Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak simán engedélyezni kell a beállítzásoknál a csalást, aztán megfelelõ ablakoknál kell nyomni a CTRL + X gombokat, és tádááám 😄
Amit fantom333 írt, az engem is érdekelne! Még csak most kezdetem el játszogatni, de nagyon bejön!
A benne lévõkkel írd felül a languages, Native, és Modules mappán belül a Native mappákat. Majd a lemezen a crack-et másold át. Nekem így teljesen magyar. A kis ablakon 1.011 lesz, a fõmenüben pedig 1.003-szal nem tom, hogy akkor most hányas, de megy.
Tudom nem szép dolog, de nekem szükség lenne csalásra.
Tud valaki adni csalást?
Azok a Mount & Blade Trainer.exe-k (1366kb) valahogy kidobnak a játékból 😞 és a csalás sem mûködik.(pedig azt írja a trainer, hogy aktív. Az rgl_config.txt-s módszer meg ezen verziókban nincs is ilyen fájl.
Kérem valaki adjon normális csalási módszert, trainert, ami mûködik is!
Igazából semmi problémám,bajom sincs, alapjátékkal játszom, elvagyok vele, valamit értek, valamit nem. Kérdésem az lenne, hogy nincs a játékhoz egy jó kis magyarítás? Mert már van egy fönt, de az csak azt "magyarítja" le, amit egyébként is tudtam. Szóval tudtok egy jó magyarítást?
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
(a character report alatt tudod megnézni hogy mennyi a renownod. legegyszerûbb, ha tournamenteket csinálsz, ha megnyersz egyet az rögtön 20-at ad, vagy sokat csatázol)
War. War never changes.
A térkép egy kicsit nagy, így kevés az esély részt venni a viadalokon. Cserébe viszont a portyázó csapatoktól sok jó katonát lehet összeszedni.
War. War never changes.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
War. War never changes.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként beméssz a játék könyvtárába megkeresed azt a mappát ahol a textúrák bújkálni,aztán paint SZVSZ.
vukocska:keresõ&google a barátod-.-"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
War. War never changes.
War. War never changes.
Saját királyságot az alapjátékban nem lehet alapítani.
Ahhoz hogy békét kössön, tartoznia kell egy királysághoz.
Lordokat nem lehet kinevezni, alapból van pár tucat, és ennyi...
War. War never changes.
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Pontosabban tesóm kérdése, csak õ lusta felregelni. Nos az a szitu, hogy kedves öcsém kivált a királyságok közül, s úgy gondolta, hogy alapít egy sajátot. Ez meg is történt, de szinte mindenki hadban áll vele. Békét szeretne kötni, de ahhoz úgy mondta, hogy lordokra van szüksége. És most jön a kérdés! Hogyan lehet kinevezni lordokat?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
base_companion_limit = 200
player_xp_multiplier = 0.1;
hero_xp_multiplier = 9.0;
regulars_xp_multiplier = 9.0;
értékeket
így nem fejlõdsz gyorsan, de az embereid és hõseid igen.
Kapásból rátámadhatsz egy várra, pénzt meg szerezhetsz a lordok kihívásával.
De nem tudom egyáltalán megy-e demo módban az AR, próbáld ki.
Abban a modulban lehet a leggyorsabban fejleszteni seregeket, ha bemész a faluba akkor ott az Eldertõl kérhetsz asszonyokat, akik még alap beállítás mellett is hipp-hoop Elite amazonokká avanzsálnak, azokkal pedig elég könnyen el lehet foglalni egy várat.
War. War never changes.
ati95@#2107: El magyarázod magyar nyelven írás jelekkel,tagoltan, hogy mit akarsz?Mert én ezt nem értem,de lehet bennem van a hiba..
De vissza is olvashatol ebben a topicban...
1. Idõhiány,
2. Az adott kor nem megfelelõ ismerete.
3. Még csak most kezdem kiismerni az MB mod készítés menetét.
4. A 3D grafikában is van mit tanulnom.
Kedvem viszont van!