Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hustler_hu
Le . Játszhatsz is vele ... De egy idõ után meg kellene venni 😊
Dávid 12
Heló!Új vagyok!Lelehet tölteni azt a játékot internetrõl?

norbi4567
Mi tart vissza? 😛

Ideje lenne készíteni egy honfoglalás vagy hunyadi kori modot.
Igen,ezt én is akartam már írni.És egyébként valami nomád banditák használják elõszeretettel!Azt hiszem...😄

Scottt
Hármas halom,Kettõskereszt😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pianista
<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

norbi4567
Hmmmm...
Olyan ismerõs az a címer <#vigyor><#idiota>

Hali midenki éppen a Prophesy of Pendor modot próbálgatom, és ezt a lovat vettem csak a címert nézzétek rajta <#vigyor>

Nem.
Hi.
Nektek is sokszor kifagy a játék úgy hogy a gépet is resetelni kell??
Na kipróbálom én is a Prophesy of Pendor modot... Az armed rebalance egyáltalán nem balancolt 😊

War. War never changes.

Én találtam már hozzá egy egész jó és látványos textúra modot:
képek a packról
letöltés
Biztos ismeritek a talán legnagyobb Mout&Blade modolós oldalt!
Torzonborz
nem piszkál bele , külön kezeli a mentéseket ( ezzel együtt ugye a karit is ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szép jó napot Mindenkinek! igen elõttem is kérdezték... 😊 Buta kérdést következik én is tudom, de nem akartam próbálgatni, inkább megkérdezem, ez egyszerûbb... 😊
az hogy letöltök egy modot és beleteszem a megfelelõ mappában, majd azzal indítva a játékot, azt teljesen külön cuccként kezeli, ugye? szóval ha van az alap játékban egy karakterem az független a modban indítottól karaktertõl? mert kíváncsi vagyok az orkos variációra... de ha belepiszkál az alap játékba akkor inkább mellõzöm...
és tudnátok pár modot ajánlani ami szerintetek jó, inkább korba (textúrában) változzon, mint alap dolgokban pl.: gyûrûk ura fealing kellene és egy keresztes hadjáratos, no meg ilyesmik ... 😊 ha kisegítenétek a modok nevével akkor nagyon mosolygós lennék…
kicsit zagyva lett bocs... 😊
elõre is köszi
Sziasztok!

Ha új moddal kezdtek el játszani, akkor teljesen elõrõl kezditek a karakter építést, nem unalmas így?
Vagy át lehet valahogy menteni a karaktert?
Csatlakozom gstup-hoz, nekem is eddig a Prophesy of Pendor tûnik a legkiegyensúlyozottabb modulnak. Ráadásul a Nativ + Armed Rebalance után nagyon üdítõk az új nemzetek. Érdemes a Penndor 1.2-est letölteni, mert ott a Lady Valkyr-ök értékei is ki vannak javítva, az elsõ változatban még rosszabbak, mint a sima Valky-ök.
Sziasztok!Végre sikerült elindítani a Prophesy of phendor modot,aki egy jól kiegyensúlyozott modot keres,annak nagyon ajánlom a figyelmébe!Nekem eddig nagyon bejön.

Üdv

norbi4567
Ahhá. Kössz (:
Szóval a 11-es kompatibilis a 03-assal. A 10-es viszont nem kompatibilis vele.

Olvasd el magad itt. Persze ha valami modot használsz, akkor a mod infóját kell elolvasni. A mentéseket általában mindig célszerû archiválni verzióváltás elõtt 😊
norbi4567
jéééé Tényleg <#vigyor>
És az 1.003-az verzió mentéseivel kompatibilis? Vagy ha felrakom kezdhetek megint mindeni elõrrõl?

De van, 1.011 a legfrissebb.
norbi4567
Ahh

Köszönöm <#vigyor><#vigyor><#vigyor>Végre a földön van az ostromtorony 😛

totya4 1.011-es verzió asszem nincs 😊 A legújabb az 1-003-as. Asszem. Az van nekem is fent de a hiba megvolt benne.

Prophesy of phendor modot nézd meg!Az állítólag nincs annyira eltúlozva!Sajna nálam nem megy,nem tudom miért,de szívesen kipróbálnám!

Fix for Dhirim Siege:
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46292.0.html

Megnéztem az Armed Rebalance modot...
Hát itt meg átestünk a ló túlsó oldalára... Az, hogy 1 nap alatt elértem azt a szintet, amit a native-ban 1 hónap alatt, hááát... elveszik a fejlõdés élménye sztem.

War. War never changes.

Nem egészen ez derült ki szerintem, mert ez egy teljesen világos hozzászólás:

"Hasonló problémám nekem is volt még az 1.03-as verziónál. Én is Dhirimet ostromoltam és miután befejezték az építést akkor a roham alatt sehol nem volt az ostromtornyom. Késõbb aztán észrevettem, hogy hol van. Úgy 150-200 méterrel a fejem fölött az égen.
Az 1.011-es verziónál már minden a helyén volt"

Amit elírt az az 1.003 és 1.03 között egy nulla, legalábbis ez derül ki ha visszaolvasok. De erre õ maga tudna inkább válaszolni.
norbi4567
Aztán Kiderült hogy az a verzió ugyanaz min t ami nekem is van...
A probléma viszont nálam ebbe a verzióba is itt van. És nem tudok miatta elfoglalni egy várost :S

Pianista
ott van az "Accuracy" vagy hasonló, az minnél nagyobb annál pontosabb. íjaknál íjbuskáknál ez a szám mindig 99 míg a lõfegyvereknél lehet 50, 80, 85 és a legpontosabb a 90... de ez nagyon ritka. a többit errõl lentebb leírtam.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ebben a modban mitõl függ a lõfegyverek pontossága? 116-a
on van már, de nagyon pontatlan... legalábbis a muskéta.

War. War never changes.

Nem mondta valaki épp az elõbb hogy újabb verzióval nem volt ilyen gondja?
norbi4567
Ahha. De akkor miért nem jó az ostromtorony? :S
Nem lehet vhogy megoldani hogy az az ostromtorony ne repüljön? Hanem szálljon le a földre...

A kettõ ugyanaz csak elírtam az elsõ hozzászólásomnál..
kifelejtettem az egyik nullát..
norbi4567
Vagy most mi?
Nekem 1.03-van fent. Asszem. De lehet hogy 1.003.
Nemtom 😊

norbi4567
Az 1.003 és az 1.03 között van különbség?

Igen, mûködnek vele.
Amúgy elírtam, mert 1.003-as, de végülis ez tök mindegy..
Adtok egy armed rebalance linket
Na letöltöm én is az armed rebalance modot, a native már unalmas...

War. War never changes.

Tudtok ajánlani néhány jó módot.
norbi4567
Valaki választ erre?:
Az 1.03.es verzió mentései kompatibilisek az 1.011-as verzióval?

kösz a linket 😊
Pianista
tess: Link

Pianista
a gatyás rohangálást is fixálták😊 am ha a nordok ellen vagy netán akkor muszály lessz megszerezned king ragnar fejszéjét és páncélzatát😊 a fejsze kemény 120-ast sebez😊 ha ezeket odaadod majd a master harcosoknak igen komoly sereged lehet😊 és például(soft cheates vagyok) 10-es sebzésnöveléssel felülrõl egyhelyben állva kemény 400!-ast sebeztem vele😊 és a masternek is ennyi😊

egy linket tudnál adni, mert sehol se találom....a google mégse a barátom 😞... 😄
köszi a választ 😊
am. muskétát szereztem, a legjobbat 😊...asszem a rhodok királytól vettem el, pontos értékeit nem tudom, de piacon 20.000 pínzt megér 😄, oda is adtam egyik hõsömnek, egységeket inkább nem tuningolok, így is elég könnyû 😄
ja...am. királyoktól jó dolog cuccokat elvenni, khergit királytól a lovát vettem el, enyhén jó 😄, csak 7es lovaglás kell hozzá, most van 5, nemsoká meglesz 😄, csak az a baj, ha elveszem tõlük a cuccokat, akkor legközelebbi csatánál fegyvertelenül egyszál alsóban fog rohangálni 😄
Pianista
nálam a fagyási gondok megszûntek; kompatibilisnak nem tudom hogy az e(töröltem a régi mentést); a külömbség az hogy a királysági egységeket nem tudod alakítani, hanem a vilage elderrel kell beszélni és a legutolsó, ott lehet sectarian -t és nõ polgárokat(késõbb amazon)...
ajánlom a sectariant hosszú, nehéz fegyverekkel(nehéz alatt fejszét, bárdot értek), és ha fejlettebb akkor muskétát😊 a legerõsebb a Master akinek az összes fegyverhasználat 400-as a képességek 10-esek, és profi muskétás(ha felszereled vele)... muskétának a nordoknál levõ Sargot -ban a 90-es pontosságút ajánlom, még elõfordul pravenben is, lehet hogy máshol is de itt a leggyakrabban mivel nagyon ritka😊

Melyik a legjobb mod?

War. War never changes.

Honnan tudod hogy az "eredeti gárdának" mennyi munkája fekszik ebben a programban, és honnan tudod hogy most mennyit dolgoznak rajta. Pont ezért moddolható, hogy szabadon készíthessenek hozzá az emberkék modokat. Szerintem semmiképp sem kell szégyenkezniük.
Scottt
Hadd sírjanak mond azt nekik, hogy ez többé nem fordul elõ aztán befogják,meg elõbb-utóbb hozzá szoknak😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Olyan modok készültek, hogy nem gyõzöm kapkodni a fejem. Ideje volna elõállni az eredeti alkotó gárdának is valamivel, ha nem akarnak szégyenben maradni.
Jó lenne egy hivatalos kiegészítõ (bár lehet, hogy megvárják míg elkészülnek a modok, hogy ne törjék le a kedvüket)