21171
LCD - Plazma
  • SlickAdam
    pendrive-ra meg valami filmet, amit amugyis neznel. mkv-t, avi-t, ... bar ne varj csodat. samu-nak jo a medialejatszoja, tobbiek valogatosabbak. ezert kell kulon medialejatszo, dlna, pc, ...
  • SlickAdam
    ha jooooool tudom van ps3-ad vagy xbox-od. vidd azt! tesztelheted lag-ot is egyuttal.
  • Tibi7
    esetleg olyan videokat tudtok linkelni amit fel tudok tenni pendrivera, és az üzletben le tudom vele tesztelni a tv-t?
  • SlickAdam
    ha megengedheted es hely is van hozza, akkor nyugodtan vegyel 50"-ost. durvan hamar megszokja az ember.
    32"-osom volt eloszor, utana jott a 42-es, mondom buuuuuu mekkora allat... aztan most mar 50-es van.:D
  • arty
    " de ez nagyon nagy."

jah, nagy, kb két napig... utána már bánod, hogy nem 50"-et vettél :))
  • cloud.strife
    Ha plazma akkor ez jó, ha LED, akkor 40EX650, 40HX750. Lentebb linkeltem.
  • inside81
    Hát nekem a Plazmát mondják nagyon mégpedig ezt a tipust, de ez nagyon nagy. Valaki meg a Led tv-t preferálja, hogy annak jobb a képe.

http://www.argep.hu/trend/PANA/Panasonic-tx-p42st50.html

Valami olyan kellene, ami ami 90-100 cm körüli átmérős, tudja a netet, és ha nem vagyok itthon akkor esetleg be lehet programozni hoygy USB-re vegyen fel.
  • Robi546
    Köszi a választ. :)
  • cloud.strife
    Esetleg a méret is fontos lenne.
  • SlickAdam
    olvass vissza par oldalt!
  • inside81
    Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy jó minőségű tévét. Kb 150-180 ezret szánnék rá. Melyik a jó, Plazma / LCD?

3D nem kell bele, csak internetes felület, amin le tudnék játszani akadás mentesen minden formátumú filmet. Milyen típust tudnátok ajánlani ezért az árért? Köszi.
  • Bucser
    Milyen jo is lesz a no brand no szabvany no garancia tevekkel szivni:) Egyebkent az eredeti angol cikk panelgyartokrol beszel. Lehet hogy a nagyok felszivjak majd az extra panelmennyiseget.
  • Zephyr Retiring
    Akkor Tibi kollégának és mindenki másnak aki betér:
    jönnek az olcsóbb 4K tetyók :)

"forrás: sg.hu" :P
  • Tibi7
    jövő héten tv néző körutra indulok. :) aztán ha lesz valami, beszámolok.
  • Zephyr Retiring
    Végül is: nem hajt a tatár :)
    Ráérsz dönteni.
    De élménybeszámolót azért kérünk majd :)
  • Tibi7
    Bizonytalan vagyok, de leírtam az okokat, ehhez képest kicsit furcsálltam a hozzászólást. De semmi gond.
  • Zephyr Retiring
    Szerintem #16974-edre gondolt.
    "...hajlok egy olcsó ledre.."
    Kissé bizonytalannak tűnsz...nekem is..
    Pedig döntei könnyű: kiválasztod ami tetszik és megveszed azt, amire futja :D
  • Tibi7
    Ha elolvasnád minden hozzászólásomat, akkor nem írnál marhaságot.
  • Mentol
    Azt nem tudom, csak azért írtam, mert az érdeklődő a hsz-ed után inkább vesz valami xar LED-es lapostévét, mint plazmoidot.
  • SlickAdam
    UT30-asrol volt szo, abban nincs olyan jo folia, mint G30-ban (volt)
  • Mentol
    Én ugyan ritkán látom a faternál, de egy Pana 42G30 képe - szerintem - nappal is elég. Sötétben meg simán veri a LCD/LED képeket.
  • stockhouse
    #16975-ben pont ez merul fel nalam.
  • SlickAdam
    pontosan.
  • cloud.strife
    40HX750-et.
  • Zephyr Retiring
    Helló :)
    Szerencséd van. Te akár ezt is választhatod a Samudhoz :)

Én nem úsztam meg ilyen olcsón :D
  • Zephyr Retiring
    Ennyi :)
    Aztán ha meg van a ledes lcd, és már jobb idő is lesz, előkaphatod a mocit és irány Kisvárdáról ide Orosra :)
    Beizzítom a plazmát, pattogatunk egy kis kukoricát és végignézünk valami zsír 3D-filmet..
    Én így tudlak felkészíteni a 2 év múlva esedékes komoly cuccra :D
  • rapa
    én jelenleg egy régebbi sony lcd-t nyúzok, de érdekelne, hogy a pana 42st50 kb. hogy áll viszonyban a sony 40hx750-el? árban alig van, 2 col a pana javára, képminőség a legfőbb szempont. mindkettőről jókat lehet olvasni, és sony felé hajazok, de szignifikáns különbség esetén mérlegelném a plazmát.
  • Tibi7
    Na kössz :DD
    Pont ezért nem merem a plazmát. A led legalább minden esetben nézhető :) Egyre inkább hajlok egy olcsó ledre, aztán ahogy mondtam, úgy 2 év múlva befizetek egy komoly cuccra.
  • SlickAdam
    balansz mindenkepp meglenne:
    plazmanal fenyben kaka, sotetben alom
    led-nel fenyben so-so, sotetben is
    :D
  • Tibi7
    Átfutottam a tesztet is, figyelek is :D De tényleg mindenhol ezt emelik ki, hogy gyönyörű kép, csak tükröződik. Az a gondom, hogy albérletben vagyok, másodmagammal, és ahová tenni tudom a tv-t, közvetlen mögötte lenne az ablak, ami még annyira nem nagy gond, meg tudok sötétiteni is, viszont ott a csillár a tv felett, ami megint zavarhat. És én hiába sötétítek be, ha a lakótársamnak fény kell. :/ Annak meg nem örülnék, ha azért kellene gyengébb képet néznem, mert neki fényre lenne szüksége.
  • SlickAdam
    ja es remelem figyeled kozben mit mond a srac :D meg ott az irott teszt is.
  • SlickAdam
    kicsit se tudnal besotetiteni? en speciel nem szeretek fenyes nappal tv-zni, s nem csak a plazma miatt. elso video sztem siman jo...
  • Tibi7
    Azért erősen látszik :/ Fényben olyan mint egy olcsó led, sötétben viszont nagyon szép. Mármint a kép :)
  • SlickAdam
    vagy ez a video. lathatod, hogy igencsak vilagos van a teremben, megis latod a tv-t :D csak ugye azt is latod, hogy a fekete ilyen fenyviszony mellett inkabb szurke (mert a panel szurke). s ha szemben lenne az ablak, akkor latnad kint a madarakat is :D (megjegyzem a csucs led tv-k elott is sok esetben uveglap van...)
  • Tibi7
    Ez így van. De még nem sikerült eldöntenem jelenlegi helyzetben melyiket részesítsem előnyben. Mert én hamar kiszúrom a gyenge minőséget, és az őrületbe tud kergetni. De most a pénz is közbeszól. Lehet veszek egy olcsóbb led tv-t most, aztán 1-2 év múlva megy konyhai tv-nek és beruházok egy minőségibb tv-re helyette :D
  • SlickAdam
    ma beszeltuk bucser-el: NINCS tokeletes tv, foleg ha a budzse is kicsi. vehetsz kevesbe tukrozodo, vilagosabb, kevesebbet fogyaszto led-et mocsok kepminoseggel, vagy egy ilyen, fenyevekkel jobb plazmat a nyilvanvalo hatranyaival. merlegelni kell.:S
  • Tibi7
    Hát nem tudom ezzel a sötétedéssel mit kezdjek. Igazából pont a tv mögött lenne az ablak. Meg azért ennyi pénzt kiadni egy tv-ért, és ez legyen a gond... hát nem tudom :/
  • SlickAdam
    nezd csak, eleg vilagos a szoba, lenyeg, h mogotte van az ablak.

• SlickAdam
    hazilag rateheto nincs. ha valamennyire be tudsz sotetiteni, vagy eleve sotetebb kicsit a szoba es az ablak nem a tv-vel szemben lenne, akkor sztem bevallalhatnad siman. sulya azert van, olyan 17-20 kg-al szamolnek egy 42"-osra.
  • Tibi7
    HDMI nekem 1 is bőven elég, vastagság nem annyira érdekel, inkább a súly ne legyen sok, de azzal nyilván nincs baj. A tükröződés kicsit necces már. TV-re nem létezik fólia, ami a tükröződést megszünteti?