Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi4567
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/mount_blade+2009_01_06+13_27_00_43.jpg
No igen. Itt az ostromtorony 😞

norbi4567
Bocs. Elírtam. 59 óra múlva.

Az 1.011.es verzió kompatibilis az 1.03-as verzió mentéseivel?

Hello!

Hasonló problémám nekem is volt még az 1.03-as verziónál. Én is Dhirimet ostromoltam és miután befejezték az építést akkor a roham alatt sehol nem volt az ostromtornyom. Késõbb aztán észrevettem, hogy hol van. Úgy 150-200 méterrel a fejem fölött az égen.
Az 1.011-es verziónál már minden a helyén volt
Van olyan hõs aki nem sír ha falukat raidelek?

War. War never changes.

Az egyik hõst mérnöknek kéne specializálni...
Ha 59 óra alatt készül el, akkor 56 óra múlva nem lesz még ott az ostromtorony...

War. War never changes.

norbi4567
Van egy olyan aprócska problémám hogy megostromoltam Dhirim városát. 59 óra alatt készól el az ostromtorony. 56 óra múlva támadok de ostromtorony sehol😞 Az embereim meg csak ott állnak ás bámulnak. Vagy ha van mii lõniük dobniuk akkor azzal sorozzák az ellent. De semmi mást nem csinálnak.
Csak ennyi van. Rönkök és egy palló. De darabokban, a földön:S
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/mount_blade+2009_01_05+19_43_23_40.jpg

Igen,1.003-as jó hozzá és van patch amivel játszható 1.011-el,de ez nálam nem számít természetesen...

Megnézed hogy milyen verzió kell annak a modnak, illetve megnézni magát a topikját 😊
Sziasztok!

Nekem is lenne egy kérdésem:1.003-as verzióm van fenn,rendesen megy a játék több moddal is,de a Prophesy of Pendor valamiért mindig azt a hibát dobja ki töltés közben,hogy "Could not reset the direct 3d device."Esetleg erre van megoldás?

Üdv

mivel jobb az új verziója az AR-nek?
még mindig folyamatosan fagyogat?
régebbi AR verzió mentések kompatibilisek vele?
és ha még nem fogyott el a türelmed adnál hozzá egy linket?😄 na jó, nem muszáj, azt majd keresek magamnak
Celebraunak:http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,19300.0.html

Ráraktam a 2008. januári drivert, azzal nincs gond. Köszönöm a segítséget!

Viszont van új kérdésem:
Ki akarom próbálni a The Last Days modot, amihez 0.808-as verzió kell. Rá lehet valahogy vasalni 1.003-ra? Vagy honnan lehet beszerezni 0.808-ast?
Egyet találtam, de az a letöltés végén azt mondja, hogy a file nem elérhetõ...
Segített egy új videó driver!Köszi a segítséget!

ÜDv

Sztem rakd újra a videokártya drivered meg rakd fel a legújabb directx-et.

War. War never changes.

Sziasztok!

Ilyen hiba üzenetet kapok.Esetleg tipp,hogy miért:"Could not reset the direct 3d device." Elõre is thx a helpet!

Üdv Mindenkinek!

Scottt
Az ehhez a gépigényhez bõven sok😊 Próbáld meg egy régebbi driverral, vagy a legújabbal.Mást nem tudok segíteni:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

norbi4567
Jah és B.U.É.K. mindenkinek 😊

norbi4567
No mi?
Te már mpost túj sokat ittál? 😛

Pianista
elfelejtettem mondani hogy ez azután történt miután levettem 16 bitesreXD BUÉK XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
ezek most tényleg nem hülyeségek(lekopogom)

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
sokkal folyamatosabban veszi azt ha ráfordulok a katonáimra😊

Pianista
jah és(hülyeségnek hangzik) (nem sokkal)nagyobb grafen jobban megy a game😊

Pianista
a következõt vettem észre... de csak észrevettem, nem biztos: kezdésnél minimum grafikán az egységek behozatala 30-60 másodperc... a kicsit feljebb húzom a gafixet akkor ez lecsökken olyan 20-30s -re😊... ne hurrogjatok le hogy ez nem lehet, én így vettem észre😊

Pianista
feltettem a legújabb AR modot (1.06), legyõztem king ragnart és egy fejszét használt aminek 120! sebzése van😮 majd odaadom az egyik katonafajtámnak😊 igaz hogy így is elitseregem van...😊

Sõt!Sokat tanulhatnának tõlük.
Nekem 4850 van legfrissebb driverrel és semmi gond.
Bocs, az elõbb hülyeséget írtam mert rosszul emlékeztem. Szóval októberben frissítettem augusztusi verzióra. 😄 8.52
ASUS EAH385-em van, kb októberi driver-frissítéssel. Ez most akkor túl új, vagy túl régi? 😄
Kipróbálok akkor egy régebbit.
Inkább mert túl régi... 😊
Scottt
Más fajta driver(régebbi)valószínûleg azért van mert "túl" új a videókártyád

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A mbrepositoryn azt írják hogy ez a 1.011 hez való de fórumos képen meg 960 van a a jobb felsõbe írva na kipróbáltam elindult minden de az uniloaderben nem jelent meg kép és a városnevek nem voltak átírva (lehet hogy azért mert magyar fájlok vannak??) Barbarian Invasion (Version .3)

Üdv!
Felraktam a játékot, de grafikai problémába ütköztem: fegyverek, páncélok, stb textúra nélkül, fehéren jelennek meg. Van ennek valami javítása?
Suzaka
köszi <#smile>

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Ha az alapjátékkal játszol úgy lehet elérni hadiállapotot hogy (amennyiben éppen alkalmaz egy királyság) megtámadsz 2-3 karavánt.
Más.
Amennyiben beleraknak még pár - a játékot színesítõ - fícsört sztem lenyomja a Fallout 3-mat is. Istencsászár a harcrendszere, meg a félig random küldetésgenerálás. Jópár hivatásos játékfejlesztõ kezicsókolommal köszönhetne ennek a török házaspárnak.

Üdv.!

Mit lehet tenni, ha a népem (Nord) kibékült egy korábbi ellenséggel (Rhodok), azonban velem valamiért még fennmaradt a rossz viszony, és az utóbbiak folyamatosan, nagy erõkkel támadnak?
Hiába vagyok marsall, hiába táborozik körülöttem 5-6 Nord sereg, azok nem avatkoznak közbe! Elérhetem valahogy újra a hadiállapotot?
Esetleg rendezhetem valahogy viszonyomat velük, hogy ne az én váraimat ostromolja a teljes Rhodok sereg?
Scottt
Próbálkozz a Lords and Realms címû moddal.Ott alapíthatsz saját frakciót,meg küldhetsz katonákat járõrözni.
miko1216:WIP(Work In Progress)mozaik szavakból jön össze.

Suzaka
Ugye ezt a hozzászólást nem komolyan gondoltad? <#wow3>

#1999 túl nagyok az elvárásaim? 😞

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

VIP de bocs

Scottt
Kussolj már b@****meg ****ért kell tele floodolni a topikot?<#falbav><#falbav>

Keresd meg õket itt ha léteznek akkor itt megtalálod õket.Ha meg nem találod akkor valószínûleg még csak WIP modok.

nem 1966 WESTERN MOD h.nem 1866

elmondaná vki hogy ha mondjuk én egy muskétát akarok csinálni vagy átrakni egy másik modba akkor mit kell megcsinálni ill. átmásolni azt tom hogy a dds filet meg mit???

+ XVII
A late 17th century mod.
THE PENINSULAR WAR - A NAPOLEONIC M&B MOD
CALRADIA 1914: GÖTTERDAMMERÜNG
1966 WESTERN MOD
õk lennének azok ha hallottatok róla esetleg használtátok már akk. pls válaszoljatok

Pianista
nem kell területet foglalnod.... a 0.1 -ben úgy lehet ha a faluban van legalább 1 "Relation" akko 200 aranyért tudsz kérni parasztokat. ha a 0.4 akkor maguktól elhagyják a falut és "járõröznek" a térképen, ha elég nagy a településed hírneve akkor maguktól odajönnek nem kell felkeresni õket, vagy keresel banditákat akik már fogjul ejtettek parasztokat(nem upgradelhetõ), kiszabadítod és elviszed a településedbe😊 röviden ennyi😊

+ XVII
A late 17th century mod.

THE PENINSULAR WAR - A NAPOLEONIC M&B MOD
CALRADIA 1914: GÖTTERDAMMERÜNG
1966 WESTERN MOD
õk lennének azok ha hallottatok róla esetleg használtátok már akk. pls válaszoljatok

Én megítélem neki az Év Legkreatívabb Játéka díjat.

Mert nemcsak egy játékot, de egyben egy igen használható Game Engint is kap az ember az MB-el.

Igaz még nem kezdtem bele mod írásba, de nagyon érlelõdik bennem. Csak a 3D grafikában kellene jobban elmerülnöm.

Másrészt - igaz elhangzott párszor - a harcrendszere egyedül álló. Én még nem tudtam megunni. Pedig már számtalan csatát vívtam mindenféle felállásban, különbözõ fegyverekkel. Itt nem lehet a csatákat félvállról venni. Ugyan a karakterünk nem hal meg, de egy kis figyelmetlenség, és könnyen keveredhetünk olyan küzdelembe, ahol az odáig szépen felfejlesztett csapatainkat elveszítjük.

A grafikáját lehet nem tudom jól megítélni, mert egy 1 processzoros - alaplapi 3D kártyával felszerelt laptopon játszom (nem is teljes felbontásban) de még így se szaggat túlságosan, csak ha a csata forgatagában vagyok. Viszont például a WOW-al összevetve sokkal reálisabb harcok alakulnak ki. Nem kell mindenkinek a feje felett hp jelzõkkel rohangálni ahhoz, hogy tudjam ki hogy áll. Nincsenek csili-vili effektek, viszont vannak szétszórt hullák, nyílveszõkkel megszórt falak/pajzsok. Félelmetes lovas rohamok. Nyílzáporok.

A hangulat tehát adott, és ráadásul a megfelelõ modokkal a játék még tovább fejleszthetõ.

Csak a multiplayer az ami igazán hiányzik.
Suzaka
és TÉK 😛

Suzaka
És van valami olyan mód amiben egyedül el lehetne foglalni az egész térképet lordok segítségével meg minden, amiben van rendes város management meg amiben kicsit lehetne automatizálni az adószedést? 😄 ez már maga lenne a tökéj^^

Érdekes nekem semmi problémám nem volt eddig az AR moddal, azon kívül, hogy a saját királyságodba lefizetett Lordokat nem bíthatod meg semmivel.

Viszont kipróbáltam a : Prophesy of Pendor V1.1 mod-ot.
Nem annyira Speed Play mint az AR, és nem is dõl úgy a lé, sokkal közelebb van a Nativ módhoz, tûzfegyverek sincsenek benne. Viszont szépen át van dolgozva az egész játék, mármint kezdve a térképpel, a népekkel és a kalandozókkal akiket felfogadhatsz.

Nagyon hangulatos lett. Lépten-nyomon a Kígyókultusz követõibe botlok. Akik egy idõ után inváziót indítanak Pendor ellen, hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudom mert a térkép másik végén támadtak.

Itt is sokféle ló van mint az AR-ben. A fegyverek viszont sokkal kiegyensúlyozottabbak, és sok új van közöttük.