Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy netes játék vagy sem. Illetve,hogy 400 meg összesen? Valahogy nem hiszem el
Nézz körbe itt.

Nem lehetnek saját lordjaid.

Meg van még valami ami zavar, hogy ez a saját királyság nem az igazi.

Pl jó lenne ha majd patchel jönne egy olyan, hogy adhatok neki nevet, meg mondjuk választunk normális címert.....
Meghát jobban ki lehetne dolgozni, hogy pl nevesített npc-ket lordoknak, meg stb.
haxoror nem értek veled eggyett, lehet hogy nehéz lesz, de megpróbálom!

Nah van már 3 kastélyom megy 1 városom, és igen, csak nem gondoltam hogy egy nagyon távoli falú a tihr városhoz tartozik. és eddig csak a nordokkal, meg a Swadianokkal állok hadban Vaegirék nem fognak megtámadni, mert 103 a reputációm. és szerintem lehet valahogy hûbérességet létrehozni, mert a megfelelõ helyen irja hogy:
"Vassalage:" Szerintem baromira ösze kell haverkodni egy két lordal, és akkor elcsábítható!! De ez csak feltételezés. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, akkor szoljon plz!!
Prince23
nfohumpon ma adták ki skidrowék...na

Prince23
Öcsém...te is egy lol vagy, errõl tudtam, h már régóta letölthetõ, de KIJÖTT SKIDROW formában. azt a törést ismerem, és full megbizható. ennyi...mit kell itt körbe magyarázi állandóan😛

Ehh, barom ez a Swadi király. Hadat üzen a Vaegirek ellen is. Kénytelen vagyok csökkenteni a létszámon, nehogy elkapjanak... minenhol seregek, battle feliratok és lángok. Négy nép ellen csak szenvedünk a lordokkal, ahol tudok, segítek, de hát...
...barom ez a Swadi király.

Így mindent normálra állítva (73% diff autoblock iránnyal) enyhén szólva nehezebb... kevésbé nagy az arcom a csatamezõn. A legnagyobb nehezítés talán a harc sebesség... néha csak kapkodom a fejem.
Néha meg nem, mert egy sea raider beleb*szott egy Throwing axe-t, 60 hápéért. Lelógok a lórol, és imádkozom, hogy Jeremis még ne feküdjön.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Bucser
LOL....

Kb mióta letölthetõ 1.003 azóta használható uniloaderrel...

mondom én, hogy grebber 2 vagy😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Ki jött a játék!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SKIDROW

Javítok.a Swadianok szálltak ki végleg.

Van egy olyan küldi, hogy a király arra kér, hogy egy legmagasabb rangú katonádat áldozd be egy olyan terv érdekében, ahol az ellenség egyik legerõsebb lordja átállhat hozzátok. Hát szerintem ez nagyon szuper küldi, mert én így szereztem meg Wercheg-et a királyomnak, és rögtön sereggel, és lorddal együtt akik majd meg is védik 😊

A másik hasznos küldi a béketeremtés. Elfogod az ellenfél kijelölt lordját, magaddal hurcolod, majd mikor a területi viszonyok megfelelõek, hirtelen lefizeted a saját nemzeted kijelölt lordját, hogy teljesítsd a béke feltételét. Kis idõn belül a béke megszületik, és lesz idõ az új területek megerõsödéséhez.

Swadianokkal vagyok, mert zavart, hogy a csatamezõn mindíg az õ jelük jelenik meg a jobb alsó sarokban.

Én lassaban megyek.A Waghir királyság megszünt,az én sok-sok adj nekik miatt is.Valószínû,hogy sorban így múlnak ki a többiek is.De mi lesz,ha mint Vaegir (mert az vagyok)egy birodalom marad?Kóstoljam meg õket is?Jó lenne már a magyar nyelvû CD kiadás+valami leírás.Sziasztok!

Ha jól tudom minden falu egy városhoz/kastélyhoz tartozik, ha megszerzed a kastélyt vele együtt megkapod a falvakat is.

Nemeseket NEM tudsz szerezni és MINDEN királyság meg fog támadni, nem lehet velük sehogy sem békét kötni.

Pillanatnyilag a saját királyság építése csak kínszenvedés, én inkább megvárom a modokat.

Sziasztok, olvasgattam elég sokat már össze folyik a szeme elõtt a bõtû!

Nah mind1, társulok az elõttem szólokhóz. Az évszázad játéka eddig. Vas hiányában dx7-el viszem, és egyáltalán nem zavar hogy nem a legszebb. Sõt.

A király témához meg annyit, hogy lehetsz, csak el kell foglalni szépen egy kastélyt anélkül hogy egy másik birodalom szoknyája alá bujnál 😄😄 és akkor szépen lesz egy új birodalom a listában! 😄
Igaz nem fog hozzá sok minden info tartozni, de legalább lesz.

Az igaz, hogy ilyenkor nagy sza**a nyúltunk. 3x ostromolta meg maga a király. És bakter kibírta a vár. Viszont van egy olyan problémám amire lehet hogy ti megoldást fogtok nekem adni. Mi van azokkal a falvakkal, amik nem tartoznak semmihez. Se vár se város. Azokat hogy tudnám elfoglalni.

A másik, meg oké hogy meg van a saját 1. királyságunk 😄 (ami innentõl fafa szürke a térképen) (nállam jelenleg két kastéllyal) De hogy szerzek bele Nemeseket, akiknek mondjuk pl oda adom az 2. várat.

A harmadik, a békekötés mûvészete: azt még elviselem hogy a Nordok azt mondják hogy bazzeg menny a picsbe (-96). De hogy a Swadian-ok is hadat üzentek picurka birodalmamnak az nonszensz. Megkérdem mi lenne ha béke. Erre benyomja, hogy Caladrián nincs az a király, amelyik elismerné azt a kis putrit. Lehet hülyeség, de valahogy úgy írja le, hogy föld nélküli királyság. Létezik, azért mert nincs egy kanyi városom se?

Egyenlõre ezek a problémáim. Ha megosztanátok ezen írányú tapasztalataitokat, meg köszönném!
Bucser
Igen te. nem vetted meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Halitok, az a kérdésem h. leszedtem az 1.003-hoz a cracket megcsináltam amit kért de még mindig trial a játék, vmi ötlet esetleg? Én ronthattam el vmit?
Köszi, nagyon jó link... aztán persze rájöttem, hogy save/load akcióval kideríthetõ... tûl gyorsan kérdeztem, shebai.
Szóval marad az inventory-ban ez is... majd elolvasom, ha már nem növelek karizmát.
Csak a logikás könyv olvasandó azonnal, sajna. Kéne még egy rahedli könyv😊!

Itt meg tudátok nézni ki kire morci a partyban vagy a könyvek mit adnak...
http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade

nem emlékszem asszem persuation

Értöm.

Book of Rhetoric Charisma vagy Persuasion? pls

Borcha: spotting, tracking, path finding (int)

Lezalit: training (int)

Rolf: wound treatment, 1st aid (int)

Mathild: looting (agility)

Artimenner: engineer, surgeon (int)

Mivel én charismára gyúrok elsõsorban a trade, prisoner management, és leader skill-eket fejlesztem.

Ezek nem veszekszenek és ritkán nyavalyognak. Lehet velük falvakat lootolni és bizonyos határig a véres csatáktól se szarnak be.

SiteDisagner
Nõs? Hogy lehetek én nõs? Lady-knek csinaltam mar küldit h levertem a férjüket de akkor el is veszem õket? Vagy most akkor ez hogy?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Sziasztok, én is teljesen belefeledkeztem, mindig ilyenkor fekszem már egy hete... ez mindent elmond.
Hanem a kérdés: Book of Rhetoric mit ad majd? Ez a koma avval kezdett, de nem tudom, hogy personality-t ad-é, avagy persuasiont. Mert ha az elõbbit, akkor elkezdem olvasni... a logic-os book az tuti INT, tehát +1 skillpoint. Ezt a party skillt is mire megértettem, hogy adja össze... meg hogy a inventory-s permanent könyveket cseszhetem, ha nem nálam maxolnak a skillek... ergo nem érdemes Jeremus-t erõltetni. Training dettó... az elején Firentis-szel nagyon jó kis páros, bírják egymást😊.

Hanyadik szintûek vagytok? én az elõzõ komát valami 19-nél hagytam abba. És hány hõs van? Nálam 7 fölött már anyázkodnak, és nem gyõzködöm õket. Mönjenek.

Bucser
stabilabb gyorsabb. nekem 1.003-ban nem akad olyan helyeken ahol 1.000-ban még akadt keményen.

SiteDisagner
ó ez jó ötlet! köszi szépen😉 és egyébként miben jobb 1.003, mint 1.0?<#confused>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Bucser
Add el mindened tegyél egy csomó pénzt a karidra aztán exportáld a karaktert a character menüpont statistics gombjára kattintva. majd az ott lévõ menüben export characterre nyomva.
1.003 alatt indíts új karit ugyanazzal a névvel (kisbetû nagybetû fontos) és töltsd vissza az elmentett karit (ugyanott csak import karakter gomb)

Viva meg is van a 40-es szintû karid egy csomó pénzel. Ami szép, hogy bevásárolsz a karival majd újra visszatöltöd a karaktert így megint van pénzed az inventoryd tartalma meg nem változik. így baromi gyorsan el lehet érni ugyanazt a szintet mint ami korábban volt.

SiteDisagner
mert ennyire jelentõs különbség van az 1.0 és az 1.003 között?:S nekem 1.0 van, akkor szerezzek be egy 1.003-t? Kedvem pedig nem sok van arra, hogy megint összerakjak egy 40-es karaktert..... vagy 1.003 engedi az 1.0-s karaktereket?

Hmuda
Úgytudom még nincs kint az 1.003-as module-system ami kell a komolyabb modok elkészítéséhez szóval még várat magára a dolog.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Arról volt szó, hogy az 1.0-ás verzióra várnak, azért nincs update egy ideje. Remélem azóta még él a project.

Pár hónapon belül olyan modok lesznek itt, h leesik az állunk.

M&B modlista

Miért? Lesz új verzió?

War. War never changes.

SiteDisagner
persze hogy ismerem. elolvastam az összes kötetet, a filmeket is mind láttam többször😊 hm jól hangzik. de ez szépen van megcsinalva vagy nagyon gagyi?:S

ha lesz csináljátok meg a rohír rohamot a Pelennor mezei csatában és tegyétek fel youtube-ra!

Hát gyûrûk urás: orkok, elfek, gondori / rohani lovasok, trollok olifántok stb...

Elfoglalni minas tirithet, helmet, minas morgult.
Persze ha nem is mered a gyûrûk urát akkor ez most mind halandzsa volt <#idiota>

SiteDisagner
mert az milyen?

Kijön majd a The Last Days (gyûrûk ura mod), új verziója mi lesz itt akkor <#wow1>

Ha visszaolvastál volna egy kicsit, akkor megtudtad volna, hogy még nem adták ki a játékot magyarul! És amikor kiadják, akkor tuti, hogy fel fogja valaki rakni a magyar verziót... Pedig szerintem 6000 Ft-ot megér!

Am hy all!
Ahogy olvastam páran megvettétek (lehet én is rászánom azt az összeget, még is csak unikum) de ha megvan ugye a magyar felirat a game-hez nem tudná vki átdobni a "nyelvfájlt"? Gondolom a langauges mappába a csv fájlok meg még nem tom mik tartoznak ide.
SiteDisagner
óóó hála a jó istennek😄 kezdett aggasztó lenni a helyzet:S ez kb mikorra várható egyébként?😊 már itt vagyok level 35, maxos minden, megérdemelnem mar a kiralysagot!!😊)

Nem tudtok vmi jó módot az 1.003-hoz?
A module system-re várnak a modkészítõk, ahogy kijön rögtön lesz olyan mod amiben a player király lehet, türelem. 😊

SiteDisagner
ó jól hangzik. nekem a legnagyobb problémám akkor is az, hogy nem lehetek király, nem lehet birodalmam... :S ez nagyon nyomaszt😄 grafikailag mivel jó kártyám van, nem panaszkodom pedig nagyon érzékeny vagyok rá. ha minden maxon van, semmi baj, sõt nagyon is jó! nyilvan ha vki low-on jatszik annak nem éppen nyerõ.

én csak azt hiányolom, hogy nem lehet lordokat állítani magad mellé, vagy legalább a hõsöknek fief-et adni, hoyg védjék meg

Bucser
elvileg hó közepén jön a module system amikor igazn elkezdenek kijönni a modok (a scriptelõ és egyéb mapot módosító modokról beszélek.

Zaro (õ csinálta a Graphical enchantments modot) egy tlejesen reális modot készít. nagyobb csatatérképpel nagyobb ostromtérképpel ostromfegyverekkel, átalakított harcal, átalakított karakterfejlõdéssel, kereskedéssel, stb, stb.

Kíváncsi leszek majd rá😊.

Aki meg a grafika alapján ítéli meg az dugja fel a fejét a hátsójába mert hiába annak elmaradások grafikailag a játékban, mégis immáron több 100 órát toltam bele...

Voltan
Eszelõsen jó ez a játék, persze ezt eddig is tudtuk. De azért mennyire mókás, hogy én már sokakkal egyetemben játszom ezt a remekmûvet idestova két-három éve.
Kicsit sajnálom is azokat, akik csak most kapcsolódnak be, mert ez egy elképesztõ élmény volt. A szemünk láttára fejlõdött egy csodálatos játék, szinte a nulláról erre a mai szintre. Emlékszem, mikor az elsõ demót letöltöttem, rá egy félévre megvettem. Hát, köze sem volt a mai játékhoz megvalósításban, de az alap ötletek annyira jók voltak, hogy bõven megérte azt a kb. 2000 Forintot. Sõt, hiába vettem meg ezzel a teljes játékot is, szerintem meg fogom venni dobozos változatban, mert ez bizony unikum. Nálam már ott van a Fallout sorozat szintjén (abból meg jön a 3., jaaaaaj, sûrû lesz az õsz!!)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Kúl!

Bucser
igen.

Voltan
Most kezdtem el tölteni a full-t az official site-ról. Anó megvettem a demó korszkban. Az a key a fullhoz is jó, ugye?

Torzonborz
itten e <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hol lehet megrendelni? Adjatok egy címet légyszi!Kõszi.

Ténylge kijött már magyarul? Azt hittem, az még pár hónap.