21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Te is? Nane.....
  • cloud.strife
    Már megint kezded a hülyeséged? Életedben nem láttad még egymás mellett a kettőt. Én meg napi 8 órában.

Jobb tévé. Sokkal jobb.
  • nismoka
    Jobb tuner és képjavító.
  • Bucser
    LOL...
  • Borg
    32"-ban sd adáshoz? Ugyan mitől lenne jobb? Ne röhögtess már...
  • nismoka
    Nem túlárazott, csak jobb...
  • Punker
    nem ragaszkodok a samuhoz, a sony túlárazottnak tűnik nekem ennyi.
  • Borg
    32-esben még fullhd-t is felesleges venni... Szal kb semmi sem számít. A képminőség úgyis olyan lesz, amilyen.
  • SlickAdam
    ne erts felre, nem azert mondom, mert mi amugy komolyabb tevekrol beszelunk es minden mas szar, de 100e kornyeken teljesen mindegy melyiket valasztod. foleg, hogy eleve samsung-ot keresel.
  • Punker
    csak az ipon-t néztem ott is több féle volt, és lövésem nincs mi számít mi nem, esetleg mivel van saját tapasztalata valakinek, ezért kérdezem :)
  • SlickAdam
    tehat samsung kell, maminak, max 100-ert

1. keresobe bead ---> samsung led 32
    2. kikeresi melyik 100e (vagy alatta)
    3. megrendel

• Punker
    Anyám 65 éves (lesz), híradót, meg tennist fog nézni rajta szóval a net, wifi, lan ilyenek tök fölösleges neki :D

samuk között valami max 100-ért?
    mondjuk UE32EH5000 ?
  • cloud.strife
    És még prémium gart is vehetsz hozzá... :D
  • cloud.strife
    32EX650 129e.
  • Punker
    de ha mégis
  • arty
    ne vegyél zsebtévét!
  • Punker
    32-esek között most mi a best buy?
  • arty
    aztán lehet jönni a számokkal, hogy "nem fogy a plazma" :))
  • SlickAdam
    nem ertetted mire celoztam :D
  • Bucser
    Nem MO-n dolgoztam uzletben, hanem Londonban.
  • cloud.strife
    Tavaly az össze HX75, HX85 Sony-khoz mi is ingyen adtuk.
  • cloud.strife
    Ezt csak a Sony adja a tévéihez.
  • SlickAdam
    pontosan, ez vicces...
  • Bucser
    Azert vicces a samu ledre nalunk ingyen volt a premium 5 eves gari mig a plazmakra boduletes draga (kb 30% a tv ertekehez)
  • Piko888
    Samsung PS51E6500ES-nél mennyi lenne?
    Ezt kinél lehet kötni?
    Lehet évente is fizetni?
  • cloud.strife
    5 évre.
  • cloud.strife
    Attól függ.
    Pl. egy 46HX751-esre 38.000.-
  • Piko888
    Mennyibe kerül a Prémium garancia évente?
  • cloud.strife
    A magyar garancia nem az originált dobozban van, hanem külön van ráragasztva Samuéknál, LG-nél és a Sony-hoz is ősztől már külön adunk magyar garancialevelet, pont a sok tróger webáruház miatt.
  • cloud.strife
    Nálunk szinte minden tévét Prémium garanciával vesznek, mi beregisztráljuk, a vevőnek meg ha valami baja van 5 éven belül (akár törés, wii kontroller beleszáll, akármi:) szerviz kocsival ki, cseretévét ad, javít, cserél.
  • SlickAdam
    akkor legy resen nehogy az is felmenjen! ebbol is latszik, hogy buta mod nem keresik (miert is keresnek ha nem hallanak rola) az emberek a plazmat. aztan erdeklodik egy, hopp, vigyuk csak fel gyorsan az arat! :D
  • Piko888
    Digitalko már kilőve, mert tegnapra felemelték az árát 338.000-re, mig az Aqua-ban 280.000. Viszont hétfőn még felhívom a digx.hu-t, mert ott 259.000.
    Jelen pillanatban az Aqua a befutó, mert ott tuti Samusng garis a tv.
  • SlickAdam
    akkor hivd fel megegyszer a Digitalko-t peldaul, es mondd el nekik mit mondott Samsung. mielott berendeled, meg szeretnel megegyszer gyozodni, hogy mi a szitu. ha igy beleallsz az arcukba, nem hiszem, hogy hazudnanak.
  • Piko888
    nem én regelem be, ezeket a Samsung regisztrálja és az alapján, hogy a tv-t melyik országba szállították.
    pl, ha már Szlovákiába van regelve, akkor ott kell gariztatni is. Ezeknél vannak általában a bolti garanciapapírok
  • arty
    ez nem csak samu specialitás, hanem törvényi kötelezettség MINDENKIRE :)
  • SlickAdam
    hat regisztrald be vazze :D

(ilyen helyszini garit elvileg minden gyartonak biztositania kellene)
  • Piko888
    Már tegnap megtettem, onnan tudtam azt amit már lejjebb is írtam, hogy ha nincs regisztrálva a tv a Samsungnál akkor semmit sem ér a gari papír, csak a boltba vihetem vissza és ők intéznek mindent. A szervizes se ajánlotta ezt, mert hosszadalmas és körülményes.

A lenti helyszíni javítás Magyarországon is működik? Nem is hallottam eddig erről, le a kalappal a Samsung előtt.
  • SlickAdam
    szerintem menj fel samsung honlapjara, keress ki egy magyar telefonszamot es kerdezz ra ok hogy latjak a dolgot!
  • arty
    itt ugy van, h ha rossz helyen veszed, akkor a káeftéhez szól a gari, visszaviszed és ők visszaviszik - jó esetben - oda ahonnan vették és ott gariztatják. hosszadalmas, macerás, van h a cég megszűnik, stb :(
  • SlickAdam
    korrekt.
    csak a lenti mizeria miatt kerdem. ugye alap esetben a gyarilag lezart dobozban benne van a Samu garilevel, onnantol kezdve csak egy ervenyes szamla kell (itt legalabbis). samu ugyis hazhoz jon.