mi nem 300 milliót forgalmazunk egy évben összesen, hanem a 3 bolt kb 12 milliót, fontban 3 márkán keresztül miután a 4. boltot (ami minden márkát árult) bezárták.
A maradék 17 sony centerrõl meg nem beszélek mellé, amit a cég ezen legnagyobb boltok mellett üzemeltet. (Ja igen itt ez a kisvállalkozás)
Olvassátok már vissza az utolsó 10 kommentet. Egy szó sem esett a csamuról, de már jönnek a csatornaszagok felfelé......
HDTVtest.co.uk
Ez korrekt, csak sajnos ebben a brutálisan korrupt világban csak és kizárólag a saját szememnek és a saját tesztemnek tudok hinni.
Az pedig szintén igaz, hogy itt kizárólag csak én szoktam ilyet tenni, a többi csak süket duma. 😊
Jahh Sony-s kollégák véleménye az új sorozatról:"Ugyanaz a szar mint tavaly".
(megõrülök tõled, hogy állandóan a bélyeg 40"-t erõlteted!!! 😊 )
Forza.
Szánalmas™
Hozzáteszem, ma hoztam haza vadiúj Bravia KDL-40HX751-est. Nem kellett hozzá kiszedõszivacs... <#falbav>#falbav>
Milliméternyi távolság van a káva és a kijelzõ között, ha rosszul fogja az ember és megfeszül (mert teszemazt kijelzõvel lefelé tartja két jómunkásember, miközben egyik a bal sarkát emeli,jobbot süllyeszti, a másik meg pont ellentétesen, annak reccs lesz a vége , vagy egy egyszerûbb példa: pocakos Pista bácsi egyedül próbálja megfogni két oldalt, magához szorítja, de nagy pocakja meg nyomja el tõle, hát abból is reccs lesz)
Két ilyen mûanyag vagy hungarocell profilt kell oldalra rakni és azzal kell rakosgatni
PSN ID.: Beegabor
...vagy arra célzol, hogy le kell róla vágni a dobozt?
Ugyanúgy, ahogy a Samsung TV-k összeszerelési minõségéért is sokszor kis hazánk lehet akkor a felelõs.
Sajnos az új LG tévéket nem szabad kivenni a dobozból kézzel, mert sajnos az LCD kijelzõ összeroppanhat, valamint a káva leesik róla....
LOL kórea... 😊
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Katt!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
TV vásárláshoz kérnék segítséget, 130-150ezres kategóriában, 37-42" méretben - elsõsorban TV nézéshez (konzol, számítógép stb nem szempont)
elvárás: USB legyen rajta (divx lejátszás, képnézegetés), alacsonyabb fogyasztású legyen (sokat megy)
pl
Samsung LE40D550K
SONY KDL-40CX520
?
elõre is kösz ha van valami tuti tipp 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De igy utána kérdezve többen is hasonló véleményen voltak mint te, úgyhogy valószínû ebbõl ilyen módon nem lesz 5.1.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha mondjuk az oplay hdmin, a tv meg analógon van rákötve erre a hangcuccra, akkor kijön rendesen az 5.1 nem?
Forza.
LG 32LW4500 tv-be HDMI-vel van bekötve egy Playstation 3. Tudtommal a HDMI elviszi az 5.1 hangot a "tv-be". A TV-n van egy optikai kimenet. Ha most a tv-t összekötöm egy optikai bemenetes erõsítõvel akkor a PS3 hangja 5.1-be fog szólni a hangfalakon vagy már csak valami sztereoban amit ugye a tv önmaga tud?
(tudom hogy egyszerûbb lenne a PS3-at közvetlenül kötni az erõsítõbe, és akkor egyértelmû, de most erre lennék kíváncsi)
Választ elõre is köszönöm.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem ebbe az irányba gondolkodtam, mert megzavart a másik ugyanilyen tévé teljesen "szabad" viselkedése ui. gyári alaphelyzetben.
Samsung P2770HD tévénél mi okozza,hogy a korhatáros esti filmeknél "lakat" van,azaz nincs mûsor? A vásárlás (2010) óta sem a szülõi zár,sem a gyermek zár opció nem lett beállítva (oda kapcsolva üres ablakok kód ablakok látszanak). A másik érdekesség,hogy van az egyik rokonomnál ugyanilyen típusú tv, 1 hónap különbséggel vettük,ott minden korhatáros adás megy esténként!Õ sem nyúlt ezekhez a menükhöz és szintén a digi a szolgáltatója. Minden más jól mûködik. Mi lehet a megoldás?
Segítségeteket elõre is köszönöm!