Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah <#nezze>

War. War never changes.

Pianista
van jobb ötletem: a bannerba kellene egy link az uniloaderhez😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
te is tudsz valamit<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ha ezentúl vki megkérdezi hogy hol a crack, annak becrackelem a fejét!

War. War never changes.

Pianista
*.ese = .exe

Pianista
a verziószámmal ne törõdj, megy a mostanival is😊 megfogod bemásolod a könyvtárba, elindítod, kiir olyan ablakot hogy ok, vársz(nálam olyan 5-7 perc volt), kidob egy ablakot hogy sikerült/sikertelen, megint rámész, ha kér serialt akkor a manuálisnál beírsz valami hülyeséget, valszeg eltûnik és elindítja az eredeti .ese fájlt, kilépsz ebbõl, újra az uniloader, élvezed😊

Pianista
torrentes oldal: http://www.btmon.com/Games/PC/Mount_and_blade_crack_.960_uniloader.torrent.html

Pianista
<#rinya>

na akkor, crack honnan?

na még csak most kezdtem neki. nyomi kis kérdésem:
ha egy csatában levágom az ellent (7 rabló volt egybõl) számít az hogy hány sebesült és hány halt meg a zsákmány szempontjából? és ha leszállok a lóról akkor felszedegethetem egyenként az elejtett fegyvereiket?

Suzaka
És azok a lordok tesznek is valamit? Olyasmi az AI-juk mint a gép által irányított lordoknak? Jah és ha partizánkodunk akkor lehet úgy is lordunk?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Kösz a gyors és "lényegretörõ" válaszokat de elég lett volna egy egyszerû ((((((nem))))) is!!

Melegen ajánlom az Age of Machinery modot megtekintésre.
Ha van várunk/városunk akkor toborozhatunk Lordokat. A harctéri tüzérség: Tribucet, Mangonel, Onager (sajna várostromhoz még nem használhatóak). Az erdõkben levadászható állatok és a morál is bele van építve.

Az Armed Rebalance mod-ban kicsit el van tolva a balansz, mert 30.000 dénárért bármelyik lordot a saját oldaladra állíthatod. Ami önmagában még nem lenne gáz, de ha összefutsz egy lorddal akkor kihívhatod párbajra, ahol a tét olyan 15000-35000 dénár között változik. Megfelelõ felszereléssel simán legyõzhetõk egy párbajban, az az elég összegyûjteni az elsõ 30000-et. Utána már csak párbajozni kell és könnyen megszerezheted az egész térképet. Amúgy a modul nagyon érdekes, érdemes bemenni a falvakba és összeszedni egy vagon falusi asszonyt akikbõl pillanatok alatt hihetetlen Amazon sereget lehet kiképezni. Érdemes kipróbálni.
Játszott már valaki ezekkel a modokkal? :
1866: Western Mod (ezt hol lehet letölteni????? marha jó lehet)
Star Wars Calradia Mod XD
Mongol Beta
Rise Of Khergits

tudja valaki hogy lehet-e valami uton módon hálózatban játszani?
norbi4567
Hát még anno vmeik régebbi verzióba megcsináltam azt hogy nem álltam be senkihez. Csak szépen foglalgattam a várakat,városokat. Aztán végül 1 népet leigáztam. Aztán jött az újabb játékverzió, nem kompatibilis mentés... aztán még1x már nem kezdtem újra (:

Bóóldog karácsonyt mindenkínek (:

kösz
Ha szedek le új modokat akkor azokat csak rakjam be a modules mappába és kész?
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lord and Realms ez ta modot nem találtam meg, de azért kösz
Elég nagy állatnak kell lenned ahhoz,hogy egyedül az embereiddel meghódítsad az egész térképet 😄 biztos,hogy acél idegzetet,rengeteg idõt és jó stratégiai érzéket kíván...meg némi elõkészületet, minimum 200-300 fõs sereg jópár ezer dénár aztán hajrá 😊 végül is nem lehetetlen, de ha már tied az egész térkép,akkor minek kellenek a lordok ? Onnantól szerintem vége a játéknak.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
norbi4567
Mivan ha mindenkit leigázol vmeik nép marsaljaként. Aztán az a nép ellen fordulsz akikhez addig tartoztál és leigázod õket. Akkor ugyebár a várak felett fehér szín lesz. És mindegyik a tiéd lesz. Az native verzióban ha ezt megteszem a végén átállnak hozzám a lordok?

A "spy-os" küldetésben semmi extra nincs csak igényel egy alap angol tudást,ha nincs magyarításod. Ugyebár meg van adva, hogy mi a titkos mondat,amit mondani kell neki,h reagáljon az a bizonyos kém. Mivel tényleg semmi ismertetõjegye nincs,csak simán végig kell menni az utcákon és minden emberen kipróbálni azt a bizonyos jelszót, aztán egyik reagál és kész a quest.

Úgy érzem,ahogy kezdem jobban megismerni a játékot, egyre feleslegesebbnek tûnnek a questek... ha lehet saját birodalmad,akkor nem kell nyalni senkinek. Ha olyan moddal játszol amiben csatlakoznod kell valakihez,akkor meg ott is a legjobb módszer,ha együtt harcolsz a néppel( 1-1 közös csata hatalmasat a Lordok morálján feléd) meg ha elég nagy a hírneved. Ha elég ismert vagy néha még levelet is küldenek amiben meghívnak,h csatlakozz hozzájuk. Tehát az elején elég csak banditákkal meg ilyesmikkel harcolni esetleg néha 1-1 karavánnal ha nem kockázatos rosszba kerülni a tulajdonosukkal. Majd ha már van néhány 100 renown akkor ugye már van címer is és ahhoz csatlakozol akihez akarsz, még csak nem is kell 20-30-...morálra küzdened magad questek árán, amikbõl sajnos egyenlõre elég kevés van így könnyen megunhatók. Bár számomra már nem is nagyon élvezhetõ az olyan mod,amiben nem lehetek a magam ura. Native-ban baromi erõs voltam a swadia néppel. Már több mint 200 katonát vezényeltem, rengeteg várat foglaltam,kineveztek marshall-á, de még mindig csak egy bábu voltam a király kezében,aki ekkorra hozzám képest egy senki volt...és még bunkó is,mert sose adott nekem várat miután szereztem magamnak 1 várost...mindig csak küldte a 900 dénárt...na mind1,értitek 😊
grebber
Alul ott a keresõ nem dísznek rakták oda.
Csak egy szóra keretem rá máris kiadta:

1.Bemásolod a Crack fájlokat a fõmappába
2.Belépsz az Uniloader.exe-be és rámész, hogy ENTER YOUR SERIAL KEY
3.Rákattintasz a MANUAL ACTIVATION-re és kitöltöd a mezõket csupa AAAA...-val
4.Kiírja, hogy sikerült aktiválnod, rákattintasz, hogy OK. Ilyenkor behozza az alap exe-t, ahol még mindig ki van írva, hogy Trial verzió, Ezért ebbõl lépj ki és lépj be ismét az Uniloader.exe-be és elindítod a játékot(mindig az Uniloader-rel kell elindítani!)

Next PC upgrade: 2022

Ha kell ojan h ne kérjen , ne bajlodj vele töltsd le torrent formájában innen s nem fogja kérni.

Dávid 12
Letöltöttem az oldaláról és valami kódot kér!Milyen kód kell hozzá?

na végre megvan😊

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lényeges az is hogy MIKOR találkozz vele 😊
A modokat honnan lehet leszedni? (eredetibe van megy a gém)
Van olyan quest h tlálkzzak egy spy-vel egy városba de nem találom... akk mit csináljak? vagy miért enm találom?
Torzonborz
azt én is , elég durva pl a 60as sebzésû pika. lehet vele aprítani lovas rohammal. 😄

Viszont ha nem használom az automatikát, akkor semmi különbséget nem látok 😊 Esetleg annyit hogy a katonák imádják a hosszú szúrófegyvereket.
ebben a hónapban kb 8 embernek volt ez a baja,s mindenki kapott választ, páran linket is, olvass vissza

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

jówan jówan, de vicces <#gonosz3> de most komolyan , jó játék de csak kell serial key s már itt sem vagyok😄

Scottt
Ezekkel biztos jót fogsz játszani:
* A magyar helyesírás szabályai (legújabb kiadás: Akadémiai Kiadó, 2002, ISBN 9630577356)
* Magyar helyesírási szótár (legújabb kiadás: Akadémiai Kiadó, 2004, ISBN 9630576309; mintegy 140 000 szó és szókapcsolat)
* Laczkó Krisztina és Mártonfi Attila: Helyesírás (Osiris Kiadó, 1540 oldal, ISBN 9633895413; több mint 210 000 szóalak)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

pls mijen programot tok letölteni h bármikor tudjak jáccani?

Torzonborz
akkor ne használd az automatikát 😛 én se használom 😉 eddig tetszik ez a mod , össze kéne heggeszteni a custom settelment-el.

Még egyszer, érthetõen. Egy modról van szó. Az a neve hogy Lord and Realms. Az automatikus tárgyelosztási eljárása hibás. Megnézem mi van egy hõsnél, és látom hogy jobbak vannak az átmeneti tárolóban, kipróbálom, a hõsre rá tudom aggatni. Viszont autoamtikusan a gyengébbet veszi fel, ez van. Ha ráteszem a hõsre az erõsebbet, és rákattintok az automatikára, akkor meg sok esetben leteszi az erõsebb fegyvert/egyebet és felveszi helyette a gyengébbet. Szóval csak olyanra panaszkodok amit amúgy viselni TUDNA. 😊 Lónál ugyanez. Képességileg tudja, rá is teszem, viszont az automatika kiveszi alóla a lovat. Na szép. Persze nincs nála olyan fegyver ami lóháton nem használható.
Hellotok , most töltöm a játékot a http://www.taleworlds.com/mb_download.html oldalrol , szerintem jo játék s azt szeretném h eltünne a 7 órás idõkorlát , 1ik ismerõsõm monta h van ojan program ami eltüntheti , pls mondjátok el mi a neve?

"Ha odateszem manuálisan, majd rákattintok az aut elosztásra, akkor meg eldobja a lovat, hogy az nem kell neki!" tehát nem tudtad neki odaadni.

Te még nem hallottal fogoly szokesrol hmm? Szerintem lattál elig amcsi filmet amiben elszökik ez meg az UGYE? KIs fantaziaval azt is lehet kepzelni hogy a katonak akiket elfogtal azok juttatak ki mert õ fontos ember 😊

Félreértetted amit írtam teljesen. Oda tudok neki adni jobb fegyvert, használni is tudja, de az automatika sok esetben gyengébb fegyvert/egyebet választ.
Dobd ki Ymirat mert csõdbe mész. Meg ha fossztogatsz csak nem teccik neki semmi extra nem fog dezertalni. CSak sajnalja oket.

Hy a számszeríjat azért nem tudod neki adni ugy ahogy a lovat se mert nem jo a lovas ill a lövõ erõs képessége és nem azt irja nem kell neki hanem azt hogy nem tudja használni.

Én épp a swadianokkal végeztem... most jönnek a rhodokok 😊
Csak a pénzem kezd el lassan fogyni, rengeteg katonát (kb 400 a várban lévõkkel együtt) kell fenntartani, és nem fosztogathatok, mert Ymira-nak nem tetszik, aki viszont kell (7-es szintû surgery, first aid, spotting és tracking)

War. War never changes.

A Birodalmam szépen terjeszkedik 😊 7 lordom van már, Rhodok népet szinte teljesen magamba olvasztottam és rajtuk kívül csak a Vaegir néppel vagyok szarban,de õket a Swad és a Nord nép folyamatosan kóstolgatja így ha a Rhodok városok/várak már mind az enyémek, akkor jönnek a Khaegirek 😊
"Lord and Realms" modot használ valaki? Van benne egy lehetõség automatikusan elosztani a zsákmányolt/odarakott cuccokat a hõsök között. Csak épp rosszul mûködik, gyakorlatilag használhatatlan. Pl. zsákmányolok lovakat, be van állítva a hõsnél hogy ha jobb lovat talál tegye maga alá, erre annak ellenére hogy nincs neki, nem veszi magához. Ha odateszem manuálisan, majd rákattintok az aut elosztásra, akkor meg eldobja a lovat, hogy az nem kell neki! Sorolhatnák példákat fegyverekrõl is, direkt megnéztem egy jobb számszeríjat zsákmányoltam mint ami volt az egyik hõsömnél, árban/tulajdonságokban mindenben, erre nem kell a hõsnek! Ha manuálisan odarakom és az újraelosztásra kattintok, akkor megint a gyengébb kell neki. Szóval el van ez baszva.

Másik, ha valami leendõ uralkodónak segítenék, és útközben várhoz jutnék, akkor azt saját magam részére mint saját királyság be tudom rakni ebben a modban? Mert ha még lesz is mondjuk 70-80 -as seregem, még akkor sem lesz könnyû egyedül egy várat elfoglalni ahol vannak 500-an.

Jött ebbõl megint új verzió csak az a gond hogy a mentések nem kompatibilisek...a rothadás jöjjön rájuk.
Nekem nem engedett eddig még több foglyot mint a maximum, és ki is írja ha engedély nélkül távozik hogy "megszökött".