Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy szó lemaradt és úgy kicsit mást jelent a mondat. Szóval helyesen:
Emellett a delikvens a sztorija alapján bitorló lesz, nem csak követelõ, ezért használom inkább az elõbbi kifejezést.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

uwu 80:
Oswald sokkal inkább Ravenstern irányában szokott megjelenni, közel a Fierdsvain határhoz, nem Sarleon határán (ott a Three Seers army jelenik meg). Nagyjából a Windholm-Ravenstern és a bal felsõ csücsökben lévõ Ravenstern falu közötti háromszögben szokott feltûnni, de van hogy Rane közelében jön be (õ és a többi adventurer company nem fix pontot használ hanem több lehetséges feltünési hellyel rendelkezik).

Nem lehet, hogy valamelyik király mellé állt oda (hírekben ez benne szokott lenni csak vissza kell keresni)? Mert akkor az õ környékén kéne keresned.

Plusz néha elég gyorsan komoly távolságokat meg tudnak tenni üldözve valakit. Nem egyszer találtam már meg Burilgi-t is Ravenstern környékén alig 1 nappal a megjelenése után, holott õ fixen Torbah-tól délre a mélysivatagban jelenik meg mindig. Csak elkezdett üldözni egy csapato azt odáig rongyolt.

pein:
Régen volt már, így lehet, hogy õ kérdezte kinek adja de az biztos, hogy ilyen témájú diskurzus volt. Emellett a delikvens a sztorija alapján bitorló is nem csak követelõ, ezért használom inkább az elõbbi kifejezést. 😉

nekem a warband jobban bejön
grafikailag és a harc része is

a fire and sword jó újdonságokkal van turbózva de annyira nem fogott meg, persze biztos megunom majd a warbandet is

a magyarításról: fura hogy 1.143asban nem magyar, és 1.101esben igen, most összekombináltam egy 1.143as játékot, 1.34es patch+exe fájlal és 1.101es nyelvi fájlokkal

saga: nem pont fordítva-õ kérdi tõled hogy kinek? bár ez a simában volt, azt eléggé sokat toltam (2 nemzet kiütve, 3. szinte kiütve és a khergitek konvertálva)a trónkövetelõ (bitorló egész mást jelent xD) kérdi tõled kinek add

és eléggé számít hogy kinél volt utoljára és kivel hogy állsz, meg mennyire önzõ
Kéne egy kis segítség.
Tudja-e valaki hol spawnol le Oswald de Fleur csapata?
Úgy emlékeztem a zöldek és a pirosak határán, de nem találom sehol, pedig nemrég érkezett.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

A két játék elég sok mindenben eltér egymástól (a települések és opcióik nagyon másként néznek ki és jobban szét vannak tagolva az összefüggések amiket újraírni és összehangolni elég macerás lenne). Noha sok az egyezés, attól még jelentõsek az eltérések is. Jelentõsebbek annál semmint ingyen belepaszírozni egy már modok sokaságával bíró játékba az újdonságokat mikor bevételt az már nem hoz, ellenben az új játékkal.

Emellett a két játék nagyon is különbözõ. Az új egy regényre épül és csak használja a M&B elemeit, nem egy M&B játék amibe sztorit építettek. A céljuk egy új játék volt, nem a régi további opciókkal ellátása. Amikor kijött a Warband akkor sem tették bele az újdonságait az eredeti M&B-be mert túl nagy plusz melót jelentett volna ami semmi extra profitot nem hoz.

Kár ezen mérgelõdni. Amiekt hiányolsz azokat megtalálod a mindenféle Warband modokban is (ahonnan az ötleteket szedték a készítõk).

A magyarítások meg egyébként is kuka minõségûek tulajdonképpen kivétel nélkül (a vicc, hogy még azoknál a játékoknál is ahol magyar az alkotógárda és a szinkron is volt magyarul, na ott is élvezhetõbb volt az idegennyelvû változat a magyarnál).

bardocz
Volt ez rosszabb, konkrétan a dolgok fele csehül volt, a többi meg magyar😄
a képet nem jeleníti meg... nem tudom miért.
amúgy nem értem a kiadó logikáját. megcsinálja a fire and swordöt, rá pár napra kiadja az új patchet a warbandhoz, és nem rakja bele azokat a dolgokat, amiket a fire and swordbe. itt nem a puskára gondolok, hanem pl.: pozíció formációk, lehessen kiképzõtábort építeni a várba, kincstárnokot felfogadni stb.

mellesleg, a magyarosítás kaki. nem tudom miért, de az elõbb is megkértem Lady Tibal kezét, hozzám jött, aztán írta, hogy akkor ne várjunk tovább! a folytatás meg ilyesvalami volt, hogy, A város prosperál a kereskedõk özönlenek a városba... stb... mondom wtf? Együtt megtudjuk erõsíteni álláspontunkat jellegû küldetésnél meg értelmetlen mondatok vannak. valahol meg, az elején is ugyanazt mondja, meg a legvégén is... szóóóval... nem tudom miért ilyen sz*r
Ha a nehézség 100% alatti akkor az easy (ahogy az alap native is függetlenül minden beállítástól)... <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne vedd komolyan.

itt a sok lovagom 😄
nem easyn tolom a játékot normálon. 150 max sereg méret
bardocz
Egy várost még korábban megtartottam magamnak, meg nagyrészt az emberek között osztottam szét a városokat,mert ere nem is gondoltam igazából, szóval valószínû ezt már buktam.
Hmm...
Akkor nem tudom (az biztos hogy ennél több lehetõség volt nála eredetileg, próbáld végig mindet ha van még ki nem osztott vár). Próbáld meg, hogy mikor foglalsz akkor csak neki adsz települést. Magadnak egyet sem tarthatsz meg azok közül amik neki kellenek mert különben nem tudod befejezni a küldetést.

bardocz
Hát most nekem az volt, hogy amikor beszéltem egy emberrel, akkor plusz opciónak ott volt, hogy jöjjön Stepan Razin,hoz, mert az nagyon jó, majd ha jó érvet mondtam neki, akkor csatlakozott a felkelõkhöz. Amikor meg a Razinnal beszélek, akkor vannak azok az opciók, ami a többi companionnál is van, illetve megkérdezhetem hogy áll a háború, és akkor mondja, hogy ennyi emberünk meg város, falu, és az ellenségnek meg annyi, és nyersre állunk éppen.
Én õszintén szólva emlékekbõl dolgozom. Mikor én utoljára ezzel a játékkal és konkrétan ezzel a feladattal foglalkoztam az még az elsõ változat volt patch-ek nélkül.
Mikor a feladatot elkezdtem nem volt saját váram sem (utána sem volt még jó darabig). Nem tudtam kiosztani a várakat és városokat, csak átdumáltam a trónbitorlóhoz pár nemest (lett volna aki hozzám csatlakozik de ezt nem szabad engedni!).
Aztán csak úgy kíváncsiságból dumáltam a trónbitorlóval (ha már egyszer ott rontja a levegõt a csapatomban) és ott volt valamelyik párbeszéd opción belül lehetõség arra hog megkérdezzem hogy állunk, õ kinek adná oda az adott várat amirõl éppen dumáltunk illetve nála lehetett eldönteni ki is kapja azt. Ott tudtam például azt mondani hogy tartsa meg magának az adott várat (ekkor megköszönte) vagy nála tudtam megnevezni a delikvenst akinek kiutaltuk végülis.

bardocz
Hm, furcsa, én ezeket még nem találtam meg, de majd jobban meg fogom nézni legközelebb, hátha van valami.
Ha már adnod kell valakinek akkor add neki (a trónkövetelõnek) a területet. Abból baj nem lehet.

Emlékezetbõl pontosan nem tudom neked megmondani, mert nincs fenn a játék.
Mikor beszélsz a trónbitorlóval miután szereztél egy erõdöt (kezdve mindjárt a legelsõvel ami az elsõ átállított nemessel együtt a birtokodba jut bár még nincs az ellenõrzésed alatt, tehát nincs rajta a zászlód), akkor lehet vele errõl beszélni (talán ugyanott van ahol a helyzetjelentés, de mindenképpen van erre diskurzus opció nála ráadásul azt is meg tudod tõle kérdezni hogy kinek lenne érdemes az adott várat vag várost adni).
A lényeg, hogy magadnak még véletlenül se tarts meg azokból a városokból és erõdökbõl ami neki kell, de még az általad korábban beszervezett lordoknak se adj ilyen várakat. Te ne osztogass senkinek várat és várost.
Mikor erõvel foglalsz el egyet akkor se add oda senkinek (erre is van opció, nem kell odaadnod azonnal valakinek).

bardocz
És ezeknél a beszédeknél ez melyik opció, hogy õ ossza el? Mert nekem csak olyanok rémlenek, hogy vagy valamelyik embernek odaadom, vagy pedig neki/magamnak. Nagyon ritkán nem romlik a viszonyom a többiekkel, csak javul azzal, akinek adtam.
Az ilyen "segíts a trónra" jellegû kampánynál eleve nem magadnak kell megszerezned a területet, tehát a karaktered számára ne is tarts meg semmilyen erõdöt vagy várost ezek közül. Majd szerzel más királyságtól földet vagy eleve úgy kezdj bele hogy már vannak birtokaid.

Azért megy veled a trónbitorló, hogy majd õ dönthesse el ki kapja a meghódított területeket. Amint megszereztél egy területet beszélsz a delikvenssel és nála szépen leegyezteted, hogy közte és a lordok (a neki hûséget esküdött lordok) közt, miként legyen a "birodalom" leosztva.

Mivel õ osztja el a területeket így nem romlik veled senkinek a viszonya, míg ha te osztogatsz akkor lesz romlás és a feladat sem lesz teljesíthetõ egykönnyen.

Ebben a feladatban a karaktered tulajdonképpen a marshall-t játsza és területeket meg alattvalókat szerez a királyának (a trónbitorlónak). Ha megvan a kitûzött cél akkor dumálsz a "megbízóval" és véget ér a feladat. Elény hosszadalmas buli, de végigcsinálható akár úgy is, ha neked egyáltalán nincsen még földbirtokod.

bardocz
Akkor az lehet már nem jön össze, eddig akit tudtam az én oldalamra állítottam, de a többieket már esélytelen. Sõt, vannak akik tõlem léptek le, mivel a városok szétosztásánál nem tudtam figyelni kivel milyen viszonyt ápolok, és lement negatívba nagyon.
Az elõzõ válasz bardocz-nak ment.

Elegendõ nemes támogatását megszerezni a trónbitorlónak (ez az adott királyság nemeseinek 60-70%-át jelenti általában), aztán nála szétosztani a megszerzett várakat számára és a hozzá pártolt nemesek számára.

Kisebb sereggel kéne menni, hogy ne féljenek.
Feleakkora sereg is bõven elég lenne. Meg kellene gyúrni pathfinder skillre, és utolérhetnéd õket.

Egyébként ha odaadod valakinek a várat foglaláskor, rögtön lesz benne védõ, így ilyen pár fõs kis szétvert seregek nem húzgálják ki alólad.
Amit meg akarsz tartani, de nem akarsz bele védõt, oda be tudod küldeni a lordokat, hogy ne legyen üres.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

Easy-n tolod ÉS csítelni akarsz? Nem is tetszik neked ez a játék... 😛

Ja, védelmet rakni a városokba idõ és pénzigényes. Vagy oda is adhatod egy lordnak, és akkor majd õ bevédi. Van rá mód. De ahogy nézem, türelmed hozzá meg nincs.

bardocz
F&S-ben a moszkvai vonalon mit kéne csinálnom, ha már elfoglaltam az összes cári várost?
150. napom járok Pendorban, és megvan a legdrágább páncél, és megtaláltam a titkos bányát is. Már csak 2 gem kéne, hogy meglegyen a saphire rune bow, és tökéletes lenne a felszerelés. Az egyik 10 nap múlva esedéges, torna lesz a noldor várban. Egyébként használtam visszatöltést, 3 drágakövet noldor lovagi tornán szereztem. A vicc az benne, hogy ebbõl kettõ azonnal meglett, a harmadikért meg vagy 10-szer kellett megnyerni mire gemet dobott.

Ebben a játékban találkoztam elõször a Bruhaha csapatával. Nagy jófejség ez a sereg, még gemet is ad, és egyedül is leverhetõ ha valakinek van hozzá türelme.

Újra tolom a warbandot, vettem egy új notebookot 3 hete.
a fire and sword kaki ezen a gépen. mármint, a játékélmény jobb volt gyengébb gépen. erõs gépen szar. a warband viszont állat.

Azon gondolkozom, hogy elkezdek cheatelni. nagyon idegesítõ 190 fõs a seregem, ebbõl 130 swadiai lovag a többi swadiai fegyveres. kb 300-400 fõs ellenség összegyûlik a város körül (ahol a helyõrség 0, mert az idióták a patchel nem javították ki, mint a with fire and swordbe, hogy elfoglalás után 60, 60+ helyõrséget bekéne rakni. vagy mondjuk kiképzõ tábort építtetni.) ezért legyalálom a városokat kb 180 v 300 én 1-2 lovagot vesztek max 5öt. aztán jön a következõ város, ezek addig meg rámennek az imént elfoglaltra. odamegyek, és elmenekülnek... ezért akarok cheatelni, mert akkor egybõl eltudom kapni õket, teleportálással. Csak az a baj, hogy steamem van, és nekem fontos a teljesítményi érdem... szal... gyáva f*szszopó féreg az összes.
nearo
"Each town and village has its own individual relations score with you. You can raise this by doing Village Elder and Guildmaster quests, which also help improve the prosperity of that town or village; you can lower it by attacking them. Increasing your relations with a town will decrease the cost of the items the various merchants sell by a factor of 0.5% for every +3 relations you have, (ex. 0 has no effect, 1-3 reduces by 0.5%, 4-6 reduces by 1% etc.), for a total of 16.5% reduced cost with 99 relations. Burning a village will affect your relations scores with the village and its owner but not with the faction itself. Besieging a town will lower your relations with the town, its owner, and the faction. If your relation with a village is negative they are unlikely to have troops willing to join your party."

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Az alap M&B-es verzióban még nem volt noldor kastély, ez a Warband változatba került csak bele.
Így ha nem a Warband-es variánssal játszol akkor ilyen feladatot ne is keress.

A PoP-nak van Warband és "sima" m&b verziója. Azt kell letölteni amelyik az alapjátékodhoz való. A PoP alapkoncepció mindkettõben ugyanaz, ami eltérés a kettõ között van, az részben az alapjátékok közötti eltérésbõl, részben az adott verzió "naprakészségétõl".
Királyságod mindkettõben lehet, sõt a végcél eléréséhez kell, hogy legyen. Pontosabban nem kell, hogy Te legyél a megmaradt egyetlen királyságnak az uralkodója, de nehéz vazallus lordként befejezni.
A noldor kastélyt is egyformán tudod elérni: jóba kell lenni a noldorokkal (15 fölötti érték) és Quigfeinnél megjelenik egy quest. Egy jatu sereget kell megtalálni lenyomni a Laria körüli erdõkben, majd vissza a kocsmába, lejelenteni, hiogy sikerült, akkor elmondja, hogy merre keresd a kastélyt. Az csak akkor jelenik meg a térképen, ha elég közel vagy hozzá és késõbb is csak akkor fogod látni, ha oda mész a közelébe.

Más: indítottam egy új karaktert (pontosabban ugyanazt, egy korai mentéstõl, a 2. naptól újraindítottam.) és egész másképp viselkedik a program.
Most is két QG volt az elsõ kincses táborban (úgy tûnik ez ismert hiba ennél (3.4) a verziónál, mert a 3.41-es patch javít egy "Red Broderhood camp error"-t), de a só, fûszer trükk a training groundon nem mûködik. Elveszi a sót, de nem kapok érte semmit, és a training groundok is megmaradnak.

Emellett a kedves companionjaim, ha beszélek velük, hogy szeretnék király lenni, akkor visszakérdeznek: Hallottam valamit róla. Na és?... Nem lehet õket elküldeni trónjog növelõ körútra. Egyiket sem...
Azokat, akiket nem akarok megtartani a csapatban, már felvettem, elküldtem ilyen körutakra, majd kitettem a csapatból, hogy ne rongálják a morált, emiatt a maradó csapat tagjai morogtak is szép sorban egyet-egyet és azóta nem hajlandók foglalkozni a kérdéssel...
Szóval az sem mindegy, hogy kit és milyen sorrendben küldesz ilyen útra.

még más: a városokban érdemes feladatokat csinálni, vagy legalább a kocsmába egy-egy ezrest elsütni a betérõk megvendégelésére, hogy legalább 1 legyen a viszony, mert némi árcsökkenést érjünk el a megvehetõ cuccoknál. Pontosan nem tudom, hol vannak a határok, mer 0-ról 1-re lpve van ilyen csökkenés, 1-rõl 2-re nincs, lehet, hogy itt is 3 pontonként van változás. Nem valami eget verõen nagy lépések, de egy 12000-et érõ cuccot 11920-ért adnak, ha 1 lett a viszony...

Ha valaki esetleg játszott a Battle for Calradia móddal, akkor meg tudná nekem mondani hogy mégis hogyan lehet saját tábort létrehozni amit fel lehet fejleszteni falakkal meg házakkal meg mindennel ami a módban van? mert megvan a 20-as sereg de nemtom hogykéne:S
hogy jön elõ a noldor városos küldi és a ha a sima mount bladera nem warbandra töltöttem le a PoP modot akkor nem lehet királyságom?
Közben persze a Warband meg jön, ahogy a csövön kifér. Ugyanakkora a fájl kb, és ez 5 perc alatt lenn van.

Tudom, ne offoljak. 😊

Jéééézus, de lassan jön az 1.36os Brytenwalda... 😛 20-21 óra, és már itt is van.

Ez persze nincs fenn torrenten. 😛

Mindig máshol van a PoP modban ahogy minden más NPC is. Naponta, kétnaponta mászkálgat más városba és dekkol az ottani kocsmában.

És amugy hol lehet az aki löttyöt adja mert én minden ilyet megtaláltam csak õt nem😞
ja, nem 14-ig, hanem 16-ig.
Így lett meg a 30, egy lötyi kettõt ér.

Én a legutóbbi játékomban 7 lötyit ittam. 14-ig vittem az erõt, meg az ügyességet, aztán már csak intelligenciára költöttem pontot.
Az azelõtti játékomban 6-t toltam be, és még fegyvert is vettem 3-ért.
Lovagrendre az utóbbi idõben nem szoktam költeni, a legjobbak már megvannak valamelyik városban.

A noldor lovagi tornákon is lehet szerezni gemet, csak szerencse kell hozzá. Elvileg akármennyit össze tudsz szedni, havonta van lovagi torna, csak legyen türelmed kivárni mikor épp az a jutalom😊
Egyszer összeszedtem 11-et, de akkor az összes noldor tornát addig töltögettem vissza, amíg gemet nem dobott.
A seregleverés is lutri, van hogy elmenekül a vezér, és akkor nincs gem. Ez rohadt bosszantó mikor realisticon próbálsz játszani, és megfogadod, hogy semmi csalás (alt F4, meg hasonlók) <#gonosz3>

Fenrir
Most, hogy mondod: tényleg 😄

A halál csupán a kezdet...

Meg el is lehet dobni tök ingyen<#zavart1>

Igazság szerint az ellenfelek számát és minõségét, erejét tekintve hiába van minden tulajdonsága 30-on a karakternek, ettõl még könnyedén leverhetõ, míg ha jól taktikázik, kihasználja a lehetõségeket akkor gyengébb tulajdonságokkal is tud érvényesülni. A maximum tulajdonság meg ugye 63, de vannak egységek és hõsök akik ennél komolyabbal rohangásznak. Szóval nem kell attól tartani hogy a karakter túl erõs lesz (nem tud túl erõssé válni ebben a modban).

A normális (ez mit jelent egyáltalán?) végigjátszás könnyedén kivitelezhetõ olyan karakterrel is, amelyiknek nincsenek 30 felett a tulajdonságai, csupán más módokon kell emgvívni a csatákat, más összeállítást igényel a harci egység, más companion csapat kell köré.

A játék végéig (különösebb erölködés nélkül elérhetõ a 40-45-ös szint is) simán össze lehet hozni löttyök nélkül is 2 db 30-as tulajdonságot (így lehet jó beszélõkéjû pallosforgatód vagy hadvezéred magas erõvel és karizmával), de enélkül is élvezhetõ a játék, csupán ekkor az ember jobban támaszkodik a népes ki companion csapatára.

10 gem-et összeszedni nagyon nem egyszerû dolog, kell hozzá nem kevés szerencse és jó sok idõ is (egyrészt mert limitálva van a száma a nevesített seregeknek amik meg is jelennek egy játék során, plusz nem hevernek csak úgy szerteszét ezek az értékes kristályok). Emellett akadnak más dolgok is amire elkölthetõek, nem csak löttyökre. Vannak bizonyos rendek amik igénylik a kristályt és elég jók ahhoz, hogy ezt az áldozatot meghozza értük a játékos. Én már párszor elvittem a végkifejletig a modot de a csúcsom qualis gem-bõl 7 volt amibõl 2 lett rendekre költve, egy egy boltban lett felhasználva és csak 4 ment karakterfejlesztésre, hogy kicsit szívósabb és gyorsabb legyen az intelligence fokuszú karakterem. Aki a karakterét nem az intelligenciára gyúrja, az a party skill-eket a társaira hagyja és ettõl még ugyanúgy prímán tudja élvezni a játék komoly kihívásait.

Fenrir
El is lehet adni kereskedõknek 10k dénárért.

A halál csupán a kezdet...

Nem lehet mindent kimaxolni még így se egy rendes játék alatt. Mondjuk a skillek felét simán fel lehet nyomni 10-re.

Elvileg persze lehetséges maxra tolni, csak szerintem nincs olyan hülye aki annyi idõt szán egyetlen végigjátszásra.
40 szint felett nagyon belassul a fejlõdés, kb. 7 lötyit tudsz elnyomni 30-ig. Na jó ha nagyon türelmes vagy, lehet többet is, de az már extrémdurva és szopás lesz a játék eleje amellet hogy lassú.

nearo
Csak szerintem táp egy kicsit, hogy így elvileg ~30-as szint környékére 10 gem segítségével minden tulajdonságra megvan a 30? Kissé terminátor úgy egy karakter...
Én úgy gondolom, hogy minden ilyen karakterfejlesztõs játéknak pont az a lényege, hogy valamit valamiért beáldozok. Pl fejlesztem az intelligenciát, hogy több skillpontom legyen, meg a seregtámogató skilleket magasabbra fejleszthessem, cserébe nem leszek olyan jó harcos. Vagy pont fordítva, sokkal jobban bánok a pallosommal, mint a szavakkal, adott esetben a konfliktusokat is jobban szeretem az elõbbivel elintézni.

Nem játszottam még ezzel a moddal, de ha a normális végigjátszáshoz ennyire fel kell tuningolni a karaktert, akkor ott a balance csúnyán el lett tolva... ha viszont nem kell ez a végigjátszáshoz, akkor meg az lett elrontva, hogy erre egyáltalán van lehetõség.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Van m&b verziója is, azt töltsd le hozzá.

A qualis gem több célrais hasznlható:

Fineas the Digit ad érte elixirt, ami növeli az erõt, agilitást és a karizmát 2-2 ponttal, a fegyveres képességeket 20-20-szal.

Brother Randalf ad érte egy térképet, amin egy bánya van. ott vehet további QG-ekért rúnázott fegyvereket (nem érdemes vele foglalkozni)

Ha jóban vagy a noldorokkal, Quigfein (a jariai kocsmában üldögél) megnyitja a noldor fegyverek boltját, vagy a noldor zsoldosok toborzóirodáját. A fegyverboltra érdemes ráhajtani.

Bizonyos lovagrendek megalapításához kellhet egy darab.

Bele kell dobni a fent lévõ tóba és akkor elüt a roxforti gõzös miután elmenekültél Jumurdzsák elõl
Helo a PoP mod az élvezhetõ sima mountbladen is és a qualis gemet mire erdemes hasznalni?
Svéd titkosszolgálat kiszivárgott dokumentumai, 3. részlet:

Hát, ha néhány nemessel együtt megtámadjátok, akkor könnyen leveritek. Csakhát mivel kis porbafingó vagy még, így nem fognak téged követni. Egyetlen esélyed, ha õk kezdenek el harcolni és te becsatlakozol.