Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Beálltam velucai Lord Kasorhoz,hogy trónra juttasam az összes vár város a niénk meg van egy paár lord aki támogat ám mégse ismeri el senki az új rhodok királyságot mit tegyek mert mindenki hadat üzenet nekünk de nem tudunk békét kötni.
le lehet tölteni a telewordstol ezt:BRF EDIT es ez arra jo h lehet uj embereket csinalni,hazakat meg ieneket
nah ehhez keresek olyan embert aki ert hozzaaa!!!!!
éps semmilyen hang nincs a módban viszont az alapban minden van
na képzeljétek sikerült minden rendben de van eggy óriási probléma, nincsen hang a módban viszont ha rámegyek a sima nativera és elindítom azt a modult ott meg van és megy a mód zenéje, na most mit tegyek hogy ott is menjen a zene hegemonyban?
mihez? légyszi berserk válaszolj még szány 5 percet rám és soha többé nem kérlek semmire és akkor amikor csak akarsz valamit kérdezni és én valószínüleg tudok rá válaszolni mert modolok sajátkezüleg akármikor válaszolok amint megkapom üzenetedet de erre még válaszolj nem találok demót a 960 ra és unloadert sem
te hallod értesz a BRF EDITHEZ?
nem inkább adjál mindkettõbõl nem biztos hogy demót töltök le
illetve elég az unloaderrrõl csak a demót megtaláltam
oh nagyon közönöm az úgy jó ha mondjuk az asztalon teszem le eggy mappába és még valami az nagyon segítene ha tudnál a demóról letöltési linket adni illetve az unloaderrõl eminek köszönhetõen nem csak 8 as szintig játszhatok nagyon megköszönném
És a demót egy teljesen új mappába rakd, hogy ne keveredjen az 1.010-essel.
Ne a 960-as patchet rakd fel, mert úgy nekem se mûködött, hanem a demót ami kb. 160 mb. Én a .808-as demót telepítettem fel, majd arra raktam fel The Last Days v2.4 modot és így elindult és tudtam játszani. Gondolom a 960-asnál is így kell.
Wreck86
😊
én még mindig az alappal tolom,angolul,új karaktert kreálok épp😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

látom él a fórum
na most azt csináltam hogy felaktam az alapot , aztán eggy külön mappába az asztalon a 960 at és nem indult el fogalmam sincs miért, úgfyhogy elmagyaráznád részletesebben hogyx mit hova tegyek, és meghálálom
és hogy érted az hogy másik mappába a mount& blade fõkönyvtárán kívül? vagy ben csinálok eggy másik mappát?
ja és mégvalami a hegemony móddal kapcsiolatban sokan kérdezték hogy miért ijen vacak a hegemony, a válasz az hogy amit most is le lehet tölteni az eggy félkész mód a barbarian invasion és az igazi hegemony mód a 960 pachez jó abban van minden de barbarian a felét sem tartalmazza, és szívbõl remélem hogy megcsinálják és nem ez a végleges változat met tényleg szar keveredve a közép és ókor
Pianista
ugyanúgy el tudod indítani mind 2-õt...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
egyszerû... letöltöd a 960-as telepítõt és telepíted egy másik mappába... kész, vége<#nezze>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

na rájöttem mi a hiba de még nem oldotam meg, szóval letöröltem és újra felraktam a m&b-t ami eredeti magyar 1.010 es verzió, erre a letöltött 960 patchet felraktam ugya oda ahol a m&b fõkönyvtára van a program filesbe és amint el akarom indítani ugyan az, be se tölti és kiírja ugyan azt, lehet hogy rosz helyre raktam vagy nem lehetséges így felrakni? kiküszöbölhetném ezt a problémát és játszhatnék végre a hegemonyval, ha segítenétek abban hjogy hova rakjam fel a 960 patchet, egyébként szerintem az a baj hogy nem bítrja felpatcelni a késõbbi verziót a 960 patch ezért van a hiba
Annyit tok mondani kérdezz rá itt:

http://somesztes.activeboard.com/index.spark?forumID=117797&subForumID=436154&p=2
sajnalom en ezekben nemtudok segitteni
letöltöttem a 960 patcht és rá a hegemonyt és erre ugyan azzal az üzenettel kidob a töltésnél mint amikor a 1.010 esre raktam föl:RLG ERROR - unnable to open file:CommonRes/human_amin.brf, na most mit tegyek nem magy és foggalmam sincs hogy miért pedig teljes patcet töltöttem le nem demót
és nincs a 960 nak teljes letölthetõ verziója meg még valami aggaszt a magyarítás rá lehet valahogy varázsolni? vagy angol lessz mert az zavaró, de lehet hogy meg lehet oldani én a modokat mindig magyarítomm úgy hogy átrakom a nativból a magyar fájlt de itt csak azt kell lementenem mielõtt felrakom aztán rámásolnom vagy máshol is kell?
Én is leakartam tölteni a Hegemony-t, de annak nincs olyan változata ami jó lenne az 1.010-hez, csak a barbarian invasion, az meg képek alapján nem olyan jó.

Azt tudom javasolni, hogy töltsd le a 960-as verzió demóját majd a hegemony-t rakd fel hozzá és így szerintem mûködni fog. Én így próbáltam ki a Last Days (gyûrûk urás) modot és mûködött. Még egy uniloader nevû fájlt nem ártana hozzá feltenned, feltéve ha nem csak 7. szintig akarsz játszani.
mér olyan jo az a hagemony mod?nem ertem mi benne a mas?
nagyon fontos lenne aki már játszott vele mert nem találok jó verziót a barbarian invasiant kipróbáltam de az nem ojan mint a hegemony tiszta kidolgozatlan benne minden és szeretnék már a rendes hegemonyval játszani de nem találok sehol az 1.10 es verzióhoz csak a régi 960 as verzióst találtam meg az meg nem jó a játékhoz kidob a töltésnél, életbevágóan fontos hogy akoi már játszot vele és tudja hol lehet az 1.010 es verzióhoz letöltési linket találni az adja meg már 2 napja csak keresem de nem találok jóverziót vagy pedig eggy kidolgozatlant ad nagyon kérlek titeket gyorsan segítsetek köönöm!!!!!!!!!
kerestem en is de nem talaltam,probald emg a jatek,zene letoltoknel
lehet h ott meg lesz
de volna nekem is kerdesem:
valaki tudja hasznalni a BRFEDIT-et?ezzel lehet a targyak kulsejet megvaltoztatni
valaki tudna pontos letöltési linket adni a hegemony módhoz ami a 1.010 es verzióhoz van?? ha igen köszi! nagyon fontos lene és sürgõs mert a taleworldsön keresek de nem találok csak fórumokat és nem tudom mitb jkell letölteni
jah meg nem falusi ember van kiirva a feje fole hanem NYUGTALAN FÉRFI
vagy ideges nemtom
Könnyû megismerni mert csak nála van fegyver a faluban.
általaban a hazak mogott vagy eldugott helyeken-olyasmikben mind a kinti WC😄,vagy az istalloknal
sziasztok

amikor quest-ben megkérnek hogy keressek meg valakit egy faluban sose találom..általában hol szoktak lenni?

üdv: oloczky
mennyit irok en mar?ujabb kerdesem van
KI ÉRT EHHEZ:BRFEDIT???????
kul.ez a hosszu uzenet a TERMINATORNAK MENT-férrecímeztem...sorry😄
bocs h 2x irtam vmi elcseszodott de a fo h leirtam jah es bocs h ien hosszura sikerult😞
siman letoltotem a war of calradiat es beraktam a modulokba
nah ezt elinditottam es megy
van egypar mondat angolul benne,pl:
belemesz a taborozas menube,aztán ottvan az h Valaszd ki mit teszel aztan ramesz h Kingdom Managment,itt ramesz h:I WANT TO WRITE MASSAGE nah itt lehet ezeket csinalni:
elsõ pont:elvenni mastol a telket es odadni más szövetsegesnek vagy magadnak adni
második pont:kikuldeni a haduzenetet valamelyik Kiralysagnak
3.pont:valtoztatni a kiralysagod szinet
4.pont:a nevedre valtoztatni a kiralysag nevet
az5.pont az meg h SEMMIT NEM AKARSZ
nah ezek vannak a Táborozas menuben
aztan van még olyan h odamesz az egyik ellensegedhez vagy aki nem is ellenseged(pl:ellenseged a Vaegir es mas senkki,nah akk odamesz a Vaegirhez sok emberrel kb 200al mert akk 100 h nem fog megtamadni es ramesz a legfelsore
ott lesz marha kis dõlt betukkel egy angol mondat
nah az azt jelenti h jojjon at hozzad es tagadja meg a Huberes eskut az eddigi kiralyaval-jobb esetben elfogadja egybol,de ha nem fogadja el akk kattintasz es kijön iesmi😛ERHAPS 11000denar
ez azt jelenti h 11000 denarert cserebe jojjon att
ienkor egybol atjon
valaki nem fogadja el semmi keppen ienkor azt irja ki h gondolkozik rajta es menj vissza hozza kesobb(kb 1 het mulva)
utannamesz es jobb esetben o is elfogadja
kb ennyi az angol szövegrol a War of Calradiaban
TERMINATOR😄
van meg vmi kerdesed?
© himpike
ma 13:04 | privát | válasz erre | #2820
300 nap az nem a játék eleje.. nálam az már a vége majdnem... A végsõ értékelésnél idõarányosan kapsz levonást, szóval minél tovább tökölsz annál rosszabb lesz a végsõ pontszám.

Az hogy kevés ember jelenik meg a létszámhátrány miatt van. Van rá valami feat, talán stratégia vagy mi, az egyel csökkenti a hátrányt vagy növeli az elõnyt. Kegeritben ez a létszámplusz az undorító.. semmit nem érnek a katonái de ezer van és mind lovas... Persze mind nyilaz is szóval igazi rémálom nehezebb fokozaton. A játék elején társakat kell szerezni, sereget felesleges mert elhullanak amíg nincs elég nagy gyógyítóból legalább kettõ a csapatban(talán sebészet kell, nemtom, 4%ot ad hogy ha meghalna valaki a csapatban akkor mégsem hal meg). Jeremust meg Artimmert érdemes felkapkodni eleinte, esetleg Klethit a gyors haladás miatt. A nagy sereg lassan menetel, ráadásul utól is érik könnyen, szóval ha arra játszik valaki akkor a saját dolgát nehezíti.
Szerintem nem érdemes a követõkbõl harcost faragni. Az hogy van vastesten meg ütõ vagy lövõerõn pont egy dolog, attól még rossz az AI.. ha harcost akartok faragni belõlük akkor temérdek pénz elmegy a vértjükre, a fene se gyõzi azt... Mentség meg a sebesülteket értsenek a kiképzéshez, gyógyítsanak, kereskedjenek, stb... Harcos lesz mellettük másik 150-200 a végére.
siman letoltotem a war of calradiat es beraktam a modulokba
nah ezt elinditottam es megy
van egypar mondat angolul benne,pl:
belemesz a taborozas menube,aztán ottvan az h Valaszd ki mit teszel aztan ramesz h Kingdom Managment,itt ramesz h:I WANT TO WRITE MASSAGE nah itt lehet ezeket csinalni:
elsõ pont:elvenni mastol a telket es odadni más szövetsegesnek vagy magadnak adni
második pont:kikuldeni a haduzenetet valamelyik Kiralysagnak
3.pont:valtoztatni a kiralysagod szinet
4.pont:a nevedre valtoztatni a kiralysag nevet
az5.pont az meg h SEMMIT NEM AKARSZ
nah ezek vannak a Táborozas menuben
aztan van még olyan h odamesz az egyik ellensegedhez vagy aki nem is ellenseged(pl:ellenseged a Vaegir es mas senkki,nah akk odamesz a Vaegirhez sok emberrel kb 200al mert akk 100 h nem fog megtamadni es ramesz a legfelsore
ott lesz marha kis dõlt betukkel egy angol mondat
nah az azt jelenti h jojjon at hozzad es tagadja meg a Huberes eskut az eddigi kiralyaval-jobb esetben elfogadja egybol,de ha nem fogadja el akk kattintasz es kijön iesmi😛ERHAPS 11000denar
ez azt jelenti h 11000 denarert cserebe jojjon att
ienkor egybol atjon
valaki nem fogadja el semmi keppen ienkor azt irja ki h gondolkozik rajta es menj vissza hozza kesobb(kb 1 het mulva)
utannamesz es jobb esetben o is elfogadja
kb ennyi az angol szövegrol a War of Calradiaban
TERMINATOR😄
van meg vmi kerdesed?
300 nap az nem a játék eleje.. nálam az már a vége majdnem... A végsõ értékelésnél idõarányosan kapsz levonást, szóval minél tovább tökölsz annál rosszabb lesz a végsõ pontszám.

Az hogy kevés ember jelenik meg a létszámhátrány miatt van. Van rá valami feat, talán stratégia vagy mi, az egyel csökkenti a hátrányt vagy növeli az elõnyt. Kegeritben ez a létszámplusz az undorító.. semmit nem érnek a katonái de ezer van és mind lovas... Persze mind nyilaz is szóval igazi rémálom nehezebb fokozaton. A játék elején társakat kell szerezni, sereget felesleges mert elhullanak amíg nincs elég nagy gyógyítóból legalább kettõ a csapatban(talán sebészet kell, nemtom, 4%ot ad hogy ha meghalna valaki a csapatban akkor mégsem hal meg). Jeremust meg Artimmert érdemes felkapkodni eleinte, esetleg Klethit a gyors haladás miatt. A nagy sereg lassan menetel, ráadásul utól is érik könnyen, szóval ha arra játszik valaki akkor a saját dolgát nehezíti.
Szerintem nem érdemes a követõkbõl harcost faragni. Az hogy van vastesten meg ütõ vagy lövõerõn pont egy dolog, attól még rossz az AI.. ha harcost akartok faragni belõlük akkor temérdek pénz elmegy a vértjükre, a fene se gyõzi azt... Mentség meg a sebesülteket értsenek a kiképzéshez, gyógyítsanak, kereskedjenek, stb... Harcos lesz mellettük másik 150-200 a végére.
és leírnéd hogy mire raktad fel? meert én elõször úgy csináltam hogyfelraktam de akkor sok volt az angol szöveg aztán a native módból beleettem a language vagy mi menüpontból a hu- t azaz a magyar szöveget ésd átmásoltam és akor már magyar volt viszont a mentésemmet ugya visszatöltötte de valamit kiírt hjogy nem tudja betöléteni tehát új játékot kell kezdeni és úgy talán jó lessz, és részletesebbe leírnád a jáétékmenetet djerix?
Grat
gyerekek vegigjaccottam a Mount and Bladet War of Calradiat
nagy jo
összes kiralysagot legyoztem ,mert attjottek hozzam a huberesek es a varuk is veluk egyutt marcsak 10-15 var vagy varos maradt azt meg problema nelkul elfoglaltuk a tobiekkel
minden nap kiirja h legyoztem mindenkit es egyesitettem Calradiat!!!!
jupííííííííí
ki nem!
Reagálnék rá ha lenne értelme a mondandómnak de sajnos ilyen moddolásokban meg fejlesztésekben nem vagyok járatos.Pedig lenne egy-két dolog amit én is megváltoztatnék.
és mégvalami ara számyítotam hogy amit a fejlesztésrõl írtam ami jó lenne ha lenne arra szinte ne reagált senki pedig amikor eszembejutott abban bíztam hogy felkeltem sok ember érdeklõdését és megvalósítható lenne, és m lett senki nem írt arra pedig meg lehetne valósítani és sokat dobna a játékélményen
ez azért van mert ha figyelitek a csata elején mindig kiírja azt hogy kezdõpozició és elõny na most ha 100 an mentek eggy 1000 res sereg ellen akkor 23 vagy több lessz minuszban a kezdõ elõny és így amennyivel minusz vagy plussz annyival több illetve kevesebb embered jelenik meg, ha pl 100 an harcoltok 300 em,ber ellen akkor a elején õk vannak töbségben de gyõzelemrõl gyõzelemre fojamatosan több embered jelenik meg mert nagyobb a pozíciód és errõl van szó, sajbnos én így vesztettem el 100 kiváló rhodoki strázyát és maistrolövészt eggy várnál a kánság ellen õk 1500 an jöttek és esélyem sem volt ez benne van a pakliban amikor ellened jön a haderejük ezért fontos az hogy csak akkor álj be valahova ha már sok embered van és jólképzettek én amíg 150 emberem ni ncs folyamatosan visszautasítom a királyok ajánlatát és amyg nincs vagyonom kereskedelembõl hogy akármikor fel tudjak fogadni zsolodsokat c sak utána kezdek a királyságok ellen harcolni, ja és édemes ojan királyságot választani akinek 1 ellenfele van és az ellenfélnek pedig töb ellensége így megosztódik a hadsereg s kevesebb ember ellen kell harcolni és bocsi hogy ennyit írok szeretek regényt írni
nekem is mar csinalt ilyet!!!!
Himpike én nem a játék elején vagyok,már több mint 300 nap eltelt a játékban.Jelenleg Swadiai lovagokkal megyek bár most üzentük hadat swadia-nak...érdekes,hogy 4-en voltunk a harcban 1400 ellen...hogy a többiek hol voltak arról halvány lila gõzöm sincs.Pedig 101 fõsnek Írta a seregemet.na mindegy én se sokáig voltam a harcmezõn 😊
sztem meg egesz jo,viszont angol a 5%-a,es azt is konnyeden meg lehet erteni!!!!nekem teccik es most azt jaccom ,mar van egypar szovetsegesem,odamegyek hozzajuk es 70%uk atjon hozzam vagy inkabb 85%uk
szal az jo es meg csak varakat se kell foglalni,csak legyen jo a hirnev
"én tegnap kipróbáltam a war o calradiat, ne töltsétek le teljes szarság félig magyar félig angol"

Mert csak az alapjáték magyar, azok a menüpontok magyarok a többi nem - értelemszerûen. Angollal kell játszani.
A nyilak számát meg minek átírni, hagyj az invertoryban még 3 kupaccal, harc közben visszamész és kiszeded. Ostromnál meg elejtenek rengeteget. Ha valakinek nagyon nem megy a harc akkor vegye le a harcolók számát 25re. A harcokban a swadiai lovag a leguniverzálisabb, utána a Vaegir. Egyáltalán nem muszály csak 1 nemzetbõl sereget kiállítani. A Khergiteket Swadia üti legkönnyebben, de undorítóak mert ezren vannak és minden csata 20 perc ellenük.

Most fejeztem be megint egy kampányt íjásszal, messze az a legjátszhatóbb a nehezebb fokozatokon. Valószínûleg kipróbálom még a rablóbandát is, de erõsen kétlem hogy mûködne(mikor kifosztásra vagyok beállva és végigjárom a falvakat).