Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a küldetés éri meg legjobban a fáradtságot. 4k xp az 4k xp, fõleg a játék elején.
😊
Jó köszönöm a tanácsokat de visszaadtam a küldit.
Kenje a hajára a király az ilyen feladatokat.
Kenje a hajára a király az ilyen feladatokat.
szevasztok én tegnap csináltam meg a kémes küldit elõször és ezt mindenkinek küldöm amint megkapod a küldetést azonnal kimegy rögtön mertr leírja hogy tájékoztatni fog valaki és nvalahogy gondolom ahogy megkapod már megy is ki és kb15 cm rre kell tõle lenni amíg odaér és csak ütõfegyvert használjatok pl bozoggányt de ne azt amibõl ijen negy szögek jönnek ki a flamand ne azt han em sima buzit, na de mi van arról amit írtam a fejlesztésekrõl hogy mi kéne más is eggyet ért velem hogy jó lenne eggy ijesmi mód a nyilak számát a fõkönyvtárban lévõ modules/
amelyik módban szeretnéd megváltoztatni az aléap a native/item kinds és ott az arrowokhoz kel menni és a legutolsó elõtti az a sepzés és az a mögötti a nyilak száma és még csomó minden tárgyt, fegyvereket ot lehet beállítani a képességeiket
amelyik módban szeretnéd megváltoztatni az aléap a native/item kinds és ott az arrowokhoz kel menni és a legutolsó elõtti az a sepzés és az a mögötti a nyilak száma és még csomó minden tárgyt, fegyvereket ot lehet beállítani a képességeiket
már kijött és valszeg beszél vhol a megbízójával.
van nyomolvasód? az 1 emberes nyomot kövesd.
van nyomolvasód? az 1 emberes nyomot kövesd.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Sziasztok!
Segítsetek nekem legyetek szívesek!
Elvállaltam a kémes melót de a mocsok nem jön ki a várból.Már lassan 3 hete ott ácsingózok a vár körül és nem jön ki.A sereg harci szelleme a béka segge alatt.már leraktam a katonáim egy várba,hogy ne legyünk sokan de semmi...
Van valakinek ötlete?
Segítsetek nekem legyetek szívesek!
Elvállaltam a kémes melót de a mocsok nem jön ki a várból.Már lassan 3 hete ott ácsingózok a vár körül és nem jön ki.A sereg harci szelleme a béka segge alatt.már leraktam a katonáim egy várba,hogy ne legyünk sokan de semmi...
Van valakinek ötlete?
valaki nem tudja h a 300 mod melyik veziohoz jó ???
szerintem hülyeség :S
az is szerintem számítható cheatnek
rak be 2-t és kész
marad még kard-ra is hely
Én várvédésnél ugy szoktam 1 pajzs 1 Íj és 2 Nyíl
ha kilövöm azt a 68 nyilat akkor felveszek a fölrdõl valami fegyvert
az is szerintem számítható cheatnek
rak be 2-t és kész
marad még kard-ra is hely
Én várvédésnél ugy szoktam 1 pajzs 1 Íj és 2 Nyíl
ha kilövöm azt a 68 nyilat akkor felveszek a fölrdõl valami fegyvert
A nyilak számat,hogy lehet megnövelni mert már olvastam fórumon de a képet nem dobja be,hogy mit kell átírni.
ez is érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=VmbLj9C0mno&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VmbLj9C0mno&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7DYp_g48pJA&feature=related
ez egy jo modnak néz ki 😊
Mi is a neve annak a mondak amibe van a ROMAI LEGIO ???
ez egy jo modnak néz ki 😊
Mi is a neve annak a mondak amibe van a ROMAI LEGIO ???
maxikoxi én ezért szoktam a khergitekhez állni bár váraknál gyengék nagyon csak lovon jól a veagirok meg tök jó gyalogosakot képeznek.
Nekem a királyal 40-es a viszony a királysággal is a hírnevem 2000 a megbecsültség pedig 40 körül minden váram amit elfoglalatam neked adott még Sunot is pedig at nem hittem volna
A War of Calradianál 1. belépsz a karakter menübe, megváltoztatod a karaktered nevét arra amit a birodalmad nevének akarsz.2. bemész a tábor menübe, kiválasztod hogy a birodalom neve legyen a jelenlegi karakternév. 3. visszamész a karakter menübe és visszairod a neved a régire.
Nekem is még a régebbi mentésemben volt 1 falum
megvettem mindent , csináltam az elõljárónál a küldiket de nem nagyon fejlõdött
valameik forumon azt mondták h sokat kell várni és akkor fog
és lehetõleg ne nagyon fosszák ki.
Terminátor én is most kb ilyen 55 fõs sereggel vagyok.
van 1 váram 2 falum
Nordoknál vok.
Az elején a király küldetéset csinálom, a viszonyunkat feltornázom kicsit
aztán olyat szoktam még h megnézem h vannak várostromok.
és sokszor amikor elfoglalnk várat a gépek nem nagyon raknak bele embert 5-6 napig.
na akkor jövök én 😄
és a õ 50-60 fõbõl álló csapatát meg tom ölni.
Csak hát a király nem nagyon adja a várakat és is most kaptam 1-et
pedig a mentésemben ez már legalább a 5-6 váram volt amit elfoglaltam
de most nekem adta 😊
Utálom a Kherigteket 😊 azokhoz érdemes csatlakozni
a legidegesítöbb velük harcolni. Csak lovon vannak, többnyire ijászok,
jól is lõnek. sok idõ amig egy 70-80 fõs sereget legyözök
Legközelebb oda csatlakozok
megvettem mindent , csináltam az elõljárónál a küldiket de nem nagyon fejlõdött
valameik forumon azt mondták h sokat kell várni és akkor fog
és lehetõleg ne nagyon fosszák ki.
Terminátor én is most kb ilyen 55 fõs sereggel vagyok.
van 1 váram 2 falum
Nordoknál vok.
Az elején a király küldetéset csinálom, a viszonyunkat feltornázom kicsit
aztán olyat szoktam még h megnézem h vannak várostromok.
és sokszor amikor elfoglalnk várat a gépek nem nagyon raknak bele embert 5-6 napig.
na akkor jövök én 😄
és a õ 50-60 fõbõl álló csapatát meg tom ölni.
Csak hát a király nem nagyon adja a várakat és is most kaptam 1-et
pedig a mentésemben ez már legalább a 5-6 váram volt amit elfoglaltam
de most nekem adta 😊
Utálom a Kherigteket 😊 azokhoz érdemes csatlakozni
a legidegesítöbb velük harcolni. Csak lovon vannak, többnyire ijászok,
jól is lõnek. sok idõ amig egy 70-80 fõs sereget legyözök
Legközelebb oda csatlakozok
Hello!
Ha marsalla választottak az mit jelent?
Ha marsalla választottak az mit jelent?
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogyha a községben építek és a küldetéseket megcsinálom akkor fejlõdik pl:Szegénybõl átlagossá.Meg szerintem a khergitek azok nyílt terepren verhetetlenek de ez az én véleményem.
Azt szeretném kérdezni,hogyha a községben építek és a küldetéseket megcsinálom akkor fejlõdik pl:Szegénybõl átlagossá.Meg szerintem a khergitek azok nyílt terepren verhetetlenek de ez az én véleményem.
nemtudja vki h melyik mappaban van az h lehessen sajat kiralysagom?
mer van sok modom,es azt akarom h gyors epitkezes is legyen meg sajat kiralyysagom is
es arra gondoltam h akk a gyors epitkezos modba berakom a sajat kiralysagom parancsfajljat!!!!
mer van sok modom,es azt akarom h gyors epitkezes is legyen meg sajat kiralyysagom is
es arra gondoltam h akk a gyors epitkezos modba berakom a sajat kiralysagom parancsfajljat!!!!
huh hat jo sokat irtal,de probald meg 1soros kerdesekben eloallittani ennek az irasnak a vazlatat😄😄😄
meg még anyi hogy tudjátok mi jutot eszembe , lehet ogy már van ijesféle mód nem tudom de mindenesetre jó lenne ha a felbérlés vagy felfogadás úgy zajlana hogy mondjuk a faluban ugyan úgy csak falusiakat vehetnénk fel az adott nép falujából azaz ha swaidai a falu akkor swaidai a felfogadott paraszt is, de ha eggy másik nép elfoglalja akkor ott már a másik nép parasztja képzõdhetne,+ a várokban-nem városban!-
ugyan úgy az adott nép vagy királyság katonája képzõdhetne csak fejlettebb pár szintel és az alatta lévõ szintû katonák közöttb lehetne válogatni ha pl nincs sok pénz akkor is lehetne katonákat fogadni amik jobbak a falusiaknál, és mind különbözõ árakkal rendelkeznek ahogy a zsold is, a fogjokat eladásnál ba kéne sorozi a fogoly álapota szerint, pl ha eggy paraszt vagy fosztogató fogom van azt kevésért de eggy veterán katonáért 5 ször annyit, a városokban pedig megszüntetném a hülye zsoldos felfogadást, ehellyedt lehetne eggy oja menüpont mint a váraknál csak itt az adott épnek az összes katonáját fel lehetne fogadni, a legob lovastól, ijjásztól, gyalogostól a legrosszabbig.
és a bajnoki tornáknál lehetne fegyvert választani, illeve több embert is mondjuk benevezni nem csak a hõsöket akik automatikusan megjelennek, na ennyi ez szerintem pár nagyon jó ötlet és ha meg lehetne valósítani és van rá ojan ember aki megcsinálná az sokat dobna a játékélményen, SZERINTEM!
ugyan úgy az adott nép vagy királyság katonája képzõdhetne csak fejlettebb pár szintel és az alatta lévõ szintû katonák közöttb lehetne válogatni ha pl nincs sok pénz akkor is lehetne katonákat fogadni amik jobbak a falusiaknál, és mind különbözõ árakkal rendelkeznek ahogy a zsold is, a fogjokat eladásnál ba kéne sorozi a fogoly álapota szerint, pl ha eggy paraszt vagy fosztogató fogom van azt kevésért de eggy veterán katonáért 5 ször annyit, a városokban pedig megszüntetném a hülye zsoldos felfogadást, ehellyedt lehetne eggy oja menüpont mint a váraknál csak itt az adott épnek az összes katonáját fel lehetne fogadni, a legob lovastól, ijjásztól, gyalogostól a legrosszabbig.
és a bajnoki tornáknál lehetne fegyvert választani, illeve több embert is mondjuk benevezni nem csak a hõsöket akik automatikusan megjelennek, na ennyi ez szerintem pár nagyon jó ötlet és ha meg lehetne valósítani és van rá ojan ember aki megcsinálná az sokat dobna a játékélményen, SZERINTEM!
látom haldoklik a topik pedig nagyon sokat lehetne dumálni nem csak modokról, én például imádom a kezdeti játékot amikor még csak egyedül járok kelek mint eggy vándor pénzt keresek veszek jobnál jobb holmikat, fejlõdök és harcolok aztán késõbb sajnos muszáj embereet felfogadni pedig én sokkal jobban szeretek egyedül harcolni, most új kiképzés tervel áltam elõ eggy nagyon jóm javaslat szerint, swaidai lovagokat és vaegír íjjászokat képzek a képzõhelyen csak az a baj hogy itt már unalmas a játék met a ijen kiseb fosztogatók erdei, hegyi és tengei zsiványok ellen már nem kihívás harcolni és ugye kere4skedek itt ott amott, jön be a pénz, és ha beállok valamely királysághoz ellenségeket szerzek és még nincs akkora seregem hogy legyõzzem õket és nem akarom a hosszú úton kiképzett embereimet csak úgy feláldozni, és a bevételeim is megfelezõdnek ezért mjindig olyan királysághoz próbálok beilleszkedni amelnek max 2 ellensége van , ti mi szoktatok csinálni amikor beléptek eggy királysághoz de ,ég csak 50 emberetek lehet? mert eggy várostromhoz szerintem kevés emberem van és elvesztek eggy csomó lovagot és ilyászt és persze még csak a 25 swaidai emberembõl 15 a lovag, a vaegírekbõl pedig csak 8 lövész van a többi ijjász és kevés elõcsatározó de jól haladunkés kezdek norsd gyalogosokat is toborozni mert már csak õk maradtak háta a seregembõl, elvleg ez a legjobb öszeállítás, de még sok munka van hátra, tehát mit javasoltok mit tegyek álja be valakihez met már több ajánlatot kaptam?
Arra még várni kell szeptemberig asszem most újjítják a játékot, de már vannak videók az ujításokról illetve a multiról , de szerintem a multiban nem lehet kapányozni csak csatázni, én tegnap kipróbáltam a war o calradiat, ne töltsétek le teljes szarság félig magyar félig angol és van asszem 2 új menüpont amibõl nem érttettem semmit amin viszont jót nevettem tihrnél benéztem a városba és ujdonságokat kerestem és megláttam a paton 2 gályát ami pozitívum volt és elcsodálkoztam de ma le törlöm nam foglalkozom vele.
halli hol lehet multiplayerezni?es hogyan?
nah meg1x leirom mert sztem nem ertitek mert nem jol fogalmaztam:
amit eloszor irtatok ezt a modot: Sword of Damocles
ez angol es marha sok dolgot lehet + csinalni benne,,de nem irja ki h Erik IS kingom mind ennel a War of Caladrianal
nah ide kell a segitseg
amit eloszor irtatok ezt a modot: Sword of Damocles
ez angol es marha sok dolgot lehet + csinalni benne,,de nem irja ki h Erik IS kingom mind ennel a War of Caladrianal
nah ide kell a segitseg
vagyis lehet simán magyarra tenni mert én jártam úgy a custom battle moddal hogy az elején az 1.011 es patcra tettem mûködött cska teljesen angolul aztán törlés és simán ráraktam úgy is mûködött
EN LEHUZTAM,NAGYON JO DE NINCS SEMMI AZON KIVUL H KIIRJA H eRIK iS kingdom,MEG LEHET A VARBAN KIKEPEZNI EMBEREKET SZAMOMRA
VAGY VAN?
ESHA MAR ITT VAGYUNK NEM EZ HANEM A MASIK AMIT ELOSZOR IRTATOK LE OTT KIIRJA A NEVEMMEL A KIRALYSAGOTR?PL:ERIK IS KINGDOM
VAGY VAN?
ESHA MAR ITT VAGYUNK NEM EZ HANEM A MASIK AMIT ELOSZOR IRTATOK LE OTT KIIRJA A NEVEMMEL A KIRALYSAGOTR?PL:ERIK IS KINGDOM
hm lehet hogy én is kipróbálom kell hozzá valami patc vagy csak a sima 10.10 verzióhoz van?
THX ezt megnézem
Inkább köszönd meg,hogy segit te bunkó. Amúgy a War of Calradia mod ugyanaz mint a native, de lehet saját királyságod. A részleteket nem irom le, mer ott van. War of Calradia
jovan,de mar nem dobal ki,amugy jo mod,de nemtok sehol vallast valasztani meg nem enged Lordokat csinalni
1. Linknél minden le van írva
2. Nincs magyar verzsön, tanulj meg angolul (bocs a magyar sem megy neked)
3. Engem nem dobál ki minden 5 percben --> Fosh a géped
4. Nem vagyok köteles neked válaszolni
5. Tanulj meg írni és használni a "Válasz erre" gombot... low...
2. Nincs magyar verzsön, tanulj meg angolul (bocs a magyar sem megy neked)
3. Engem nem dobál ki minden 5 percben --> Fosh a géped
4. Nem vagyok köteles neked válaszolni
5. Tanulj meg írni és használni a "Válasz erre" gombot... low...
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
ilyen szar modot emg eletemben nem lattam,meg ki is dobja minden 5 percben
szar az egesz hogy tucc ilyet ajanlnai??????,
ha mar itt vagyunk akk valaszolj a kerdeseimre amik alul vannak egy sorral lejjebb a mostanitol
szar az egesz hogy tucc ilyet ajanlnai??????,
ha mar itt vagyunk akk valaszolj a kerdeseimre amik alul vannak egy sorral lejjebb a mostanitol
halli ,de ez nem magyar+ nem lehet beallittani a vallast+nem lehet megadni a kiralysag nevet+fhuuu sok mas hiba,mi a szar ez?
hogyan lehet beirni a kiralysag nevet?
hogyan lehet vallast csinalni?
hogyan lehet magyarul jaccani ezt vagy magyarra csinalni ezt a modot?
hogyan lehet beirni a kiralysag nevet?
hogyan lehet vallast csinalni?
hogyan lehet magyarul jaccani ezt vagy magyarra csinalni ezt a modot?
de ennel be is lehet allittani a nevet meg mindent?
😄 Williamizmus lesz a vallás neve 😄
vallás😄 ez jó 😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Akkor ezt a modot nézzétek meg, ebben lehet saját királyságod, lordjaid, adószedõid, vallásod, minden kis biz-basz. Sword of Damocles
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
HA ILYEN VAN AZ NEKEM IS KELL !!! 😄
nekem valami iesmi kellene:
berakok egy modot amivel uj jatekot csinalok,megcvsinalom az emberemet,es utanna meg be kelljen irni a kiralysag nevet es lehessen beket kotni bizonyos kiralysagokkal!!!
berakok egy modot amivel uj jatekot csinalok,megcvsinalom az emberemet,es utanna meg be kelljen irni a kiralysag nevet es lehessen beket kotni bizonyos kiralysagokkal!!!
de ki tud ojan modot h sajat kiralysagom legyen anem a gyors csataba hanem amugy is rendesen a cempingben
it a videó: http://www.youtube.com/watch?v=_9YOjp7Vb-w
és a letöltési link: http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=10&lid=1040
és a letöltési link: http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=10&lid=1040
még valami ha a cutom battle moddal játszol ne azzal a móddal indíts új játékot mert tapasztaltam pár hibát úgyhogy inkáb a nativvel azaz az alap mopddal indítsatok új kampányt és a modot csak gyors csatázásra használjátok, mindjárt küldök letöltési linket és eggy videót hogy hogyan kell használni
kösz mindenkinek!mar megy az uj grafika,de nekem lenne meg 1 nagy kerdesem:
hogy lehet sajat kiralysagot csinalni?vagy melyik modban?
hogy lehet sajat kiralysagot csinalni?vagy melyik modban?
Nem jó a 300 mod 😞
1.011es verziom van
felrakom elinditom bejön 2s-re a töltés de utána hibaüzenet és csõõõõõõõ
😊
1.011es verziom van
felrakom elinditom bejön 2s-re a töltés de utána hibaüzenet és csõõõõõõõ
😊
az fasza
majd megnézem én is azt
majd megnézem én is azt
ezt meg hogy érted? imádom ezt a játékot és nagyon ajánlom ezt a custom battle mododt amúgy sikerült magyarra csinálnom, letöröltem mer teljesen angol volt és a sima feltelepített 1.010 verzióra csak simán bemásoltam a letöltött fájlt és simán megy ugyan úgy csak magyarul illetve ami a modhoz tartozik az angol ha kíváncsi vagy akkor segítem megadni a letöltési linklet
Jaja én is most kezdem a héten nézelõdni 😊
Kéne egy jó mod amive sokáig lehetne függeni 😊
Kéne egy jó mod amive sokáig lehetne függeni 😊
hát ezt eggy nagy modolótól kéne aki már tapasztalt én ma raktam fel a legelsõ modomat
valaki nem tudja h a 300 mod meik verziohoz jó ???