21171
LCD - Plazma
  • SlickAdam
    ha nagyon hideg volt kint, 1-1,5 ora
  • Piko888
    Meghozták a tv-t, szerintetek mennyi ideig várjak a bekapcsolással?
  • arty
    :))

Melyik platformra is vannak a legdurvább reflexeket igénylő játékok? Tudommár! Pécére, a Operation Flashpoint!
  • Borg
    Kontrollerrel 30 fps-en? Ugyanmár...
  • arty
    "Ha konzolhoz kéne nem nagyon érdekelne az input lag"

konzolon nincsenek játékok? (költői)
  • SlickAdam
    game mode altalaban MINDENT kikapcsol.:(
    ha standard lenne a 60fps, nem is lenne ezzel gond. de a konzolos low30fps miatt kell egy pici kepjavito, kulonben johet a judder hegy...:(
  • Borg
    PC-hez nézegetek most valamit, javarészt monitor gyanánt. Ha konzolhoz kéne nem nagyon érdekelne az input lag :)

46HX850-re azt irják, hogy 80-100ms az input lag, ami bazi sok, viszont van game mode, amiben 30 alá esik. Kérdés, hogy ehhez mi mindent kapcsol ki, szóval milyen áron lesz ilyen alacsony...
  • cloud.strife
    Gamer módban állítólag olyan középszint. Nincs adat róla. Én HX75x, HX850 modellekkel itthon szoktam játszogatni, az input lag nem tudom jó-e vagy rossz, a GT5-el nem szoktam eltéveszteni a féktávokat..... :D
  • SlickAdam
    nem is tudsz. sajnos nincs olyan, hogy "mennyi a jobbfajtak lag-ja". :(
  • Borg
    Ezzel most nem annyira lettem előbbre mondjuk :)
  • SlickAdam
    szerintem ez teljesen modellfuggo. egy premium tv-nek is lehet magasabb lag-ja, mint egy tok olcsonak... nevörnó...
  • Borg
    46 körüli jobbfajta Sonyknak mennyi az input lagja?
  • Mentol
    Ebből sehogy, de így lehet stereo RCA jelet bevinni az X530-ba. Ha 5.1-et akarsz, akkor ott az SPDIF csatlakozó!
  • Zephyr Retiring
    Valódi 5.1 leginkább sehogy :)
    Ahhoz minimum egy koaxiális bemenet kéne a sztereó rca helyett ..
  • konrada
    És ebből hogy jön ki az 5.1??
  • Piko888
    Panasonic P50ST50 megrendelve!
  • cloud.strife
    Ha kell az 50" és nincs több pénzed akkor Pana plazma.
  • Piko888
    Cloud te mit ajánlanál max 290.000-ig
  • SlickAdam
    hat ne tedd ablakkal szembe, ha nem tudsz besotetiteni :D

de itt megjegyzem, hogy manapsag mar nagyon keves tv van, ami ne tukrozodne valamennyire. a csucs Samsung ES8090 szinten tukrozodik, Sony HX855 elott pedig uveg lap van eleve. ezeket probaltuk a szoba ugyanazon pontjan, nem voltak jobbak, mint a plazma. nappal annyiban van elonyuk, hogy valamivel fenyesebbek tudnak lenni (ami nalam nem lenne elony, mert en beallitanam eleve, hogy este is nezheto legyen, ne napszemuveg kelljen hozza :D), s a LED panel ugye sotetebb, mint a plazma, tehat nappal kontrasztosabb kepet kapsz (plazma inkabb sotetkekes-zoldes szinu). mint irtam: ha legalabb kicsit be tudsz sotetiteni akkor nincs gond. nalunk a negy fal kozul 2 gyakorlatilag full ablak, fuggonyt csak ritkan huzzuk be meg plazmahoz is, s fak sincsenek kint (13. emelet). nezheto siman.
  • cloud.strife
    6-os Samu elég ratyi.
  • Piko888
    A tükröződés mennyire zavaró?
  • SlickAdam
    korabban irtam errol eleg hosszan. nem olyan ellenallo az image retention-al szemben, szoval igen. de jobb a kepe.
  • Piko888
    46 colos sincs ennyiért?
    http://www.ledtvfutar.hu/3D-TV/Samsung-3D-TV/46%E2%80%B3-117-cm-Samsung-3D-LED-TV/UE46ES6560-Samsung-Full-HD-3D-Smart-LED-TV.html
    Ehhez mit szóltok?

A Panasonic plazmára jobban kell vigyázni, mint a Samsungra?
  • cloud.strife
    299e volt a 46HX751 a boltban, de már elfogyott....
  • SlickAdam
    marad az ST50 es kicsit jobban vigyazol ra.
    vagy valami fos LED (ennyiert ilyen meretben nincs jo)
  • Borg
    Webshopban is megveheted, csak legyen hozzá rendes magyarországi garancia. Pl panashop.hu, edigital, stb.
  • Piko888
    Mi a normális hely?
    Euronics, Media MArkt vagy webshop?
  • Borg
    Amennyibe normális helyen az eggyel lentebbi kerül. 3-5 év garral.
  • Piko888
    Te mennyit szánnál rá?
  • Bucser
    Panasonic P50ST50
  • Borg
    Még mindig nem tudunk neked csodát tenni... ha 50"-es jó TV-t akarsz, költs is rá.
  • Piko888
    Srácok sajnos lemondhatok a Samsung PS51E6500-ról.
    Szerintetek mit válasszak helyette?
    Max 290000-em van rá. PS3-ra illetve filmnézésre használnám. 50" körül lenne a méret.Mindegy, hogy plazma vagy Led,a Samsung elönyt élvez, de ha jobb van nála akkorjöhet más is.
    Előre is köszi.
  • Mentol
    Van bevált módszer:
  • RATCUSTOM
    Sziasztok! Van egy Sony KDL-46EX500-em, amire szeretnék rákötni egy Logitech X-530-as 5.1-es hangrendszert. A probléma, hogy a Logitechnek 3 jack csatlakozója van, a TV-n pedig ilyenek. Hogyan tudnám ezeket összekötni?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • SlickAdam
  • cloud.strife
    Néztem már, 2x is.

Be volt a tied állítva rendesen?
  • SlickAdam
    milyen ellenerv? technologiabol adodoan TENY, hogy a felhosodes a "LED" tv-k velejaroja. te pedig egy elado vagy, aki az ellentetjet allitja.
  • Bucser
    Nem kamuzok. Ertelmes ellenerved nincs.
  • SlickAdam
    nyilvan sotet filmeknel, jatekoknal jon elo, de ott igenis zavaro tud lenni, nem is gyengen. ami a HX850-es local dimming-jet illeti, tedd be a Harry Potter Halal Ereklyei 2-t es kezdd el nezni... jo moka lesz :D:D:D
  • cloud.strife
    Szerintem meg ez a felhősödés dolog qrvára fel van fújva. Az tény hogy létező dolog, de kb. annyi mint a plazma vibrálása. Én ettől még sose mondtam hogy a plazma szar, csak nem értem. HX850 széria pl. szemből, extraszéles filmnél olyan feketét ad, hogy nem tudod megmondani, hogy hol van vége a kijelzőnek és honnan kezdődik az üveg mögött a káva.
    Ha rátolsz egy fekete képet minimális világossal, akkor meg a local dimming miatt alig veszel észre valamit. Én speciel itthon 0 felhősödést tapasztaltam.
    Egy HX750-nél már kissé más a helyzet.