Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egyszer!

Valakit érdekelne egy skinpack a fegyverekhez? Ha igen akkor szóljatok és hamarosan elérhetõvé teszem.
Pár kép:

Modules könyvtár alatt...
látod Matiabo, mondtam, hogy csak türelem kell... 😊
lenne egy igazán jó kérdésem...
tegnap leszedtem kb 10-20 modot a www.mbrepository.com -ról (most néztem meg elõször, miket okosítottak hozza, jó volt eddig az alap is) ...
addig rendben, hogy nekem 1.010 verzióm van és sajna nem kompatibilis vele kb a fele amivel játszottam volna és betöltésnél kidob... ez teljesen érthetõ... nem is ez a gond... de az hogy lehet, hogy berakom a modot és a játék indításánál fel sem ismeri, hogy szerepel olyan mod amit beraktam... nincs a választható listán... ??? ez mitõl lehet?
Látom vannak itt még rendes srácok, ezért szeretnék én is segíteni a megfelelõen beállított magyar felirat és a megfelelõ 1.011-es patch felrakásában.
Patch és jó crack:
Tölsd le a crack torrentjét innen http://www.demonoid.com/files/details/1459519/?show_files=&page=4#comments
Ezen az oldalon ha lejjebb görgetsz akkor Daviclond nevû fórumozó el is árulja hogy használd ezt a progit.(minimális angol tudás kell hozzá de ha esteleg nem megy, amit kétlek szoljatok.
Így már menni fog a 1.011-es patch nem az 1.003-es(azért mutat más pactheket mert nem jo crack volt fent)
Magyar felirat:
Ha megvannak a felirat fileok, amiket alább tudtunk letölteni, akkor a languages és nativ mappák tartalmát amik a .rarban voltak másoljuk be a játék ugyanazon nevû mappáiba és irtjuk felül õket.
Nah most jön a csavar a dologban.A languages mappában a hu könyvtárat nevvezük át en re, majd töröljük az eredeti en mappát.A nativ könyvtárban is tegyük meg ugyanezt.
Tegyük 220 C-fokra elõmelegített sütõbe és közepes lángon süssük kb. 1mint.Fogyasszátok egészséggel!
THX for Tealista!

Nagyon nagyon köszönöm hogy reagáltál a kérésünk re, és elérhetõvé tetted nekünk is.

Köszi ember hálám üldözni fog!
Nekem az 1.003 és az 1.011-es patch telepítése után nincs Nativ mapp a játék könyvtárában.Ilyenkor mi a teendõ?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

A modoknak csak egy része lesz magyar, a natív viszont teljesen. Abban az állományban sokkal több dolog van mint a magyarítás, ez gondot okozhat. Tipikusan akkor ha a polgár elõbb updatel, és utána másolja be ezeket a fájlokat, amik lehet hogy korábbi verzióból valók. 😊 Egyébként a language.txt-ben át kell írni az ott levõ "en" -t "hu" -ra.
Olvasom, hogy, törölték az mb.zp-et a http://mountandblade.gamedroid.huoldalról.

De íme, itt van egy link, ahonnan le tudjátok tölteni:
http://sajatadataim.atw.hu/mount.and.blade.hun.rar

Ez ugyan az, mint az mb.zip, csak más a neve, és RAR.

nekem úgy sikerült a magyarítás, hogy felraktam a SKIDROW változatot, majd patcheltem, ami mellékelve van, majd a mountandblade_upgrade_1011-el patcheltem. Ezután a http://sajatadataim.atw.hu/mount.and.blade.hun.rar -t töltsd le.
A benne lévõkkel írd felül a languages, Native, és Modules mappán belül a Native mappákat. Majd a lemezen a crack-et másold át. Nekem így teljesen magyar. A kis ablakon 1.011 lesz, a fõmenüben pedig 1.003-szal nem tom, hogy akkor most hányas, de megy teljesen magyarul. <#awink>

a balliszták lõnek is vagy csak dísznek vannak??? ugyanis eddig még nem láttam, hogy csináltak volna valamit... ha oda álok mellé akkor sem...
???
Matiabo... ne már... gondolom, ha valaki tudna biztos segítene... de nem hiszem, hogy ezrével nézik percenként, hogy kinek mi a sóhaja... türelem...
Köszi a helpet, igazi magyarok vagytok!
köszi az infót Scott!!!
Bucser
LOL.... mert a készítõk nem dolgoztak meg azért, hogy kifizesd?

Szerinted aki itt megvette az mind anyutól kért rá pénzt?? érdemes lenne az adatlapon tájékozódnod elõbb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Könnyen mondod gondolom neked anyuci kifizeti de nekem keményen meg kell dolgoznom azért a 6000 forintért!
Scottt
Vedd meg,nem kell se crack és se magyarítás ha megveszed.
Valami Crusader vagy Holy land néven futhat Fantom333 a mod amit keresel
mbrepositorin nézd meg^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

norbi4567
jah
Télleg. Az a viszony...<#idiota>

Valaki esetleg adna nekem egy mod nevet ami a Keresztes hadjáratokat takarja... 100 éves háborút azt találtam, no meg vikingeset is, de keresztes hadjáratost... kb. hogyan keressem??? köszi...
Elõre is köszi a segítséget, nekem is lenne aztán egy ajándékom, méghozzá a 1.011-es verzió mûködõ crackje.
CSaoka emberek!Segítségre lenne szükségem, méghozzá a magyar felirat ügyében.Leszedték az eredeti oldalról amirõl le lehetett tölteni nevezetesen http://mountandblade.gamedroid.hu/mb.zip-ról.Esetleg ha valakinek meglenne és lenne olyan rendes és adna egy linket vagy valami más módot hogy nekünk is meglegyen azt nagyon megköszönném.Gl
kisbel32 Köszönöm az infót... már szét is csaptam egy várat és az enyám lett... 😊
A legelsõ sor 3-as fórum témájára visz, ha ott nem látsz letöltést az elsõ hsz-ben akkor nyilván még nem jött ki.
grebber
Ebbõl még nem jött ki a 3.0-ás?

Next PC upgrade: 2022

Norby 4567: szerintem te megbecsülstég alatt a szimpla viszonyt érted, amit az a csík is jelez ha ráviszed a lord fejére (amikor beszélsz vele).
én nem arra gondolok hanem az ilyen infók között szerepel hogy hírnév... megbecsültség.... közbe arra rájöttem hogy akkor növekszik, ha egy lordot elengedek csata után.
De a kérdés még mindig fennáll... MIRE JÓ A "MEGBECSÜLTSÉG"
köszi a válaszokat
Scottt
Van a mbrepositoryn egy HD textúra csomag,meg motion blur szal ilyen új technikás cókmókok,ott nézz szét.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

de igen abban van , de ha azt is feltelepitetted akkor a másik mappában a SKIDROW.dir ben van két file azt másold a játék fõkönyvtárába.

az nem a skidrow update ?
Hallod Pertika , én ugy oldottam meg h letöltöttem torrentrõl a SKIDROW-t (a fórumban már biztos volt ijen hozzászolás) s ott lesz 1 ojan crack h eltünteti a próbaidõs izét...

hello meg tudja mondani valaki h mikro leinditom a játékot akkor felajánl egy két dolgot kettõröl szeretnék beszélin az egyik : itt egy kódot kér hogyha nem irok be akkor csak 7-es szintig juthaítok csak el oda mit kell irni valaki irjá már le
a másik az meg egy próbaüzemmód 7-es szintig lehet csak eljutni ennyi lett ovlna lécci vlakai irja le a kódot
grebber
Tud mondani valaki valami nagyon jó grafikai modot?

Next PC upgrade: 2022

norbi4567
Ha beállsz vmeik királysághoz akkor ha a lordokkal növeled a viszonyt akkor nõ a megbecsültség is asszem. Ha a megbecsültséged elég magas és a lordok többségével jó viszonyban vagy akkor marsallválasztásoknál te lehetsz az egyik jelölt.

Pianista
automatikusna jönnek... kb 3-5 hullámban, és ha nem az össz katonád veszett oda akkor lessz mégegy teljesen újrakezdõ kör a maradék katonákkal😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

csta közben hogy lehet hivni a többi katonaát ha meghlat a kezdö csapat a csatába pl van 100 katonám és 10 van a mapon ha megölik öket hogy hivjam a többit?
Emberek! nekem az lenne a kérdésem hogy a "megbecsültség" az mit befolyásol? mert nekem csak csökken folyamatosan miután nem engedem el a Lordokat :-) Illetve hogy lehet növelni?
Valamint.... hogy válhat valaki Marsallá?
Pianista
ezt hogy érted?? csata közben vagy a végén??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

csa all kezdö vok vlaki tudna segiteni hogy aha csatázok és van 100 katonám és megölik az elsö cspataimat akkot hogy hivjam a többit???
Bár vezetni kéne õket... de hajtani kell:S! Ráadásul jó lassúak... nem szívesen lövök le poénokat, szerintem jobb, ha magadtól jössz rá mindenre. Ha meg nem értesz velem egyet, akkor vki biztos elmondja, no meg vissza is olvashatsz. Majd eldöntöd😊! Avval talán nem árulok el sokat, hogy majdan nagyon fogod rühellni a marhahajtást, mikor eljön a háború ideje... 😉

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

helo ujból én
már cska annyi bajom van h a magyaritásban néhány dolog magyar néhány pedig nem amit nagyábból tudtma a langauge könyvtárba is bemásoltam az en könyvtárba hu fájlokat modulsba a native könyvtárat is átirtam fájlokat de nem mindne magyar mást is be kell másolni???
ez nekem kicsit kinai volt de ha meg tudnád mondnai h a skidrowt pontosan hogyan vagy mivée csináljam meg megköszönném és kössz
totya4, HaaS- köszönöm a segítséget, sikerült a szarvasmarhákat megvennem, és elvinnem. (Alig jöttem rá, hogy hogyan kell elvezetni az állatokat- szó szoros értelemben, mint a valóságban <#awink> )
Amúgy már jó pár falut végigjártam, csak nem tudtam, hogy muszáj bemennem a faluba, és ott beszélni a falu vezetõjével. Azt hittem, hogy elég ha csak kereskedek <#lookaround>. (Amúgy nem messze volt egy falu ahol tudtam venni )
Még nagyon a játék elején tartok, szóval nem igen tudom, hogy hogyan lehet saját falvam, váram stb...
Remélem sikerül rájönnöm. De ha röviden le írjátok, akkor megköszönném <#vigyor2>

perika- nekem úgy sikerült a magyarítás, hogy felraktam a SKIDROW változatot, majd patcheltem, ami mellékelve van, majd a mountandblade_upgrade_1011-el patcheltem. Ezután a http://mountandblade.gamedroid.hu/mb.zip -et töltsd le.
A benne lévõkkel írd felül a languages, Native, és Modules mappán belül a Native mappákat. Majd a lemezen a crack-et másold át. Nekem így teljesen magyar. A kis ablakon 1.011 lesz, a fõmenüben pedig 1.003-szal nem tom, hogy akkor most hányas, de megy teljesen magyarul.<#awink>

Ja és a skidrow az pontosan mi ???
hello
valaki el tudná mondani hogyan tudom megcsinálni a magyarosítást a mb-hez kell hozzá skidrow? és hanyas patch kell hozzá? elõre is köci
Pianista
*taleworlds

Pianista
kellene a gamehez készíteni multis mododt és belenyomni a custom settlements modot... olyan ütõs lenne a game hogy azannya😊 csak sajnos a talewords fórumon azt olvastam hogy lehetetlen hozzá multit csinálni<#rinya>

Nyugodtan nézz szét a közelben is. Általánosságban minél gazdagabb a falu, annál több kapható, és minél jobb a kapcsolatod a faluval, annál olcsóbb.
Szvsz ha nem a saját faludat segíted, nemigen éri meg a macera.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Be kell menni faluba, és az intézõtõl lehet venni marhát. Ha a közelben lehetne kapni nem kérnének meg hogy hozz, úgyhogy kicsit távolabb kellhet körülnézned 😊
Segítsetek:!: <#help>
Hol, hogyan, kitõl lehet venni szarvasmarhát, meg tehenet:?:
30 napot kaptam rá, de sehol városban, faluban nem tudtam venni.
Honnan lehet szerválni:?:
<#help>

Pianista
most így hirtelen kiötlöttem vmit a native gamehez: ha egy lord elfogadja hogy követ "Will you follow me? I have a plan" és foglagatsz akkor nem a tied lessz a lord a birodalmadban?😊