Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár kép:
tegnap leszedtem kb 10-20 modot a www.mbrepository.com -ról (most néztem meg elõször, miket okosítottak hozza, jó volt eddig az alap is) ...
addig rendben, hogy nekem 1.010 verzióm van és sajna nem kompatibilis vele kb a fele amivel játszottam volna és betöltésnél kidob... ez teljesen érthetõ... nem is ez a gond... de az hogy lehet, hogy berakom a modot és a játék indításánál fel sem ismeri, hogy szerepel olyan mod amit beraktam... nincs a választható listán... ??? ez mitõl lehet?
Patch és jó crack:
Tölsd le a crack torrentjét innen http://www.demonoid.com/files/details/1459519/?show_files=&page=4#comments
Ezen az oldalon ha lejjebb görgetsz akkor Daviclond nevû fórumozó el is árulja hogy használd ezt a progit.(minimális angol tudás kell hozzá de ha esteleg nem megy, amit kétlek szoljatok.
Így már menni fog a 1.011-es patch nem az 1.003-es(azért mutat más pactheket mert nem jo crack volt fent)
Magyar felirat:
Ha megvannak a felirat fileok, amiket alább tudtunk letölteni, akkor a languages és nativ mappák tartalmát amik a .rarban voltak másoljuk be a játék ugyanazon nevû mappáiba és irtjuk felül õket.
Nah most jön a csavar a dologban.A languages mappában a hu könyvtárat nevvezük át en re, majd töröljük az eredeti en mappát.A nativ könyvtárban is tegyük meg ugyanezt.
Tegyük 220 C-fokra elõmelegített sütõbe és közepes lángon süssük kb. 1mint.Fogyasszátok egészséggel!
Nagyon nagyon köszönöm hogy reagáltál a kérésünk re, és elérhetõvé tetted nekünk is.
Köszi ember hálám üldözni fog!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
De íme, itt van egy link, ahonnan le tudjátok tölteni:
http://sajatadataim.atw.hu/mount.and.blade.hun.rar
Ez ugyan az, mint az mb.zip, csak más a neve, és RAR.
nekem úgy sikerült a magyarítás, hogy felraktam a SKIDROW változatot, majd patcheltem, ami mellékelve van, majd a mountandblade_upgrade_1011-el patcheltem. Ezután a http://sajatadataim.atw.hu/mount.and.blade.hun.rar -t töltsd le.
A benne lévõkkel írd felül a languages, Native, és Modules mappán belül a Native mappákat. Majd a lemezen a crack-et másold át. Nekem így teljesen magyar. A kis ablakon 1.011 lesz, a fõmenüben pedig 1.003-szal nem tom, hogy akkor most hányas, de megy teljesen magyarul. <#awink>#awink>
???
Szerinted aki itt megvette az mind anyutól kért rá pénzt?? érdemes lenne az adatlapon tájékozódnod elõbb...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valami Crusader vagy Holy land néven futhat Fantom333 a mod amit keresel
mbrepositorin nézd meg^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
én nem arra gondolok hanem az ilyen infók között szerepel hogy hírnév... megbecsültség.... közbe arra rájöttem hogy akkor növekszik, ha egy lordot elengedek csata után.
De a kérdés még mindig fennáll... MIRE JÓ A "MEGBECSÜLTSÉG"
köszi a válaszokat
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a másik az meg egy próbaüzemmód 7-es szintig lehet csak eljutni ennyi lett ovlna lécci vlakai irja le a kódot
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Valamint.... hogy válhat valaki Marsallá?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
már cska annyi bajom van h a magyaritásban néhány dolog magyar néhány pedig nem amit nagyábból tudtma a langauge könyvtárba is bemásoltam az en könyvtárba hu fájlokat modulsba a native könyvtárat is átirtam fájlokat de nem mindne magyar mást is be kell másolni???
Amúgy már jó pár falut végigjártam, csak nem tudtam, hogy muszáj bemennem a faluba, és ott beszélni a falu vezetõjével. Azt hittem, hogy elég ha csak kereskedek <#lookaround>#lookaround>. (Amúgy nem messze volt egy falu ahol tudtam venni )
Még nagyon a játék elején tartok, szóval nem igen tudom, hogy hogyan lehet saját falvam, váram stb...
Remélem sikerül rájönnöm. De ha röviden le írjátok, akkor megköszönném <#vigyor2>#vigyor2>
perika- nekem úgy sikerült a magyarítás, hogy felraktam a SKIDROW változatot, majd patcheltem, ami mellékelve van, majd a mountandblade_upgrade_1011-el patcheltem. Ezután a http://mountandblade.gamedroid.hu/mb.zip -et töltsd le.
A benne lévõkkel írd felül a languages, Native, és Modules mappán belül a Native mappákat. Majd a lemezen a crack-et másold át. Nekem így teljesen magyar. A kis ablakon 1.011 lesz, a fõmenüben pedig 1.003-szal nem tom, hogy akkor most hányas, de megy teljesen magyarul.<#awink>#awink>
valaki el tudná mondani hogyan tudom megcsinálni a magyarosítást a mb-hez kell hozzá skidrow? és hanyas patch kell hozzá? elõre is köci
Szvsz ha nem a saját faludat segíted, nemigen éri meg a macera.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Hol, hogyan, kitõl lehet venni szarvasmarhát, meg tehenet:?:
30 napot kaptam rá, de sehol városban, faluban nem tudtam venni.
Honnan lehet szerválni:?:
<#help>#help>