Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
valakinek nincs meg, hogy melyik katonából mi fejleszthetõ? Mert strázsamestert kellene csinálnom
tobias88
más olyan dolgot nem tudtok, ami könnyebé teszi a játékot, de nem lehet magadtól rájönni? <#vigyor>
tobias88
életet mentettél
rodzsi
sziasztok
azt szeretném kérdezni h melyik a legjobb fegyver meg pajzs meg felszerelés a játékban? vagy hol lehetne megtalálni egy táblázatot ami összehasonlítja a játék felszereléseit?

89
nyomva :S xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
nyomja tartod a ctrl-t

tobias88
azt nem tudjátok, gyorsabban hogy lehet áttenni az árut fegyvert? mert ez az egyenkénti huzogatásos nem az igazi
**** ctrl+T <#mf2>
már sokszor megszívtam, hogy elhagytam a marhákat.... Ezért érdemes bekapcsolni a cheat modot és utána a térképen ctrl+F5
1. kérdésedre meg: menj oda a marhákhoz, "drive the cattle"..s cikk-cakkban haladj mögöttük

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Sziasztok. Sajna nem találtam olyan modot amivel lehetne láttni a felhúzot épületeket, dehát ez legyen a legkisebb problémám.
Viszont adatik egy másik kérdés, hogy a katapult a várostromnál csak dísznek van vagy lehet valahogy használni is?
Gaben001 a 2. kérdésedre a válasz: nézz körül a házak mögött, ott lesz valahol, akit el kell kapnod!
tobias88
Ti hány nap után lettetek hûbéresek és kaptatok meg egy falut?
Hello!
Végigolvastam egy csomó hozzászólást de ti már nagyon benne vagytok a sûrûjében.két egyszerû kérdés:
1.hogy lehet elhajtani a marhát?
2.ha egy embert kell megtalálnom miért mondja mindenki,hogy biztos megtalálom és szarik rám?
Bucser
Még egy apróság: A modok nem verziókompatibilisek!!!! (kivéve a csak grafikai modok)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
itt sem mûködnek a mentések.

Adj el mindent a karakterrõl szedj össze annyi pénzt amennyit tudsz aztán exportáld a karit.

Majd a patch felrakása után indíts egy pontosan ugyanilyen nevû karaktert és importáld. Viola megvan a karid meg a pénze is ellenben az itemek elvesznek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rodzsi
melyik az a mod amikor ha fejlesztem a falumat akkor mutassa is h készen van az adott épulet a faluban nem csak annyi h kész azt felvan sorolva a nevek között h ez meg ez van.. a falum meg ugyan ugy néz ki mint elötte.... kicsit zavaró

Ja, ha már patch, ha patch-elem sok játéknál nem fognak mûködni a mentések? itt hogy van?

Az utolsóra tudom a választ csak

LINK <- itt a legfelsõ
de ez jelenleg 0.808-hoz van , portolják 1.0-ra de csak tavasz végére nyár elejére lesz kész kb.

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

rodzsi
sziasztok!
az a kérdésem lenne h megvan a magyar verziós eredeti game, de szeretném patchelni... az a baj h elveszik a magyar nyelv róla... tudna nekem segiteni valaki abban h lehetne megoldani h megmaradjon??

meg a másik h láttam elég sok modot a játékhoz a jobb játszhatóság miatt, de szeretném kikérni a véleményeteket h mit javasolnátok...

utcsó kérdés a gyûrûk ura modot honnan lehet letölteni?

Wreck86
Sziasztok!
Van valahol egy magyar leírás a játékra? Mert olvasom,hogy falut lehet alapítani,várat elfoglalni stb, de én még ott tartok, hogy 38 emberrel mászkálok és rablókat ölök 😊 De még egyik királyhoz sem álltam be.
köszi

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

DranzerF1
Elég ha csak van egy erõs lovas sereged, kb, olyan 50-60 ember. szerintem.

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

DranzerF1
bele sem merek gondolni, mennyit játszok majd vele... 😊

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

89
sztem nem érdemes túl hamar nagy sereget fejleszteni...inkább legyen kisebb, de ütõképesebb-fejlettebb, mert késõbb ráfizethetsz, mert elég drága a fenntartásuk

Pianista
olvasom a multi kiegrõl itt a hszeket és kicsit rákerestem és készül😊 egyedül kicsit unalmas, de multiban már... páratlan lessz😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Oké köszi. Megyek is és segítek várat foglalni a királynak épp ostromol valamit.

Meg próbálom feljebb tornászni a létszámot, mert eléggé zavaró ha 100 vagy még több katona ront rá a 44 fõs seregemre.

Ha meg elfutok megjegyzik és minden Lord ezzel izélget...nagyon jó játék ez!

Falut fejleszted , beszeded az adót stb.

Várat ha elfoglalsz akkor kérheted jutalom gyanánt de csak magas viszonynál adja oda a király(nekem már 2 van 😄)

Sereg létszámát a Képességeknél a Vezetõi képességgel , személyes varázs növelésével , meg a hírnév növekedsésével növelheted

remélem mindent jól mondtam <#idiota>

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Nagyon klasz, kaptam egy falut...mit csináljak vele? Építek ott valamit, de ezen túl?

És várat kapok ? Vagy csak úgy lehet váram ha elfoglalom.

Meg még egy kérdés, hogyan növelem a sereg létszámát? Csak 44 emberem lehet

Wreck86
szia!
most új probléma lépett fel 😊
ini fájl betöltésekor hiányol egy ani_walk_sideways.brf filet 😊
és nem indul el 😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

kersd meg lezalitot és fejlesz a trainer képességét és ez pluszba megy a te trainered hez igy pl. ha neked 10-es és neki is akkor ez lesz 10 (+10) így 20 remélem érthetõ voltam 😊

nem teljesen mert a lordokat át kell álítani magadhoz rábeszéléssel.

várakat és városokat kell elfoglalni vele , ha jól tudom

Hy! A trónkövetelõt hogy tudom a király helyére ültetni? Mert ahányszor csatáztam a király ellen mindig elmenekült!:S
szintlépéskor a képességekben a kiképzésre rakj pontot

tobias88
Van valami módszer, amitõl gyorsabban fejlõdnek az embereim?
Semmi aszthiszem kiirja hogy ez a nep megszunt én már csinaltam ezt a rhodokokkal.

nem berakod a mod languages mappájába nyelvi file-okat. de en nem szeretem mert ha mondjuk olyan modot hasznalsz ami változtat a frakciók nevén vagy városok királyok katonai egységek nevét akkor a magyar nyelvi file-ok ezt törlik ugy hogy en nem is szeretem annyira persze ha mondjuk ien jellegu a mod akkor kiraly dolog. 😊

Köszi miko az infot. Már csak egy kérdés, ha találok olyat és meg patchelem akkor lõttek a magyar verziónak igaz?
Végre én vagyok a leghíresebb 😊 Marsallnak is megválasztottak 😄 Tök jó hogyha azt mondom a királynak hogy kövess akkor követ ^^
Wercheget már el is foglaltam
Azt tudja valaki hogy mi van akkor ha 1 nép minden várát és városát elfoglalom?

bármelyik városban lehet de én a legtöbbször hõst Jelkalában és Tulgában találok.

kicsit hosszú lett

Látom új tagokkal bõvült a rajongói kör Na:
-Wreck86: Vedd meg a boltban nem drága. 5990 (30%os kedvezmény 😊 ) úgy legalább magyar.
-TomDantes: Azt ajánlom hogy a lordodat rakd egy olyan várba ahol van prisoner tower v. cipeld magaddal és egy idõ után 3000-5000 arany értékben elpasszolhatod.
-vagee nem játszottam még ezzel de sztem probaléd meg a támadás gombbal v. probalkozz lehet ho ugy mûködik mint egy íj
-vasshy: mbrepository ha itt nincs (sztem nincs) akkor sehol max néz körül a taleworlds fórumon egész jó kis modokat talalsz és talán le van írva egy filefrontos vagy más demócím.
1.kérdésedre: készül egy kieg. amibe lex multiplayer es sok hiba ki lesz benn javitva.

89
nem emlékeztek melyik városban szokott lenni a mérnök faszi? Már kétszer is beszéltem vele, nem vettem fel, de most nagyon kéne xD

Én is hiányoltam ha ez megnyugtat 😊
A 2. kérdésemre tudjavalaki a választ? Épületeket amit a falumban építek van-e olyan patch, hogy láttni is lehessen? Köszi.
Hali. Nekem váltságdíjat x nap után fizetek úgy, hogy nem kerestem senkit sem ezzel kapcsolatban. idõvel fizetni fognak mondjuk nem kevés az az idõ😊/ legaláb is nekem így mûködik, de lehet, hogy fel lehet gyorsítani de arról nem tudok./
Wreck86
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot a honlapjáról,nem a legutolsó verziót,hanem az elõttit,mert úgy tudtam itt lehet menni 7esnél magasabb szintre,de nem,itt sem,miután elérem,kilép a játék.Nincs valami "csel" rá,hogy legalább ez a verzió mehessen 7esen felülre?
köszi

Csáó! Ha valaki ismeri a magic world modot az el tudná mesélni h mi kell ahhz h tudjak benne varázsolni? Vannak varázslataim meg ki is tudom õket választani, még 1 Black Sitcket is beszereztem, de nem vágom h melyik billentyûvel, vagy milyen paranccsal tudok varázsolni. Ha valakinek már sikerült és felvilágosjtana megköszönném.
Üdv, egy gyors kérdés. Foglyul ejettem egy lord-t. Mit csináljak vele? Hol tudok váltságdíjat ( ha lehet ilyet) kérni?

Egyszer mintha láttam volna emberkereskedõt...vagy ilyesmit, de nem vagyok benne biztos

még nem lehet , de már készítik...január végén jelentették be , hogy kész mikor lesz azt nem tudom