Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszönöm!<#worship>
SiteDisagner
a serial AAAA-AAAA-AAAA-AAAA , hajrá : )

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

rotator
Akit érint, Catalyst 8.10 RC2 driverrel már bugmentes a játék! Érdemes volt írni az Ati supportnak! 😊

Scottt
Eltaláltad😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SiteDisagner
Igen. Ha megvetted, élvezheted<#wink>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Mi van fiúk?Nagy a csend.Magyarításról tud valaki valamit?

Visszaolvas, keres, felvilágosodik, játszik, örül <#nezze>

War. War never changes.

Bucser
LOL.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Helo mindenkinek!Nem tudná valaki megmondani a M&B serial key-ét?
Nem tudja véletlenül valaki, hogy milyen néven fut a rómais-légiós mód?
Amúgy a szamuráj páncél tényleg idegen, de azért nem tudja valaki, hogy hol van a lábvért?
Elõre is köszi!
SiteDisagner
1.0-hoz is? Multkor keresgéltem, de csak HDR módot találtam érdemesnek. Vmi ajánlás?

Bucser
elég sok mod van 1.003-hoz.

végre sikerült couched lance dmg-t csinálnom 😄 sokáig tartott

kijött 1 mod 1.003-hoz(egész jó)

szamuráj cuccot megtaláltátok? szerintem nem való a környezetbe

Pianista
a lovasíjászaik a legbosszantóbb...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
igazából ellenük az a legjobb ha sok íjászod van és elmész a pálya szélére ahol beleütköznek a lovasok a pálya "szélébe". onnan már könnyü😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

szerintem meg õket a legkönnyebb
az a lényeg, hogy együtt kell maradni, mert, ha szana szét futtok, akkor leszednek egyenként

Pianista
a khetigeket mindig nehezen lehet leölni. normál sebzésen és jó harci képesség beállításával sokszor veszítek. pedig fullos a csapim😊

SiteDisagner
ó a picsába...<#levele> na mindegy azért köszi.

szétnéztem a fórumon és úgy néz ki nem lehetsz király (talán majd egy késõbbi kieg, vagy patch után)

A nordok ellen egyértelmûen a lovasság a nyerõ.Abból is a nehéz.A nehéz bármiklyen túlerõ ellen jó, most jut eszembe, hogy a 40 96 nordok ellen volt.De ha gyalogsággal mész ellenük, akkor kész, ennyi, halott vagy.

A vaegirek pedig érdekes téma.Elõször pancsrnek néznek ki, amíg a közelükbe nem érsz.Talán azért mert mindegyiken nagyon durva páncél van.Legjobb választás ellenük a lovasíjász, de ha megközelíthetetlen helyen vagy, a gyalogos is jó
náhjá, a multiért ölni tudnék 😊 hasonló alapokon nyugvó mmo-t meg sem merem említeni 😊 de szép is lenne 😞

Torzonborz
na némmá ki van itt !? 😄
ja jó kis játék csak kár hogy nincs multi. együtt lenne jó csépelni a népet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

üdv, én (ill a haverok 😊) még csak most ismertük meg a M&B-t. hát mit is mondjak, eddig ez az év játéka számomra 😊
a modok kifejezetten tetszenek, nem mintha az alap nem lenne csodás.
ékes példája annak, hogy nem minden a grafika (bár egyáltalán nem rossz), illetve, hogy ~500 mega is bõven elég egy jó játékhoz.
Nords for life! 😄

ps.: Torzi, hát itt is itt vagy? 😊

jah a vaegr-t nemtom, mert velük vagyok 😛

szerintem jó dolog, hogy kibeszéljük az élményeinket

pár dolog amire rájöttem:

- A khergitek ellen valami magas falnak kell vetni a hátadat (akár a térkép végére) és sorbaállítani a harcosokat. Ez a taktika 2x-es túlerõ ellen is bejön, mert nem tudnak körözni körülötted, hanem frontális támadást kell indítaniuk amiben lévén, hoyg könnyûlovasság, nem túl jók.

- a nordok ellen azt szoktam alkalmazni, hogy felállítom a gyalogosokat és mögélyük magaslatra az íjászokat, a lovassággal megkerülöm õket, és hátbatámadom, mivel a nordok kemények nagy túlerõ ellen nem jön be a dolog

- rhodok-ok ellen ugyanaz mint a nordok-nál csak a hátbatámadás helyett a lovassággal oldalról támadom meg a nyílpuskásokat hátul, nagy túlerõnél szintén nem jön be

- swadian-oknál elindulok feléjük, megvárom a lovasait, addig szorosan együtt haladonk, aztán mikor elintéztem õket a gyalogságot rohamra küldöm és a lovasokkal mögéjük kerülök (fontos, hogy ne legyenek magasabb helyen, mert sok nyílpuskásuk van és a lovasaim lekaphatják távolról amíg a õ lovasaikkal küzdök)

Bucser
És a learning skillt húzd valamelyik NPC-vel vagy magadnak. így a nálad alacsonyabb szintûek fejlõdnek maguktól amíg barangolsz. csaketetni kell õket meg pénzelni.

SiteDisagner
😊 Én néha elviszem õket tréningezni, az jót tesz nekik. Fõleg ha 4 ember ellen küzdesz. Minél nehezebb ellenfelekkel küzdj meg, probalj meg kisebb sereggel rendelkezõ lordokat elkapni stb, mert annál több tapasztalatot (experencie-t) kapsz értük. Pl amig Lootereket ölsz az elég minimalis. Utana meg szépen fejlesztgesd a sereged ha kiirja h kész az Upgrade-re.

Lehet, hogy senkit se érdekel, de jól esett kiadni magamból a som élményt 8D
Hello, lenne 1 kérdéem.Sztetek hogyan lehet leggyorsabban fejleszteni a sereget?Mármint a nagyobb harcokon kívül, hogy életben is meradjanak.Ja és lehet-e városban képezni õket?Sajnos olyanom még nincs, pedig egyszer viccbõl 66 emberrel elindultam bevenni egyet, amit 300 védett, és valahogy még sikerült is.Annak, hogy öröltem!Persze az a se...mármint bölcs és igazságos király másnak adta.De azért ez is megérte, mert, ha ezt nem teszem meg, lehet, hogy swadia már nem létezne.A másik eredményem, amire büszke vok az 40 96 ellen.Tõlem 2 sebesült, tõlük meg 94 halott.Nem is tom, hogy csináltam.Ja és egy kis tanács a még nálam is kezdõbbeknek: A ló bármilyen csatában életmentõ lehet.Talán kevesebbet tudsz megölni róla,de valszeg nem halsz meg.másik, hogy maradj minnél tovább életben, mert nélküled az emberek sokkal bénábbak.
SiteDisagner
Ó köszönöm, ezek jó tanácsok. Bár sajnálatos h mint királyi rang kimaradt. Vagyis idáig nem találkoztam ezzel kapcsolatos tapasztalatokkal. Jelenleg kivancsi vagyok, h a lázadásunk h sikerül, Rhodokiak ellen megy ugye a lázongás, már csak hébe-hóba találni olyan lordot aki nem velünk van. A király bujkálgat, bár mindig elsöpörjük de állandóan elmenekül... Nekem elég sok váram, városom, falvam van, de mind határon, és banditákkal övezett vidékeken igy állandó a feszültség, a védekezés, és ez elég kellemetlen. Ezt kaptam.<#szomoru2>

Szerintem az a falu tud igazán fejlõdni ahol kevés a bandita, sea raider és közel van a városhoz. Mert akkor fejlõdnek, ha a parasztok el tudják juttatni a városba a cuccaikat.

pl az, hogy te hívod össze a hadjáratokat, és parancsolgathatsz a lordoknak.

Én most megpróbálom a hûséges útat, a király már a barátom, és majdnem 500 renown-om van már. A party size-om 99. Ha elfoglalok egy várost, vagy várat szerintem nekem adják, mert a régi falvam elesett mikor a szomszéd várat hagyta elesni a szomszéd várúr. Mondjuk nem szakadt meg a szívem érte. Mikor visszavedtem persze nem kaptam vissza a falvam.

Azóta már felajánlottak egy várat egy faluval ahol sok a hegyi bandita és a frontvonal is közel szóval passzoltam. Szerintem kivárom amíg egy várost kapok.

Valószinüleg az összesre. 1.0-ban nem tudom, 1.003 van fent nekem.
SiteDisagner
Ez az összes lázadós küldetésre kiterjed, még az 1.0-ban is?<#confused>

Sajna a lázadós küldi rossz, Isollaval jártam meg. Mikor a régi Swadia végleg elbukott az utolsó párbeszéd bugos, a küldetés nem ér véget. Isolla kilép a csapatból és átveszi a trónt, de a küldi még mindig úgy áll hogy nincs teljesítve.
SiteDisagner
Köszi! Azóta haladunk, a lordok pártolnak át annak rendje módja szerint, de az igazi az lenne ha én lehetnék király. Van erre lehetõség, vagy csak marshall lehetek? Annak milyen elõnyei vannak?

Pianista
jah és foglalások közben te osztod be hogy kinek mit adsz😊 de csak a küldi alatt.

Pianista
igazából ha csatlakozol egy trónkövetelõhöz az elsõdleges dolog hogy lordokat gyõzz meg arról hogy õ a jobb és mikor gyõztél a régi Rhodok megszûnik és felváltja az új akinek a trónkövetelõ a királya. neked annyi elõnyöd van hogy te már a legelejétõl marshal vagy.

SiteDisagner
Erre én is kíváncsi vagyok. Rebellish vagyok, méghozzá Rhodoki. Van már 3 nagyvárosom, sok falvam meg vagy 5-6 váram is. Vmi Velucá-ra felesküdtem h segitem Rhodoki trónra, aztan most vágdosunk, de lordok nem pártolnak át hozzánk mivel mindenki utal. Király h lehetek? Segitsem tovabb Velucát vagy hagyjam a francba?

lett már valaki király?

A traveler azt mondja, hogyha nemesi családot választottál a játék elején, hogy lehetsz király.

Hogyan?

Torzonborz
hmm ez elég pöpec ! az ilyen modokat miért nem teszi be a játékba ? nem értem .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hmuda
A topikja meg is válaszolta az elõzõ kérdésem. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kijött a Graphical Enhancement 2.5! <#vigyor2>

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

rotator
Nemcsak agp-seknél jelentkezik, hanem a HD3xxx szériától felfelé mindegyik kártyánál. 😞

DaemoonHunter
Ahogy olvasom az agp ATI kártyásoknál lévõ hibát hamarosan kijavítják...csak lehetne kicsit hamarosabban...látni akarom milyen lesz dx9-ben ezekkel a modokkal.

Bucser
Ezt szerintem Zarotól kéne megkérdezni. De tudtommal a HDR mod és a GE 3 2 külön dolog. amit ikgazából várok az Zaro új combat prototypeja. Kicsit átalakította a harcot. pl heavy armed célpont ellen nem sokat ér a távolról kilõtt nyílvesszõ és a kard míg a spear és a blunt nagyon odabasz velük.

Az a bajom, hogy az 1.21-es verzióval sajnos a 1.003 kifagy😞

Hmuda
Ahogy elnéztem a GE3 képeken is volt már bloom. Ha jól sejtem akkor már abban alapból be lesz rakva és nem kell az ENB-s fileokkal és félmegoldásokkal tökörészni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DaemoonHunter
Feltettem...bár úgy nálam elég sötét lett...egyenlõre megvárom a GE3-at