21171
LCD - Plazma
-
SlickAdam #17001 pendrive-ra meg valami filmet, amit amugyis neznel. mkv-t, avi-t, ... bar ne varj csodat. samu-nak jo a medialejatszoja, tobbiek valogatosabbak. ezert kell kulon medialejatszo, dlna, pc, ... -
SlickAdam #17000 ha jooooool tudom van ps3-ad vagy xbox-od. vidd azt! tesztelheted lag-ot is egyuttal. -
#16999 esetleg olyan videokat tudtok linkelni amit fel tudok tenni pendrivera, és az üzletben le tudom vele tesztelni a tv-t? -
SlickAdam #16998 ha megengedheted es hely is van hozza, akkor nyugodtan vegyel 50"-ost. durvan hamar megszokja az ember.
32"-osom volt eloszor, utana jott a 42-es, mondom buuuuuu mekkora allat... aztan most mar 50-es van.:D -
#16997 " de ez nagyon nagy."
jah, nagy, kb két napig... utána már bánod, hogy nem 50"-et vettél :)) -
#16996 Ha plazma akkor ez jó, ha LED, akkor 40EX650, 40HX750. Lentebb linkeltem. -
inside81 #16995 Hát nekem a Plazmát mondják nagyon mégpedig ezt a tipust, de ez nagyon nagy. Valaki meg a Led tv-t preferálja, hogy annak jobb a képe.
http://www.argep.hu/trend/PANA/Panasonic-tx-p42st50.html
Valami olyan kellene, ami ami 90-100 cm körüli átmérős, tudja a netet, és ha nem vagyok itthon akkor esetleg be lehet programozni hoygy USB-re vegyen fel. -
Robi546 #16994 Köszi a választ. :) -
#16993 Esetleg a méret is fontos lenne. -
SlickAdam #16992 olvass vissza par oldalt! -
inside81 #16991 Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy jó minőségű tévét. Kb 150-180 ezret szánnék rá. Melyik a jó, Plazma / LCD?
3D nem kell bele, csak internetes felület, amin le tudnék játszani akadás mentesen minden formátumú filmet. Milyen típust tudnátok ajánlani ezért az árért? Köszi. -
#16990 Milyen jo is lesz a no brand no szabvany no garancia tevekkel szivni:) Egyebkent az eredeti angol cikk panelgyartokrol beszel. Lehet hogy a nagyok felszivjak majd az extra panelmennyiseget. -
#16989 Akkor Tibi kollégának és mindenki másnak aki betér:
jönnek az olcsóbb 4K tetyók :)
"forrás: sg.hu" :P -
#16988 jövő héten tv néző körutra indulok. :) aztán ha lesz valami, beszámolok. -
#16987 Végül is: nem hajt a tatár :)
Ráérsz dönteni.
De élménybeszámolót azért kérünk majd :) -
#16986 Bizonytalan vagyok, de leírtam az okokat, ehhez képest kicsit furcsálltam a hozzászólást. De semmi gond. -
#16985 Szerintem #16974-edre gondolt.
"...hajlok egy olcsó ledre.."
Kissé bizonytalannak tűnsz...nekem is..
Pedig döntei könnyű: kiválasztod ami tetszik és megveszed azt, amire futja :D -
#16984 Ha elolvasnád minden hozzászólásomat, akkor nem írnál marhaságot. -
Mentol #16983 Azt nem tudom, csak azért írtam, mert az érdeklődő a hsz-ed után inkább vesz valami xar LED-es lapostévét, mint plazmoidot. -
SlickAdam #16982 UT30-asrol volt szo, abban nincs olyan jo folia, mint G30-ban (volt) -
Mentol #16981 Én ugyan ritkán látom a faternál, de egy Pana 42G30 képe - szerintem - nappal is elég. Sötétben meg simán veri a LCD/LED képeket. -
#16980 #16975-ben pont ez merul fel nalam. -
SlickAdam #16979 pontosan. -
#16978 40HX750-et. -
#16977 Helló :)
Szerencséd van. Te akár ezt is választhatod a Samudhoz :)
Én nem úsztam meg ilyen olcsón :D -
#16976 Ennyi :)
Aztán ha meg van a ledes lcd, és már jobb idő is lesz, előkaphatod a mocit és irány Kisvárdáról ide Orosra :)
Beizzítom a plazmát, pattogatunk egy kis kukoricát és végignézünk valami zsír 3D-filmet..
Én így tudlak felkészíteni a 2 év múlva esedékes komoly cuccra :D -
rapa #16975 én jelenleg egy régebbi sony lcd-t nyúzok, de érdekelne, hogy a pana 42st50 kb. hogy áll viszonyban a sony 40hx750-el? árban alig van, 2 col a pana javára, képminőség a legfőbb szempont. mindkettőről jókat lehet olvasni, és sony felé hajazok, de szignifikáns különbség esetén mérlegelném a plazmát. -
#16974 Na kössz :DD
Pont ezért nem merem a plazmát. A led legalább minden esetben nézhető :) Egyre inkább hajlok egy olcsó ledre, aztán ahogy mondtam, úgy 2 év múlva befizetek egy komoly cuccra. -
SlickAdam #16973 balansz mindenkepp meglenne:
plazmanal fenyben kaka, sotetben alom
led-nel fenyben so-so, sotetben is
:D -
#16972 Átfutottam a tesztet is, figyelek is :D De tényleg mindenhol ezt emelik ki, hogy gyönyörű kép, csak tükröződik. Az a gondom, hogy albérletben vagyok, másodmagammal, és ahová tenni tudom a tv-t, közvetlen mögötte lenne az ablak, ami még annyira nem nagy gond, meg tudok sötétiteni is, viszont ott a csillár a tv felett, ami megint zavarhat. És én hiába sötétítek be, ha a lakótársamnak fény kell. :/ Annak meg nem örülnék, ha azért kellene gyengébb képet néznem, mert neki fényre lenne szüksége. -
SlickAdam #16971 ja es remelem figyeled kozben mit mond a srac :D meg ott az irott teszt is. -
SlickAdam #16970 kicsit se tudnal besotetiteni? en speciel nem szeretek fenyes nappal tv-zni, s nem csak a plazma miatt. elso video sztem siman jo... -
#16969 Azért erősen látszik :/ Fényben olyan mint egy olcsó led, sötétben viszont nagyon szép. Mármint a kép :) -
SlickAdam #16968 vagy ez a video. lathatod, hogy igencsak vilagos van a teremben, megis latod a tv-t :D csak ugye azt is latod, hogy a fekete ilyen fenyviszony mellett inkabb szurke (mert a panel szurke). s ha szemben lenne az ablak, akkor latnad kint a madarakat is :D (megjegyzem a csucs led tv-k elott is sok esetben uveglap van...)
-
#16967 Ez így van. De még nem sikerült eldöntenem jelenlegi helyzetben melyiket részesítsem előnyben. Mert én hamar kiszúrom a gyenge minőséget, és az őrületbe tud kergetni. De most a pénz is közbeszól. Lehet veszek egy olcsóbb led tv-t most, aztán 1-2 év múlva megy konyhai tv-nek és beruházok egy minőségibb tv-re helyette :D -
SlickAdam #16966 ma beszeltuk bucser-el: NINCS tokeletes tv, foleg ha a budzse is kicsi. vehetsz kevesbe tukrozodo, vilagosabb, kevesebbet fogyaszto led-et mocsok kepminoseggel, vagy egy ilyen, fenyevekkel jobb plazmat a nyilvanvalo hatranyaival. merlegelni kell.:S -
#16965 Hát nem tudom ezzel a sötétedéssel mit kezdjek. Igazából pont a tv mögött lenne az ablak. Meg azért ennyi pénzt kiadni egy tv-ért, és ez legyen a gond... hát nem tudom :/ -
SlickAdam #16964 nezd csak, eleg vilagos a szoba, lenyeg, h mogotte van az ablak.
-
SlickAdam #16963 hazilag rateheto nincs. ha valamennyire be tudsz sotetiteni, vagy eleve sotetebb kicsit a szoba es az ablak nem a tv-vel szemben lenne, akkor sztem bevallalhatnad siman. sulya azert van, olyan 17-20 kg-al szamolnek egy 42"-osra. -
#16962 HDMI nekem 1 is bőven elég, vastagság nem annyira érdekel, inkább a súly ne legyen sok, de azzal nyilván nincs baj. A tükröződés kicsit necces már. TV-re nem létezik fólia, ami a tükröződést megszünteti?