Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapitottam egy kiralysagot Nord kiralysag teruleten 3 varam van es 1 varosom,de senkit nem tudok meggyozni,hogy legyen a vazalusom.Van 2 varam ami most senkie,mert gondoltam odaadom majd azoknak akik hozzam allnak,de semmi.
Amugy a Nord kiralysagot mar elpusztitottam.
van olyan nemes akivel 30 a kapcsolatom de o se akar atalni hozzam.Miert?Meggyozes szintem 5-son van.
Igazad van hogy 7-8 nemesnek van 1500 embere.Meg abban is hogy idovel a nemeseknek no a serege.😊
Elvettem egy fehernepet de nem tudok vele semmit csinalni.
Osszesen 110 napnal tartok eddig
Keress olyan modokat amikben van olyan címer ami neked kell. Alap címerek között nem tudom létezik egyáltalán olyan amit te akarsz, de valószínüleg nem. Szóval ha olyat láttal valahol, az valami mod által lett berakva (kérzedd rá azon a helyen ahol láttad a címert).
Menj fel a taleworlds fórumára és nézelõdj, kérdezõsködj ott a modok leírásaiban. Talán még olyat is fogsz találni ami címereket pakol be, de az biztos hogy van tutorial arra, hogyan lehet saját címereket készíteni, majd azt beilleszteni a játékba. Angol nyelven természetesen.
IvanJacint:
Pedig az alapjátékban is nagy ritkán ugyan, de összejött olyan, hogy egyszerre 8-9 nemes és seregeik ostromoltak egy várost. Ekkor meg az 1500 fõs táamdó sereg is kialakulhat. A Pendor mod esetében meg eleve vannak idõnként megjelenõ 6-800-as létszámú hordák, de az átlag lord sem 100 körüli létszámmal mászkálgat, hanem 2-300-as seregekkel ha van elegendõ területe. A királyok esetében még a 4-500 sem ritka és akkor még az esetleges, utánuk futkosó 100-200-as zsoldos kíséretük még nem is került szóba (ez nem alaphelyzet, de idõvel elõfordulhat).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mennyi a RAM-od? Milyen az op. rendszer amin játszol és milyen a videokártyád? Mert történetesen a 2 giga ram (ami úgy tûnik sokaknál standard méretnek számít) kevés. Határeset és kevés. A játék memória igényes, nem videokártya igényes.
Lehet, hogy gond nélkül fog mûködni 2 giga ram-mal de esélyesebb, hogy nem. Ha 32 bites a rendszered (pl.: XP) az nem tud akármennyi RAM-ot kezelni (ez igazán csak 3 giga felett probléma), szóval neked kell külön beálíltanod mennyit lásson és kezeljen.
Ott a bannerban a link a FAQ-hoz, abban találsz egy másik linket amit ugyan már ide is betettem párszor a topicba, és ott szájbarágósan le van írva megoldás a kilépegetések kiküszöbölésére (angolul de érthetõen, Xp-re, Vista és W7 operációs rendszerekre is).
Minden sima kidobálás a memóriakezelésre vezethetõ vissza. Elfogy a használható memória mennyiség és akkor azonnal kivág. Folyton mentegetni meg felesleges (ez is leköt nem kevés memóriát ideiglenesen), mert mikor bemész valahová 8városba, várba, faluba beszélgetni vagy vásárolni, kocsmázni), kijössz valahonnan amúgy is van autosave.
IvanJacint:
Igen. Bannerban ott a FAQ hozzá abban megtalálod honnan töltheted le (ugyanonnan ahonnan minden más modot, a mbrepository oldalról).
Elar:
Miért csaló a program? Csak mûködnek az alapszabályok.
Legyen egy 10-es taktikusod és a karakterednek is legyen olyan 6-7-es skill-je (a bonusz miatt amit ad) és akkor máris sokkal jobb helyzetben leszel.
Több sereg együttese mindig elõnyben lesz, mert a nemeseik tactical értéke összeadódik és az alapján lesz kiszámolva az õ elõnyük (így tud kijönni nekik még egyenlõ létszám mellett is 10-15 pontos taktikai elõny). Persze mindemellett a túlerõ is még módosítóként jelentkezik. Ha gyenge a taktikusod, akkor mindenképpen szívás lesz minden csata, hacsak nem te vagy komoly túlerõben, amivel ellensúlyozhatod a gyengeségedet ezen a téren.
Ha minden kötél szakad és nagyon elkeseredsz, még mindig leveheted alacsonyra a csata létszámot. Ha leveszed olyan 10-20-ra (töb gyengébb játékos inkább ezt a megoldást választja és nem a sebzésekkel játszik) akkor egymagadban is meg tudsz védeni egy várat úgy, hogy a többi ember az ellenfél seregébõl jön feléd.
Egy jó íjász karaternek ez nem kihívás és ekkor elég az egy tegez nyílvesszõ is. Mellédobsz egy baltát vagy egy nem túl hosszú kardot és egy pajzsot így a közelharc sem lesz probléma. Elõször úgyis az ostromló seregek vezérei jönnek majd akik nem éppen távharcászok és õket leverve már gyengül a megmaradó haderejük mindaddig míg a vezetõ fel nem gyógyul eléggé.
Ha egy nagy, több nemesbõl álló sereget akarsz menet közben felmorzsolni, akkor lovagolj a közelükbe. Le fog szakadni 1-2 nemes a seregével, hogy üldözzön. Csald el õket a többiektõl (mindig maradj nagyon közel hozzájuk, de menj el jó messze a nagy hordától) és verd le õket így. Ha nagyon gyors vagy és elrongyolsz a közelükbõl, nagy távot hagyva a saját és az ellenfél serege között, akkor nem fognak üldözni mert nem tudnak utolérni.
Várban védekezve jobban jársz, mint ha kimennél a pástra verekedni egy összevont sereggel szemben, mert az embereid védelmi bonuszokat kapnak, ami által tovább életben maradnak (ez igazán látványosan az automatikus harcnál vehetõ észre, mikor te telejsen kiamradsz a bunyóból). Megfelelõen kiválaszott fegyverzettel, jól elhelyezkedve még a 10-70-es arány sem reménytelen (nem azt mondom, hogy könnyen kezelhetõ de kellõen tapasztalt karakterrel nem lesz oylan hajmeresztõ mint gyengébb 20-30-as delikvenssel), kellõen tapasztalt karakterrel és kellõ számú kísérõvel (companion-ok, kellõen felfejlesztve). Ennek hiányában eleve felesleges belevágni a foglalásba és területszerzésbe. A legerõsebb frakcióval szemben meg pláne az, fõleg ha nincsenek lekötve másutt egy másik bunyóban.
Ha biztosra akarsz menni akkor figyeld meg az ellenfeledet és ha látod hogy ostromolni vonulnak akkor az ellentétes irányban a legtávolabbi helyet vedd célba a királyságukban. Várd meg míg megérkezik a jelentés arról, hogy ostromolni kezdtek és ekkor menj neki a célpontnak. Napokat nyersz míg odaérnek és az ostrom során úgyis gyengülni fognak, szóval elõnyben leszel. Ha nem várod meg míg elkezdik az ostromot akkro nemes egyszerûséggel az egész galeri megfordul és ellened vonul.
Ha meg annyira zavar az alacsony létszám akkor fejlõdj még. Fejlesszed a charisma értéket, növeld a leadership skill-t, gyûjts sok renown pontot kisebb harcokból, tornákból, feladatokból és összejön a többszáz fõs potenciális sereg is. Aztán ha már iylen jól el vagy eresztve seregügyileg, akkor kezdj el ostromolgatni és területet szerezni. Ha van több száz embered akkor védelemre is be tudsz pakolni bõséggel az embereid közül.
Lenne egy kerdesem.Hogyan csinaljatok meg azt hogy a cimerek kozt keresztes cim van?Tehat feher zaszlo pirosk eresztes vagy teoton zaszlo fekete zaszlo es feher kereszt? Ez valami program,mert nem tudom kerlek szepen segitsetek mert meg nem kaptam valaszt es regota szeretnem megtudni koszonom szepen elore is.
En max amivel csataztam 600 ellenseg.
Az valami kiegeszito?
Elfoglaltam a várost erre ide is rámömlik 1500 zöld.
Ha bentmaradok akkor a szokásos kb 10 vs 70
Ha kimegyek és megpróbálnám ritkitani földi csatában - akkor is kb ugyanez az arány.
Egész egyszerûen mivel egyszerre lovagol 4-5 200as csapat nem lehet õket elkapni egyenként
És megalapítottam a Ebonyakat ott.
11 vs 70
Kezdésnek kaptam 8 embert õk 60-at 😊
Nem sikerült megvédeni
Tény, hogy vannak olyan várak, amik nagyon jól védhetõk a megfelelõ sereggel (alapjátékban pl Grunwalder volt ilyen), de vannak nehezen védhetõ helyek is, ahol okosabb dolog a futás szerintem...
Voltak már nekem is ilyen epic védéseim 20-30szoros túlerõ ellen, de egytõl-egyig mind olyan vár volt, ahol meg lehetett oldani, hogy az ellenség már szinte az elõtt elhulljon, hogy felérne rendesen a várfalra.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Viszont nem lesz leverve a nagy sereg.
Ha védekezésbe sikerül õket leverni, az meg azért jó, mert egy darabig nyugodtan foglalgathatsz.
Árpád népe hej!
A frissen foglalt várakba gyenge a védelem.
Árpád népe hej!
1600-as sereg miatt ne hagyd veszni a váradat amennyiben legalább 50-nél többen tudjátok védeni azt. Védekezzél csak nyugodtan, ugyanis a csataméret kötött. Ostromokkor az abszolút maximum a 300 fõs összecsapás. Max ennyi jöhet az ellenféltõl, de valójában ritkán lesz több 250-270-nél. Az ostromló seregek ráadásul elsõ hullámban mindjárt be is dobják a lordjaikat. Ha leverted õket és szétverted az elsõ támadást akkor napokig ott fognak még dekkolni az újabb támadás elõtt a várad környékén, de nem mozognak, mert a lordoknak idõ kell hogy harcképesek legyenek. Ekkor viszont az az 1600-as sereg már csak 1300+-os. Az alatt a pár nap alatt meg szépen elmész toborozni, majd vissza a várba. Jön az újabb összecsapás, akkor is elvered õket, így koptatva el a nagy hordákat.
Várban védekezve nem nehéz feltartani óriási túlerõt és elkoptatni azt. Ha meg elunják és elhúznak akkor kicsaphatsz vagy hagyhatod elvonulni õket. Túl sokáig maradni úgysem fognak, fõleg ha mással is bunyó van. Ráadásként egy ilyen hosszas feltartás, fõleg ha levered folyton az ellened küldötteket, esélyesen békekérelemhez is vezethet, ami nyugis idõszakot hoz hogy erõsödj majd újra lecsapj mikor már készen állsz. Egy trükk tud lenni például a toborzásra, hogy ha elfoglalás gyanus a vár akkor add ki a toborzást feladatul a vár intézõjének, ekkor azonnal berán egy adag embert, így máris lesz némi emberanyagod pluszban. Így ugyan egy teljes hónapra el is felejtheted a faluból való manuális toborzást de legalább azonnal kapsz egy adag embert (kis szerencsével nem is totál kezdõt).
Igen.
Kb 8 sereg, kb 1600 emberrel.
Fogtam, kivettem belõle annyi foglyot amit tudtam, meg az összes helyõrséget (10fõ) és menekültem szépen.
Szerintem hagyom a másik itt lévõ váram és felmegyek északra.
Ott van Wildholm, laza 500 védõvel, megpróbálom elfoglalni és onnan kiindulni.
Tegnap fejlesztettem az elsõ 100-as kontingensemet (a várvédõ rettentõ haderõmet akikkel majd megkezdem új terror hadjáratomat) és kemény 1 millába fájt az elsõ upgrade. A második kicsivel többe mert egy csapat order katona az akciómnak köszönhetõen megjelent a váram mellett mint questing knigth így már értük is fizetnem kellett. Szóval tegnap sikerült elvernem több mint 2 millát 2 upgrade-re...
A szabadítós feladatoknál én még nem találkoztam hibával (de olvastam már róla Warband kapcsán nem is egyszer). Igaz elvállani még csak egyet vállaltam el (bementem a várba, levertem az õrt meg minden katonát a városban, bementem a delikvenshez, közöltem vele hogy fogjon fegyvert azt maradjon mögöttem és kiérve legyilkoltam az újabb támadókat akik soha egy ujjal nem tudtak a védencemhez nyúlni mert elõbb lelövõdtek), utána feladat nélkül szabadítgattam ki a lordokat a dutyikból felkérés nélkül (bõven megéri, mert csak úgy jön a honor pont és javul a kapcsolat rohamléptekkel). A feladat nélküli szabadítgatás közbeni gyilkolás ráadásul nem jár semmiféle negatív következménnyel.
Ellened fordulni akkor szokott a delikvens ha találatot kap (magyarán nem véded meg), netán te találod el véletlenül. Na akkor tényleg mission failed lesz. Bár olvastam olyan tippet a sima Warband hiba topickok között, hogy ilyenkor csak újra be kell menni a dutyiba és kijönni aztán nincs probléma (merthogy ez egy ismert bug a Warband alap engine-ben).
Elar:
Eladni valók, mert onnan jön a nagy pénz.
Foglyokból toborzásnál arra kell figyelni, hogy akit felveszel azt azonnal parkoltassad is el egy váradban, mert az elsõ este esélyesen szökni fognak páran (ennek oka nagyon egyszerû: minden felvett fogoly 3-al csökkenti a sereg morálját ami ha bizonyos szint alá esik akkor lépni fognak a bakák, bár érdekes módon ha bemész kocsmába és felviszed újra maximumra a morált sõt még harcot is nyersz akkor is lesz rá esély hogy az elsõ este inkább lelépnek páran). Az elsõ este után már beveheted a csapatodba õket, de az elsõ éjszakát szépen várják ki egy helyõrségben.
24 vagy 36 óránként (nem emlékszem pontosan) egyszer tudsz a foglyok közül toborozni. Mindig csak egyetlen csapatot (azonos egységbõl álló csoportot létszámtól függetlenül), ami nem haladja meg a 40-es szintet. Ami 40-es szint fölötti az nem toborozható. A toborzáshoz egyébként semmi nem kell (már skill).
Az egyetlen csapat amit én bevettem az a Sarleon lordok (kettõ is van amelyik pofátlanul nagy mennyiségû grey archer csapattal rohangászik) némelyikének seregébõl elfogott grey archer csapat volt. Na õket naná hogy nem adom el, hiszen prímák lesznek az én Pendor seregembe. Mondanom sem kell hogy így szereztem több mint 70 fõt a 100-as létszámú Silvermist hordámba (mondjuk nemesi jelöltekbõl is több mint 30 jön már hetente mert 500 fölötti a honor, 5000 fölötti a renown, a városban és a falvaimban van már shrine, monastery meg még valami vallási épület amik a nemesi újoncok létszámát igen erõsen megdobják).
IvanJacint:
A szintnek semmi köze ahhoz, hogy a karaktered király lesz vagy sem. Akár 10-es szinten is lehet a karaktered király ahhoz csak az kell hogy legyen saját területed és teljesült is a feltétel.
Az lenne a kerdesem,hogy 30 szint utan lehetek kiraly?Es az hogy van?
Én most a 160000-esre gyûjtök. Gauntletekkel nyomom.
Árpád népe hej!
Ha többet akarsz felvenni, akkor növeld a persuasion skillt. De sztem ne akarj belõlük többet.
A tûzgyújtás opció azért van ott, mert van egy aktív kiszabadítós küldetésed valamelyik lordtól. Ahol fogva tartják a kiszabadítandó személyt, ahhoz a vár(os)hoz tartozó falukban jelenik ez meg, elvileg elterelõakció, hogy a kiszabadítás során kevesebb katona legyen a várban.
Gyakorlatilag viszont én úgy tapasztaltam, hogy ez a fogolyszöktetés téma a mûködésképtelenségig bugos. Az elterelõ akció gyakorlatilag szart sem ér, és én akárhányszor próbáltam, a szöktetendõ fazon feszt ellenem fordult. Ha levertem, akkor mission failed, ha meg mindenkit levertem és kimenekültem elõle a várból, akkor meg nem szabadult ki, nem lett kész a küldetés.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A foglyul ejtett egységekkel mi a helyzet?
Hogyan érdemes kezelni õket (az eladáson kivûl) ?
Akit eddig sikerült felvennem, éjjel megszökött. Hogy tudom magamnál tartani?
Hogy tudok minél többet felvenni közüllük?
Illetve falukban ez az opció mi?
"I need you to set a large fire on the outskirts of this village"
???
Mi egyenként? Én úgy látom, hogy a fejlesztésnek nincs köze ahhoz, hogy hány egység van belõle, és az ára csak attól függ, hogy hányadik upgrade. Az egységtípus értékeit változtatja meg, a már legyártottakét is.
Így elképzelhetõnek tartanám, hogy ha másnak is van olyan egysége (ha mondjuk épp nem silvermistrõl van szó), akkor az is javulna, de ez csak tipp.
Az elsõ upgrade 10000, a második 20000, a harmadik 40000, tovább nem láttam, de sztem a negyedik upgrade 80000-be fog kerülni.
Köszi az építési tippet is.
De amúgy mindenkit le lehet darálni megfelelõ íjász haderõvel. Ezt mondjuk hibának tartom a mod Warband változatában, hogy egyszerûen túl hatékonyak az íjászok. A M&B változatban is azok voltak de ott kicsit nagyobb szórást állítottak be az íjakra, fõleg hosszabb távra volt ez érvényes (a számszeríjak pontosabbak voltak csak a hatótávjuk ugye kisebb és a lövedék lassabb). Nem értem miért nem lehetett ezt áthozni ide is.
Ha már van várad és falud akkor nyugodtan képezhetsz a toborzott parasztokból Pendor Armored Archer sereget is. Sokkal hamarabb elérik a megfelelõ szintet bár sebzésben nem lesznek olyan jók mint a Ravenstern ranger-ek (mert nekik nem long war bow-juk lesz).
Nemesbõl Grey archer képzése jó buli, mert nagyon erõs íjjal, jó felszereléssel nyomul. Nem biztos hogy megéri majd átképezni õket silvermist ranger-nek (a SR íja jóval gyengébb). A grey archer is nagyon jól használható, leiskolázza minden téren a ravenstern ranger-t. Akkor képezz csak silvermist ranger-t ha milliós nagyságrendben van szabad pénzmennyiséged és több ezer pontnyi elkölthetõ renown akad "raktáron". Mert a továbbképzésükkel (minõségjavítás a war room-ban, egyenként 10000 pénzért és 20 renown pontért, de ne megyesével történik hanem egyszerre mindenkinek szóval drága buli) már valóban eszement hatékonyak lesznek, de alapból nem nyújtják azt amit egy grey archer a lövésben (közelharcban félelmetesek de lövés általi pusztításban a magasabb archery érték mellett is gyengébbek alaphelyzetben).
Ha visszavonultatsz az nem jó, mert akik visszavonulnak azokat elveszíted mert lelépnek (elmenekülnek a csatából). Ha elfogy a nyíl akkor roham azt kész. Azért van a surgery skill, hogy legyen ami életben tartja õket. Amit meg 50-60 íjász nem söpör le egy tegez nyílvesszõvel annál már úgyis a közelharc fog csak segíteni. Nem kell félni a bunyótól, küldd csak be a darálóba a bandát.
Amennyiben meg spórolni akarsz a vesszõkkel akkor a csata elején add ki a lövés letiltását és csak akkor add ki a lövöldözési parancsot mikor közeledik az ellenfél és tényleg közel van az íjászaidhoz. Közelrõl nem fognak hibázni és félelmetesen hatékonyak, plusz a tûzgyorsaság miatt sem kell attól tartani hogy átjutnak az ellenfelek. Számszeríjászoknál a tûzgyorsaság az ami miatt ez a taktika nem a legjobb mert tuti elérik õket a támadók.
Az esküvõ tervezése az cumi tud lenni. Ekkor ugyanis a férfi rokont kell megkérdezni errõl, aki ha belemegy akkor egy jó nagy kupac pénzt elkér az esküvõre és majd a legközelebbi feast alkalmával, ami csak béke idején van, majd meghívnak és akkor megtörténik a ceremónia. Namost van hogy erre hónapokat kell várni... Ezért jobb a szöktetéses opció, amihez nem árt több csajnál is bevágódni hogy biztos legyen majd aki szökni akar.
Épületek építésénél meg oda van írva melyik mit ad. Szinte mindegyik növeli a településsel a viszonyt, az össz vagyont és a gyarapodást. Kivétel például a tax collector (nagyon megdobja a vagyont és a gyarapodást de keményen visszanyesi a viszonyt), amit úgy nagyjából azután kell felhúzni hogy a teljes potenciális épület lista fele meg lett már építve. Azért ekkor, mert ilyenkor már van vagyon amit jelentõsen növel és van viszony is amibõl lehet veszíteni anélkül, hogy minuszba menjen az ember.
Gyorsan felhúzni manor-t kell, sulit és sheriffet. Elõbbi megengedi hogy a faluban is pihenj, utóbbi hetente javítja a viszonyt a harmadik által meg majd tudsz õrjáratokat indítani.
Városban rizikós épület a thieves guild. Nagyon sokat dob a vagyonon és bevételeken, de keményen alávág a viszonynak és ráadásul ak örnyezõ vidéken megnõ a bandita forgalom (potenciálisan többszörösére nõ a falufosztogatás esélye a banditák által), hetente akár több alkalommal is feltûnhetnek red brotherhood õrjáratok amik az utazgató karavánok és parasztok levadászását ûzik lelkesen ezáltal csökkentve a bevételeinket.
Mivel Avendort az Empire elhappolta, nekiestem Lariának (600)
2 kirohanást harcoltam le fõleg légiósokkal - maradt 500 pondró, mikor a zöldek hadat üzentek és rögtön támadták is a falvaimat (azt a kettõt)
Visszavágtattam. (130as férõhellyel) és legyaktam kb 6x200 zöld sereget.
Elfoglaltam egy kastélyt (rögtön visszafoglalták és termett benne 280 védõ) és csak özönlenekrám a 150-250 fõs seregek.
Nálam szépen lassan fogynak el az ijjászok.
Most már megértettem az ijjász taktika lényegét. Igazatok volt.
Oké, h ha már ennyire köcsög volt a gép h betámadott, levettem a sebzést minimumra és Combat AI-t poor ra, de hihetetlen, h mennyire le lehet darálni nyilakkal a támadó zöldeket.
Mint egy mészárszék - Omaha beach. Kiváncsi lennék, h ez a visszavett nehézség miatt van, vagy amúgy is ilyen könnyû lenne?
Csak sajnos a 34 Rangersbõl 18 van már csak és nincs idõm felmenni s Ravikhoz utánpótlásért.
Képzem a grey archereket, de kicsit borsos áruk van és szeretném õket tartalékolni a lovagrendre. Eddig az Ebonyakra hajlottam, de a Rangerek teljesítménye nagyon tetszik 😊
Már csak a nyilaik elfogyására kellene kitalálni valamit....
Mi van ha visszavonultatom õket - jön helyettük új csapat?
A lényeg, h most folytatom a zöldek gyepálását a pirosakat békénhagyom.
Feleség is lassan összejön, egy D'Shar csajjal már az esküvõt tervezzük vagy mi 😊
Most még az épületépítést lenne jó kitalálni, h milyen sorrendben célszerû õket felhúzni...
Töltsd le az eredeti Warband 1.134-et
És erre tedd rá a Zero által küldött cracket
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
a hirnev csak nem novekszik.
eppen most toltom le az ncore-rol az osszes patcet es hatja jol fog menni
amugy kossz szep-en
a vegen majd azt a cracket teszem amit kuldtel
a SKIDROW nem jo?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
itt ebbe a mount and blade warband forumban ahol irok le lehet tolteni a jatekot,de nekem nem megy (win 7-em van)folyton kiir valami warningokat es meg kulcsot is ker.Egy torrent oldalrol letoltottem SKIDROW feltoreset de az meg tele van bug-okal.
pl:nem no eggyaltalan a hirnevem es nem tudok kuldeteseket valalni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
SKIDROW torte fel megyen ugy ahogy neha van grafikai hiba pl:eltunnek a falvak,varosok csak a nevuk latcanak.
Win 7-em van a gep nem lehet problema,de ha teszek patchaket akkor nem indul el a jatek.Szoval csak siman jatcok vele.
de a hirnevem nem akar novekedni pedig mar kellet volna.Az sima Mount&Blade-et jatcottam sokat.
Van valami megoldas?