Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pláne first person nézetbõl...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
War. War never changes.
Zseniális..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tegnap nekem elfoglalták kicsiny váramat. 1000 talpas a 160 ellen. Illetve csak 80 ellen, mert hagytam bukni.
Nem értem, az én királyom miért nem tudta az ennél nagyobb seregével a városokat bevenni?:S
Mindenestre így volt idõm pénzt összeszedni és leperkálni 40000 dénárt a Vaegireknek, hogy hagyjanak békén. Vagy a Nordoknak. A zöldeknek na😊
Le is ment nullára a -69-rõl a megítélésem, gyorsan el is foglaltam egy kisebb várukat😊
Azért pár kérdésem lenne nekem is az itt lévõ profikhoz:
A Party skilleknél mindig csak a legnagyobb érvényesül? Az egyes tagok tudása nem adódik össze? Vagy csak a legerõsebbhez adódik az én skillemnek valahány része bónuszként?
Karavánokat hogyan szervezhetek a falumba ill. váramba.
Hogyan tudom azt elérni, hogy a városok jövedelme minél magasabb legyen?
Ja! Felraktam a Battle Sizer modot és azt kell mondjam nagyon hatásos. Igaz a gépem akad tõle, de nem mindegy, hogy 25 vs. 57 vagy 50 vs. 90 a felállás. A kisebb szám az én csapatom. Ugyanis hiába a viszonylag nagy túlerõ, a hired bladek és knightok simán lecsapják a több hullámban érkezõ talpasokat😊
Hány renown pontot kell összeszedni, hogy több emberem legyen?
Pedig van pár.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõtte össze kell szedned vagy 30-40 ezer aranyat, aztán keresni egy várost ahol szóbaáll veled egy ellenséges lord. Akkor tudsz neki fizetni. Megjelenik egy opció. De az is lehet, hogy azt mondják, dõlj a kardodba😛
Azt hiszem fizetni is csak akkor lehet, ha béke van a két nép között.
Ezt a városokban található kereskedõknél lehet küldetésként megkapni. Ez az ahol elsõnek 7500 aztán 1500 pénzt kell fizetni. Ez necces, hogyha az ellenfél Lordja bóklászik. Ha várban vagy városban van, akkor meg lehet kenni és ha megvan a küldetés akkor kb. 1-2 héten belül létrejön a béke.
Persze ekkor is jöhet a dõlj bele a kardodba szöveg.
Ilyenkor viszont nem tudom mi a teendõ. Talán csak annyit tehetsz, hogy ha mindenkit kiirtanak, akkor lázadó leszel és vársz egy újabb háborúig, és akkor kezded el az általad választott birodalom ellenfeleit gyilkolni.
Mostmár nincs messze az 1.0
Próbálj meg esetleg a másik oldalnak is használni.
Ha háborúban van másik királysággal, akkor támadd azokat, vagy segíts nekik.
Gáz a szitu.Lassan,de biztosan szétverik a királyomat,most keresek egy eldugott zugot,hogy onnan vegyem majd fel a harcot,egymagam.😞 Viszont már 62 emberrel nyomúlhatok.Nagyon király a trainer skill,annyira gyorsan fejlõdnek az embereim.Pár nap alatt 3* erõsebbek lesznek...😊
Üdv
War. War never changes.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Ez
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
gstup: Ja kérem, kicsit több ember kellene.
Mondjuk ha összekapsz úgy 50 körüli fõt és szténézel a várak között, találhatsz oylat, ami viszonylag közelebb van a létszámodhoz. Ha szerencséd van, akkor önként kivonulnak. Ha nincs akkor nekikmész. 50 vs. 100-as létszám talán még ostromkor is elfogadható.
A gép pedig ostromkor is hülye. A kicsinyke kis földváramnak nem esik neki 1000 emberrel, úgy, hogy a csapatommal együtt ha 150 fõ van bennt.
War. War never changes.
http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=sokoldal
Ezzel még én is meg tudnám csinálni sztem.
War. War never changes.
Konkrétan minden apró titkát ismerem, kb 10db karakterem volt ami a 40es szintet elérte.
War. War never changes.
Való igaz, hogy kicsit idióta még az AI, ezt a 661-ben le írtam.
Remélem azért még bõven változtatnak ezen.
Én ott tartok,hogy kaptam egy falut a királytól,akinek a vazallusa lettem.Viszont kezd egy kicsit vontatott lenni.Nem háborúzik senkivel a királyom...Én meg nagyon lassan fejlõdöm,tornákra járok,banditákat,sea raidereket gyilkolok,meg marhákat lopok,hogy fenntartsam a 36 fõs csapatomat.
Én még várok míg kiforr,t esztelgetem egy kicsit, aztán meglátom, hogy megéri-e nekem. Meg, hogy addigra lesz-e melóm:S
taleworlds.com
Honnan lehet letölteni a Mount and Blade 0.950 crack-jét.
Köszi
Fogom a Hired Bladjeimet, meg a többi egységet, beálíltom, hogy engem kövessenek és megvárom az ellent. Én leszállok a lóról, többiek meg körülöttem kaszabolnak. Ez mondjuk talpasok ellen nagyon jó, mert az enyéimek lóról csapnak, addig én meg az õket csapókat csapom.
Így kb. 70 vs. 250 állás esetén is simán nyerni lehet. Persze a hõsnek nem árt, folyamatosan talpon maradnia, mert egyszer lecsapják azt annyi😞
Kb. a tornák is ilyenek. Egyszer sikerült nyernem, marha nehéz megnyerni, fõleg ha beraknak kardosnak vagy íjásznak a lovasok ellen:S
A királynak 2x tettem esküt, 2x vonattam is vissza emiatt. Ott álltunk Rivachegnék egyfolytában. Hülye az AI. Van a várban 250 katona lordok nélkül, nálunk összesen van 800 körül és csak állnak, építik az ostromgépet, aztán annyi. Meg rohangálnak jobbra-balra, de semmi. A király se ad küldetéseket. Úgyhogy ott is hagytam az egész bagázst.
Most a saját váram védem.
Azt hogy lehet elérni, hogy az ellenfeleknél visszaálljon a megítélésem? Küldetésekkel nemigen tudom, mert megtámadnak, fizetni meg valami 30ezer aranyat kellene.
A várban lehet képeztetni embereket vagy rabokat? Mit kell felépíteni hozzá, mert én a Sunotól nem messze lévõ faerõdöt foglaltam el, valami Torcheget vagy mit😄
War. War never changes.
^^
^^
Maradok a 0.950-es verziónál minden hibája ellenére.
Nektek van olyan, hogy a Guild Masterek nem adnak küldetést.
Remélen nem azért van, mert elvállaltam újfent a kidnapped girl küldetést, csak nem csináltam meg. Azóta ott várnak a rablók a kiscsajjal😛
Majd ha megoldják a problémát akkor nekimegyek.
Kíváncsi leszek az 1.0-ás verzióra. Ez alatt a pár hónap alatt még nagyon sok apró szöszölést kell elvégezniük.
Aztán elkezdtem háborúzni a kékekkel, elfoglaltam egy várat de nem akarta nekemadni a király úgyhogy azt mondtam neki hogy kapja be úgyhogy most megint egy néphez se tartosok (:
Viszont már van 4 váram és 3 városom.
Meg gyilkolászom a lordokat 😊)
Ha van valami jó parti csatlakozok, így pedig szép lassan, segítséggel persze egyre fogynak a kastélyaik.
Azt nemtudja valaki, hogy miért csak nõi hõssel találkoztam eddig? 4 hõsöm van, mindegyik nõ😄
a népedet egyáltalán nem érdekli, h kivel csatázol, a loyalitásuk feléd nem fog csökkeni, ha a haverjaikat nyírod<#wink>#wink>.