Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
tedd fel a Graphical enchantments modot is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DaemoonHunter

DaemoonHunter

Nem rossz ez a hdr mod

Nálam volt egy kis szünet, mint amikor a birtokot kell elosztani, de minden rendben ment.Ez még a 0.960-ban volt.

Kõszi,kivárom ezt a 2-3 hetet.

Pianista
megcsináltam a trónkövetelõs küldit de még mindig ott van a küldik között... ez mi???????????? bug???????? pedig már megvan az új nord nép ki is írta hogy vesztett az elõzõ mord elhagyta a csapim a trónkövetelõ olyan üzenettel követve hogy "NO STRINGS!" vagy hasonló.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

elsõ várat lehet szerezni úgy, hogy felmondassz a királyodnál (ugrik a falvad) elfoglalod a várat magánzóként, majd utána visszamész a királyhoz és felesküszöl újra, mivel már van birtokod, nem kapsz újat belépéskor

ZTM
😄 igaz XDXD

Hát klasszikus értelemben vett története nem nagyon van... kiválasztod pl hogy ki volt az apád, mi voltál gyermekkorodban, mi vagy most, és miért akarsz kalandozni Calradiaban.
Ezután a játék nagyjából kimerül a "add meg magad, vagy megdöglesz" magasságú szövegekben sztem.

War. War never changes.

ZTM
Na végre vmi jó hír.Minjá jobb lesz a game magyar felirattal.(jobban meg lehet érteni a történetet)

Üdv,

elõreláthatólag október 10 és 15 között jelenik meg a magyar nyelvû – feliratos – Mount & Blade.

Üdvözlettel,

CD Projekt

Ezt a választ kaptam kérdésemre!😊 Mindjárt itt van...😊

ZTM
Ha má trónkövetelés:vki elmondaná hogyan tudok magamévá tenni 1 települést?
Mármint úgy hogy én irányítom.Mert én próbálkoztam váraknál és fõleg településeknél de nem jött össze:Sfejleszteni kéne vmit a karakteremen?

Köszi.

Pianista
lenne 2 kérdésem: mi a játék végcélja?? ha csatlakozok egy trónkövetelõhöz mit kell csinálni hogy vége legyen a küldinek??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Prince23
Engem eddig mindig csörgettek! (bár 4-szer rendeltem tõlük, ebbe az évbe nem rendeltem😄)

ZTM
Nekem mindíg másnapra hozták ha 4 elõtt hívtam õket(kivéve pénteken)én se vagyok Bp-i én Varsányi vok Nógrádmegyében 1 kis település mégis hozták már másnapra.Engem nem csörgettek nem szokásuk😄

Prince23
Nekem mindig 2-3 napon belül hozták a cuccost, mivel nem bp-i vagyok. De szavatartóak!
Mondjuk egy hibát vétettek... kb. negyed hétkor, reggel, már csörgették a mobilomat a szállítók, h 1 óra múlva ott leszünk, ezt mondták, s közbe 11 órára értek be... pedig nagyvárosban lakom.

ZTM
Hát hozzám mindig kihozták amit rendeltem tõlük már másnapra,de
hogyha 4 után hívod õket csak következõ nap után hozzák:S(tapasztalat)

Prince23
Nem állítólag, "hótbiztosan"! 😄

ZTM
sztem nézz szét a CD Galaxis honlapján.Ha onnan rendelsz állítólag bárhova kiszálítják neked.

Srácok!Lehet már kapni valahol a beigért magyarnyelvû MandB CD-t?Postai utánvét tudnám csak megrendelni.

Bucser
Csak írni nem tudsz basszus...

egyébként meg talán azért mert ide nem a gumiszoba õshonosai írogatnak.

bár tõlem nyugodtan mehetsz a moderátor topicba kíváncsi vagyok kit bannolnak hamarabb. Téged vagy minket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ZTM
az összes leszophat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄 am képzeld alig fél éve van netem😄szal ne oktassanak buzi patkány gecik 😄
ám nekem meg a hüly üsd és oltsd a másikat dolog nem jön be de qurvára én eddig szépen viselgedtem veletek!!!ez mostantól megváltozik!!!! ha meg nem tudjátok elolvasni az írásomat ne kommentáljátok mert tudtommal ez nem a helyesírás fogalmazás topic!!!!
ha meg ezek után se bírtok magatokkal bannolásokat kérvényezek mert már qurvára unom hogy basztattok, amúgy csak ebben a topickban nem tudják az írásomat olvasni..........

Pianista
"mi az a uniloader tod mit csítam?" lol <#idiota>

SiteDisagner
<#wow3><#shakehead>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

fodítsa =fordítsa 😄, a le szó meg kimaradt de szerintem így is érthetõ
"mi az a uniloader tod mit csítam?"
Valaki fodítsa már lécce ezt a mondatot mert nem értem.😞
Randal
Jézusom, írjál már rendesen magyarul, ne ezt a laza királygyerekvagyok vakert nyomjad már. Egyszerûen idegesítõ. Ez nem tinitopik, hogy bizonyítsd mennyire divatos vagy és járatos a számítógépes hülyegyerekszlengben. És nem gépírásgyakorló fórum.

Mielõtt írsz egy mondatot, gondold végig mit akarsz és írd le értelmesen. Ne csak dobáld ide a szavakat egymás után.

ZTM
mi az a uniloader tod mit csítam?: felraktam a játékot de nem a 0.960 könyvtárába hanem másikba, bemásoltam a cracket és +csítam amit kell és jó lett😄ám az 1.0-ban amikor az karakterem ugrik...😄

Pianista
már leszedtem😊 és nem telepítettem rá a régire hanem külön mappába és müxik a 960 as loaderrel😊 de... ez az 1.0 verzsön ez... naon pöpec egy game😊 nálam nagyban változott a teljesítmény jó irányva is és rossz irányba is:I jó mert csata közben teljesen folyamatos közepes graficsen is de inventoryban + amikor beszélek egy csákóval akkor belassul😞

SiteDisagner
Torrent linket tudok adni ami nem virusos stb. Nekem is az van.

MTZ: ha rátelepitetted 960-ra +uniloader, akkor már nincs level 8-as korlát, ez egyértelmû.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Nemrég belinkeltem...

War. War never changes.

Pianista
az 1.0 hoz tud valaki linket mert az ftp -s linken nem találom a telepítõfájlt😞

ZTM
+van az 1.0 sokkal jobb mint a 0.960
am ami nem regelt 1.0 játék ugye indításkor kiírná hogy kéri a kódot vagy játszok a tria-lal mert nekem nem írja ki(mondjuk +buheráltam az 0.960-as crackel lehet azé :S)

lehet, hogy rá tudsz beszélni pár lordot, hogy álljanak melléd

én még csak úgy voltam lázadó, hogy trónkövetelõ mellett, de nem igazán érte meg, mert a végén a királyság legtöbb lordja utálni fog, vagy azért, mert háborúztál ellene, vagy azért mert nem kaptak tõled elég földet(igen akkor te osztod fel a javakat)

jó lenne, ha a hõsökbõl lehetne lordot csinálni 😄

SiteDisagner
hm és akkor pártoljak át vmi más királysághoz vagy érdemes tovabb hoditgatni?

elég nehéz dolgod lesz, mert nincsenek lordjaid, egyedül vagy

SiteDisagner
nnnah önálló életet kezdtem😄 bevettem Tihr-t, van már 2 falvam ezen kivul meg egy váram. A király már a 3. sikeres várbevételem ajándékozza el elõlem, ugyhogy fellázadtam biztos ami biztos😄 Swadian Rebellishkent elem vilagom. Valaki probalt mar hasonlot? Fenyegettek azzal h folyamatosan támadnak majd de eddig nem igazan volt rá példa. Bár alapbol 300-300 emberem védi tartományaimat.

Bucser
lineage2

Pianista
ez melyik gém?? megnézném😊

Háborút úgy lehet kezdeni ha megtámadsz két karavánt az adott királyságból. Ezt meg lehet kapni küldetésként egy lordtól, de lehet hogy anélkül is megy. Próbáld ki.

Bucser
rossz topic....

L2Goku

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Bucser
kérd meg a királyodat, hogy eresszen utadra. aztán azzal háborúzol akivel akarsz... bár érdemes ezelõtt a mûvelet elõtt pár várost szerezni, hogy legyen hol vásárolnod.

Erre én is kíváncsi vagyok. Elvileg egy lordot megtámadhatsz, de nemtudom, hogy ez háborús ok-e, vagy csak a személyes viszony romlik az illetõvel, az is lehet, hogy ezért számûznek az országból. Ki kell próbálni.

Faluromboláshoz milyen társaságot használtok? Mert csak kevés hõs megy el mellette szó nélkül.

Tényleg írjátok már le kikkel kalandoztok, mert nehéz kisakkozni, hogy ki-kit nem szeret!

Scottt
Te fogalmazni nem tudsz..

Na de on:Nem lehet valahogy rávenni a királyt akire felesküdtünk, hogy háborúzzon már egyet?Mert így nem tudok falvakat fosztogatni.Meg egyszerûen uncsi a játék, hogy ~25fõs rabló bandákkal hadakozok.
Így a renown meg az xp pontok nem kúsznak felfele valami magasan:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Prince23
Lol ez csak egy fóreum...

na mi a téma a játékkal kapcsolatban?

csak h a témánál legyünk 😄

LoL<#vigyor5>. Mi lett ebbõl a fórumból?
Migyárt nyitok egy helyesirási fórumot is😊

ZTM
hát jó tudjátok mi az hogy gépírás?
me most azt gyakorlom ugyanis itt az iskolámban vizsgázunk belõle lehet azé nem érted mert hülye vagy de lehet azé me néhány helyesírási hiba van esetleg rövidebb szavakat használok.
nektekse lenne könnyebb még most keztük én + gyakorlom és még azt hogy meik ujjunkal kell a mondatvégi írásjeleket leütni nem tanultuk(és sok mást se)szal ezé van.

ZTM
OFF:nem
ON:-