Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert akkor is területet kell foglalnod hogy jöjjenek hozzád a parasztok.

Pianista
miért?? saját birodalmad lehet háború és beállás nélkül, mindent te ellenõrizhetsz, tonnaszám kapod a pénzt(15-20k)...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

kicsit változtattam a item_kinds-en az egyik töltényfajta lövedékszámát ennyi.

Egyszer se lépett ki???

ezeket a talewords-ön találtam (a fórumban)

Nem tudtok valami olyan modot AMI MÛKÖDIK ÉS VANNAK BENNE MUSKÉTÁK találtam egy-kettõt de nemtom hol lehet õket letölteni:
THE PENINSULAR WAR - A NAPOLEONIC M&B MOD
CALRADIA 1914: GÖTTERDAMMERÜNG
1966 WESTERN MOD
õk lennének azok ha hallottatok róla esetleg használtátok már akk. pls válaszoljatok!

Torzonborz
AR moddal mi a gond ? most szedtem le az 1.01-t, simán bemásoltam modules könyvtárba és mûködik.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nekem nem teccik ez a mod

Pianista
micsodajóötlet😄 am kijött a custom settlement 0.4 változata és rengeteg javítás van benne😊 kivéve hogy a falban elakadnak az emberek😞 és a kultúraváltás is müxik😊 habár a parasztok kicsit lassan jönnek, és ha több karaván van a birtokodon akkor nem növexik (sztem) az xyz amit növelnie kell😞 de lehet helyettes is benne ha fel van építve a kastély😊... nah röviden ennyiXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Nem mindig mást kell baszogatni a gyökér kérdésekkel kicsit visszaolvasol a forumba és láss csodát ott lesz nyolcvanháromezer link ha meg akad a játég vedd leiebb kicsit a beállításokat. A normális kérdésekre minthogy az armed rebalance problema arra nem jut idõ mert jöttök a gyökér krisztus elotti kérdéseitekkel és mindenki ezen háborog kb már az 5. ember kér ötletet az armed rebalance-re. (bár nekem se müxik)pont

Torzonborz
mod letöltés

vazz kéne már az a FÁKK vagy GYÍÍÍÍK 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

<#falbav>Megynitjátok a google-t beírjátok keresésnek hogy "mount and blade mods" és az elsõ oldal amit kidob egy honlap amin szerintem az összes valaha készült mod fent van. Ne legyetek már ennyire lusták... mr.linketpls
tudtpk linket modokhoz?
nem tud vki egy linket armed rebalance-hoz????
norbi4567
Valaki nem tud a játékhoz vmi módot ami véresebbé teszi egy kicsit?
<#vigyor>
Jó lenne ha nem csak a fegyverek/páncélok véresednének, meg nem csak találatkor fröccsenne a vér.

cs mindenkinek én is mount and blade fun vok, de kezdem unni a nativet.
A minap kipróbáltam az armed rebalance mod ot és naon jó volt de sajnos mindig lefagy.

kérem h vki tud ajánljon egy jó linket egy olyan mod letöltéshez melybe már van muskéta....
Elõre is kösz.
Magad írod hogy behalt a vinyód, akkor meg mi a kérdés?

Optimalizálási gonddal ez a játék pont hogy nem küzd.
Hi mindenkinek!
Az lenne a problémám hogy amikor játszok akkor 1 2 óra alatt úgy 1-szer megakad a kép/játék,
de szerintem nem fagy le,
mert a zene az meg szól a háttérben,
és szerintem ez töltés közben szokott jelentkezni,
amikor úgy egy nagyobb dolgot-(kat)tölt ,
pl világtérképen szokott ez lenni,vagy egy nagyobb csata közben amikor úgy 50 embernél többen vannak egy csatatéren,vagy a csatában újabb ellenfeleket tesz be, a játék az eredeti,1.010-es patchel alapból,
nem hiszem hogy a gépem miatt van.És szinte mindig újra kell indítani ilyenkor a gépet,
és eléggé idegesítõ!!!!<#boxer>A beállítások meg amúgy is fullon vannak 1024-be,de alapból jól fut,
csak nagyobb csaták közben szokott belassulni,megakadni 1 másodpercre/a grafikai beállításoknál a karakterek árnyékát kiszedtem, mert legtöbb esetben ez szokta lejjebb vinni a teljesítményt,ekkor jobban futott a játék,ahol eddig belassult ott már rendesen futott,de 1 pillanat múlva megint beakadt/(újraindítás)
valamikor meg amikor ki akarok lépni a játékból akkor meg úgyanúgy lefagy/menübe. Úgyhogy ha valaki tud megoldást a problémára akkor az jól jönne,kösz!
Vagy rohadt nagy optimalizálási gondokkal kûzd ez a játék,akkor még se kell volna kidobni 5990 Ft-t.
Útolag: a driver az 8.10-es,ha esetleg valaki a driver miatt jönne/mondjuk a 80-as Western Digital már kezd kattogni,de semelyik más játéknál nem fagy le,esetleg kicsit lassabbak a kelleténél,de az is érdekes hogy csak a Mount and Bladenél kattog a winchester/ugrál az olvasófej.

THE PENINSULAR WAR - A NAPOLEONIC M&B MOD
CALRADIA 1914: GÖTTERDAMMERÜNG
1966 WESTERN MOD
RÓLUK MI HÍRT TUDTK???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pianista
nálam ez a mod bugzik ezerrel😞 a hibaüzenetek kódja ez: 0xc0000005... ez mi lehet??

A Armed Rebalance-ban, nem csak a lordoktól lehet elvenni a felszerelést, de csinálhatsz egy saját felszereléssel ellátott sereget.
A falvakban lehet felbérelni õket, ahol a nõket is - akik hamar átmennek amazonba. A srácokból meg olyan sereg lesz, aminek te határozhatod meg a felszerelését minden fejlõdési fokon. Pld. ha beraksz egy 65+ 35+ -ös páncélt (nem fizetik ki 😊 meg megfelelõ cuccokat, akkor a legközelebbi faluban már abban a felszerelésben fognak csatlakozni. Minden estere szépen el lehet kísérletezni velük. Ha elérik a Fighter fokozatot, akkor már training 4-es képességük is van, ami igen csak jól jön a csapat fejlesztéséhez.

Érdekesek a lõfegyverek, mert iszonyú nagyot sebeznek, de elég rosszúl lehet velük célozni, mármint 50 - 90 % eséllyel találnak. A várofoglalásnál a nyílpuskák sokkal hatásossabbak voltak.

Vagy én voltam nagyon ügyetlen, de a talpig acélban rohangáló profi harcosaimat nagyon csúnyán legyilkolták az egyik várfoglalás során, egyszerûen úgy hullottak, mint a legyek, mert a Khergitek gyalogos egységének egy 3 méteres pike a fegyverük, amivel mint a malacokat úgy szúrták le a létrán felmászó egységeket. Elbuktam vagy 500 emberet, mire megálltam a várfal elött, kilõttem az ijjászokat, után felmentem a létrára, és tisztes távolból a lovassági pisztollyal kezdtem aprítani az ellent. Szóval erre jó volt, meg csatában egy-pár lovat ki lehet vele lõni, de tiszta lutri. Könnyítésnek, persze jól feltápolták a Lordokat, meg kapnak Officereket, akik kb 38-as szintû harcosok, 8 -as iron skin, 8 power strike - top felszerelés, és persze karabély. Persze azok se halhatatlanok, de ha a normál egységekkel kerül szembe, akkor komoly irtást tud végezni közöttük.

A saját királyság valahogy nem akart mûködni, mert ugyan elfoglaltam egy várat, miután fasírtba kerültem az egyik csapattal. Rendesen tudtam irányítani meg minden. (mivel a pénz nem gond - sokkal gyorsabb a játék - egy nap alatt megvolt a 33. szint és elfoglaltam egy negyed birodalmat.) Viszont egyszer csak jön egy futár, aki közli, hogy ideje lenne beálnom saját magamhoz vazallusnak, keressem meg magam és beszéljek vele. Na ez nem ment. És hiába állt át már egy csomó Lord hozzám (meg lehet õket vesztegetni) egyiket se lehetett rávenni, hogy kövessenek. Amint csatlakoztam egy önjelölt királyhoz, egybõl megoldódott a problémám, mivel szinte minde Lorddal jóban voltam (ha honor párbajban legyõzöd, akkor 50-el megnõ a népszerûséged nála, valamint kasz 1 honor pontot és a felbérelhetõ embereid száma is megnõ egyel) Szóval kapásból megválasztottak marsalnak.

Összegezve szimpatikus a mod fõleg, ha nem akarunk évezredeket eltölteni a térkép meghódításával, rengeteg páncél van benne, és végre olyanok is amik a nõi karakterekre jók. Csomó új fegyver, és sereg típus.
Helló!

Megvettem a játékot és azt furcsálom hogy a kézikönyv azt írja bek kell ütni kódot a teljes verzióhoz.Én nekem nem volt ilyen opció de simán megy a játék.20 szintû vagyok és a Swadiai király hûbérese.
(headshot, csak elírtam)

War. War never changes.

Akkor a megoldás: HEADSHOOT! 😊

War. War never changes.

Én most szedtem le a "Rise Of Khergits" mod-ot. Elég durvára sikerült. Rengeteg új ember van benne és már kezdésnél elég erõs vagy...nagyon erõs vagy Native szemmel nézve...de ebben a mod-ban kicsit mások az erõviszonyok. Hiába vagyok olyan íjász mint Legolas , az ellenségnek viszont 20x akkora a serege mint az enyém... van benne nem kis kihívás. A lényege a mod-nak hogy a Kergit-eken kívül a másik 4 nép egyesült és azok vannak ellenünk. Ráadásul a Khergitek területe sem az mint a Native-ban,hanem kb a fele és így kezdõdik a mod 😄. Rengeteg új fegyver,páncél és katona van és szerintem iszonyú nehéz. Most jelenleg úgy állunk hogy a mi oldalunkon van 4 használható sereg az ellenségnél meg 53 😄 ráadásul kib.szott erõsek a nehézlovasok, mi meg ugyebár könnyûlovas íjászok vagyunk...na mind1, 1 próbát megér mindenkinek szerintem
Akkor , töltesz hozzá le kiegészitõt/módot aszt avval is eljátszogatol egy kis ideig , vagy újrakezded a játékot elõlrõl<#wink>

Igen, sajna elég unalmas egy idõ után... MEg hamar eljön az a pont amikor már "félisten vagy", legalábbis taktikában-stratégiában, és nincs kihívás, max annyi, hogy a hülye lordok miatt neked kell csinálnod mindent egyszerre...

War. War never changes.

"Szerintem az a lényege,h élvezd a játékot"

Ez minden játékra vonatkozik 😊 Történet szempontjából viszont sajnos nulla ez a játék. Ilyen grafikával, megoldásokkal, egy nagyon jó rpg lehetett volna belõle.
Szerintem az a lényege,h élvezd a játékot. Elég sokféle harcmodorral harcolhatsz, sokféleképp tudsz felöltözni. A Seregedet is te állítod össze valamint azt is,hogy ki mellett harcolsz.

Igazából szerintem az egész térképet meghódítani nagyon nehéz és elég hamar unalmas is lesz. Én odáig elvittem hogy meghódítottam a türkiz kék és a narancssárga népet utána a másik 3 különbözõ helyeken támadott rám és mivel max 20 lordom lehetett egy idõ után már nem tudtam minden várat lordokkal/lorddal védeni,azokat a várakat meg nagyon könnyen visszafoglalták , szóval egy idõ után ha saját birodalmat akarsz,akkor megállás nélküli rohangálás és harc az egész, mindig csak futtában épp útba esõ településeknél vagy városoknál vettem kaját meg gyorsan átnéztem a piacot...de baromi bosszantó mikor azt látod,h egyszerre 3 váradat is ostromolják különbözõ helyeken jó messzire egymástól és nincs egy lordod sem a közelben akit odaküldhetnél és csak rohansz hogy odaérhess megvédeni és sokszor nemsikerül aztán foglalhatod vissza és így tovább...

Mert ugye ha saját birodalmad van, akkor lehetetlen mindenkivel jóban lenni...ez pedig azt jelenti ,h valószínû folyamatosan jönni fognak a lordjaik ami nagyon bosszantó ezért marad az a megoldás,hogy az a birodalom amelyikkel rosszban vagy, megpróbálod meghódítani,de ez magával vonzza a következõt és a végén úgy jársz mint a Római birodalom 😊
grebber
Köszönöm az infókat!

Aki már végigjátszotta írja már le mi a lényege mi legyünk mindennek az ura vagy micsoda?

Next PC upgrade: 2022

Pianista
ööö... a lordoktól, királyoktól, városbam guild master -ektõl, a falukban a village elder.

grebber
És küldetéseket kiktõl lehet felvenni?Bárkihez oda lehet menni beszélni vagy hol kapunk küldiket pl kocsmákban fontosabb helyeken?

Pianista
passz még egyszer sem vittem végig pedig már 1 éve gémelek😊 mindig meguntam😊 és volt pár rendszerrakás is. sztem az hogy csak 1 maradhat, legyen az a saját 1 személyes birodalmad, vagy akihez beálltál. sztem ez lehet mert nem történetszerû a game.

grebber
Csak gondoltam megkérdem mert láttam elõttem valaki a csapata végett pénzhiányban szenved!
És itt mi a lényeg el kell foglalni minél több települést vagy mi?

Pianista
ööö... van néhány ilyen is de érdemesebb ha van egy kissebb csapatod, mert véletlenszerûen adja a küldit.

grebber
Lehet láma kérdés lesz.Most szereztem meg a gamet még nem tettem fel.
Egymagamban is lehet küldetéseket csinálni tehát ha nincs seregem csak egymagam vagy ez nem ilyen?

Pianista
sokat lehet vele keresni😊 1 falu ha jól emléxem 3000-4000 zsét perkál a cuccaival😊

Pianista
falufosztogatás??

na kb ott tartok, hogy van egy képzett 25 fõs seregem. kastélyokban várakban ha bemegyek elvállalom a küldiket a lordoktól, de sajnos ezek ilyen levélküldözgetõsek leginkbb. az elõzõ lootokból volt pénzem, meg az adóbehajtós küldiket is úgy cisnáltam meg, hogy sose adtam oda. de most már lehetetlenné válik a sereg kifizetése, mert vettem jó cuccokat a hõsökre.

hogyan tudnék tovább lépni?

észrevettétek, hogy az armed rebalanced modban ha elfogsz egy lordot, akkor el tudod venni a felszerelését, lovát, mindent? 😄, már fogtam egy csomót és elég jó cuccaik vannak, azokból szerelem föl a saját hõseimet, egy szál boxerben meg eleresztem az ellent 😄
Suzaka
És sereget maguknak toboroznak, vagy az elesetteket pótolják valahogy?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Pianista

Pianista
na most megijedtemXD

elindulásra vki vmi 5let? nem igazán haladok vele. pedig jó kis játék

Megmondhatod nekik, hogy mit csináljanak (Kövessen - csatában, ostromnál besegítenek, Mennyen valahova, Járõrözzön, Fosztogasson ...)

ok, mûködik minden. modokat honnét lehet leszedni? alapból a honlapjára linkel, ott nincsenek

köci köci köci ezer csók. lány lennél megháglálnám hehe

áhhhh..és tényleg 😄
1000köszönet
Torzonborz
modules könyvtárba bemásolod majd indításnál native helyett ezt választod ki.

szasztok!
meguntam az alap gamet, lezúztam egyedül swadiat és most a vaegireket, innentõl már unalmas <#mf2>
leszedtem az armed rebalance modot, és a kérdésem (nem röhögni), hogyan tudom "telepíteni"?
ha lesz válasz azt elõre is köszi