Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én hanyagolom most kicsit a játékot, amíg nem lesz végre igazi újítás.
Az ész nélküli hent már uncsi. Jó lenne, ha lennének célok a játékban. pl. feleség, város, és vár upgradek (nem ilyen haszontalanok mint most) herot lehetne nevelni valamelyik egységbõl, és a régóta hangoztatott és hõn áhított királyság amihez lordokat lehet bérelni, vagy elcsábítani.
Régi mentésedrõl: lehet, hogy összekutyulja a tárgyakat kicsit, nemtom... nem próbáltam. Újat indítani a tuti szvsz.
Értelmes változtatások vannak... szeretni fogod. Végre nincs kite shield lovon, és a looterek cuccai is jobbak (armorok változtak rendesen), nem beszélve a dobás skill felértékelõdésérõl. A lovak abszolút jobban beállítottak. (Alap native-ben a swadi lovagok még földön is jobbak voltak ostromra, mint jópár gyalogos egység... eddig.)
A lóháton csücsülés messze nem olyan jó már, fõleg high-end cuccok miatt. Nálam most Firentis is gyalog lett, brutális. Deshavi és Klethi sem került lóra, mint alap native-ben, túl sok minden veszik el.
Egyébként rengeteg meló van a modban, az íjászok csak könnyen manõverezhetõ lovakat használnak, nehézfegyverzetet nem bír el egy saddlehorse, satöbbi... persze a karakterre, hirókra ez nincs limitálva, sajna ez egyelõre nem megváltoztatható...
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Brutális.
314kb, szóval, nem a méret a lényeg... a hatás. Már száz fölött van a difficulty pár napja, de ez tényleg nagyon kemény, szuper munka.
War. War never changes.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
itt egy link ha v1.003 at használsz: http://data.hu/get/832936/mount.html ez a crack fájl felül crackeled és máris nem csak 6 os szintig jutsz. vagyis teljes game-t kapsz. persze nem a demo-t crackelgeted^^
Épp meguntam a 34. szintû karakteremet (97%-on, nosave), modokat próbálgatok, de elég idegesítõ, hogy mindegyik csak egy verzión mûxik. Lehetne egy is pihi, hogy update-eljék õket, de sebaj.
Balanced Light Lance + crossbow-ra voksolok, ostromhoz meg a legdurvább számszeríj inventoryba, ami létezik. Jó a többi fegyver is, de ezek a legeffektívebbek. Jó pontosság, sebesség és hatótáv.
Azért nyolc magas szintû hiróval elég könnyû már, csak a város ostromai nehezek, de az is inkább csak unalmas, mivel kétóránként kész egy létra az újabb próbához. Egyszerûen nem éri meg berohanni, mert ha nincs veszteség, nincs morálcsökkenés sem. Így aztán lövöldözéssé fajul az egész.
Swadi knightok messze a legerõsebbek tényleg. Én a Rhodok Sharpshooterekre és a Nord Huscarlokra szavazok még (qva gyorsak és erõsek).
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nekem most Lordly Black Armorom kard az asszem armid sword vagy mifene, pajzsból meg az a fém nemtom a nevét sajna
1.011
stuka, zászlódnak sem kell hogy legyen. egyszerüen, majd válogathatsz ha bevertél egy várat, akkor mivel tul képpen lord lettél, ezért válogathatsz. 😄
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP
ty elõre is
végre
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Csak sok türelem kell hozzá.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
én is kerestem de nincs
http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade/Secrets