Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
😊))

Nem akartam túlságosan megerõltetni magam, hogy pontos definíciót írjak, lévén nem is ez volt a kérdés, csak én értettem félre szándékosan.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

dronkZero
Pluszban gyerekeknél (és állatkölyköknél) a felkészülés az életre, szimulált szituációkon keresztül.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Megtalálni az uninstall warband ikont, és ráklikkelni kétszer.

(Hülye kérdésre hülye válasz... 😛)

nearo
A játék lényege a szórakozás.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hali. Valaki elmondaná, hogy mi is a játék lényege? 😄
nagykispeter
Köszönöm....

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nyugodtan meg lehet venni. Eddig 2 dobozosat vettem, és semmi gond nem volt, még multiban sem.
Ár/játékkal töltött idõ arányban verhetetlen ez a játék. Nem csak 1-2 hétig játszik vele az ember.
Eddig sem volt vele gond. A legtöbb ami felmerült, hogy nem sikerült néhány embernek csatalkoznia multiplayer játékhoz mert nem talált szervert a játék.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

nagykispeter
Köszi!
De akkor most van gond vele vagy nincs?

zorrobomber
2-3 rugó?

cdgalaxisnál egy ezres az alap és 1800 a warband...

hajrá

dronkZero
Garázsprojekt, soha nem volt drága, mert nincs kiadójuk, nem kell fizetni a sok ingyenélõ köcsögöt. Indie gaming rulz. (Hozzátéve, hogy ennek ellenére sem adtam nekik egy fillért sem... 😛)

nagykispeter
Azt szeretném kérdezni ,hogy igaz e az hogy a WARBAND aktiválásával gond szokott lenni?Az is gyanús hogy így lement az ára....

Semmi köze a kettõnek egymáshoz. AZ engineering skill összesen arra van kihatással, hogy a létrákat/ostromtornyot milyen hamar állítod fel hogy megkezdhessed az ostromot. A torony mozgatására meg a gyalogsjaid mozgására semmiylen kihatással nincs.

A fal belövése ostromgéppel sem történik meg (lévén iylesmi nincs a játékban), az adott vár az eleve úgy néz ki (van rajta egy lyuk).

Ha meg gondod van az ostrommal akkor ne engedd eszetlenül rohamozni a csapataidat, hanem lövessed a falat az íjászaiddal, pár lépésenként vidd közelebb a gyalogjaidat a falhoz majd mikro lefogyott az ellenfél akkor add ki a roham parancsot de csak a gyalogoknak. A Lövészeid maradjanak a seggükön és lõdözzenek csak.

Azt szeretném megkérdezni hogy az alapjátékban a nagyobb mérnöki képesség jár-e nagyobb ostromloi képességgel ? Ezalatt azt értem hogy mittudomén belövik a falat ostromgéppel stb ? Grunwalder várát egyszerüen nem tudom bevenni ( Rhodok királyság ) mert olyan lassan mennek fel a létrán hogy addig szétnyilazzák öket . 4-es mérnöki képességem van . Velucai Lord Castor-nak a Rhodok királyságért folytatott harcát támogatom már csak Jelkala és Grunwalder várát kell bevenni ! Öt 6 nemes támogatja engem 14 ! Jelkala valószinüleg nem lesz gond a Nord ( viking ) gyalogoságomnak de Grunwalder feladja a leckét !
Lunki88
Az x-re van állítva, csak szerintem van olyan szerver ahol nem lehet használni. Felmentem másikra ott jó volt.
Úgy kell használni, mint a single módban. Nézd meg, tényleg az x-re van-e állítva a váltás.
Lunki88
Vagyis azt szeretném tudni hogyan kell hozzávágni az ellenséghez. 😊
Lunki88
Warband multiban hogy kell használni a dobófejszét? Mert kiválasztom és hiába nyomkodom az x-et nem vált a használati módok között.
Ja az 1.134-es kéne...

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Hello Valaki küldene 1 serialt, vagy cracket privátba?Mert nagyon unom hogy mindíg ujra kell kezdeni...<#vomit><#vomit><#vomit>

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Wreck86
Akinek van pénze rá megveszi eredetiben a játékokat, akinek nincs rá, az letölti és úgy játszik vele ez van. Nekem pl ez lesz sokáig az utolsó játék, amit megvettem, mert a keresetem,számlák stb ... nem igen engedik meg. Meg persze az idõhiány.😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Lunki88
Azért ne legyél rá büszke...
dronkZero
Én meg klikkeltem hármat, azt' megvolt annyiból. Ha nagyobb szopás lenne vele, lehet, hogy elgondolkodnék rajta, hogy megvegyem.

Akkor ez valami Steames bug lehet =/
Lunki88
Nekem is pont ezzel a két achival van gondom mint neked. <#confused>
Nem tudom, hogy mi a faszt buzultok itt a crackkel, meg a patchcsel, meg a letöltésekkel. Online asszem 2 rugóért, vagy 3ért a tietek a játék. Én nem baszakodnék ilyenekkel. Én megvettem mind 2-t eredetibe, méég nyáron. Akkor 7 rugó volt a 2.
Bocs, pontosítok : Mount & Blade: With Fire And Sword
A puskás lövöldözés játék a Sword and Fire. De szerintem szar. Sok újítás van benne, pl ami nagyon hasznos, ha leszállsz a lovadról, akkor tudsz neki fütyülni, és odajön. Ezt én személyszerint nagyon hiányoltam a játékból. Bár, ha a Mount & Bladenek csináltak volna egy új verzióját, a Warbandhoz hasonlóan, mindnyájan elégedettek lennénk. Nem lenne jó, egy középkori játékból, újközépkori / újkori játékot csinálni. Ráadásul, a frakciók se a régik, a játék származásának köszönhetõen, van benne török frakció. Ezen kívül még lengyel, kozák, orosz még van 1, de az most nem jut az eszembe. Ez volt egy risza.

A másik az, hogy Steamen vannak ezek a teljesítmények (achvimentsek vagy mik) ki van kapcsolva a csalás, adja hozzá a dolgokat, meg minden. Viszont, már több mint 6 hero character-t toboroztam, és annak a töltõcsíkja nem megy fel. Ugyanúgy, mint a verseké sem. 3mat kell megtanulni, én tudom már az összeset, és ez van odaírva, hogy : 1 / 3. nem vágom.
Na mûködik, nagyon jó játék.
Magyarosítás van hozzá?

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

Kössz a linket.Nagyon kíváncsi vagyok rá 😄

dronkZero
Az egy peccs, alapverzióról az aktuálisra. Ha eleve az 1.134-et töltöd, akkor az neked nem kell.

Krekk

És milyen upgrade az a másik link egyébként?

Szóval letöltöm a demo-t errõl a linkrõl és utána csak egy sima crack-et?
Ez egyszerû.
És belinkelnéd nekem azt a megfelelõ crack-et? Kössz.

dronkZero
Igen, jelenleg ez, de mostanában fog kijönni egy új, puskás-lõdözõs kiegészítõ.

A linkrõl letölthetõ "demó" az valójában a teljes játék, amiben a karaktered fejlõdése le van korlátozva. Tölts hozzá torrentrõl egy megfelelõ verziójú krekket, és készen vagy.

Jajj de gyökér vagyok most látom itt vannak a linkek. Ez amúgy a legújjabb része ez a warband?

Sziasztok.
Régen játszottam vele de az egy régi kiadás volt de már az is nagyon nagyon nagyon tetszett. Vagy fél évig kockultam vele. 😊
Valaki tudna linkelni egy olyan oldalt ahonnan le tudom tölteni?
Lehetõleg a legújjabbat. Vagy ameik szerintetek a legjobb része.
Egyébként azt se tudom mennyi része van.

Na jó, csak nem szeretnék megkapni monfjuk -2 intelligenciát, vagy hasonót.
Tökön is szúrnám magam, hogy ha ennyi genyózás után büt valami amiért kezdhetem újra.
Egyébként el lehet kerülni a rabszolgaságot, ha véletlenül bele is botlasz egy nemkívánatos ellenségbe, pár ember leverése után el lehet hagyni a csatát, és akkor bemenekülhetsz egy városba gyógyulni.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

dronkZero
Szerintem úgyis akkor _kezdõdik_ majd a szopás, amikor már lesznek hõseid...és rabszolgásítás után hajkurászhatod majd õket újra.

Ami negatívumot Saga írt a tournamentes acsira, az az volt, hogy kevesebb pénzt kapsz. Ha van hasonló sima arénázásnál is, akkor az gondolom fel fog tûnni...

Nem tudja valaki, hogy pendorba az arénában való gyõzelemért (nem lovagi torna csak sima verekedés amiért 2000 pénz jár ha gyõzöl) lehet-e valami achivmentet kapni?
Csak azért gondoltam mert a tornáért jár 25 és 50 gyõzelem után is.
És ha lehet, akkor az pozitív vagy negatív?

Csak azért gondolom hogy negatív is járhat érte, mert így arénázásból is simán meg lehet élni. Íjjal a megfelelõ városban sima ügy az aréna abszolválása 10. szint felett, én megnyertem vagy 8-at és félek bajom lesz ebbõl, mert túl egyszerû így kezdeni.
Az egész onnan indult, hogy mivel realistic módban tolom nem mertem komolyabb bunyót bevállani, és így vettem céheket meg hõsöket. A sokszor szerzett kevés xp-bõl, meg már összajött a 14. szint. Mondjuk már vagy egy hete vagy 2 órát csépeltem a parasztokat minden nap, és ezt a végtelenségig lehet folytatni. Még az is lehet hogy összeszedek 110 ezret, hogy megvehessem a lovamat😄 Na jó, ahhoz biztos ne mlesz türelmem, de a céhek meg a hõsök meglesznek kockázat nélkül a jelek szerint.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

Sziasztok.
Warbandon lanon jaccok es a haverom csinal szervert es mikor be akarok lepni azt irja hibas sorozatszam.
dronkZero
Umm, az a kurvanagy betûs link itt fent, a kép alatt az nem tetszik valamiért? Játékot letöltöd onnan, krekket meg torrentrõl. Magyarítás a warbandban ha jól tudom alapból benne van.

Tud-e valaki olyan lapot ahonnan ez a játék letölthetõ (M&B warband 1.134)és van akár serialja vagy crackje. Érdekelne az is hogyan lehet a játékot full magyarrá varázsolni, mit honnan kell letölteni hozzá.
sziasztok
Jó, jó, nem tudtam, hogy vannak itt mixerek... 😊 Látod, errõl beszéltem, én még nem kóstoltam eredeti, igazi bloody maryt - ezért ízlik a sima borsos... 😊

De nem kötözködni szerettem volna, és tényleg köszi mindenkinek a segítséget! 😊
dronkZero
Eheh, ez egész jó analógia, bár szerintem nem így gondoltad...

Szal. Igen, a magyarítás olyan, mint a borsos Bloody Mary. Hiányzik belõle a worchester szósz, meg még a só is. Általában olyan hányadék minõségû a magyarítás, hogy az már az érthetõség és az élmény rovására megy. Ha tehetem, MINDIG elkerülöm õket. Sokszor csak simán félre van fordítva, vagy épp totálisan magyartalan, máskor a szöveg programi felépítése nem teszi lehetõvé a normális fordítást. És ez sajnos elkerülhetetlen, mert aki képes jó minõségû fordítást végezni, az nem dolgozik ingyen, aki meg szórakozásból csinál ilyesmit, az meg általában nem ért hozzá, és nem viseli jól a kritikát. ("Csináld jobban!")

Nem, soha. Ha lennének jó minõségû fordítások, akkor természetesen nem lenne bajom vele.

Igen, tegnap megnéztem ezeket az oldalakat, és gondolkodtam rajta. ( már a modoláson ) De visszatérve a magyar nyelvhez, nekem nem csak azért tetszik, mert megértem, ( a szótárazással nem lenne gond ) hanem így, - ha van már honosított verzió - az angollal játszani olyan, mint a bloodymary bors nélkül - be fogsz attól is rúgni, de azért borssal az igazi! Ez elég sz@r példa volt, de kifejezte a lényeget:
nem fogtok meggyõzni! <#mf1> de ne értsétek félre, köszönöm a segítséget és a segítõ szándékot! <#wink> <#worship>
Akit érdekel, hogy a PoP modban milyen achievement-ek vannak, az megtalálhatja itt a 9. hozzászólásban:
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=130287.0

(Ezek csak a pozitív hatású achik, a vazelines köcsög nincs közöttük <#vigyor2>)
Készíts magadnak.
Kismillió segítség fellelhetõ ehhez a Taleworlds fórumában.
Vannak hozzá programok is (de azok mind az 1.011-hez valók így kelleni fog az update ha még nem tetted meg), vagy manipulálhatsz manuálisan is nagyon sok dolgot (errõl szól a 82 little tweaks topic a kérdéses oldalon a Zendar Town Square részlegben).

De ha érdemi változtatást akarsz akkor a magyar nyelvet felejtsed el. Nem mintha olyan bonyolult vagy folyamatos szövegeléssekkel teli játékról lenne szó (egy kézi szótár már bõven elég ahhoz, hogy midnent megérts). Az alapjátékban és a Warband esetében is a legtöbb szöveg ami szóba kerül az a sebzés lesz. 😊

Igazság szerint a Warband nem tartalmazza az alapjátékot, hanem az maga az alapjáték, csak kicsit ráncfelvarrott változatban (+1 nép, némileg javított grafika, pár javított hiba de kerültek bele pluszban is hibák, szóval igazából ez csak egy Native 1.1-es változat tulajdonképpen, semmi extra), amiért el lehet kérni pluszban pénzt... Megjegyzem ennél a normál M&B Native Expansion modja is ezerszer jobb (letölthetõ a mbrepository oldalról vagy a taleworlds modokkal foglalkozó fórumából).

Ugyanaz az AI. Pont ugyanúgy viselkedik a marshall ott is mint az alapban. Ha másként akarod a marsallkodást akkor csinálj saját királyságot és vezesd te a seregeidet (de ez eleve érvényes az alapjátékra is, ott is prímán mûködik ez ha te vagy a fõnök és nem nyalod másnak a fenekét). Ha a beosztotti létet választod akkor szívni fogsz mindaddig, míg a gép neked nem ítéli a vezéri szerepet, hogy te irányíthassad a többieket (ehhez meg mindkét játékban ugyanaz kell, magas honor pont mennyiség, kiemelkedõen jó viszony a királlyal és a lordok többségével, meg némi mázli).

Az egyetlen tényleges javítás a Warband-ben az a shield bug.

A Mount and Blade Warband-ban ki van-e javitva az AI marschal ökörsége ?
Mert ha ki van javitva akkor hagyom a buta alapjátékot nekikezdek Warband-ozni ! Ugy olvastam itt a forumon hogy lehet Céhet , saját királyságot stb alapitani stb . Miben nehezebb a Bajnokság valaki irt a forumon errõl ugyemlékszem ?