Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DranzerF1
köszi kipróbálom. 😊

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

a falvak a kastélyokhoz(1db) és városokhoz(3db)tartozik, ha valamelyik népnél vagy akkor esteleg neked adja az elfoglalt várost vagy kastélyt, de a falut tuti másnak adja. Ha szabad uszóként foglalsz be kastélyt vagy várost akkor minden a tied a hozájuk tartozó falvak is.

Közben meg rájöttem hogy lehet csalni, aki akar 😊
Csak simán engedélyezni kell a beállítzásoknál a csalást, aztán megfelelõ ablakoknál kell nyomni a CTRL + X gombokat, és tádááám 😄

Amit fantom333 írt, az engem is érdekelne! Még csak most kezdetem el játszogatni, de nagyon bejön!

valaki azt árulja el, hogy hogyan tudom elfoglalni a falukat? szóval ha teszem azt a "zöld nép" hûbérese vagyok akkor egy barna falut, hogyan tudok zöldé tenni? /csak kifosztani tudom/ arról nem is beszélve, hogy csak úgy lehet falum, ha ad a király akinek hûbérese vagyok, vagy másképp is? és ha már itt tartunk ha fejlesztgetem a falum, mennyire lehet tápos? várat tudok csinálni a kicsi faluból? tudom, kicsit sok kérdés... 😊 elõre is kösz!
Dranzer- nekem úgy sikerült, hogy felraktam a SKIDROW változatot, majd patcheltem, ami mellékelve van, majd a mountandblade_upgrade_1011-el patcheltem. Ezután a http://mountandblade.gamedroid.hu/mb.zip -et töltsd le.
A benne lévõkkel írd felül a languages, Native, és Modules mappán belül a Native mappákat. Majd a lemezen a crack-et másold át. Nekem így teljesen magyar. A kis ablakon 1.011 lesz, a fõmenüben pedig 1.003-szal nem tom, hogy akkor most hányas, de megy.

Tudom nem szép dolog, de nekem szükség lenne csalásra.
Tud valaki adni csalást?
Azok a Mount & Blade Trainer.exe-k (1366kb) valahogy kidobnak a játékból 😞 és a csalás sem mûködik.(pedig azt írja a trainer, hogy aktív. Az rgl_config.txt-s módszer meg ezen verziókban nincs is ilyen fájl.
Kérem valaki adjon normális csalási módszert, trainert, ami mûködik is!

DranzerF1
Sziasztok!
Igazából semmi problémám,bajom sincs, alapjátékkal játszom, elvagyok vele, valamit értek, valamit nem. Kérdésem az lenne, hogy nincs a játékhoz egy jó kis magyarítás? Mert már van egy fönt, de az csak azt "magyarítja" le, amit egyébként is tudtam. Szóval tudtok egy jó magyarítást?

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Köszi szépen!
Hát csinálsz nekik küldetéseket, szívességeket, és ha a renownod eléri a 160-at, vagy meghívnak maguktól, vagy odamész és csatlakozhatsz hozzájuk.
(a character report alatt tudod megnézni hogy mennyi a renownod. legegyszerûbb, ha tournamenteket csinálsz, ha megnyersz egyet az rögtön 20-at ad, vagy sokat csatázol)

War. War never changes.

Hali! Hogy tudom a királyokat szövetségeseimmé tenni?? pls! help!
Eddig a PoP tûnik a legjobban elkészített modnak, nincs benne túl nagy aránytalanság, csak néhány unit fejlõdik értelmetlenül lassan a többihez képest, de azt ízlés szerint lehet orvosolni egy troop editorral. Konkrétan a lovagok sokkal könnyebben fejlõdnek mint a Ranger-ek. Mert a Rangerek egy 30-as szintû Watcher -bõl fejlõdnek. Míg a lovagok egy 20-as Squire at Arms-ból.

A térkép egy kicsit nagy, így kevés az esély részt venni a viadalokon. Cserébe viszont a portyázó csapatoktól sok jó katonát lehet összeszedni.
A neked tetszö modhoz kell a térképét átszerkeztened ha nincs hozzá már olyan ami neked megfelel.

Az AR játszom és a PoP vel.
Azt csak modokban lehet, az alapjátékban nem.

War. War never changes.

Hali mindenki! Tudna nekem válaszolni valaki, hogy tudok Lordokat párbajra hívni?
Nekem az nem tetszik a térképen, hogy az utak csak úgy a semmiben lógnak, semmi értelmük. minek építették volna õket éppen oda? Méginkább értelmetlen a várak elhelyezkedése. a várak elsõdleges feladata a falvak védelme volna. A helyzet az, hogy falvak úgy vannak elhelyezve, hogy csak az nem fossza ki õket aki nem akarja. A városokhoz tartozuó falvak is nevetségesen vannak elrendezve. Sokszor azon morfondírozom, hogy minek foglaljam el azt a várost, ha a falvait képtelenség megvédeni. Már létezik mod ennek a problémának az orvoslására, de az általában nem kompatibilis más modokkal. Egy olyan mod kellene ami rendbehozza a térképet, és az új lehetõségeket is magába foglalja (saját királyság, saját lordok, stb.)

Pianista
találtam ilyen BRFEdit progit... elsõre textúrásizének néz ki, de nem tudok sehogyse kiigazodni rajta😞

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Akkor én sem tudom, hogy mit csinált. Rhodokoknál volt lord, aztán valahogy kivált és a várai felirata ciánkékrõl fehérre változtak. A királyságok listája közt meg ott volt a zászlaja, meg a név, amit oda beírt. De most már kibékült a királlyal, és még kapott +3 várat. Úgy látszik ez jó biznisz volt neki. XD

Pianista
csak azért kérdem mert csináltam egy szerkesztett ostromíjpuskát és elneveztem Repeater-nek, 5-öt tud lõni egymás után és kicsit furán néz ki 1 húrral😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Jobb ha mielõtt hozzászoksz, az élet sem szól másról <#mf1>

War. War never changes.

Torzonborz
Scott jól mondja ha textúrát akarsz buherálni akkor használj vmilyen képszerkesztõt ( pl Photoshop ) .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Scottt
Ha ott nincs akkor passzolom.
Egyébként beméssz a játék könyvtárába megkeresed azt a mappát ahol a textúrák bújkálni,aztán paint SZVSZ.
vukocska:keresõ&google a barátod-.-"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pianista
olyan szerkesztõprogramot keresek amiben egyszerûen tudom mondjuk az íjpuskának a textúráit buherálni... valaki tud ilyet?(mbrepository nézve)

Torzonborz
keresõ dísznek van ? nem tudom már hányszor linkeltem be a mod letöltés linket...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én meg úgy bírom hogy visszapofáznak és nem segítenek...
Amúgy ezt tök bírom hogy vki az alapjátékot se vágja és már modokat keres. De mind1, te tudod...

War. War never changes.

Ha visszaolvasnál...

War. War never changes.

Ja és modokat honnan tudok letölteni?? Lécci segítsetek!
Hali olyan kérdésem lenne, hogy hogy tudok szövetségeseket szerezni. Elõre is köszi a választ!
Pianista
a Custom settlements -hez csináltam katonákat de csak úgy sikerült megcsinálni hogy a camp defender -bõl indul ki... rendes kultúraváltással nem tudtam megoldani😞 jah és egy kicsit a lövedékek sebzésével, a pajzsok és a páncélok értékével kicsit babráltam😊 mostmás realisztikusabb😊 1 szóval: nincs pajzs->meghalsz😊

Huh...
Saját királyságot az alapjátékban nem lehet alapítani.
Ahhoz hogy békét kössön, tartoznia kell egy királysághoz.
Lordokat nem lehet kinevezni, alapból van pár tucat, és ennyi...

War. War never changes.

Hello mindenki!
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Pontosabban tesóm kérdése, csak õ lusta felregelni. Nos az a szitu, hogy kedves öcsém kivált a királyságok közül, s úgy gondolta, hogy alapít egy sajátot. Ez meg is történt, de szinte mindenki hadban áll vele. Békét szeretne kötni, de ahhoz úgy mondta, hogy lordokra van szüksége. És most jön a kérdés! Hogyan lehet kinevezni lordokat?

Már nem kell semmi.
Scottt
Milyen pályákról beszélsz? Ez a játék egy alap területen játszódik,van elég vár meg város szerezz sereget aztán ostrolmolhatod õket kedvedre.Nem inkább gyors missziókra gondolsz ahol várat/várost kell védeni/támadni?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kösz, majd kiprobálom
Talán az Armed Rebalanc modot próbáld ki. Talán ott össze tudsz szedni egy elég jó csapatot anélkül, hogy közben túl sok idõd ( a demo a játék napjaiban számolva 30 napig megy vagy 8. szintig - régen megvettem, de kb erre emlékszem ) nem töltesz el, és persze nem szabad harcolnod, hogy ne fejlõdj. Esetleg átírhatod az module.ini-ben a

base_companion_limit = 200
player_xp_multiplier = 0.1;
hero_xp_multiplier = 9.0;
regulars_xp_multiplier = 9.0;

értékeket
így nem fejlõdsz gyorsan, de az embereid és hõseid igen.

Kapásból rátámadhatsz egy várra, pénzt meg szerezhetsz a lordok kihívásával.

De nem tudom egyáltalán megy-e demo módban az AR, próbáld ki.
Abban a modulban lehet a leggyorsabban fejleszteni seregeket, ha bemész a faluba akkor ott az Eldertõl kérhetsz asszonyokat, akik még alap beállítás mellett is hipp-hoop Elite amazonokká avanzsálnak, azokkal pedig elég könnyen el lehet foglalni egy várat.
Nincs de kb 20x le lett már korábban írva...

War. War never changes.

És olyan ostromgép nincs pl: a katapult
Várat ostromolni vagy védelmezni az alapjátékban is lehet. Az ostromgép vagy rögtön ott van a falnál vagy odatolják, aztán szépen be lehet rajta menni a várba. Persze az ellenség ezt nyilván nem szeretné 😊
Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. Azt kérdeztem hogy van-e olyan mód amelyikben olyan pályák vannak összegyüjtve ahol ostromolni lehet a várat vagy vedelmezni. És hogyan kell használni az ostromgépeket?
Scottt
Google a barátod😊
ati95@#2107: El magyarázod magyar nyelven írás jelekkel,tagoltan, hogy mit akarsz?Mert én ezt nem értem,de lehet bennem van a hiba..

Van olyan mod amibe sok olyan pálya ahol védeni lehet a várat vagy támadni? És hogy lehet ostromolni a várat ha egyaltalan lehet?
Kössz a segitseget.
Dávid 12
És honnan lehet?

norbi4567
Hát igen...
Pedig jó lenne egy olyan mód 😛

norbi4567
A játékban minden benne van. De asszem csak 7-es szintig viheted. Aztán meg meg kéne venni.
De vissza is olvashatol ebben a topicban...

Pianista
ha valaki majd tud vele kezdeni valamit akkor a 3 .txt fájl felmásolom valahova, jah és a kövi progit használom: M&B - Unofficial Troop Editor

Pianista
olyan mintha nem mûködne a Custom kultúra😞

Pianista
lenne egy olyan kérdésem hogy: a Custom settlements -ben meg akarom csinálni a "Custom" kultúrát, a katonák készen vannak de ha a településemen katonákat képezek akkor nem képezi ki😞 ha csalással csinálom akkor meg mûködik... ötleteket kérek

én most toltottem le az 1.011 demot. Ez most hogy van olyan mint egy teljes verzio hogy csak kis ideig lehet vele játszani vagy hogy? légyszi segitsetek és az ostromgepek hogy mukodnek?
A következõk tartanak vissza:

1. Idõhiány,
2. Az adott kor nem megfelelõ ismerete.
3. Még csak most kezdem kiismerni az MB mod készítés menetét.
4. A 3D grafikában is van mit tanulnom.

Kedvem viszont van!