Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
THE PENINSULAR WAR - A NAPOLEONIC M&B MOD
CALRADIA 1914: GÖTTERDAMMERÜNG
1966 WESTERN MOD
õk lennének azok ha hallottatok róla esetleg használtátok már akk. pls válaszoljatok!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
<#vigyor>#vigyor>
Jó lenne ha nem csak a fegyverek/páncélok véresednének, meg nem csak találatkor fröccsenne a vér.
A minap kipróbáltam az armed rebalance mod ot és naon jó volt de sajnos mindig lefagy.
kérem h vki tud ajánljon egy jó linket egy olyan mod letöltéshez melybe már van muskéta....
Elõre is kösz.
Optimalizálási gonddal ez a játék pont hogy nem küzd.
Az lenne a problémám hogy amikor játszok akkor 1 2 óra alatt úgy 1-szer megakad a kép/játék,
de szerintem nem fagy le,
mert a zene az meg szól a háttérben,
és szerintem ez töltés közben szokott jelentkezni,
amikor úgy egy nagyobb dolgot-(kat)tölt ,
pl világtérképen szokott ez lenni,vagy egy nagyobb csata közben amikor úgy 50 embernél többen vannak egy csatatéren,vagy a csatában újabb ellenfeleket tesz be, a játék az eredeti,1.010-es patchel alapból,
nem hiszem hogy a gépem miatt van.És szinte mindig újra kell indítani ilyenkor a gépet,
és eléggé idegesítõ!!!!<#boxer>#boxer>A beállítások meg amúgy is fullon vannak 1024-be,de alapból jól fut,
csak nagyobb csaták közben szokott belassulni,megakadni 1 másodpercre/a grafikai beállításoknál a karakterek árnyékát kiszedtem, mert legtöbb esetben ez szokta lejjebb vinni a teljesítményt,ekkor jobban futott a játék,ahol eddig belassult ott már rendesen futott,de 1 pillanat múlva megint beakadt/(újraindítás)
valamikor meg amikor ki akarok lépni a játékból akkor meg úgyanúgy lefagy/menübe. Úgyhogy ha valaki tud megoldást a problémára akkor az jól jönne,kösz!
Vagy rohadt nagy optimalizálási gondokkal kûzd ez a játék,akkor még se kell volna kidobni 5990 Ft-t.
Útolag: a driver az 8.10-es,ha esetleg valaki a driver miatt jönne/mondjuk a 80-as Western Digital már kezd kattogni,de semelyik más játéknál nem fagy le,esetleg kicsit lassabbak a kelleténél,de az is érdekes hogy csak a Mount and Bladenél kattog a winchester/ugrál az olvasófej.
CALRADIA 1914: GÖTTERDAMMERÜNG
1966 WESTERN MOD
RÓLUK MI HÍRT TUDTK???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A falvakban lehet felbérelni õket, ahol a nõket is - akik hamar átmennek amazonba. A srácokból meg olyan sereg lesz, aminek te határozhatod meg a felszerelését minden fejlõdési fokon. Pld. ha beraksz egy 65+ 35+ -ös páncélt (nem fizetik ki 😊 meg megfelelõ cuccokat, akkor a legközelebbi faluban már abban a felszerelésben fognak csatlakozni. Minden estere szépen el lehet kísérletezni velük. Ha elérik a Fighter fokozatot, akkor már training 4-es képességük is van, ami igen csak jól jön a csapat fejlesztéséhez.
Érdekesek a lõfegyverek, mert iszonyú nagyot sebeznek, de elég rosszúl lehet velük célozni, mármint 50 - 90 % eséllyel találnak. A várofoglalásnál a nyílpuskák sokkal hatásossabbak voltak.
Vagy én voltam nagyon ügyetlen, de a talpig acélban rohangáló profi harcosaimat nagyon csúnyán legyilkolták az egyik várfoglalás során, egyszerûen úgy hullottak, mint a legyek, mert a Khergitek gyalogos egységének egy 3 méteres pike a fegyverük, amivel mint a malacokat úgy szúrták le a létrán felmászó egységeket. Elbuktam vagy 500 emberet, mire megálltam a várfal elött, kilõttem az ijjászokat, után felmentem a létrára, és tisztes távolból a lovassági pisztollyal kezdtem aprítani az ellent. Szóval erre jó volt, meg csatában egy-pár lovat ki lehet vele lõni, de tiszta lutri. Könnyítésnek, persze jól feltápolták a Lordokat, meg kapnak Officereket, akik kb 38-as szintû harcosok, 8 -as iron skin, 8 power strike - top felszerelés, és persze karabély. Persze azok se halhatatlanok, de ha a normál egységekkel kerül szembe, akkor komoly irtást tud végezni közöttük.
A saját királyság valahogy nem akart mûködni, mert ugyan elfoglaltam egy várat, miután fasírtba kerültem az egyik csapattal. Rendesen tudtam irányítani meg minden. (mivel a pénz nem gond - sokkal gyorsabb a játék - egy nap alatt megvolt a 33. szint és elfoglaltam egy negyed birodalmat.) Viszont egyszer csak jön egy futár, aki közli, hogy ideje lenne beálnom saját magamhoz vazallusnak, keressem meg magam és beszéljek vele. Na ez nem ment. És hiába állt át már egy csomó Lord hozzám (meg lehet õket vesztegetni) egyiket se lehetett rávenni, hogy kövessenek. Amint csatlakoztam egy önjelölt királyhoz, egybõl megoldódott a problémám, mivel szinte minde Lorddal jóban voltam (ha honor párbajban legyõzöd, akkor 50-el megnõ a népszerûséged nála, valamint kasz 1 honor pontot és a felbérelhetõ embereid száma is megnõ egyel) Szóval kapásból megválasztottak marsalnak.
Összegezve szimpatikus a mod fõleg, ha nem akarunk évezredeket eltölteni a térkép meghódításával, rengeteg páncél van benne, és végre olyanok is amik a nõi karakterekre jók. Csomó új fegyver, és sereg típus.
Megvettem a játékot és azt furcsálom hogy a kézikönyv azt írja bek kell ütni kódot a teljes verzióhoz.Én nekem nem volt ilyen opció de simán megy a játék.20 szintû vagyok és a Swadiai király hûbérese.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ez minden játékra vonatkozik 😊 Történet szempontjából viszont sajnos nulla ez a játék. Ilyen grafikával, megoldásokkal, egy nagyon jó rpg lehetett volna belõle.
Igazából szerintem az egész térképet meghódítani nagyon nehéz és elég hamar unalmas is lesz. Én odáig elvittem hogy meghódítottam a türkiz kék és a narancssárga népet utána a másik 3 különbözõ helyeken támadott rám és mivel max 20 lordom lehetett egy idõ után már nem tudtam minden várat lordokkal/lorddal védeni,azokat a várakat meg nagyon könnyen visszafoglalták , szóval egy idõ után ha saját birodalmat akarsz,akkor megállás nélküli rohangálás és harc az egész, mindig csak futtában épp útba esõ településeknél vagy városoknál vettem kaját meg gyorsan átnéztem a piacot...de baromi bosszantó mikor azt látod,h egyszerre 3 váradat is ostromolják különbözõ helyeken jó messzire egymástól és nincs egy lordod sem a közelben akit odaküldhetnél és csak rohansz hogy odaérhess megvédeni és sokszor nemsikerül aztán foglalhatod vissza és így tovább...
Mert ugye ha saját birodalmad van, akkor lehetetlen mindenkivel jóban lenni...ez pedig azt jelenti ,h valószínû folyamatosan jönni fognak a lordjaik ami nagyon bosszantó ezért marad az a megoldás,hogy az a birodalom amelyikkel rosszban vagy, megpróbálod meghódítani,de ez magával vonzza a következõt és a végén úgy jársz mint a Római birodalom 😊
Aki már végigjátszotta írja már le mi a lényege mi legyünk mindennek az ura vagy micsoda?
Next PC upgrade: 2022
És itt mi a lényeg el kell foglalni minél több települést vagy mi?
Egymagamban is lehet küldetéseket csinálni tehát ha nincs seregem csak egymagam vagy ez nem ilyen?
hogyan tudnék tovább lépni?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
1000köszönet
meguntam az alap gamet, lezúztam egyedül swadiat és most a vaegireket, innentõl már unalmas <#mf2>#mf2>
leszedtem az armed rebalance modot, és a kérdésem (nem röhögni), hogyan tudom "telepíteni"?
ha lesz válasz azt elõre is köszi