Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
War. War never changes.
ha egy csatában levágom az ellent (7 rabló volt egybõl) számít az hogy hány sebesült és hány halt meg a zsákmány szempontjából? és ha leszállok a lóról akkor felszedegethetem egyenként az elejtett fegyvereiket?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Ha van várunk/városunk akkor toborozhatunk Lordokat. A harctéri tüzérség: Tribucet, Mangonel, Onager (sajna várostromhoz még nem használhatóak). Az erdõkben levadászható állatok és a morál is bele van építve.
1866: Western Mod (ezt hol lehet letölteni????? marha jó lehet)
Star Wars Calradia Mod XD
Mongol Beta
Rise Of Khergits
Bóóldog karácsonyt mindenkínek (:
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Úgy érzem,ahogy kezdem jobban megismerni a játékot, egyre feleslegesebbnek tûnnek a questek... ha lehet saját birodalmad,akkor nem kell nyalni senkinek. Ha olyan moddal játszol amiben csatlakoznod kell valakihez,akkor meg ott is a legjobb módszer,ha együtt harcolsz a néppel( 1-1 közös csata hatalmasat a Lordok morálján feléd) meg ha elég nagy a hírneved. Ha elég ismert vagy néha még levelet is küldenek amiben meghívnak,h csatlakozz hozzájuk. Tehát az elején elég csak banditákkal meg ilyesmikkel harcolni esetleg néha 1-1 karavánnal ha nem kockázatos rosszba kerülni a tulajdonosukkal. Majd ha már van néhány 100 renown akkor ugye már van címer is és ahhoz csatlakozol akihez akarsz, még csak nem is kell 20-30-...morálra küzdened magad questek árán, amikbõl sajnos egyenlõre elég kevés van így könnyen megunhatók. Bár számomra már nem is nagyon élvezhetõ az olyan mod,amiben nem lehetek a magam ura. Native-ban baromi erõs voltam a swadia néppel. Már több mint 200 katonát vezényeltem, rengeteg várat foglaltam,kineveztek marshall-á, de még mindig csak egy bábu voltam a király kezében,aki ekkorra hozzám képest egy senki volt...és még bunkó is,mert sose adott nekem várat miután szereztem magamnak 1 várost...mindig csak küldte a 900 dénárt...na mind1,értitek 😊
Csak egy szóra keretem rá máris kiadta:
1.Bemásolod a Crack fájlokat a fõmappába
2.Belépsz az Uniloader.exe-be és rámész, hogy ENTER YOUR SERIAL KEY
3.Rákattintasz a MANUAL ACTIVATION-re és kitöltöd a mezõket csupa AAAA...-val
4.Kiírja, hogy sikerült aktiválnod, rákattintasz, hogy OK. Ilyenkor behozza az alap exe-t, ahol még mindig ki van írva, hogy Trial verzió, Ezért ebbõl lépj ki és lépj be ismét az Uniloader.exe-be és elindítod a játékot(mindig az Uniloader-rel kell elindítani!)
Next PC upgrade: 2022
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
* A magyar helyesírás szabályai (legújabb kiadás: Akadémiai Kiadó, 2002, ISBN 9630577356)
* Magyar helyesírási szótár (legújabb kiadás: Akadémiai Kiadó, 2004, ISBN 9630576309; mintegy 140 000 szó és szókapcsolat)
* Laczkó Krisztina és Mártonfi Attila: Helyesírás (Osiris Kiadó, 1540 oldal, ISBN 9633895413; több mint 210 000 szóalak)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csak a pénzem kezd el lassan fogyni, rengeteg katonát (kb 400 a várban lévõkkel együtt) kell fenntartani, és nem fosztogathatok, mert Ymira-nak nem tetszik, aki viszont kell (7-es szintû surgery, first aid, spotting és tracking)
War. War never changes.
Másik, ha valami leendõ uralkodónak segítenék, és útközben várhoz jutnék, akkor azt saját magam részére mint saját királyság be tudom rakni ebben a modban? Mert ha még lesz is mondjuk 70-80 -as seregem, még akkor sem lesz könnyû egyedül egy várat elfoglalni ahol vannak 500-an.
Jött ebbõl megint új verzió csak az a gond hogy a mentések nem kompatibilisek...a rothadás jöjjön rájuk.