Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a tippeket!
Nekem is tetszett a native improved, mégegy jó feature, hogy a lordok, és a katonák a saját factionjük cuccait hordják.
Én hanyagolom most kicsit a játékot, amíg nem lesz végre igazi újítás.
Az ész nélküli hent már uncsi. Jó lenne, ha lennének célok a játékban. pl. feleség, város, és vár upgradek (nem ilyen haszontalanok mint most) herot lehetne nevelni valamelyik egységbõl, és a régóta hangoztatott és hõn áhított királyság amihez lordokat lehet bérelni, vagy elcsábítani.

Cartman te sem szereted az egyszerû dolgokat, látom😊!
Régi mentésedrõl: lehet, hogy összekutyulja a tárgyakat kicsit, nemtom... nem próbáltam. Újat indítani a tuti szvsz.
Értelmes változtatások vannak... szeretni fogod. Végre nincs kite shield lovon, és a looterek cuccai is jobbak (armorok változtak rendesen), nem beszélve a dobás skill felértékelõdésérõl. A lovak abszolút jobban beállítottak. (Alap native-ben a swadi lovagok még földön is jobbak voltak ostromra, mint jópár gyalogos egység... eddig.)
A lóháton csücsülés messze nem olyan jó már, fõleg high-end cuccok miatt. Nálam most Firentis is gyalog lett, brutális. Deshavi és Klethi sem került lóra, mint alap native-ben, túl sok minden veszik el.

Egyébként rengeteg meló van a modban, az íjászok csak könnyen manõverezhetõ lovakat használnak, nehézfegyverzetet nem bír el egy saddlehorse, satöbbi... persze a karakterre, hirókra ez nincs limitálva, sajna ez egyelõre nem megváltoztatható...

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

lehet, ok 😊

a régi mentésemet lehet használni ebben a native improved modban ?

LÉÉÉGSZI!!!! holvan hozzá honosítás????
Tom3
Nekem asszem egy 1.003-as uniloaderem van és a 1.010nél, és a 1.011nél is mûködik. (#1631)
JethroHUN
Jaj az nagyon jó lenne, mert tényleg sehonna nme leeht megszerezni. Légyszives valaki!

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

rodzsi
azt az uniloadert rakja fel valaki az 1.011-hez mert mindenhol reggelni kell ahonnan le lehet tölteni.. ezer hála

Ha valaki úgy érzi, hogy naagyon jó a játékban, annak nem a nehézségi fokozatot ajánlom, mert attól még swadi knight a király, kell belõle sok, dejó... hanem egy modot: Native Improved (v1.3 by Cremo, áldassék a neve). Kisebb változtatások vannak a tárgyak közt is, de a lényeg: kiegyenlített az 5 alapnép.
Brutális.
314kb, szóval, nem a méret a lényeg... a hatás. Már száz fölött van a difficulty pár napja, de ez tényleg nagyon kemény, szuper munka.

Nézz szét a városokban (saját és ellen), keress guild mastert, ha a város unja a banánt, akkor ad egy questet, és békét tudsz kötni. Alapvetõen pénzkérdés. Meg mázli, mert nem mindig adja a küldetést.

Ja és valamiért olyan opcióm sincs, hogy az esküm alól feloldozást nyerjek a királynál. fura dolgok ezek

Háát én is erre gondoltam de nem igazán van ilyen opció az én esetemben. csak harcolni lehet velük. amúgy már -100as a kapcsolatom velük, lehet h ezért? 😊

Rámész vmelyik lordjukra, és ott lesz egy opció, hogy békét akarsz kötni... de jól megkérik az árát 😊

War. War never changes.

Hello, az a helyzet, hogy Swadian vagyok, sikerült magamra bõszítenem a Vaegireket, és jönnek ellenem folyamatosan. Hogy lehet velük kibékülni, mert az ország alapból nincsen háborúba velük. Lehet h már elhangzott, sorry.

Na,akkor van magyarosítás? am figyu,mi ez,hogy leszedtem az 1.011-es demot,amibe ha beírok egy reg key-t akkor teljes verzió,és így 380mb de van egy ilyen "SKIDROW"-os változat,ami meg több mint 800 mb.most akkor hogyvan ez?<#conf>
Pianista
korábbi uniloaderrel is müxeni fog... tapasztalat😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Szevasztok!Lenne egy kérdésem! Letöltöttem a játék 1.011-es verzióját,nagyon tetszik,meg minden,csak az az egy problémám van vele,hogy nemnagyon értem,tehát kéne egy magyarosítás.Nemtudom,hogy ehez a verzióhoz készült-e.Ha igen,akkor kérnék egy linket,ha nem,akkor azt szeretném kérdezni,hogy melyik verzióhoz van.(am gondolom uniloader sincs még hozzá,de az mondjuk egyelõre nem gond)Köszönöm!
dragon1777 válaszára:
itt egy link ha v1.003 at használsz: http://data.hu/get/832936/mount.html ez a crack fájl felül crackeled és máris nem csak 6 os szintig jutsz. vagyis teljes game-t kapsz. persze nem a demo-t crackelgeted^^
Jaja, de semmi komoly... a nohorse-os pajzsok meg az "emlékezõ" crossbow-k azok tényleg nagyon szembetûnõek voltak. Na meg az ostrom nehézségek...

Épp meguntam a 34. szintû karakteremet (97%-on, nosave), modokat próbálgatok, de elég idegesítõ, hogy mindegyik csak egy verzión mûxik. Lehetne egy is pihi, hogy update-eljék õket, de sebaj.
Balanced Light Lance + crossbow-ra voksolok, ostromhoz meg a legdurvább számszeríj inventoryba, ami létezik. Jó a többi fegyver is, de ezek a legeffektívebbek. Jó pontosság, sebesség és hatótáv.
Azért nyolc magas szintû hiróval elég könnyû már, csak a város ostromai nehezek, de az is inkább csak unalmas, mivel kétóránként kész egy létra az újabb próbához. Egyszerûen nem éri meg berohanni, mert ha nincs veszteség, nincs morálcsökkenés sem. Így aztán lövöldözéssé fajul az egész.
Swadi knightok messze a legerõsebbek tényleg. Én a Rhodok Sharpshooterekre és a Nord Huscarlokra szavazok még (qva gyorsak és erõsek).

Pianista
letöltesz hozzá egy uniloadert és késsz... a gugliba írd be hogy "mount&blade (verziószám) uniloader"

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Mindenképpen regisztrálni kell ahoz, hogy ne csak 6. szintig tudjak eljutni? VAgy lelehet tölteni egy olyan változatot is aminél nem kell regisztrálni?
rodzsi
hm aki esetleg már régebb óta játszik a játékkal az megtudná nekem mondani melyik a legjobb egykezes kard a játékban, meg pajzs meg páncél?
Nekem most Lordly Black Armorom kard az asszem armid sword vagy mifene, pajzsból meg az a fém nemtom a nevét sajna

Miért irja ki a M&B - Unofficial Troop Editor v1.4 amikor valamit akarok csinálni a troops.txt be akkor ezt irja ki, de valami betüket kéne meg ilyesmi.... "N/A in this troops.txt file format". És megváltoztatni megváltoztatja a program, de a játékban nem változik semmi... Igy nem tudom szerkeszteni. Mi nem tetszik a troops.txt vel neki? Valakinek volt hasonló problémája? Aki tud az segitsen minnél elõbb légyszíves
nah megint uj verzió:

1.011
ezek szerint, hozzád egysem csatlakozott. Van egy mod ahol késöbb majd lesz lehetõség lordok melléd álítására, de a csávónak kissé más a prioritási sorrendje. most mást fejleszt.... 😞

stuka, zászlódnak sem kell hogy legyen. egyszerüen, majd válogathatsz ha bevertél egy várat, akkor mivel tul képpen lord lettél, ezért válogathatsz. 😄
Egyenként (egyedül szinte végig), kb 130-150 emberrel (Khergit Lancers és Veteran Horse Archers) elfoglaltam a várait és városait. Utána egyenként megtámadtam minden kint lévõ lordot, és fogságba ejtettem. Kis idõ múlva ezt írta ki, és a lordok mind más népekhez csatlakoztak. Érdekes h 91%-os nehézségen vagyok, és karakteremmel 4500 embert öltem meg egymagam.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hali. Valaki tudna segíteni minnél hamarabb. letöltöttem az unofical editort: http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=3 . És nem müködik azt irja ismeretlen a troops.txt-m. Valakinek volt hasonló problémája? Megpróbáltam v1.003 on azon se volt jo meg a v1.010 en se. Vagyis megváltoztatja kiisirja hogy megvan változtatva de, egy helyen egy rublikába ahol másnak betüket meg ilyeneket ir nekem azt irja "N/A in this troops.txt file format"
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP
ty elõre is
Pianista
egymagad csináltad vagy trónkövetelõvel?? és ha egyedül akkor vannak lordjaid??

ehhez mit kell csinálni??? elfoglalni az összes várat?

végre

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

amúgy hûbér eskü nélkül is tiéd lehet az a vár persze ha van már zászlód de akkor annak a királyságnak a lázadója leszel a akit megtámadtál, mondjuk innen én nem tudtam jól kijönni mert nem találtam a királyt és nem tudtam békét kötni vele

Terawatt
Sziasztok most kezdtem a játékot. tetszik meg minden. talaltam egy oldalt ahol nagyon sok mod van hozzá. meikeket érdemes használni esetleg?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szerintem csak akkor lehet várad, ha valamelyik király hûbérese vagy. A vár elfoglalása után megkérdezi, kéred -e a várat vagy lemondasz róla önzetlenül. Ha kéred, kis idõ múlva értesít a király, hogy neked adja- e.Ekkor felkerül a zászlód a vár csúcsára...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elfoglaltam egy várat, az hogy lesz az enyém? Vagy milyennek kellene lennie mikor az enyém?
tény, hogy sztorilájn az nincs benne

rodzsi
hááát igen ez igazándiból nem egy gyorsan végigvihetõ játék, de sztem nagyon hangulatos.
Csak sok türelem kell hozzá.

kicsit uncsi a játék szvsz, nem sok ujdonságot mutat 3 óra játék után midnent kipróbáltam, kva sok pénzt lehet szerezni ha csnáklsz kb egy 15 fõnyi lovasságot elmész kicsi falukat kirabolgatni és eladod a cuccot

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Helló én nem rég kezdtem ajátékot,és nem tudom, hogy tudnák valahogy hamar sok pénzt szerezni.Tud valaki segíteni?
rodzsi
jo ez a játék de rohadt lassan építenek a faluban meg a várban, persze még váram nincs de nem is lesz sztem metr béke van mindenhol :S ja és még küldetést se kapok

Megtaláltam az edit modot. de nagyon szarakszik nem akar megjelenni csak fel fel villangat? Megoldás? valakinek hasonlo problem?
valaki olyat mondott hogy editorral rakta be magának, editor honnan lehet letölteni vagy ... ?
igen
én is kerestem de nincs
Vagyis akkor már sehol nem tudom megtalálni?
ja és kérdezém hogy nem csinált valaki Mount Blade honlapot?

pontosan hogy Eredetileg Jelakában ott volt és kart meg egy csizma (lábeli) de már nem található!
azt jelenti, hogy már nincs a játékban lol

Originally, Jelkala had a chest containing the Strange Sword and Strange Boots. This chest is no longer accessible. Ezt irja nem vagyok jó angolos^^ De valahol jelkalaba van a cucc.

http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade/Secrets
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ezzel a "titkos helyek tárgyak...". Nem találom a cipõt meg egy másik kardot amit Jelkalába kéne keresnem vagy mi. Valaki tud segiteni?
Scottt
Beállíthatod, hogy hány ember vehessen részt egy csatában,valami 1000körül van a maximum

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"