Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Tehát ha egyedül vagyok és elfoglaltam már pár várat,várost akkor lehet valahogy tábornokokat hívni hogy szólgáljanak vagy hasonló?
Lehet hogy már kérdezték de nem nagyon láttam.
na a lényeg van alap mb m crack és skidrow van hozzá de nem tudja olvasni tehát nincs skidrow sem crack de levan patchelve 1.011 re és lemagyarosítottam és kéne az hogy menjen teljesen és ne triál legyen
nagyonnagyon köszi
amugy mindehol néztem de nem jutottam semmire 😞
lécci segitsetek!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hogy tudom felszerelni a seregemet?
A másik pedig hogy a fegyverkovácsnál vett nyílvesszõt hova kell rakni hogy felismerje? Hiába van nálam mindig azt írja hogy 0 nyílvesszõ...csak úgy tudok nyilazni ha csatában veszek fel nyilat
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fejleszteni megéri fõleg, ha sok hõsöd van akinek magas a training skillje és a szintje is, mert akkor minden nap minden náluk kisebb szintû katonának növelik(növeled) a tapasztalati szintjét.
Egyes modokban azért érdemes olyan seregeket szerezni akiknek szintén van training-je.
War. War never changes.
de az teljesen jogos, ha végig olvasnátok az összes oldalt, akkor egy csomó felesleges kérdéstõl megkímélnénk egymást... 😊
/tudom, hogy egyszerûbb ha beírom a kérdést és csak onnét nézem a válaszokat, de egy hete regeltem és nekem is sikerült végig olvasni, pedig nagyon utálok... 😊/
jaj... szóval valaki katapult ügyben??? csak dísz vagy lõ is... (valamelyik moddal esetleg) és keresztes hadjáratos modot Ti sem láttatok 1.010 kompatibilisen??? elõre is köszi!
én csak 1.011-es hez láttam
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2 kérdésem lenne:
- mire jó a "megbecsültség", mivel lehet növelni (nem a viszonyt kérdezem)
- létezik olyan mod, patch amivel szebb lesz a játék? (asszem láttam valami ilyesmirõl képeket)
köszi
elmagyaráznád
vagy meg tudná adni valaki?
Lehet hogy hülyeség amit most kérdezek, de a játékban meglehet azt csinálni hogy elfoglalok 1 várat és akkor ott hagyok hely õrségnek pár katonámat és ha igen hogy?
és a katapultok csak dísznek vannak??? egyszer nem láttam lõni õket...
Bezzeg a fejlesztõ éhen dögölhet tõletek...
nem tudom melyik része az agyaknak nem fogta fel, hogy ez egy független fejlesztõ nagy kiadó nélkül. érdemes lenni honorálni a munkájukat azzal, hogy megveszed.
EZ fõleg a Matiabo stílusú akaratos kisgyerekeknek szólt...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"