Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nektek is sokszor kifagy a játék úgy hogy a gépet is resetelni kell??
War. War never changes.
képek a packról
letöltés
Biztos ismeritek a talán legnagyobb Mout&Blade modolós oldalt!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az hogy letöltök egy modot és beleteszem a megfelelõ mappában, majd azzal indítva a játékot, azt teljesen külön cuccként kezeli, ugye? szóval ha van az alap játékban egy karakterem az független a modban indítottól karaktertõl? mert kíváncsi vagyok az orkos variációra... de ha belepiszkál az alap játékba akkor inkább mellõzöm...
és tudnátok pár modot ajánlani ami szerintetek jó, inkább korba (textúrában) változzon, mint alap dolgokban pl.: gyûrûk ura fealing kellene és egy keresztes hadjáratos, no meg ilyesmik ... 😊 ha kisegítenétek a modok nevével akkor nagyon mosolygós lennék…
kicsit zagyva lett bocs... 😊
elõre is köszi
Ha új moddal kezdtek el játszani, akkor teljesen elõrõl kezditek a karakter építést, nem unalmas így?
Vagy át lehet valahogy menteni a karaktert?
Üdv
És az 1.003-az verzió mentéseivel kompatibilis? Vagy ha felrakom kezdhetek megint mindeni elõrrõl?
Köszönöm <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>Végre a földön van az ostromtorony 😛
totya4 1.011-es verzió asszem nincs 😊 A legújabb az 1-003-as. Asszem. Az van nekem is fent de a hiba megvolt benne.
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,46292.0.html
Hát itt meg átestünk a ló túlsó oldalára... Az, hogy 1 nap alatt elértem azt a szintet, amit a native-ban 1 hónap alatt, hááát... elveszik a fejlõdés élménye sztem.
War. War never changes.
"Hasonló problémám nekem is volt még az 1.03-as verziónál. Én is Dhirimet ostromoltam és miután befejezték az építést akkor a roham alatt sehol nem volt az ostromtornyom. Késõbb aztán észrevettem, hogy hol van. Úgy 150-200 méterrel a fejem fölött az égen.
Az 1.011-es verziónál már minden a helyén volt"
Amit elírt az az 1.003 és 1.03 között egy nulla, legalábbis ez derül ki ha visszaolvasok. De erre õ maga tudna inkább válaszolni.
A probléma viszont nálam ebbe a verzióba is itt van. És nem tudok miatta elfoglalni egy várost :S
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
on van már, de nagyon pontatlan... legalábbis a muskéta.
War. War never changes.
Nem lehet vhogy megoldani hogy az az ostromtorony ne repüljön? Hanem szálljon le a földre...
kifelejtettem az egyik nullát..
Amúgy elírtam, mert 1.003-as, de végülis ez tök mindegy..
War. War never changes.
am. muskétát szereztem, a legjobbat 😊...asszem a rhodok királytól vettem el, pontos értékeit nem tudom, de piacon 20.000 pínzt megér 😄, oda is adtam egyik hõsömnek, egységeket inkább nem tuningolok, így is elég könnyû 😄
ja...am. királyoktól jó dolog cuccokat elvenni, khergit királytól a lovát vettem el, enyhén jó 😄, csak 7es lovaglás kell hozzá, most van 5, nemsoká meglesz 😄, csak az a baj, ha elveszem tõlük a cuccokat, akkor legközelebbi csatánál fegyvertelenül egyszál alsóban fog rohangálni 😄
ajánlom a sectariant hosszú, nehéz fegyverekkel(nehéz alatt fejszét, bárdot értek), és ha fejlettebb akkor muskétát😊 a legerõsebb a Master akinek az összes fegyverhasználat 400-as a képességek 10-esek, és profi muskétás(ha felszereled vele)... muskétának a nordoknál levõ Sargot -ban a 90-es pontosságút ajánlom, még elõfordul pravenben is, lehet hogy máshol is de itt a leggyakrabban mivel nagyon ritka😊
War. War never changes.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jó lenne egy hivatalos kiegészítõ (bár lehet, hogy megvárják míg elkészülnek a modok, hogy ne törjék le a kedvüket)