Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
de ez a legnépszerûbb , több mint 200ezren töltötték le meg bírom is a gyûrûk urát gondoltam megnézem
lehet a verzióm más , másra nem tudok gondolni
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Felraktam last days modot és amikor belépek az ini fájl betöltésénél hibát ír ki...mitõl lehet amikor az alap simán futott?
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Ha ügyes lennél, videókártyákhoz tud olyat pl. egy-két segédprogram, hogy billentyûkombinációkkal játék közben változtathatod a fényerõt, gammát... atihoz pl. biztos van ilyen, de nyilván van holmi nvidiához is.
Hö-hö. Amúgy a játékon belül beállítások/grafikai beállítások, és ott van hogy gamma.
Elég ha csak megveszem és "raktáron" van? Maguktól zabálnak?! 😊
Vettem húst, lisztet, búzát mézet meg almát szóval mindent de -30 az élelemhiány és 0 az ételek változatossága.
Hogyan tudom nekik odaadni a kaját? (35fõ)
Próbáltam táborozásnál de sehogy nem jövök rá...
Egy olyan kérdésem lenne hogy az miért van, hogy amikor egy ellenséges sereggel harcolok ahol lord is van, az valamiért mindig elmenekül elõlem a csata végén, még akkor is amikor semennyi embere sem marad és a csatában is megölöm õt. Tuti hogy nem áldozza be embereit mert a csatában a lordot magát is megölöm, mégis a végén azt írja hogy sikerült elmenekülnie. :S
Valaki tudja a módját hogyan lehet a foglyokat átadni a királynak. Ragnar király kért tõlem 6 db. ellenséges lándzsást, meg is van de nem tudom a börtönébe tenni. Ugyanígy jártam mikor az adókat beszedtem neki. A küldetésekben kiírta, hogy teljesítettem, de nem tudtam átadni neki....
Adjatok tuti tippet lécci!
Köszi! <#confused>#confused>
nem tudjátok hogy quickbattle-kat/gyorscsatákat lehet e letölteni, hozzáadni? azok nagyon hangulatosak tudnak lenni...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Köszi a reagálást, de szerintem te is a szimpla viszonyra gondolsz.
Azt tudom hogy küldik után meg csaták után változik a VISZONY a különbözõ királyságok felé (asszem 0-100ig) , de van egy olyan is hogy "megbecsültség" ami akkor csökken ha egy lordot foglyul ejtessz és akkor nõ ha csata után azt mondod "bátran harcoltál szabadon elmehetsz"
Csak azt nem tom hogy mit befolyásol ez ha magas vagy ha alacsony
Tudna valaki segíteni abban, hogy a mount & blade játékban a feliratok mért váltakoznak magyar és angol nyelven?
Elõre is köszönöm
HI
mire jó a "megbecsültség", mivel lehet növelni? (nem a viszonyt kérdezem)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vagy a 48-as szabadságharcot megcsinálni huszárokkal, vagy a törökellenes harcok...wááá...kifogyhatatlan a történelmünk <#smile>#smile>