Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki szerzett már a játékban pisztolyt? Ha igen akkor hol? Fegyverboltosnál lehet-e esetleg? Mert már szinte az összes várost meghódítottam de még mindig nem találkoztam vele!!!!
Az lenne a kérdésem hogy a fényerõt nem lehet növelni? Az éjszakai csatákban nem tudok semmit se csinálni mer egyszerûen nem látom az ellent...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

honnan lehet leszedni mukodo magyarositást??
Mért van az ha felrakom a magyarítást akkor a töltésnél megáll és valami hibát ir ki!!??? PLz help
Pianista
az alap gémbe nem... más modokkal lehet, amibe bele van építve.Link

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
lapozz vissza pár oldalt<#papakacsint>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Hello
Tehát ha egyedül vagyok és elfoglaltam már pár várat,várost akkor lehet valahogy tábornokokat hívni hogy szólgáljanak vagy hasonló?
Lehet hogy már kérdezték de nem nagyon láttam.
na lenne egy nagyon nagy kérésem tudom hogy ugy lenne a legjobb ha megvenném de nagyon leapaszották a zsebpénzem😄
na a lényeg van alap mb m crack és skidrow van hozzá de nem tudja olvasni tehát nincs skidrow sem crack de levan patchelve 1.011 re és lemagyarosítottam és kéne az hogy menjen teljesen és ne triál legyen

nagyonnagyon köszi
amugy mindehol néztem de nem jutottam semmire 😞
lécci segitsetek!!<#help><#help><#help>
próbáltam úgyis de úgyse volt jó....majd most megnézem , veszek másikat

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Bucser
Be kell tenni az egyik fegyverslotba. az nem elég, ha csak az inventorydban van, mert akkor leteszi szépen a dobozba csata elején.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja értem , és köszi😊

emokiller -> az a probléma, hogy biztos számszeríj vesszõt tettél be a hosszú íj mellé, vagy fordítva... 8) az netces lesz... ( nincs megkülönböztetve, de látszik rajt melyik melyikhez tartozik )
emokiller -> a seregedet sehogy sem... mármint a nem hõs karaktereket... csak a hõsöknek tudsz adni felszerelést (fegyvert,vértet,lovat) ... Kiválasztod a hõst, majd beszélgetés, majd mutasd a felszerelésed... a mezei katonákat nem tudod felszerelni, a megfelelõ kaszthoz a megfelelõ fegyver tartozik... bár változhat... pl. Vergil lovag van hogy lemez pikkelyvértben szálfegyverrel rohan mellettünk és van hogy láncingben bárdal... (a sereget a hõseid képességeivel tudod húzni...)
Üdv , pár kérdésem lenne

Hogy tudom felszerelni a seregemet?
A másik pedig hogy a fegyverkovácsnál vett nyílvesszõt hova kell rakni hogy felismerje? Hiába van nálam mindig azt írja hogy 0 nyílvesszõ...csak úgy tudok nyilazni ha csatában veszek fel nyilat

Bucser
Akkor byebye rendes modding...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Elfoglalod a várost/várat és a foglyok máris beállhatnak hozzád, ha tied a vár/város, akkor maradhatnak a helyõrségben vagy cserélheted a csapatoknál.

Fejleszteni megéri fõleg, ha sok hõsöd van akinek magas a training skillje és a szintje is, mert akkor minden nap minden náluk kisebb szintû katonának növelik(növeled) a tapasztalati szintjét.

Egyes modokban azért érdemes olyan seregeket szerezni akiknek szintén van training-je.
Városokban csak a tavernában tudsz embereket felvenni. A legegyszerûbb módja az emberszerzésnek az, hogy vagy recruitolsz falvakból, akiknek jó esetben a harmada használható katonává fejlõdik (mert túléli az elsõ pár csatát, vagy feltraineled õket, ami lassabb) vagy a legjobb sztem, ha kiszabadítod a foglyokat az ellenséges lordoktól.

War. War never changes.

Ki mondta hogy az. Pláne grafikai moddal.
www.mbrepository.com <-itt vannak amodok, egyéb okoságok, hogy szebb legyen a játék stb...

de az teljesen jogos, ha végig olvasnátok az összes oldalt, akkor egy csomó felesleges kérdéstõl megkímélnénk egymást... 😊
/tudom, hogy egyszerûbb ha beírom a kérdést és csak onnét nézem a válaszokat, de egy hete regeltem és nekem is sikerült végig olvasni, pedig nagyon utálok... 😊/

jaj... szóval valaki katapult ügyben??? csak dísz vagy lõ is... (valamelyik moddal esetleg) és keresztes hadjáratos modot Ti sem láttatok 1.010 kompatibilisen??? elõre is köszi!
DranzerF1
Az jó lenne, hol olvastad? 😊

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

sziasztok van mod 1.003-as verziókhoz is?
én csak 1.011-es hez láttam
#2195. Olvasni luxus? Ott megtalálod.
valaki mi a seriál kódja mert csak 8 cas szintig tutam játszani vele és kéri a termékazonositó kódót valaki adja meg könyi köszi elõre is
Scottt
Ne könyizz hanem VEDD MEG!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

De vki legyenszíves a magyar nyelvi fájlt felrakná pl. data-ra, mert nem mûködik az a link, amit adtatok.
Miért nem olvasol vissza? Kb 15 hozzászólás elõtt vki már leírta, h hogyan kell. Csak vissza kéne olvasni, ezért lesz több ezer hozzászólás.
nagyon kéne a kód kérek irjátok le könyi
valaki hogy fojtatni tugyam a játékot kéne a aktiváló kod (termék kód)kérem mondja meg valaki
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
- mire jó a "megbecsültség", mivel lehet növelni (nem a viszonyt kérdezem)
- létezik olyan mod, patch amivel szebb lesz a játék? (asszem láttam valami ilyesmirõl képeket)
köszi
valaki a Mount and Blade aktiváló kódját (termékazonositó kódját) meg tudná adni köszönöm
bocsi de nem egészen értem
elmagyaráznád
Taylor 10-nek😄ocuments and Settings/Név/Application Data/Mount and Blade

valaki meg tudná mondani hogy mi az aktiválási kód ?elõre is köszönöm
vagy meg tudná adni valaki?
Bejelentették hogy õsszel jön a kiegészítõ és lesz benne multiplayer is! <#vigyor2>

Nekem nem jó a magyarítás link. Vki legyenszíves töltse fel data-ra v vhova. Köszi.
Nm,szívesen segítettem...Üdv

kösz
Igen,ha Tiéd lesz a vár.Akkor ott a State a Garrison funkció vagy valami hasonló és arra rámész és utána ott lehet pakolgatni az embereket meg a foglyokat.

hi
Lehet hogy hülyeség amit most kérdezek, de a játékban meglehet azt csinálni hogy elfoglalok 1 várat és akkor ott hagyok hely õrségnek pár katonámat és ha igen hogy?
Sziasztok még új vagyok itt valaki tudja a seryal kódját mert amikor bekapcsolom mindig kilép egy 5 perc után
www.mbrepository.com <- jól látom, hogy nincs keresztes hadjáratos mod ami kompatibilis 1.010 - zel ??? /végig néztem és nem láttam... 😞/

és a katapultok csak dísznek vannak??? egyszer nem láttam lõni õket...
Én is csatlakozom az elõttem szólóhoz, fõleg hogy most volt a steam-en hétvégi ajánlatként a játék bereklámozva, összesen 2000huf-ért. De sajna ,ár lejárt, csak közben annyian megvették hogy a valve kifogyott a cd-kulcsokból és valószínûleg lesz megint akciós a game!
Bucser
Na látom a kis warezmatyik ide is betörtek, hogy "szegény gyerek otthon ne maradjon játék nélkül"...

Bezzeg a fejlesztõ éhen dögölhet tõletek...

nem tudom melyik része az agyaknak nem fogta fel, hogy ez egy független fejlesztõ nagy kiadó nélkül. érdemes lenni honorálni a munkájukat azzal, hogy megveszed.
EZ fõleg a Matiabo stílusú akaratos kisgyerekeknek szólt...

köszi😄
Scottt
A többiek a Prophesy of Pendor(remélem jól írom le^^')én meg az Armed Rebalance meg a Hundred Years War modot ajánlom.😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Melyiket érdemes leszedni.
Értem. És melyik mod jó?😊
Scottt
Nincs,tudtommal

Hali! Nemtudjátok hogy van-e "magyar" mod?? amibe magyar cuccok,helyek, csaták vannak? elõre is köszi😊
Bocs a szarakodásért:
link