LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
3D 1080p MKV-t pöccre viszi USB vinyóról. Ezt álmodni sem mertem volna 😄
Néhányan egyébként kifogják és tényleg kiváltanak valami alapszintü mkvjátékost, de kb ennyi.
Forza.
Eztsosefogommegérteni™
www.digimomentsvideography.com
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Forza.
---
paparazzi! 260k szvsz jó ár az 50"ért, nem fogod megbánni!
Forza.
Sajnos pana 46G30-ból nem igazán van már elérhetõ darab,(ha valaki tud biztos forrást,írjon pls)pedig az volt kinézve ismerõsnek.Az 50G30 bár nem lenne az sem kicsi,sõt, talán még ideálisabb is lenne méretben, de 260e-ért megérné a pénzét?
A többi megoldás sajnos olyan, mint a Tridef vagy az AMD megoldása meg nem mindent támogat. A tridef jó lehetne csak az meg szoftveres és lassú.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2d-3d felkonvertálás parasztvakitás vagy azért valamit "érezni"?
3d konzoljátékok?
gt5öd már nincs, de gt academyben is mintha lenne support... nem akarod megnézni? killzone demo, motorstorm esetleg? szal, valami summa, hogy mennyire van szted értelme 3dzni autósjátékokkal. (vagy csak filmre vetted a 3d-t?)
én kiállitott tévén játszottam valami CS szerüvel 3d-ben, de nem volt az igazi, ill még régen aktiv3D/nvidia kombóval is játszottam, az konkrétan szörnyû volt (2x30hz, CRT-n). ami meglepõn jó volt (csak szinek nuku, fejfájás 5 perc után) az a minecradt volt, sajna csak anaglif szemüveggel láttam a minap. ha 3D-t akarsz, azt mindenképp próbáld be, gagyipécé is elég hozzá!
Forza.
ha veszel, leirhatnád mennyire gyors a cucc, van-e pl youtube3d, stb
Forza.
Forza.
kevesen állnak majd mellém, de: ha már kompromisszumos tévét veszek (mind az, ugye), legalább ne kerüljön sokba!
részedrõl szvsz mission completed 😄
Forza.
nezelodhet termeszetesen, de mindent, amit fontosnak felsorolt, nem fog megkapni. te is tudod jol. ajanlhatnank neki az ES8000-est vagy a tegnap emlitett Sony-t is, de ezek laza 200e-el tobbe kerulnek, mint amennyit ra tud szanni.😞
itt Nemetben a tavalyi Sharp LE830-as megy most nagyon "olcson". 46-os meretben 900 euro (1700-rol indult). ha otthon is olcso lenne, erdemes arra is rakukkantani. bar a felhosodes szinte garantalt.

jo fekete, jo input lag, szinek, uniformitas, crosstalk mentes 3D, ... hogyne, mindezt "szaros" 300e-ert? 😄 rossz helyen keresgelsz.
hogy lehet, hogy megis el a plazma es veszik is az emberek? ez nekem igy teljesen erthetetlen... 😞
ha van lehetoseged, legalabb nezd mar meg azt a rohadt ST50-es Pana-t! 50 colt megkapod 300e-ert! mindent tokeletesen tud, amire szukseged van.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
jo tanacs: dontsd valamelyik mellett hamar, mert minel tobbet nezegeted (esetleg elkezdesz mas markakat is kutatni), annal rosszabb lesz!
ezeket olvastad mar? (szerintem a 6500-as es 650S is ugyanez a modell, csak mas orszagokba, esetleg vmelyik tunert kihagyva. ha hulyeseget beszelnek, valaki javitson!):
magyar 650S teszt. na nem ok a referencia tesztelok, de nem ar elolvasni.
FlatpanelsHD 6500 teszt