Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Royce
Nekem sem lett jó, kiváncsi vagyok lesz-e belõle valami. Ha van megoldásod szólj légyszi

Amiga
Szégyen, de a steam-es warband-hoz egyelõre csak a multis CD-kulcsot mellékelték, ami még formátumban sem egyezik az aktivációs kulccsal. Szóval egyelõre demo-üzemmódban fut az eredeti vásárolt játék. :/

Remélem hamar javítják a hibát és mellékelik az aktivációs kulcsot is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Üdv, régen törtön nyomtam, de most megvettem, ennyi pénzért nagyon jó, fõleg, hogy patch frissítés automatikus.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

tototto
steamen csak a warbandnál van feltüntetve a magyar nyelv, az alapjátéknál csak az angol, de itthon ugye az alap is magyarul jelent meg, és ha jol tudom azt is belehet regisztrálni steambe, tehát elírás mint pl burnoutnál, vagy a steamen vásárolt példányban tényleg nincs magyar nyelv?

Amiga
Steamen holnap estig Warband 5 euro, alapjáték + warband 7,5.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nehézségi szint 100% :d errõl ennyit. :d kérdésem a következõ. Nem tudjátok, hogy azt hogy lehet beállítani, hogy új legyen a térkép? Mert nekem még mindig a régi Mount & Blade kinézetet adja... és az a problémám, hogy rengeteg videót láttam, és sokkal szebb a térkép grafikája. Jó a videókártyám, meg minden....
nearo
Magasabb taktikával simán kivitelezhetõ max nehézségen is. Elsõ kör a necces, amikor a lordokat le kell ütni, utána sima ügy.
Gyalogosokat letarolják a lovagok (nordok-rhodokok), vaegireknek általában nincs annyi lovasuk, hogy gondot okozzanak és khergitek is csak az idõt húzzák a rohangálásukkal.
Sarranidákat nem tudom, alapjátékkal játszok.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Beállítások? Úgymint saját és szövetséges sérülések...

Visszaolvasgattam a topikot, és elég érdekesen fogjátok fel a játékot . 😄 Nem szeretem a 'vegyigyümit'. Tehát, ilyen korcs sereget nem is nagyon használok. Mivel swadiai vagyok, ezért csak swadiaiakat fogadok fel.

A kiképzésem olyan 6oson van, tehát éjfélkor elég sok szintlépõ katonám van. Most a seregem nagyjából 164 fõs, és ebbõl 126 swadiai lovag, 6 hõs, és swadiai gyalogosok illetve fegyveresek.

Nem szeretem az íjászokat, mivel 304-en van az íjászatom, és 6.7-es nehézségen fejbe lövöm az embert. 😊 Ezért felesleges. Gyalogság se kell...

A swadiai lovagok, lerohanják a khergiteket, a vaegireket, a nordokat, a rhodokokat és a sarranidákat. Egyszerû. Hiába van az ellenségnek 700 fõs serege, nekem meg 160 akkor is én gyõzök, és csak 4-5 halottam van.

Ezért kell sok swadiai lovagot használni! 😄 Ostromban is a legjobbak 😊 Nem kell itt válogatni a katonákat, hogy ebbõl annyit, meg ennyit.
Na. 4 hónap kieséssel, július óta nem Bladeztem. Most újra ráharaptam. Viszont, még mindig problémám van a magyarral. Nem akarok angolul játszani, mert azt nem nagyon értem. A magyarral fordításilag van bajom. Amikor kérdezem, hogy : ' Úgy gondolod, megtudnánk erõsíteni állásainkat a birodalomban? ' Akkor elkezdi a rizsát... írja, van egy vesszõ, egy 'hogy' elõtt utána új mondatot kezd. Aztán kiírja, hogy UNCOVERED TOKEN... vagy micsoda. Aztán megint kezdi elõröl a beszélgetést... =/ Pedig eredeti a játék. Tehát nem kéne szarnak lennie a magyarnak. Ötlet?
még nincs telepítve. majd amelyiket érdemes, amit javasoltok. ez a grim age orkos mod egész jónak tûnik...

Wreck86
Szia!

Warband vagy sima Mount and Blade az alapjátékod?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Nincsmit😄

sziasztok

betegszabin vagyok 2 hétig, sajna így jött össze....

mivel megsérültem, jobb híján most van idõm viszont gépezni, munka mellett nem jut rá.

ha vki venné a fáradtságot és pár lépéstben leírná nekem, hogy az alapjátékra mit tetelpítsek, értem ezalatt a magyar szervereken futó pathcet és modot(kat), akkor nagyon szivesen becsatlakoznék a játékba.

Kilop MÛKÖDIK A MAGYAROSÍTÁS köszönöm! úgy örülök!
Nagyon ígéretes! Remélem lesznek majd benne óriás szörnyek is.
igaz hogy azt irják idegennyelvû de át lehet álitani magyarra

Az 1.132-es patchban nemtom mért csinálták azt,hogy álltalában minden Swadia nemesnek van 20-30 lovasa , egy vaegir nemesnek meg jóhogy van 10...
Meg azis tök baromság , hogy a vaegirokkal vagyok,és hadat üzentek nekünk a rhodokok...akik kurvamessze vannak és nemis támadjuk egymást..
Húúú ezt nem kellett volna megmutatnod, most várom, mint a messiást! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én a rendes oldalról töltöttem le a taleworlds.com-ról mert az rövidebb mert egybõl 1.132 de crackaltam stb... de a nyelválasztásnál nem volt magyar ha innen töltöm le akkor lesz magyar csak mert a letöltésnél azt írják hogy idegen nyelvû.
Sziasztok!
Alapítottam egy új királyságot, ezzel nincs is gond, de amikor "megyek" a térképen kb 5 másodpercenként beugrik egy ablak. Annyi jelenik meg rajta hogy barátja és egy gomb hogy folytatás, rákattintok és eltûnik, de újra és újra megjelenik.
Nem tudja valaki hogy mi lehet a probléma?
Már készül <#smile>

adamant: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mount_and_blade__warband.html - ezt letöltöd utána pedig felmész ide:http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=56031 innét leszeded a crack + update-et és utána felrakod a szoftverbázisos verziót. Amit az imént leszedtél,onnét elõször felrakod az 1.132-es patchet utána bemásolod a cracket a játék fõkönyvtárában. Na most amikor elinditod a játékot,akkor ott a configure(beállitások)nál a nyelvet tedd magyarra és OK. Most magyar a játék. Ha multizni akarsz,a játékban menny a multiplayerre ,csinálj 1 karakter és ha kérdi a jelszót csak üss be valamit. Ha mindent jólcsináltál menni fog
Valaki megtudna adni warband magyarosítást kérlek.
Válaszokat elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Valaki el tudna nekem arulni a programnak a nevet amelyel lehet cimert szerkezteni a mount and blade warbandhoz?
bardocz
Nekem múltkor leszedett valamit, és ezzel a multiban duel szerverek már voltak.
Tudja valaki hogy mikor jön az új DLC amirõl a kicsit #7248-ben lévõ videó szólt?
Érdekelnének az új mapok, meg ilyesmik a miket emlegetnek.

Árpád népe hej!

Lacoka12
én inkább egy gyûrûk ura mod-ot akarnék a warbandhoz

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Csak halkan jegyzem meg, hogy például az alap Mount and Blade játékhoz készült egy egészen jó Warhammer fantasy alapú mod is, így ha nagyon akarja az ember nyugodtan nyüstölheti M&B alatt is ezt a "világot". 😉

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dronkZero
Akkor már legyen WH40k is! 😄

Na jó, ahhoz azért elég rendesen át kéne alakítani az egészet. Na majd a Space Marine, meg az MMO...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Most játszok a Warhammer mark of chaos játékkal. Szívesen látnák egy a Warhammer világára épülõ modot, vagy inkább egy teljes játékot, ami az M&B motorját használja.
Nagy kedvencem a Warhammer. Ott is kb 100-200 fõs csapatok mozognak, vannak hõsök, lovasok, íjászok, muskétások, várostrom. A mágia sem annyira durva, hogy végtelen tûzlabdát lõdöznének a varázslók, de ha teljesen kimaradna az egész az sem lenne baj.
Fontos elem a harc közbeni morál, ami szintén bent van az M&B-ben.
Nem kellene túl sok mindent átalakítani, hogy egy tökéletes Warhammer játékot alkossanak.
Pár évvel ezelõtt kaptam valamiféle prémium státuszt egy hónapra, amivel tudtam módosítani és törölni a hozzászólásaimat. Szerintem most is van ilyen, nézz utána.
Wreck86
You sucked! 😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nem ...

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

amm h lehet innen saját írást törölni?
csak egy uniloader letöltõ helyet kértem-..-
Ne sértõdj meg biztos nagyon fiatal vagy, ezért nem tudod hogy mûködik a világ.
Minden ami pénzes dolog komoly dolog, senki nem fog neked egy idegennek odaajándékozni semmit.
Kérd meg a szüleidet, hogy vegyék meg neked ezt a játékot, nem drága.
Bár nem tudom mi a helyzet a korhatárral...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Kélne még a neved, címed, bankszámlaszámod, netbankos belépési kódod.
Mert így hogy nyilvánossá teszed az emailedet, csak picit tudunk megszivatni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

JethroHUN
Úgy van kérj serial key-t ...<#banplz>erdeti játékot ne adjak véletlenül? postát is álljam....<#lama>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

aki megtudja adni a serial key-ét a warbandnak vagy az unniloadernek a letöltését az lécci írjon nekem.
és a multyplayerre a cracket lécci küldjáteék el😄.
elõre is köszi

ha valamelyikre tudjátok a választ kérlek erre az emailra küldjétek:

[email protected]
jóh köszi😄
dronkZero
Ehh, baszki, még ezen az oldalon van, amit írtam a témáról... Legalább ennyit visszaolvashattál volna, igazán.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

h hogy lehet hûbéreseket csinálni
Lacoka12
mibe segítsek?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

valaki segítene mert fontos lenne😄
Megy. Frissítettem 1.131re és minden magyarosítva maradt.

megy köszi szépen nagyon még egy kérdésem lenne hûbéreseket hogy lehet csinálni csak mert külön királyságom van rohadt nagy de egyedül védeni nehéz egy kicsit és nem tom h hûbéreseket hogy lehet csinálni elõre is köszi
kösz kipróbálom ezt a frissitéses cuccot hátha megy😄
Wreck86
Szerintem annyian írtátok már a magyarítással kapcsolatos problémákat,hogy felejtsétek el egy idõre,amíg nem aktualizálják azt.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Akkor ez pontosan azt jelenti, hogy ha feltelepítem, 1.130-at lesznek új várak és pályák, csilli-villi dolgok de nem lesz jó hozzá a magyarosításom ? 1.104es pach van fent.

Én sokáig Direct X 7en használtam. Semmi gebasz nem volt a vizuális megjelenésben. Átállítottam DirectX 9-re.
Szebb lett és részletesebb a grafika de voltak szin eltolódások és a várban idõnként besárgultak az emberek. Firssítettem, most minden szép tiszta.
Lehet hogy frissítened kellene a DirectX részt a gépeden.