Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én a Barbarian Invasion modot szedtem le
Római kori cuccok
a térkép természetesen változott de nem tûnt valosnak
szoval csak kitalált
nem tom h csak nekem ilyen e de :
nekem a városok nevei maradtak, az egyik királyság neve változott és a színe piros lett.
van 5-10 új fegyver
elég sok új páncézat és sisak fõleg sisak jól néznek ki
bár vannak elég szarok is 😄

nem játszokvele rg óra 3-4 napja ennyit tok mondani
szívesen örülök hogy segíthettem, lenne eggy kérdésem letöltötem az un. custom battle modot a szükséges patca megy kool a mód csak 1 baj van minden angol még az alap is és nem tudom visszaállítani és szeretném, most letöröltem és viszaállítódik csak nem tudja valaki ogy hol lehet nyelvet választani?egyébként a mód arról szól mint a total waros játékokban itt is lehet eggyes királyságokat összecsapni majdnem minden egység -a zsoldosokon kívül akiket a fogadóban lehet toborozni-et ösze lehet mérni tehát fasza mód csak angol és amíg le nem töröltenm az egészet az is maradt de szeretném az alapot emelledt magyarul játszani de ez maradhat angol
elfogadta 😄 fasza minden
meg1x kössz !!!

hálám üldözni fog 😊
Kösz "terminnation" megnézem
rem jó lesz
ha nem akkor is kössz majd írok h mi lett 😊
de most ellenõriztem jól ítam le csak fél órája sietnem kellett ezért nem tudtam ellenõrizni. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok amit már már fórumon is olvastam és it is meg szeretném említeni
ha valakik csinálnának eggy ijen összefoglalót a szerilntük legjobb illetve leghasznosabb modokról akkor nagyon sokan hálásak lenének érte, mert a modokkla kapcsolatban kb a játékosok 70 % nem ért semit vagy kipróbálja és szarul rakja fel és nem megy stb nagyon nagy kérés lenne ez vagy meg lehetne csináltatni a legveteránab harcosokkal, iletve modolókkal?
csáztok maxicoxi vnekem van aktiválási kódom nem tudom hogy segít e rajtad és azt sem hogy ezért kitiltanak e de ha kell itt van:
DSGG-FM7H-FLA3-9WHE ha nem jó 2 oka léehet hogy nem ez kell vagy hogy valamit szarul írtam le
Én most a kémes küldetéssel szívok.Nem akar kijönni Tulga-ból.Ott állok mát 1.5 hete és nem jön ki.A csapat harci morálja a béka segge alatt és ha tovább maradok elkezdenek dezertálni.
Bocs a dupla postért.
http://forums.taleworlds.net/index.php?PHPSESSID=68f6ea69a6365a62fefd9da3812d138f&topic=36914.msg954929#msg954929

Erre gondolsz?
ja vagy vki megmondhatna vagy leirhatna azt a linket ahol le lehet tolteni a szebb grafika modot!!!
elore is kösz
valaki akk nem tudja h melyik modban lehet sajat kiralysagom?
Tudom biztos h leírták már 10x és boccs is érte de nem fogok 2500 üzenetet végignézni.

Honnan szerezzek Aktiválási kódot :S
Nem fogom megvenni 😊 szoval gondolom valahogy meg lehet oldani :S

mert eddig nekem nem kérte mert olyan volt h leszedtem
kicsomagoltam és kész ment semmi install csak ott volt ment kész

Most viszont leszedtem felraktam rendesen és aktiválási kód nélkül
azt írja csak 8 szintig vihetem 😄 én meg betöltöttem a 8nál lényegesen több szintes karimat és kidob természetesen

<#worship>PLS HELP PLS<#worship> <#help><#help>
Szerintem nem lehet
vagyis a NATIVE (alap) modban biztos nem
valaki megtudna nekem irni e-mailban h hogyan lehet sajat kiralysagot csinalni a mount and bladeban?
e-mail cimem:[email protected]
lehetoleg minel hamarabbbb
elõre is köszönöm
hellotok!!!
kicsit bonyolult 😊
Pianista
most õszintén... tényleg OLYAN nehéz a google-t használni??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Valaki tud adni egy linket ahonnan leszedhetem az 1.011-es verziót gyorsan
??????
Õõõõõõõõõõ
szerintem akkor az 1. lesz az
Van néhány tippem, hogy miért nem jó neked a Hegemony mod.
1. Játékod verziószáma nem kompatibilis a moddal. Bár ekkor szerintem el se indulna.
2. Nem a modules mappába raktad a modot.
3. Vagy egy korábbi verzióját szerezted meg a modnak.
Összefoglalom:
Mod letötés : http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,41715.0.html

felraktam a 2 Hegemony Mod-ot és a menüt meg a nyelvet nem állitotta át
sem a felbérelhetõ emberek ruháját max 1-2nek
a fegyverek változtak bár abbol se sok 5-8 db
a páncélzatból van sok az fasza

A térkép változott de rajta a városok nevei nem csak az egyik királyságnak írta át a nevét és piros színû lett a neve amikor ráviszem az egeret

300 mod az meik ??? amit videot láttamott a HEGEMONY-t vagy mit irtak
de nekem az egyálltalán nem olyan mint a vidiken
http://www.youtube.com/watch?v=WiCqFBkL5e8

Ha nem csatlakoztam királysághoz és elfoglalok várat akkor mi van ???

Mért nem alakítja nekem át rendesen a játékot a mod ???

pls válaszoljatok 😄
És egy uccso KÉRDÉS
ha nem vok Királyságba és ugy foglalok el Várat vagy Várost akkor mi van ????

PLS VÁLASZOLJATOK MINDEN KÉRDÉSEMRE 😊
http://www.youtube.com/watch?v=WiCqFBkL5e8
ez meik mod ??? nem tudjátok ???

Nekem az volt a gond h a katonáim nem voltak fasza ruhába :S

Nem tom valahogy egységesíteni a ruhákat ???

Ha valaki tudna ajánlani egy jó modot
ami ilye Romai legio szerû vagy ilyen SPARTA-s az fasza lenne 😊

És itt LINk a MODokhoz
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,41715.0.html

nekem az a gondom most felraktam a két HEGEMONY modot
elvileg ebbõl az egyik 300 mod nem ??? na mind1
az idegesít h nekem nem alakította át rendesen a játékot :S
maradt magyar, a menüháttér változott
Vannak uj ruhák nem sok új fegyver
És a seregem sem változott :S az maradt a régi , mármint a kinézete
Szerintem nem számít a kapcsolat a királlyal nekem mindig 100 körül van de attol még nagyon ritkán adja
de nem ér amugy tényleg sokat :S
van azt csõõ 😊 és még neked kell embert rakni bele 😊 és az nem kis pénz
A várak nem hoznak szinte semmit csak a városok, azokra kell tartogatni a kérést. Ha már megvan a marshallság akkor egy rohammal el lehet foglalni egy egész királyságot.
Azért nem adja a király a várakat mert nem elég jó a viszony vele. Egyedül meg nem lehet várat foglalni csak csikken fokozaton ahol a végsõ kiértékeléssel ledegradál egy lovászlegénnyé lol.
POI33
Hali!
1.010-es verzióju Mount and Blade-hez mien modok vannak?
Linket ha tudtok adni köszi!

Áh most elkezdem modokat nézegetni, ilyenkor olyan kiváncsi vok 😊
melyik mod mit ad miben változik ...stb
nem lehet egyszerûen mindent kideríteni 10 perc játék után mert mindig vetõdnek fel kérdések
😊
fasza lenne ha lenne egy magyar összegzé 5-10 jobb mod-rol 😊
ÉN egyedül már elég sok várat foglaltam
nem annyit mint itt régi nagy függök de
10 biztos
és ebbõl csak 1et kaptam
ez volt az elsõ várfoglalásom
Igen tudsz a régivel is játszani. A Modules mappába kell kitömöríteni a modot és nem is babrálja így az alap játékot. Amikor indítod a játékot, akkor kell kiválasztani, hogy melyik moddal szeretnél játszani.

Csajosza: Nekem eddig még csak egy várostromom volt aminek egymagam vágtam neki, akkor nyertem és a várat is megkaptam a királytól, de szerintem is jó lenne tudni mi szabályozza ezt.
Nekem a várostromnál még csak 500-600 körüli lehetett a hírnevem.
Ha rakok fel MOD-ot akkor az h van ???
tok játszani a régivel is ???
vagy akkor nem tom váltogatni ???
Ez a megszokott !!!
nekem se adja ide soha
1x adta ide.

szerintem ha meg nagyobb hirneved és több lesz a megbecsültséged akkor odaadja majd...
csajosza
Szia Gaben001!

Te eredetivel nyomod? Ha igen, nálad nem volt olyan, hogy az elfoglalt várat nem adta oda a király? mondván, már van egy kis falud?

Mert nálam ez a probléma. 6 várat is elfoglaltam tökegyedül, de nem adja oda.

Nemtudod kell-e valami szintet elérni?

Üdv: csajosza
más is válaszolhat ha tudja a választ :-)

DranzerF1
Barbarian invasion 3 -> vagy valami ilyesmi, ebben benne van Róma. egész jó kis mod, én már ezzel játszok 2 hete. Viszont nincs még teljesen kész, legalábbis nálam hiányzik pár város/vár/falu neve, de ettõl eltekintve minden más rendben van.

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

csige791
Egy ideje mar nem játszom vele. ( várok valami jó DLC-t) Amikor nyomtam akkor kaptam várost is. Asszem mar marshall voltam.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

váram már van.Kicsi is meg romos is de az enyém 😊
Egyébként az se jó semmire csak mikor betérek mindig kapok egy kis lóvét 😊
meghaltunk hehe de mondjuk már én se játszok vele. BERÉNYI CLAUDIA NEM LESZ FÕNÖK I GEN !!!!! Aki nézi tudja.

csajosza
A falvak mindíg is szegények maradnak. Kb. 120 nap alatt építhetsz 15 ezer pénzé 3-4 dolgot, de ettõl még kilóg a seggük a gatyából. Ha már 1000 napja jáccol majd fejlódik egy kicsit.

Szóval ez a része el lett k-va. A falu nem sok mindenre jó (legalább is az eredeti verzióban) inkább vár kéne, de az nem lehet túl korán...nekem legalább is nem adja oda a király. Most várom a választ a CDProjekt-tõl, mi kell a várfoglaláshoz.

Sziasztok.
A falvaimnak jó ha mindent megveszek a parasztoktól?
Mitõl gazdagodnak a falvaim?Már épitettem ezt azt de még mindig szegényesnek tûnik...
Wreck86
sziasztok!
tudnátok mondani nekem egy olyan oldalt,amin római jellegû mod található,
köszi

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

89
egy idõ után majd ad többet, csak fejlõdj, nõjön a megbecsültséged és mindig kérd jutalmul (legalább kapsz 900 zsét, ha mégsem kapod meg)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

csajosza
Sziasztok,

már 5 várat elfoglaltam<#violent>, de nem adja nekem a király. Azt írja, már így is jelentõs birtokokkal rendelkezem.

Van valami szint, amit még el kell érnem?

Ha valaki esetleg tudja, kérem írjon. Köszi

Asszem 4000xp ha mindkettõ megvan meg 2000 arany de lehet fordítva van, elfelejtettem.
Wreck86
pont jött egy ilyen,de csak az egyiket sikerült elkapni,a másikat megöltem 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Na ez szépen meg lett fogalmazva 😊
Kémes küldetés, érdemes megcsinálni, elég sok xp. A kém kiszáguld a városból és neked követni kell a térképen(nyomkövetéssel). Értelemszerûen az 1 fõs sereg nyomát keressétek. Többnyire nem megy túl messzire, általában erdõs rész felé tart, ha végez akkor pedig visszatér a városba(akkor is el lehet kapni de akkor a megbízó megugrik). Kb 10-12 ember lesz a kém meg a megbízó mellett. Elfogni csak ütõfegyverrel lehet másokat, vagy ha legázolod a lóval(de ha lovon van ez macerás). Ha szúró vagy vágófegyóval támadsz akkor 100% hogy elpatkol. Legjobb erre a célra a bajvívó lándzsa mert az ütõnek számít, nem szúrónak. A kémre és a megbízóra "egyszerû városlakó" vagy valami ilyesmi névvel hivatkozik a gáma. Azt hiszem az F11 gombbal fel lehet szólítani az embereket hogy csak ütõfegyvert használjanak, ergo foglyul ejtésre mennek.

Jómagam archer warlord karit építek éppen, a 85. napra elértem a Level 30at. Level 15-ig szerintem csapatom se volt, már nem emlékszem(talán Jeremeus vagy Klethi megvolt társként de soha nem harcoltak). Richavegben akármikor lehet találni egy közepes páncélt ingyen, mindig azt karmolom fel elõször(samurai armor).
Hát nálunk se igy zajlik a karácsony ahogy irtam 😄
jönnek a vendégek, TV ON , GÉP OFF 😊 KAJA-PIA, DUMA
........stb
átlagos 😊
1. nincs kandalló, radiátort nem olyan jó móka bámulni😊
2 sajna nem volt annyi ajándék, hogy szenteste +2 nap ajándékot bontsak
3. a khergiteket pont nem öltem, mert a nordokkal kezdtem
4. gondolom ti még a tv-t se kapcsoltátok be az ünnep alatt(ami nem is baj)

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Mi a jelszó az onin_no_ran_0.6.5-b3706-hõz?Tudja valaki?Nem tudom kicsomagolni.

El tom képzelni
Nincs is szebb mikoir karácsonykor a család összegyûl a kandalló mellett
a háttérben szól a vidám karácsonyi nóta. nyitogatjátok az ajándékot
De te a gép elõtt öldöklöd a KHERIGTEKET XD
ez a karácsonyi hangulat FL ZOLIÉKNÁL