21171
LCD - Plazma
  • r4pt0r
    Televíziók
    24 hónap teljes körű jótállás LED, LCD és plazma TV-kre
    24 hónap + 12 hónap teljes körű jótállás D-szériás LED TV-kre (az extra 12 hónap érvényesítése termékregisztrációval a http://regisztráció.samsung.hu weboldalon)

-helyszíni javítás 10 kg felett, vagy szervizbe be- és kiszállításos javítás

Ezt találtam a samsung oldalán. De mivel még nem kellet igényelnem nem tudom hogy megy.
  • SlickAdam
    egyebkent van valakinek tapasztalata tv gariztatasaval?
    itt nemetorszagban egy 50 colos plazma tv mar hutogepekkel esik egy kategoriaba, tehat spedicio szallitja, nem valami futar. es ha elromlik, akkor samsung-ot ertesitve egy szakember jon HAZHOZ! nehez 50+ colos tv-ket nem lehet csak ugy szallitgatni jobbra-balra...
  • arty
    Nem tudnak. Gyári garit/garlevelet vagy kapsz vagy nem kapsz.

HA a garid a bolt káeftéjéhez szól, akkor meg elsétálsz!
  • Piko888
    nem a tv-vel van gáz, hanem az online boltokban nem nagyon bízok meg. :-)
  • SlickAdam
    tehat nem veszel semmilyen tv-t... :(
    vagy mas modellel kapcsolatban nincsenek ilyen aggalyok? :D
  • Piko888
    Garancialevelet tudnak szerezni, de ha a Samsung látja hogy a tv-t nem Magyarországra regisztrálták akkor van gáz
  • arty
    a garanciajegyből ezt elég könnyű ám megállapítani...

ennyi erővel azon is aggódhatnál, hogy nem tévét, hanem tevét sóznak rád és csak otthon derül ki ;)
  • Piko888
    Az a baj, hogy bármit mondhatnak, mi van akkor, ha utólag derül ki hogy mégse samsung gari van?
    Ehhez a bolthoz mit szóltok?
    http://www.aqua.hu/samsung-ps51e6500es-51-full-hd-3d-smart-plazma-tv-176031.html/?erkezett=www.argep.hu
  • Bucser
    Ennel olcsobban csak display unitot fogsz kapni 1-2 honap mulva. En raugranek arra a 6500-ra ha valoban samu gari van rajta es nem bolti.
  • SlickAdam
    kifuto igen, 1-2 honapon belul elkezdenek szallingozni az uj modellek.
    de az arcsokkentes mar megtortent, ettol dragabb volt mikor megjelent. altalaban osz kornyeken kezdik el csokkenteni a tv-k arat. ketlem, hogy olcsobb lenne kesobb.
  • Piko888
    Beszéltem a Digitalkoval, azt mondták magyarországi garanciás a tv 284000-ért.
    Hogy tudják ilyen olcsón adni, amikor a nagykerben 290000+áfa?
    Egyébként kifutó tv a Samsung PS51E6500?
    Várható árcsökkenés?
  • SlickAdam
    azt is. mindent.:D
  • cloud.strife
    Szopatja max. a te fejedet..... :D
  • SlickAdam
    mi az hogy "csak"? :D te is tudod jol, hogy az a "csak" plazma szetszopatja a felsokat-os lcd/led-eket is.:D
    (nyugi meg mindig szeretem a HX855-ot )
  • cloud.strife
    Nagyméretet ilyen árfekvésbe csak plazmát kapsz, vagy nagyon ótvar LCD-t.
    Jelen pillanatban van 40HX750-es tévénk 209-ért akcióba, szemüveggel 230e.
    Nagyobb méretben már nincs semmi illetve van felsőbb kategória. Hamarosan új modellek jönnek.
  • SlickAdam
    Osszehasonlito teszt

Egy teszt
  • SlickAdam
    szerintem a nagyszobankban egy ilyen Samu E6500-as van, a jaccosban meg egy Panasonic VT50.
    teszteltem, lattam, es meg az internet is megerositi ezt a tenyt, hogy EZ a Samu modell tokeletesen ellenall az IR-nek, nyomat nem latod 2-3 ora focimeccs utan se, NULLA.
    Pana-nal mar vannak jelek.
    egyik se eg be.
  • Borg
    Szerinted a samu kevésbé ég be mint a pana?
    Ezt mikor álmodtad? :D
  • SlickAdam
    bar igazabol sztem csak feketeben marad el a Samu Panahoz kepest. persze Samu-ban meg igyis sokkal jobb a fekete, mint barmely nem local dimming-es (felhosodos...) LED-ben.
  • SlickAdam
    jobb bizony, viszont az nem olyan ellenallo a statikus kepelemeknek (beegni nem fog az se, de megjelenhet image retention par orara). pont ezert ajanlottam azt az egy bizonyos Samu modellt (meg a dragabb, csucs Samu plazma sincs olyan jo ebbol a szempontbol).
    ha EN vennek tv-t, akkor nem amiatt a 20-30e ft miatt vennek inkabb valami mas, kakas tv-t. foleg ha mar ugyis majd' 300-nal van a cel. inkabb varni meg egy picit, mig osszejon az osszeg, mintsem kapkodni...
  • Borg
    Veszel 42-est, vagy 46-ost.
    Pana 42ST50 pl belefér, és jobb tévé mint az a samsung.
  • Piko888
    Tudom, azért írtam, hogy tudna helyette egy másikat ajánlani.
  • Borg
    Ha nem szánsz rá elég pénzt, akkor változtatni kell az igényeiden. Ilyen egyszerű.
  • Piko888
    Mit ajánlanál helyette?
    PS3-on játszanék illetve filmet néznék. A méret 50 col körül legyen. Max 260.000 ft-ot szánnék rá.
    Köszi,
  • cloud.strife
    Denemám.
  • Piko888
    áfa nélkül nem lehet?
  • cloud.strife
    290+áfat tudok mondani, de nincs keszleten a nsgykerbe. Ha rendelek, par nap mire megjon.
  • Piko888
    Köszi szépen
  • cloud.strife
    Holnap ránézek, hogy van-e a nagykerbe. De sanszos, hogy E-Digital, MM ár környékén tudom szerezni, ha tudom.
  • Piko888
    lehet, ha nincs baja akkor nagy gáz már nem lehet
  • arty
    tejóég... :( én még sok sok éve vettem náluk a tévémet, autorádiómat, akkoriban ilyen gondok sztem nem voltak - vagy csak mákom volt :/
  • Piko888
    nem tudom, azt hittem tudsz valamit :-)
  • SlickAdam
    igen. ugy latom jok, vagy?
  • Piko888
    http://www.olcsobbat.hu/boltok/avplanet/
  • arty
    avről mi rosszat hallottál?

(azt tudom, hogy sok készülékük szürke és kint gariztatják)
  • Piko888
    A Saturn bezárt Magyarországon.
  • Piko888
    A vélemények alapján mondod?
    Az AV-ről sok rosszat olvastam, onnan tuti nem rendelnék.
  • SlickAdam
    amugy EZ a Digitalko RANEZESRE jonak tunik, ar is jo naluk.

valaki hosszaszolhatna a temahoz egyebkent! Cloud, nalatok nincs veletlen ilyen masina?
  • SlickAdam
    tul erzekeny egy plazma tv (szallitani csakis fuggolegesen szabad!), hogy ilyen tavolsagrol rendeld. plusz draga lenne a szallitas (mar ha elkuldenek egyaltalan).
    na meg az a 955 euro majd' 280e forint, sztem meg ha 300-ert talalnal magyarorszagon, az is jo lenne boven. nincs valahol a kozeledben elektronikus aruhaz? MM, Saturn, ...
  • Piko888
    955 euroért van amazon.de-n, esetleg ha onnan rendelem meg akkor a garanciális ügyintézést is Németországban kell rendeznem.