Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beteszed a játék modules könyvtárába, majd mikor indítod a játékot akkor kiválasztod a gördülõ menübõl a modot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tudnátok segíteni?
Hogy kel elindítani a modokat a játékhoz?
Wreck86

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hali!

Na kérem szépen megjelent és stabil változatban elérhetõ a M&B egyik legjobb ha nem a legjobb, összetett és nehéz modja immáron warbands-hez is. Egészen pontosan a Prophesy of Pendor Warband modjáról van szó.
Aki szeretne több kihívást, jó kis sztorit, rejtett feladatokat, rejtélyeket, változatosabb játékmenetet, értelmes jutalmazási és elismerési rendszert, okosabb ellenfeleket, több NPC-t és új világot annak ez a mod hosszan tartó és élménydús játékot biztosít. Érdemes kipróbálni, de elõre szólok, hogy a butuska alapjátékhoz képest ez nagyon nehéz lehet. Lényegesen aktívabban ténykedõ birodalmak, számtalan véletlenszerûen elõkerülõ esemény, kisebb frakciós seregek, nagy összecsapások, dúrva ostromok várják azt aki Pendor birodalmába téved hogy beteljesítse az ottani istenek által reá rótt sorsot.

A játékhoz az 1.132-es patch-re szükség van (Warbands patch).
Elérhetõ maga a mod innen:
Prophesy of Pendor

ja és érdemes olvasgatni a letöltés helyén adott linkrõl elérhetõ fórumot mert számtalan dologban tud segítséget nyújtani.

nearo
Létezik valami dropkalkulátor a játékhoz? Kíváncsi lennék mennyi az esélyem egy elõkelõ khergit sisakra... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ha te lennél a király és fellázadna ellened egyik hûbéresed, akkor békét kötnél vele? Minimum karóba húzás és felnégyelés a régi szokások szerint :-)
Majd akkor köt békét ha már nincs más választása, vagyis katonailag elég erõs vagy és õt a többi királyság keményen szorongatja. Akkor már érdeke, hogy eggyel kevesebb ellensége legyen.
A többi királyságnak te vagy a legkönnyebb préda, hülyék lennének ha nem támadnának rád.

Úgy tudom, ha hõsbökõl csinálsz vazallust kell pár nap, míg mejelennek. Ha nem adsz nekik földeket, nem lesz számottevõ seregük.
Sziasztok !
Lenne egy két kérdésem a warbandhoz😄Hátha tudtok válaszolni.
Az elsö hogy át lehet e nevezni az államokat a (sajátomon kivül) a városokat, esetleg az egységeket?
A második az az lenne hogy nemrég lázadó lettem és uj királyságot alapitottam és hogy hogy lehet békét kötni azzal a királysággal akitöl elváltam mert folyton azt irja a királyuk h neki nem érdeke velem békét kötni.Söt ujabb állam is nekemrontott.Ráadásul 2 társamat vazallusommá tettem de még nem láttam öket hol lehetnek?😄
hello mindenkinek.csináltam egy magyar szervert az 1.134 verzióra.

a szerver neve:heroHUN

már van benne 30magyar.még 34hely kiadó.várok mindenkit.
jó játékot😄
Sziasztok!

Nincs valaki a 22nd csapatban? Letöltöttem az mm prussia5 modot, marha jó és láttam, hogy bizonyos idõnként van, 200 fölötti létszámú csata, de jelszavas. Valaki elmagyarázná, hogyan lehet csatlakozni a 22nd-hez és résztvenni ezeken a henteléseken?
A városokban vehetõ termelõ cuccok csak nálam rosszak? Nálam csak kovácsmûhelyt lehet létesíteni, meg ilyen selyem festõ dolgot. Ebbõl is szép pénz folyik be, csak uncsi:/
Az alap játékban a foglyaidér csak váltságdíjat tudsz kapni. Ha azt szertnéd hogy a sereggel mászkáló nemesek csatlakozzanak hozzád,
- ahhoz nagyon jó viszonyban kell elnni velük (pl nem elfogod õket, hanem elengeded csata után),
- az adott nemesnek ne legyen jó viszonya a jelenlegi hûbérurával
- mikor át akarod állítani ne legyen a közeletekben más nemes
- az átállítására vonatkozó párbeszédben a lelkivilágának megfelelõ indokokat kell mondani
van 1 birodalmam de nem csatlakoznak valamért hozzám az elfogott hõsök ilyenkor mit kell csinálni???
Elmentem a összes boltba ahol lehetne kapni nem volt sehol ez egyszerüen hihetetlen nincsen valami féle crack ami miatt nem kéri a kódot?
Értem. Viszont nekem behalt a teljesítmenyék Steamen. Nem értem. Eltanultam már vagy 6 verset a bárdoktól de nekem még mindig azt mutatja, hogy 1/3... felfogadtam már vagy 4 hõst, de még mindig azt mutatja, hogy 0/6 ... nem értem. Nem használok cheatet, és érzékelnie kellene, mert a többit beregisztrálja. A Ludas Matyi ugyanúgy. Megvertem egy ellenséges csapatot, aki elõzõleg legyõzött engem. Vagy ez csak Lordokra vonatkozik? De ha igen, akkor miért írja, hogy Fõúr vagy ellenséges csapat?
Normál, nem modolt játékban emlékszeim szerint sehogy.

Értem. De akkor ezekszerint lehet királyságot alapítani, hisz most mondtad. Hogyha "nem nyilvánítod ki" és akkor azt, hogy lehet? :o
Ha úgy foglalsz el egy várat, hogy nem vagy senkinél vazallus/zsoldos és nem nyilvánítod ki, hogy királyságot alapítanál, akkor a várad "frakciójelzése" "xxxx-i lázadók". Az xxx annak a királyságnak a neve, akitõl elfoglaltad.
Ezzel e lépéssel csak annak az ellenségességét vívod ki, akitõl elfoglaltad, a többieket hidegen hagyja a dolog, de cserébe nem tudsz békét kötni, merthogy nincs királyod, rablólovag vagy...

De át lehet nevezni a királyságot ? :o
dronkZero
Mármint hogyan alapítod meg a "Swadiai Lázadókat", ha nem trónkövetelõt támogatsz? Mi köze lesz úgy Swadiához?
Ha úgy szerzel területet, hogy senkinek nem vagy a hûbérese, akkor az echte saját királyság lesz, tökmindegy, hogy mi a neve. Én csak szerényen Empire of Zero-nak szoktam elnevezni... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ha mondjuk megalapítom a 'Swadiai Lázadókat' leverem a swadiaiakat, akkor visszaáll a Swadiai Királyság? Mertha trónkövetelõt támogatok, akkor ez történik.
Wreck86
Tök jó!
Van m&b fórumán egy ilyen címer segítõ szerkesztõ,még anno,mikor indult a nation cup.

nearo
Na milyen? Lakótársam csinálta. Már agyára megyek M&B-el 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Na de most komolyan,ez normalis a jatekban,h 1 hercegno eddig baszakodik,v vmi bug es inkabb szarjam le?!Eszmeletlen sok randi,tehat idom van ebben a szemet kis rinyagepben,ha lovagi tornan nyerek es neki ajanlom se kapok csak 1 plussz pontot nala,mert hidegen hagyjak az ilyen viadalok.
Ha a kiralynal felmondom a husegeskumet ugrik az osszes teruletem?
Ill. mi lesz a regi a haverokkal ok is megutalnak?

Wreck86
Rabold el,gyalázd meg,zúzd be a népét,majd fejeztesd le az apját,és kész.😊

Persze a szultan vazallusa vagyok,az apja aldasat adta h latogassam a lanyat,sot jo is a viszonyunk a kedves papaval.
Mondta vmelyik vandor trubadur h ez a lany nagyon tartja magat,nade ez mar tobb a sokknal!

Wreck86
Szövetség a népével?

Sztem bekeben allunk most mindenkivel,de a szornyu h mar tul regota csend van.Ill attol is falra maszok h az emir lanyaval mar 36-os viszonyunk megse hazasodik a cafka,ez normalis?!Mennyi kell h belemenjen?

89
Karavánokat támadsz vagy ellenséges vezetõket, feltéve ha nincs békeszerzõdés a 2 nép között.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ohh es hogyan?

89
vegyedmeg

89
te is tudsz háborút provokálni

Tudnátok nekem mondani egy termék aktiválós kódot mert nem tudok tovább fõjlödni nagyon jól jönne elõreis köszönöm
Erdemes tamogatni 1 kitaszitott tronkovetelot,v inkabb sajat kiralysagot jobb csinalni?Borzasztoan unom mar h honapok ota a csaszarom nem haboruzik senkivel sem,es az 1ik emir lanyat is(hiaba 30-as mar a viszonyunk,hiaba tamogatja maga az emir is az udvarlast) nem tudom befuzni a hazasodasra.Kicsit leult igy a jatek,pedig nagyon izgalasan indult! :/

89
király hogy lehet az ember? 😄
khergiteknél vagyok hûbéres, legyaptam a vaegireket meg sarranidákat, a nord-swadiaiból már alig van...már csak a rhodok van...vagy egyáltalán számít ez? csak fel kéne mondjam az esküt és akkor lehetne alapítani?

Ezek a vállalkozások automatikusan mûködnek, és kb annyi jövedelmet hoznak hetente, amennyit a céhmester mond. Mivel egy városban csak egyfajta ilyen lehet érdemes végignézni és azt választani, amelyiknél legtöbb a nyereség. Ez városonként eltérõ lehet! Ha ellenséges kézre kerül a város, természetesen egy fillért sem fogsz látni.

Van még egy lehetõség: a "munkavezetõvel" beszélve választhatod, hogy ne adják el a végterméket, ekkor a mûhelyben felveheted és magad kereskedhetsz vele.
Azt hogy lehet elérni hogy nekem adjanak egy várat vagy hogy felvegyenek zsoldosnak?
Valaki ismeri a nagy városban lévõ vállalkozások mûködést. Csináltam egy ironworksot, most ez mûködik magától vagy nekem kell venni alapanyagot? És ha nekem akkor milyen alap anyagot? Csak vasat? Még egy kérdés, lakoma mire jó, ha én rendezem!

ÜDV Stief
7336 -ra valaki?

Koszonom a valaszt!

írtam pedig. bármelyikkel, amivel magyar szerveren van élet...

A városod azért deficites, mert többe kerül a belepakolt katonáid zsoldja, mint amennyit a város jövedelmez. Bizonyos város és faluszám felett az adózási morál jelentõsen lecsökken, vagyis nem kapsz meg minden pénzt, amit elméletileg kaphatnál. Tarts kevesebb, vagy olcsóbb katonát a váraidban. Ahol nem várható támadás ott elég egy minimális õrség.

Ahoz, hogy jó eséllyel te kapd meg az általad elfoglalt várat elõször is igényt kell tartani rá és jóban kell lenni a királlyal/szultánnal. Ha biztosra karsz menni a birtok kiosztása elõtt beszélj az uralkodóddal, hogy neked adja, de ez sem garancia arra, hogy a végén te kapod. Gyõzködheted a többi nemest is, hogy téged támogassanak.
Ez az egész politika. Majd ha király leszel és neked kell földeket osztani a lordjaidnak hogy megmaradjon a jó viszony, megtudod mennyire kényes a dolog. Szinte mindenki megsértõdik, ha nem õ kapja a következõ birtokot. Ha valamelyik rokona kapja, lehet még örüni is fog, de ha olyan, akivel viszályban van, akkor duplán berág rád. A földnélküli nemeseiddel pedig folyamatosan romlik a viszony, amig nem adsz nekik birtokot.
Udv!
Tudna vki segiteni,h mit csinaljak,ugyanis a varosombol ill a falumbol befolyt love sokkal kevesebb mint ami hetente a varosra m1,azaz deficites a het,arrol nem is beszelve h meg a seregemre is elm1 egy halom penz.
Azt se ertem h lehet megkapni azt a varat amit En szereztem meg,folyton masnak adomanyozza a szultan(alt olyannak aki reszt sem vett a csataban)

Wreck86
Elsõ kérdés az,hogy melyikkel akarsz játszani?😄

7317-re vki ?

get object failed for mesh: skybox clear 08
az elözöhöz .. ez a hibaüzi amivel kivág:S

A steam az achievementeket csak akkor adja meg ha a cheat ki van kapcsolva a játékban.

üdv, tudna valaki segiteni.. 1.132 van fennt és rászeretném rakni azt a modot amiben europa van. Amit találtam az felmegy de kilép hibaüzivel. Valaki pls!

Háhá! Heuréka! Jó a Steam. Karbantartás volt. A CoDosok is ezen izéltek. Most rájöttem. Lehet netezni Steamen! Közbe megy a játék, azt írok 😄 Viszont van olyan aki Steambe vette a M&B Warbandot? Mert vannak ilyen teljesítmények, és az a helyzet, hogy aközül már rengeteget megcsináltam. 75 embert lóról lelõttem 5 embert eladtam rabszolgának stb... De még is azt írja ki, hogy : TELJESÍTMÉNYEK / 0% .... miért? Egyik se színes, tehát "nincs megcsinálva" de én már a nagyját megcsináltam. Tudna valaki segíteni?
Én egyiket se steamen vettem. Hanem CD Projekten. Amúgy most karbantartják a Steamet? Mert elindítom, forog 1 mpig a homokóra és semmi... =/ Ha a játékot, akkor se...
Azért nem egyezik mert az a steames kulcs (jó a singlehez is) a steambõl már letöltés közben ki tudod másolni az eredeti aktivációs kulcsot, én is azt tettem anno.