Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igen és mégegy kérdés van valami mod, hogy ha a falumba felhúzzok egy õrtornyot vagy bármi mást akkor az láttható is lehesen mert, engemet azért idegesít, hogy eltelik x nap és semmit sem láttok belõle csak ki van írva, hogy van olyanom.
Üdv. minden Lordnak. egyetlen egy kérdésem lenne mégpedig az, hogy megfogják-e csinálni onlinra is ezt a remekmûvet? Egyszerûen imádom már több mint 10 éve várok egy ilyen játtékra végre megérkezett 😊. Mondjuk az rgyik ismerõsöm azt mondta, hogy 5. szintõl lehet vele nyomúlni neten de én semmi ilyet nem találtam, ha valaki tudja, hogy kell ha egyálltalán lehet kérem írja meg. Köszönöm.<#circling>
tobias88
nem mindenkinél
Azt hittem az alap dolog hogy a mod kiválasztásakor megnézzük hogy az milyen verzióhoz való 😊
89
csak továbbfejleszteni tudod õket, a hõsöknek viszont tudsz adni fegyvereket: "beszéd"-->"mutasd a felszerelésedet" és ott

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hy! Katonákat hogy tudom felszerelni? Tudok nekik fegyót adni stb..?
89
jólenne 😊

Hy van olyan mod ami hasonlít a magyarokhoz?😄
89
más verzióra telepítetted

megnéztem HSZeket , az utolsó 2õnek is azt írta mint nekem

de ez a legnépszerûbb , több mint 200ezren töltötték le meg bírom is a gyûrûk urát gondoltam megnézem
lehet a verzióm más , másra nem tudok gondolni

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Ha felraksz egy modot és hibákat ír, akkor az a mod hibája szerintem. Nézz szét a mod fórumán ott elõjön-e valakinek a hiba.
ja megvan kösz , most már jobb.

Felraktam last days modot és amikor belépek az ini fájl betöltésénél hibát ír ki...mitõl lehet amikor az alap simán futott?

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Maguktól. Ha rámész valamilyen kajára, ki is írja hogy mennyit dob pluszban a változatosságon. A drágábbak általában többet. A morálba eléggé beleszámít, úgyhogy jó sok kaját kell magával cipelnie az embernek. Legalábbis hónapokkal ezelõtt amikor még játszottam a játékkal. 😊
Baja van ha nem látsz semmit. A videókártya opciói között biztosan van fényérõ és gamma beállítási lehetõség. Szerintem te még a monitor driverét se raktad fel. Régebbi képcsöves monitornál a gammán is nyomni kell, fõleg az felel a nagyon sötét részek kivilágosításáért. Magán a monitoron is vannak egyébként tekerõk/gombok fényerõre. Ha képcsöves monitorod van, és általában gond az hogy kicsi a fényereje, akkor egy tv szerelõ pár mozdulattal meg tudja növelni a fényerõt. Ha világos van húzd be a függönyt.
Ha ügyes lennél, videókártyákhoz tud olyat pl. egy-két segédprogram, hogy billentyûkombinációkkal játék közben változtathatod a fényerõt, gammát... atihoz pl. biztos van ilyen, de nyilván van holmi nvidiához is.

Hö-hö. Amúgy a játékon belül beállítások/grafikai beállítások, és ott van hogy gamma.
monitoromnak semmi baja, én a játékban meg nem találtam fényerõ beállítást.....

valaki probalta mar ezt? :The Eagle and The Radiant Cross

kész ételt vegyél ne nyersanyagot! pl.: malac csirke alma azok a dried meat kolbász sajt méz vaj kenyér ilyenek. És elég ha benn van az inventoryban. Az a lényeg hogy ne csak ugyanolyan legyen mert megunják.

Asziszem rájöttem.
Elég ha csak megveszem és "raktáron" van? Maguktól zabálnak?! 😊
Hogyan lehet etetni a sereget?
Vettem húst, lisztet, búzát mézet meg almát szóval mindent de -30 az élelemhiány és 0 az ételek változatossága.

Hogyan tudom nekik odaadni a kaját? (35fõ)

Próbáltam táborozásnál de sehogy nem jövök rá...
Normális monitor, fényerõ beállítás, gamma beállítás... 😊
Most vertek megint meg , de nyertem volna ha nem sötétben ütközünk.Egyszerûen semmit se látok , szörnyû , mindig kerülnöm kell hogy éjszaka csatázzak...nem tud vki vmit arra hogy lássak ?<#confused>

Pontosan olyan egység kell neki amit ír is, tehát ha pl lándzsást kér, akkor az nem veterán lándzsás stb stb. Nekem így -figyelve- mindig összejött.
Füves Sámán
Hát az gáz ugyanis mikor a megbízóval beszélek,ott csak azt a lehetõséget kínálja fel, hogy még dolgozom rajta, vagy pedig az hogy nem fogom tudni teljesíteni.....<#szomoru1>

POI33
Hi all!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az miért van, hogy amikor egy ellenséges sereggel harcolok ahol lord is van, az valamiért mindig elmenekül elõlem a csata végén, még akkor is amikor semennyi embere sem marad és a csatában is megölöm õt. Tuti hogy nem áldozza be embereit mert a csatában a lordot magát is megölöm, mégis a végén azt írja hogy sikerült elmenekülnie. :S

Ha kiírta hogy teljesítetted, és eltûnt a küldetés, akkor oké. Foglyokat úgy tudod átadni hogy beszélsz a megbízóval...
Füves Sámán
Sziasztok!

Valaki tudja a módját hogyan lehet a foglyokat átadni a királynak. Ragnar király kért tõlem 6 db. ellenséges lándzsást, meg is van de nem tudom a börtönébe tenni. Ugyanígy jártam mikor az adókat beszedtem neki. A küldetésekben kiírta, hogy teljesítettem, de nem tudtam átadni neki....

Adjatok tuti tippet lécci!

Köszi! <#confused>

Arra is jó a magas megbecsültség, hogyha szembekerülsz egy olyan lorddal, aki egy ellenséges országhoz tartozik, de amúgy kedvel, akkor ha nem akarsz harcolni ellene, nagyobb eséllyel hagy futni.
89
jaja...ma délután jöttem rá, azóta rákattantam xD valami iszonyú jó ez a játék, nagyon bekockul tõle az ember <#nevetes1>
nem tudjátok hogy quickbattle-kat/gyorscsatákat lehet e letölteni, hozzáadni? azok nagyon hangulatosak tudnak lenni...

hy az számít egy letöltésnél hogy mien verzióhoz való ezt tom de a térképnél is mer találtam a 9.60 hoz egy jó Eu-sat. Kösz

Pianista
amikor bejön a menü hogy beállítás játék indítása modok keresése stb. ott a beállítás vagy configure, ott keress rá a directx -re és állítsd át 7-esre... onnantól kezdve csak rezzenni fog😉

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

minél jobb a viszonyod 1 lorddal annál nagyobb az esélyed,hogy lázadásnál melléd áll, vagy csak azt csinálja amit mondasz neki...
Gabi 32
Köszi a reagálást, de szerintem te is a szimpla viszonyra gondolsz.
Azt tudom hogy küldik után meg csaták után változik a VISZONY a különbözõ királyságok felé (asszem 0-100ig) , de van egy olyan is hogy "megbecsültség" ami akkor csökken ha egy lordot foglyul ejtessz és akkor nõ ha csata után azt mondod "bátran harcoltál szabadon elmehetsz"
Csak azt nem tom hogy mit befolyásol ez ha magas vagy ha alacsony
próbáld fölül írni,vagy törölni az "en" könyvtárat a fõmenüben és a módban is..
Erõt s erényt kalandorok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a mount & blade játékban a feliratok mért váltakoznak magyar és angol nyelven?

Elõre is köszönöm
választasz 1 királyságot,és küldiket csinálsz nekik, vagy csak besegítesz a csatákban. Arra jó, hogy 1 idõ után te leszel a nagy ágyú, a király is melléd áll,és azt csinálja amit mondasz neki....

HI
mire jó a "megbecsültség", mivel lehet növelni? (nem a viszonyt kérdezem)
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem: hogy tudnám megváltoztatni különbözõ módoknál azt,hogy minden lord a foglyom legyen és eltudjam venni a cuccaikat, mint az AR-ben?
köszi szépen
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

89
nem tudjátok van e készülõben/tervben hun/magyar mod? Mekkora élmény lenne már mikor visszacsapós íjakkal felfegyverzett (longbow <#levele>) könnyûlovas sereg vágtatna körül nehézpáncélosokat és szórná a nyilakat ezrével <#wow1>
vagy a 48-as szabadságharcot megcsinálni huszárokkal, vagy a törökellenes harcok...wááá...kifogyhatatlan a történelmünk <#smile>

hali! melyik az a mod amivel a grafikát lehet javítani? elõre is köszi
tobias88
fõleg hdr moddal, ahol még szép is valamennyire
Dranzer
Ha van, márpedig ezek szerint van pisztoly, akkor azt hogyan, mikor, hol tudjuk használni?

Ja és utoljára ha még lenne benne tûzfegyver akkor max szakállas puska lehetne benne kanócos mûködési rendszerrel, ha már ennyire haraptok a történelmi hûségért... nem pedig kovás lakatos rendszerû 17. századtól megjelenõ lovassági pisztoly...
És plusz még a sounds mappában van egy fl_pistol.WAV nevû fájl, ami nehezen lehet lufidurranás vagy hasonló.....
Mielõtt elolvadnátok, igen van pisztoly a játékban és sok mod még meg is turbózza ezt. Ha kíváncsiak vagytok rá akkor menjetek a textures mappába és ott nézzétek meg a weapons1.dds fájlt és a bal felsõ sarokban azonnal megtaláljátok.... errõl ennyit
Nálam is ugyanaz van mint waible-nél. Ha felrakom a magyarositást vagy modot teszek be, a betöltésnél megáll (mindig az ini fájlok betöltésénél) és asszem vmi brf fájlt hiányol. Vki nem tudja, hogy mi lehet a gond?<#confused>

89
Eszméletlen egy játék, kár hogy szanaszét szaggat a gépemen, de erre érdemes beruházni 😊 El sem tudom képzelni, milyen fíling lehet akadás nélkül nyomni...játszottam kicsit kaland módban aztán lenyomtam az elsõ csatát, a végén már csak egyedül köröztem a Lord-dal és lekaszaboltam vagy 10-10 lovast-gyalogost, de hát kábé körökre fel lehetett volna osztani a játékot, annyira szaggatott <#idiota>

1200-as években pisztolyt , jézusatyaúristen <#idiota><#banplz>

tobias88
nézd meg az évszámot