LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze hogy vannak jobbak, de ez az ár...
Lg lw4500 32" sérült kijelzõvel alkatrésznek mennyiért tudnám elpasszolni?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Samsung 32EH6030-s típusról valakinek tapasztalata, pozitív,negatív?
Fogtam a mezei Sony alap Youtube integrált lejátszómat meg egy sima 1.3-as hdmi-t (talán semmi jelentõsége, de aranyozott dugós) a Youtube keresõbe meg bepötyögtem a "3d demo" szöveget és már indult is a móka 😊
Ja, természetesen a tv menüben a 3D mód kiválasztás is kell!
Winyóval is hasonló a szitu.
Nekem az u.n.: sztereoszkóp (alias cinema) 3D vidik jók csak ilyetén módon. Persze ebben az edetben a tv saját média lejátszója elég. Az enyém mindenféle probléma nélkül viszi az mkv-t is 1080p-t (full HD) 3D-ben.
Persze gondolom ez tv függõ.
Hallottam már mkv lejátszási hibákat (fõleg hang) másoknál elõfordulni.
Én még ilyesmit eddig nem tapasztaltam.
Talán az 50"-osoknál már odafigyeltek erre is 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
www.digimomentsvideography.com
A hitelminõsítõ intézet a Sony besorolását három fokozattal, BBB mínuszról BB mínuszra szállította le, a Panasonicét pedig két fokozattal BBB mínuszról BB-re rontotta, ezzel a két cég a bóvli kategóriába került. Mindkét minõsítéshez negatív kilátást csatolt a Fitch.
Jelenleg nem tudom hogy vészeljük át.... Sajnos a szürkeimport ráállt a háztartási gépekre is, azt is lengyelországból lopják, csalják, nem tudom mit csinálnak, de sajnos ezzel a másik lábunkat is szépen ki-ki rugdalják.
Mindemellett meg sok vevõ megy a multikba vásárolni zombiként. Ez is elég szomorú...... :/
Közel sincs akkora igény ilyen TV-kre, mint amennyi félét fajtát és mennyiséget az ipar a piacra fos.
Most hogy kipukkad a lufi, nyilván néhány gyártó át fogja szervezni a tevékenységét, hogy fennmaradhasson. A Sony meg sosem volt híres a jó ár/érték arányáról. Max a felsõ kategóriás LCD-k között tud jó lenni, de ott meg szûk a piac, és vannak jobbak is. Logikus, hogy az LG itt jobb pozícióban van, akárhogy is oldják meg az eladásokat. Kár lenne ezt a garancia kérdésére korlátozni...
Tavalyelõtt a cégnek 27 boltja volt. tavaly bezártak 20 sony centert...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha a bolt nevére szól a garijegy, akkor .... nos, az szívás lehet 😊
Forza.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Lenne egy kérdésem. Honnan tudom hogy a TV amit szeretnék megvásárolni milyen garanciával rendelkezik (ezen külföldi vagy Magyar garanciát értek)?
Honnan derül ez ki?
Elõre is köszönöm!
Van itt egy link ami arról ír de nem igazán találtam a TV-n:
http://www.ehow.com/how_5763089_turn-subtitles-sony-lcd-bravia.html
PANASONIC VIERA TX-L32E5E
Tapasztalat valakinek?
Barátom ilyet használ, íme néhány vélemény róla:
A ktv szolgáltató digitális adásaival még a nem HD adások is nagyon szépek. Természetesen CI kártyával használom és teljesen jó.
Ami tetszik:
- szuper a digitális képminõség (analógot nem néztem)
- jól használható a csatorna lista export (külsõ progival szerkesztés, majd visszatöltés)
- a böngészõje gyors és tökéletesen kezeli a flash-t (YouTube HD videók is mennek full screen-en)
- tökéletesen kezeli a Logitech MK250-es bill és egér készletet
- AllShare-on keresztül, számítógéprõl lejátszott FullHD filmek is akadás nélkül mennek.
Ami nem az igazi:
- kicsit lassú a csatornaváltás
- a feliratok megjelenését nem lehet módosítani (szín, méret)
- a youtube alkalmazás sok videót nem játszik le (böngészõben szépen mennek)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ennyért csak utánhúzós, mûszínû, részletmentes bõrtónusú gagyit kapni. Talán egy felsõbb kategóriás Pana jó lehet, de azokkal nincs sok tapasztalatom. Samu, LG, Sony ebben a kategóriában felejtõs, szvsz. 32HX751 viszont csúcsnak mondható, igaz az épp kétszer annyi mint a kereted..... :/
Tanácsot szeretnék kérni tv vásárlás kapcsán.
32-es méretben, kb 100e Ft értékben (+/-15e)keresek tv-t, full HD-t.
Ami lényeges:elsõsorban esti használatra (tehát viszonylag sötét fényviszonyok mellett), digi kábel digitális tv-adással, USB-n keresztül a lehetõ legtöbb médiaformátum lejátszása,amit ebben a kategóriában és árfekvésben el lehet érni.Az utánhúzások korrekt kiküszöbölése (filmek és sportközvetítések végett)szintén szempont lenne, olvasgattam errõl az igazi 100 Hz meg nem igazi 100 Hz dologról, ez nem tudom a valóságban milyen különbséget is jelent egy ilyen viszonylag kis méretû tv-nél. Nézési távolság: nagyon szûk 3 m.
Ami abszolút nem fontos:3D és ezek a netes,smart-os okosságok. Alacsonyabb energiafogyasztás miatt inkább a led-es LCD-ket preferálnám, ha valóban annyival kevesebbet is fogyasztanak.
Márka szempont nincs, de az LG-tõl kicsit ódzkodom.Lehet Samsung,Pana,Sony,Sharp vagy akár Orion vagy bármi, ha ár-érték-ben és tapasztalatok alapján hozza a megfelelõ minõséget.
A támpontokat elõre is megköszönöm.
Samsung UE-40EH5300 illetve LG 42LS5600.
Vélemény, ki mit tudna mondani róluk? Melyiket érdemesebb venni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha Digikábel: DVB-C, mert ahhoz nem kell kártya.
(Ha adhatok egy jó tanácsot: amennyiben most akarod kiválasztani a szolgáltatót és van választási lehetõséged, úgy közel harmadáért kapod meg a Digin azt, amit az UPC-n hasonló csomag esetén, és nem kell plusz kártya vagy ST😎
Kiszeretném váltani a topbox-ot..
Upcs vagy Digis kábel
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tv-t szeretnék venni. Ps3-hoz lenne játékra, illetve sorikat néznék rajta (mkv-t vigye). 120-130 a max keret.
106 környéke lenne jó. 3d nem érdekel, netezni sem fogok rajta. LG 42LS5600 -ot néztem. vélemény róla? vagy helyette mit?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Van egy LG 42LM620S típusú tv készülékem, és egy packard bell notim, amin van HDMI kimenet..
Kérdésem az lenne, hogy ha szeretnék a tv készüléken 3D filmeket lesni úgy, hogy a géprõl megy, akkor ahhoz milyen programokra, milyen hdmi kábelre lenne szükségem, illetve kell-e valamit állítgatni plusz, vagy csak összedugom õket, és csók? 😊 (esetleg olyan megoldás is van, hogy csak simán rákötök a tv re egykülsõ meghajtót, és az azon lévõ 3d filmet mindenfajta külön program nélkül tökéletesen lejátsza, magyarul a noti nem is kell hozzá?? )
Elõre is köszönöm az építõ hozzászólásokat 😊
Mindegy, az a lényeg, hogy Nekem ez elég, a többit megtarthatjátok 😉
Majd szólok a környezetemben élõknek, hogy Tõlem többet ne kérdezzék milyen TV-t vegyenek ... max majd azt mondom: a legdrágábbat, az biztos jó 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ennyi erõvel akkor mindenki vegye a legdrágábbat, biztos csak az a jóóó .... persze mint tudjuk, attól hogy valami drágább nem feltétlen jobb is, max pluszban fizetheted a márka 'árát'.
És igen, a sok hülye inkább megveszi a drágább TV-t (meg minden mást), miközben semmilyen különbséget nem tapasztalna a kettõ között ... ez nem újdonság.
De vehettem volna 'jobb' TV-t 40"-osban, minthogy vettem kb ugyanolyan áron 47"-osat, aminek szerintem szintén tû éles képe van ... s tegyük hozzá, amin kb 90%-ban TV adás és DivX sorozatok/rajzfilmek (esetleg YT) mennek. Maradék 10% játék (ma már inkább PC) és nagyobb felbontású film (esetleg 3D-s, ami még 1% sincs, a választék is gyenge, újdonság nuku).
Lehet 200eFt-ért az iPhone-al is telefonálni ... meg lehet egy 30eFt-os Samsungon is ... sõt, sok minden mást is ... pl mindkettõn lehet buzulni az appokkal ... bár lehet az elsõre még rá is 'verheti' 😉
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A sok hülye meg megveszi a drágább tévét... 😄
Bár kétlem, hogy sokan olyan különbséget éreznének, ami számottevõ lehet 😉