Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ezután a játék nagyjából kimerül a "add meg magad, vagy megdöglesz" magasságú szövegekben sztem.
War. War never changes.
elõreláthatólag október 10 és 15 között jelenik meg a magyar nyelvû – feliratos – Mount & Blade.
Üdvözlettel,
CD Projekt
Ezt a választ kaptam kérdésemre!😊 Mindjárt itt van...😊
Mármint úgy hogy én irányítom.Mert én próbálkoztam váraknál és fõleg településeknél de nem jött össze:Sfejleszteni kéne vmit a karakteremen?
Köszi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Mondjuk egy hibát vétettek... kb. negyed hétkor, reggel, már csörgették a mobilomat a szállítók, h 1 óra múlva ott leszünk, ezt mondták, s közbe 11 órára értek be... pedig nagyvárosban lakom.
hogyha 4 után hívod õket csak következõ nap után hozzák:S(tapasztalat)
egyébként meg talán azért mert ide nem a gumiszoba õshonosai írogatnak.
bár tõlem nyugodtan mehetsz a moderátor topicba kíváncsi vagyok kit bannolnak hamarabb. Téged vagy minket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ám nekem meg a hüly üsd és oltsd a másikat dolog nem jön be de qurvára én eddig szépen viselgedtem veletek!!!ez mostantól megváltozik!!!! ha meg nem tudjátok elolvasni az írásomat ne kommentáljátok mert tudtommal ez nem a helyesírás fogalmazás topic!!!!
ha meg ezek után se bírtok magatokkal bannolásokat kérvényezek mert már qurvára unom hogy basztattok, amúgy csak ebben a topickban nem tudják az írásomat olvasni..........
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Valaki fodítsa már lécce ezt a mondatot mert nem értem.😞
Mielõtt írsz egy mondatot, gondold végig mit akarsz és írd le értelmesen. Ne csak dobáld ide a szavakat egymás után.
MTZ: ha rátelepitetted 960-ra +uniloader, akkor már nincs level 8-as korlát, ez egyértelmû.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
War. War never changes.
am ami nem regelt 1.0 játék ugye indításkor kiírná hogy kéri a kódot vagy játszok a tria-lal mert nekem nem írja ki(mondjuk +buheráltam az 0.960-as crackel lehet azé :S)
én még csak úgy voltam lázadó, hogy trónkövetelõ mellett, de nem igazán érte meg, mert a végén a királyság legtöbb lordja utálni fog, vagy azért, mert háborúztál ellene, vagy azért mert nem kaptak tõled elég földet(igen akkor te osztod fel a javakat)
jó lenne, ha a hõsökbõl lehetne lordot csinálni 😄
Faluromboláshoz milyen társaságot használtok? Mert csak kevés hõs megy el mellette szó nélkül.
Tényleg írjátok már le kikkel kalandoztok, mert nehéz kisakkozni, hogy ki-kit nem szeret!
Na de on:Nem lehet valahogy rávenni a királyt akire felesküdtünk, hogy háborúzzon már egyet?Mert így nem tudok falvakat fosztogatni.Meg egyszerûen uncsi a játék, hogy ~25fõs rabló bandákkal hadakozok.
Így a renown meg az xp pontok nem kúsznak felfele valami magasan:/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Migyárt nyitok egy helyesirási fórumot is😊
me most azt gyakorlom ugyanis itt az iskolámban vizsgázunk belõle lehet azé nem érted mert hülye vagy de lehet azé me néhány helyesírási hiba van esetleg rövidebb szavakat használok.
nektekse lenne könnyebb még most keztük én + gyakorlom és még azt hogy meik ujjunkal kell a mondatvégi írásjeleket leütni nem tanultuk(és sok mást se)szal ezé van.