Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem ez már nem trial mert mar mindenhol neztem 1 millioszor lehuztam 123 megasat es kiirta h trial verzio es irjam be a kodot vagy jaccak a proba fokozattal!!!!
nagyon köszönöm maxikoxi
csákány! na mi van leált a fórum? pedig kezdett beindulni
na csáztok alapvetõen nincs úgymond /falanx alagzat csak sorba és négyzet alakba tudod rendezni az egységeket a gyalogságot a lövedékes egységeket és a lovasságot, a makedónoknál vannak ojan hosszú dárdás egységek de annyira nem jók mondjuk ki tudják ütn alólad a lovat de ha át tudsz férkõzni, kicselezni a lándzsájukat simán lekaszabolod, az a baj hogy az ai általában ropsszul használja nem csak ijen izáéket rak be hanem mást is én mindig azt csinálom hogy a dárdás gyalogosokat auxíliákat(így hívják a rómaiaknál a legfejlettebb dárdást) elõre rakom a lövedékes láégionáriusokat és íjjászokat hátra a lovasság meg velem jön és becserkészem õket persze nagyon vigyázok a lovasaimra és én tudni kell hogy íjjászokat azokat nem képzek mert hosszú idõ és a kocsmákban toborozható zsoldos krétai íjjász nem utolsó sõt nagyon jó íjjász a gyalogság is zsoldos egységekbõl áll és a római gyalogsággal vegyítve. néhány jópofa dolog amit felfedeztem ezeken kívül amikor a sereg ablakban vagy van ojan felirat hogy move up meg move down na ezekkel lehet mozgatni feljebb lejjebb rakni az egységeket, ennek annyi értelme van hogy a csatában a legfelsõ fog elõször megjelenni, vagyis nálam a lovasság és a zsoldos gyalogság és íjjászság eggy része a légiók csak vészhelyzetben jönnek, ami szerintem jó dolog az nagy poziotívum az alaphoz képest most te határozod el hoy melyik egységed fog harcolni, a másik én edig 2 várat és 1 várost foglaltam el és 3 falum van/ 1 at automatikusan kaptam amikor beléptem a rómaiakhoz/ és eddig mindent nekemadott a király vagyis a consularra kíváncsi leszek hogy ha a késõbbiakban 10-20 várat foglalok el vajon azokat is nekem adja? de majd kiderül szerintem igen lehe hogy így változtatták meg, viszont a seregem elrendzése korántsém egyszerû folyamatopsan bérlem a zsoldosokat és minden embert felfogadok a fogjok közül és a kiszabadított fogjokat is és berakom a várvédelembe, viszont a lovasság és a római egységek mindig velem vannak a zsoldosok csak ritkán, most a gllokkal és a görögökel háborúzunk sok csatám volt a görögökkel de csak gyártja az elõljárókat és a nagyob seregeket a gallok is de õk békésebbek, most az a taktikám hogy felégetek minden görög falut így vagyonra teszek szert a karavánoktól már több mint 1000 aranyat kapok és szabadonengedem õket aztán továbbüldözöm a szövetséges dákok földjére ahol õk csatábafolyamodnak velük én beavatkozok és lemészároljuk õket és részesedek a zsákmányból!!!! EZ ÁM a TAKTIKA! bocsi a kisregényért nekem ez jön be és a hibákért is sorry
OLOCZKY ugy kell h benyomod a tehenek továbbhajtását vagy mit
és kögöttük kell menned és azok elõled ugymond menekülnek.
érdemes mögöttük cikk-cakk-ban menni és ugy terelni magadelõtt õket.
Djerix1595:
http://files.filefront.com/mountandblade+0960+setupexe/;10696378;/fileinfo.html
1-2 kérdés terminator:
Csak a legiosok tudnak FALANX-ba felállni ???
nem tudod a makedonoknak vannak hosszú lándzsás egységeik
olyanokat lehet fejleszteni ???
mert akkor egy makedon falanxot összehoznék lehet 😊
és kögöttük kell menned és azok elõled ugymond menekülnek.
érdemes mögöttük cikk-cakk-ban menni és ugy terelni magadelõtt õket.
Djerix1595:
http://files.filefront.com/mountandblade+0960+setupexe/;10696378;/fileinfo.html
1-2 kérdés terminator:
Csak a legiosok tudnak FALANX-ba felállni ???
nem tudod a makedonoknak vannak hosszú lándzsás egységeik
olyanokat lehet fejleszteni ???
mert akkor egy makedon falanxot összehoznék lehet 😊
léccives irjatok le azt a linket ahol csak ra kell mennem a downloadra es letolthetem a 960as verzio FULLJát,nem a DEMOT
Sziasztok!
Amikor egy faluból elrablok X tehenet..hogy tudom magammal hurcolni? Mert van olyan, hogy elmegy amerre akar, vagy le tudom vágni..de nekem mindig x cattle of head vagy mi kell..és nem tudom sose, hogy mi van..
üdv: oloczky
Amikor egy faluból elrablok X tehenet..hogy tudom magammal hurcolni? Mert van olyan, hogy elmegy amerre akar, vagy le tudom vágni..de nekem mindig x cattle of head vagy mi kell..és nem tudom sose, hogy mi van..
üdv: oloczky
én pap akartam mindig is lenni😛
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Pont most akartam még feltenni a kérdést h hogy is lehet formációba állni de megelõztél 😊 thx
Assszem 8 féle közül lehet választani az elején
mindeegyiket megnéztem
1. szerintem valami olyasmi mint a régiben a Zsiványok semmi kül
2. annak valami ARCHERY neve van , azzal kapunk ijat nyilat nem nagyon különös
3. abba semmit nemtaláltam , egy Fehér Togával kezdessz :S
4. az a Spártai ruházat , 10 helótát kapsz , ugy néznek ki mint a filmben
5. Ez a Perzsa hadsereg lesz asszem
6. Gladiátor, itt én 3 sisakkal kezdtem megy egy 3 ágú ilyen széna lapátolóval XD és asszem 7-10 gladiatort kaptam a seregembe
7. Ebben sem találtam semmi kült. Egy sima Bot,Valami gagyi ruha...
8. Az lesz a ROMAI talán. sõt szinte biztos 😄 ott egy Ezüst sisak
Kard,és egy Vért
Ajánlom a 4,6,8-at 😊
ennyit tok
Assszem 8 féle közül lehet választani az elején
mindeegyiket megnéztem
1. szerintem valami olyasmi mint a régiben a Zsiványok semmi kül
2. annak valami ARCHERY neve van , azzal kapunk ijat nyilat nem nagyon különös
3. abba semmit nemtaláltam , egy Fehér Togával kezdessz :S
4. az a Spártai ruházat , 10 helótát kapsz , ugy néznek ki mint a filmben
5. Ez a Perzsa hadsereg lesz asszem
6. Gladiátor, itt én 3 sisakkal kezdtem megy egy 3 ágú ilyen széna lapátolóval XD és asszem 7-10 gladiatort kaptam a seregembe
7. Ebben sem találtam semmi kült. Egy sima Bot,Valami gagyi ruha...
8. Az lesz a ROMAI talán. sõt szinte biztos 😄 ott egy Ezüst sisak
Kard,és egy Vért
Ajánlom a 4,6,8-at 😊
ennyit tok
hú na szevasztok elõször is a nativvel kapcsolatban már vagy 1000X feltették és a válasz ijen a játék sajnos nem kapsz meg minden várat de eggy idõ után valamejiket odaadja, érdemes eggy városra tartogatni mert az é valamit és amgy játszol kb amit meghódítasz annak az 1/5 ödét adja sajnos, a he.... móddal kjapcsolatban pedig sajnos angol azon nem tudtam én sem változtatni de nem is édekel én a senátort választottam az elején mert róma a kedvencem és csak az tûnt annak, és igenis van külömbség a karakterek között, pl hogy mejike választod de nem annyira
akármejik tavernben vagy kocsmában sajnos ugyan úgy megy ahogy az alapban zyoldosoka lehet képezni ezért va mindeggyiknél odaírva hogy mencenary ez zsoldost jelent akár csak az alapban és egyik néphez sem tatozik és ha pl római légiósokat akarsz akkor falusiakat kell felbérelni és kiképezni, na most én a rómaiakat ismerem mert náluk vagyok úgy megy a képzési sor hogy elõször valami serari vnagyon alap paraszt atán rorarii az már palzsal és kardal rendelkezik a hastani elõdje, aztán abból lehet képezni hastanit vagy velitest/aki rómázott annak idején, az remélem tudja hogy melyik melyik/ a hastani az alap légió a velites meg elõcsatározó dárdadobáló, atán a hastaniból principsét lehet képezni a velitesbõl meg auxiliás dobálóst a principsébõl lehet képezni légióst és triarrit/ a légióst is érdemes képezni de talán a triarryva jobban jársz! na most félbeszakítom az egységleírást mert fontos hogy alakzatba lehet állítani az egységeket az M betûlenyomásával és ott lehet válogatni az alakzatok között, az elsõ három pont arról szól hogy iválasztod mejik egységedet állítod alakzatokba az U a lándzsás gyalogság a Z vagyis ott Y de angol ABC és ezért Z t kell nyomni az az íjjászok és hajítódárdás gyalogság az utolsó a lovasság de célszerû mindig a lándzsásokat kijelölni, de nem is kell mert a kezdésnél mindig az az automatikus, a k betû lenyomásával változtathatod a mozgásukat, azaz hogy áljanak vagy kövessenek az alakzattal, sajnos ebben a módban a hataniktól kezdve a klégiósokig amejek pilumot dobálnak azok mind az ijjászokhoz soroltak így velük eggyüdt harcoltok a másik pedig a lándzsás gyalogosok a triarik és az auxiliások a rómaiaknál és a triarriból lesznek az auxiliák ezért akármennyireis szeretjük a római légiósokat és a belõlük létrejövõ pratoriánusokat most hanyagoljuk és lándzsásokat képezzünk helyedtük+ íjjászok és lovasság de a lovasok nem fontosak ebben a módban
a lándzsások sokkal innkább majd fojtatom az irományt a legközelebbi hozzászólásba és ha nem jól írtam valamit vagy ne érted maxi akkor kérdezd meg nyugodtan
akármejik tavernben vagy kocsmában sajnos ugyan úgy megy ahogy az alapban zyoldosoka lehet képezni ezért va mindeggyiknél odaírva hogy mencenary ez zsoldost jelent akár csak az alapban és egyik néphez sem tatozik és ha pl római légiósokat akarsz akkor falusiakat kell felbérelni és kiképezni, na most én a rómaiakat ismerem mert náluk vagyok úgy megy a képzési sor hogy elõször valami serari vnagyon alap paraszt atán rorarii az már palzsal és kardal rendelkezik a hastani elõdje, aztán abból lehet képezni hastanit vagy velitest/aki rómázott annak idején, az remélem tudja hogy melyik melyik/ a hastani az alap légió a velites meg elõcsatározó dárdadobáló, atán a hastaniból principsét lehet képezni a velitesbõl meg auxiliás dobálóst a principsébõl lehet képezni légióst és triarrit/ a légióst is érdemes képezni de talán a triarryva jobban jársz! na most félbeszakítom az egységleírást mert fontos hogy alakzatba lehet állítani az egységeket az M betûlenyomásával és ott lehet válogatni az alakzatok között, az elsõ három pont arról szól hogy iválasztod mejik egységedet állítod alakzatokba az U a lándzsás gyalogság a Z vagyis ott Y de angol ABC és ezért Z t kell nyomni az az íjjászok és hajítódárdás gyalogság az utolsó a lovasság de célszerû mindig a lándzsásokat kijelölni, de nem is kell mert a kezdésnél mindig az az automatikus, a k betû lenyomásával változtathatod a mozgásukat, azaz hogy áljanak vagy kövessenek az alakzattal, sajnos ebben a módban a hataniktól kezdve a klégiósokig amejek pilumot dobálnak azok mind az ijjászokhoz soroltak így velük eggyüdt harcoltok a másik pedig a lándzsás gyalogosok a triarik és az auxiliások a rómaiaknál és a triarriból lesznek az auxiliák ezért akármennyireis szeretjük a római légiósokat és a belõlük létrejövõ pratoriánusokat most hanyagoljuk és lándzsásokat képezzünk helyedtük+ íjjászok és lovasság de a lovasok nem fontosak ebben a módban
a lándzsások sokkal innkább majd fojtatom az irományt a legközelebbi hozzászólásba és ha nem jól írtam valamit vagy ne érted maxi akkor kérdezd meg nyugodtan
Sziasztok,<#gonosz2>#gonosz2>
Nekem eredeti magyar M&B van, native módban jáccok (1.010).
Több mint 1000 hírnév ponttal, elsõ vagyok a sorban királyom hûbéresei közül. 8 a hírnevem. Van egy koszos kis falum, mint hûbéresnek, DE...
Az elfoglalt várat nem adja oda a királyom<#bdead>#bdead>, mondván már így is jelentõs bírtokokkal bírok. Pedig már vagy 10-et elfoglaltam.
Látott már valaki ilyet. MERT MÁR MEGÕRÜLÖK <#rinya>#rinya>
Írtam az official oldalakra is, de ott sem tudtak segíteni.
Üdv: csajosza
Nekem eredeti magyar M&B van, native módban jáccok (1.010).
Több mint 1000 hírnév ponttal, elsõ vagyok a sorban királyom hûbéresei közül. 8 a hírnevem. Van egy koszos kis falum, mint hûbéresnek, DE...
Az elfoglalt várat nem adja oda a királyom<#bdead>#bdead>, mondván már így is jelentõs bírtokokkal bírok. Pedig már vagy 10-et elfoglaltam.
Látott már valaki ilyet. MERT MÁR MEGÕRÜLÖK <#rinya>#rinya>
Írtam az official oldalakra is, de ott sem tudtak segíteni.
Üdv: csajosza
Fasza az egész majdnem 😄
bár Full angol nem tom h nektek is ???
Meg vannak Sapkák amik hibásak
az elején amikor uj karaktert csinálsz és be kell jelõlni h mi volt apád
...stb akklor bejön egy új ablak amin van vagy 8 választási lehetõség
(pl: 300...) ez pontosan mi ???
én a 300at nyomtam be , igy olyan ruhát kaptam de ez nem befolyásolja h én meik néphez tartozom nem ???
szoval ez pontosan mit is jelent ???
hol ok Görög Helotákat felfogadni olyat mint a Spártai sereg ???
mert alapból adott 10 katonát tök jó ruha minden
de ATHEN-ba meg nem olyan felfogadhato emberek voltak
Ebbe a Romai birodalom katonái légiosok ??? piros ruha nagy pajzs stb ???
ROma-ba a fogadoban nem olyan katonák voltak
vagy csak akkor változnak meg amikor már fejlõdnek ???
most kb ennyi kérdésem lenne 😄
pls válaszoljatok
sry h hosszuu lett
bár Full angol nem tom h nektek is ???
Meg vannak Sapkák amik hibásak
az elején amikor uj karaktert csinálsz és be kell jelõlni h mi volt apád
...stb akklor bejön egy új ablak amin van vagy 8 választási lehetõség
(pl: 300...) ez pontosan mi ???
én a 300at nyomtam be , igy olyan ruhát kaptam de ez nem befolyásolja h én meik néphez tartozom nem ???
szoval ez pontosan mit is jelent ???
hol ok Görög Helotákat felfogadni olyat mint a Spártai sereg ???
mert alapból adott 10 katonát tök jó ruha minden
de ATHEN-ba meg nem olyan felfogadhato emberek voltak
Ebbe a Romai birodalom katonái légiosok ??? piros ruha nagy pajzs stb ???
ROma-ba a fogadoban nem olyan katonák voltak
vagy csak akkor változnak meg amikor már fejlõdnek ???
most kb ennyi kérdésem lenne 😄
pls válaszoljatok
sry h hosszuu lett
Na én is megtaláltam leszedtem felraktam most nézem meg
nem tom h ez angol vagy magyar lesz e vagy ilyen is olyan is
na majd írok milyen 😊
nem tom h ez angol vagy magyar lesz e vagy ilyen is olyan is
na majd írok milyen 😊
de hallod ez nem a trial modja?nekem azt irta ki
léccives adj pontos linket,mert ott van 30 cucc amit le lehet tolteni,mas mas kapcsolodo oldalroll vagy akarmi
nekem ugy kuld el léccives a linket h nekem csak ra kelljen mennem h download-elõre is köszönöm!
léccives adj pontos linket,mert ott van 30 cucc amit le lehet tolteni,mas mas kapcsolodo oldalroll vagy akarmi
nekem ugy kuld el léccives a linket h nekem csak ra kelljen mennem h download-elõre is köszönöm!
nagyon köszönöm,már töltöm,rem. jo lesz
az elsõt töltsd le ne a másodikat mert a második az a 23 mb patch nem a teljes hanem a 153 mas az a full elvuileg de én nem töltöm le mert 1 hosszú idõ 2 már úgy is letöltöttem és felraktam
na asszem megtaláltam azt írtam be hogy 0.960 m&b full és kiadta ami nem a 20 as siman pach ami csak felpatchelte az alapothanem az egész it5t található és a tulajdonsáõgok leírásánál ott is van a fájlméret az a 123 mb ....stb:
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,39194.0.html
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,39194.0.html
okok de én tegnap leírtam hogy ne a pacht hanem a fullt írd be asszem vagy a demót mert én a demót kerestem és úgy találtam rá de most megkeresem neked
letoltottem a 960 patchjat,de meg mindig ugyan az -nekem a full kell-
kérlek irjatok le a linkjét minél hamarabb mer mar nagyon kell!!!!
elõre is köszönöm
kérlek irjatok le a linkjét minél hamarabb mer mar nagyon kell!!!!
elõre is köszönöm
hát gy van hogy a piacokon általában mindig ugyan azok kaphatóak mint a nativeban sde van az adott népnek dolgai is, egyébkén5t minden népnek saját fegyverei vannak, és páncéljai vannak a módban rómaiak, gallok germánok szarmaták görög városok nép macedónok kárthágóiak ptolemaidák azaz egyiptomiak seleukiták dákok. assezm ennyi és minden népnek külön városai vannak és soajnos ahoz hogy játszani tuss az egész játék kell nem elegendõ a patch mert az nem írja felül az eredeti játékot tehát az eredetit törölni kell és a 960 as fullot kell letölteni ami nem könnyû mert amíg kinyomoztam nekem is betelt pár nap de megkeresem ha lessz idõm addig is googlén keressétek a lényeg hogy kb 150 megabite vagy mi ami a patch duplája vagyis majdnem triplája, éerdemes torentrõl letölteni eggyenlõre ennyit
A 960 verzio az egy PATCH vagy egy Egészen új játék
???
Felülírja a 1.011-et ???
vagy külön játékot csinál ???
ha tudtok agyatok linket
???
Felülírja a 1.011-et ???
vagy külön játékot csinál ???
ha tudtok agyatok linket
HÁny nép van összesen ???
Minden nép városában különbõzõ , a nép fegyverzete található ???
Minden nép városában különbõzõ , a nép fegyverzete található ???
jó sokat sikerült írni
szevasztok a 960 ról annyit hogy a googlen találtam mge és azzsem anyit kel beírni hogy 960 full vagy ijesmi keresgéljetek, a hegemonyról meg annyit hogy sokkal jobb mint az alapjátékd evan pár zavaró tényezõ, pl a hangok megváltoztak a 960 verzióban mivel régebi verzió, a hegemony meg nehezebb az alapnál de játszható rengeteg nép gyönyörû egységek változatos ruhák és fegyverek nagyonszép lovak, sok sok minden a játszhatóságról meg:A mod az ókorban játszódik,egyidõben a Rome-al,és szépen meg van csinálva.Összehasonlíthatatlanul nehezebb az alapjátéknál,mert a városokat alapból legalább 700-an védik (várakat kb 250-en),ezért szinte lehetetlen hatalmas veszteségek nélkül elfoglalni egy-egy civilizáltabb nép települését.A hadseregekbõl vannak kisebb felderítõk,mindössze 50 emberrel,de akadnak seregek minden népnél 500 fõvel,vagy királyi seregek 300 fõ fölött - néhol a foglyok száma is ugyanennyi vagy több náluk.
A játék nem csak emiatt nehezebb,hanem a sebzõdés mértéke miatt is.Egy átlagos hajítódárda például könnyen megölhet téged,nem beszélve egy pilumról.Emellett vannak a modban különféle elég brutális fegyverek,például a romphaia,a falx vagy a sica,amiknek egy csapásával le lehet vágni egy lovat vagy egy embert.A lándzsák is hatásosak,a kisebbek,mint a pika,kontos vagy a xyston "csak" 1-3 méter körüliek,de a sarissa elérheti az 5 métert is.
Ehhez mérten kell a startégiát is kialakítani.A gyalogságot phalanx alakzatba is lehet rakni,de úgy szinte képtelenek mozogni,így egy könnyû hajítódárdásokból álló csapat támadása esetén nagy lehet a veszteség.Még a lovasságnak is vigyáznia kell velük.
Nos,én úgy szoktam kezdeni,hogy rögtön a legközelebbi város felé veszem az irányt,ahol megtudhatom,hol folynak gladiátorjátékok,majd mindegyiket útbaejtem egymás után.Eközben elfogadok minden küldetést mindenkitõl,és igyekszem végrehajtani õket.A játékokon kezdetben nagyon nehéz túlélni,mert van,hogy egyetlen gladiussal és egy sisakkal kezdesz,vagy gyakorlatilag meztelenül egy szigonnyal a kezedben,míg mások gladiátorvértben,pajzzsal,dárdákkal,néha sicával,sokszor lovon jönnek ellened.
Én már az elején el szoktam tervezni,hogy mondjuk a görögökhöz fogok csatlakozni,kinézem magamnak az elfoglalandó várost (ebben az esetben Korinthoszt),és elkezdek sereget gyûjteni.Amíg nincs legalább 50-100 emberem,nem egy életbiztosítás csatlakozni bárkihez is,a más említett seregméretek miatt.Sajnos addig viszont nem lehet falvakat kifosztani sem,így az egyetlen megélhetési forrás a játékok és a küldetések.
Miután összeszedtem egy átlagos szedett-vedett jó 150-200 fõs csapatot,felajánlom a szolgálataimat a választott nép uralkodójának,és elkezdem módszeresen kifosztani az õrizetlenül hagyott településeket.Ha már ütõképesebb a sereg,jó lehetõség tovább növelni a számukat az ellenség által foglyul ejtett katonák kiszabadításával.
Én kb 250 fõs seregnél kezdek városostromba,de addigra már van vagy 50 spártai hoplitám,nehézlovasságom,kiváló íjászaim és remek fegyverzetem.Így is gyakran ottmarad 50-100 emberem,mire beveszek például egy makedón várost.A gyengébben felszerelt barbárok ellen természetesen nem lenne ekkora az áldozatok száma,a dákok ellen viszont még ennél is több lehet a falxok és romphaiák miatt.
A csatlósokból fel szoktam fogadni 15-16-ot egyszerre,és változóan szerelem fel õket.Görögökhoz csatlakozva van,hogy nagyrészük hoplita,különbözõ felszerelésben,esetleg nehézlovasság és lovasíjász,de legjobban azt kedvelem,ha mindegyik a nevéhez illõen különbözõ felszerelést kap.Van amelyik ibér lesz,van karthágói,szamnisz,római,szarmata,kelta,spártai,athéni meg minden más is.
Na egyenlõre ennyi.
A modban egyébként vannak karthágóiak,rómaiak,ibérek,gallok és germánok,dákok,görögök,makedónok,szeleukidák,ptolemaidák és szarmaták is.
A játék nem csak emiatt nehezebb,hanem a sebzõdés mértéke miatt is.Egy átlagos hajítódárda például könnyen megölhet téged,nem beszélve egy pilumról.Emellett vannak a modban különféle elég brutális fegyverek,például a romphaia,a falx vagy a sica,amiknek egy csapásával le lehet vágni egy lovat vagy egy embert.A lándzsák is hatásosak,a kisebbek,mint a pika,kontos vagy a xyston "csak" 1-3 méter körüliek,de a sarissa elérheti az 5 métert is.
Ehhez mérten kell a startégiát is kialakítani.A gyalogságot phalanx alakzatba is lehet rakni,de úgy szinte képtelenek mozogni,így egy könnyû hajítódárdásokból álló csapat támadása esetén nagy lehet a veszteség.Még a lovasságnak is vigyáznia kell velük.
Nos,én úgy szoktam kezdeni,hogy rögtön a legközelebbi város felé veszem az irányt,ahol megtudhatom,hol folynak gladiátorjátékok,majd mindegyiket útbaejtem egymás után.Eközben elfogadok minden küldetést mindenkitõl,és igyekszem végrehajtani õket.A játékokon kezdetben nagyon nehéz túlélni,mert van,hogy egyetlen gladiussal és egy sisakkal kezdesz,vagy gyakorlatilag meztelenül egy szigonnyal a kezedben,míg mások gladiátorvértben,pajzzsal,dárdákkal,néha sicával,sokszor lovon jönnek ellened.
Én már az elején el szoktam tervezni,hogy mondjuk a görögökhöz fogok csatlakozni,kinézem magamnak az elfoglalandó várost (ebben az esetben Korinthoszt),és elkezdek sereget gyûjteni.Amíg nincs legalább 50-100 emberem,nem egy életbiztosítás csatlakozni bárkihez is,a más említett seregméretek miatt.Sajnos addig viszont nem lehet falvakat kifosztani sem,így az egyetlen megélhetési forrás a játékok és a küldetések.
Miután összeszedtem egy átlagos szedett-vedett jó 150-200 fõs csapatot,felajánlom a szolgálataimat a választott nép uralkodójának,és elkezdem módszeresen kifosztani az õrizetlenül hagyott településeket.Ha már ütõképesebb a sereg,jó lehetõség tovább növelni a számukat az ellenség által foglyul ejtett katonák kiszabadításával.
Én kb 250 fõs seregnél kezdek városostromba,de addigra már van vagy 50 spártai hoplitám,nehézlovasságom,kiváló íjászaim és remek fegyverzetem.Így is gyakran ottmarad 50-100 emberem,mire beveszek például egy makedón várost.A gyengébben felszerelt barbárok ellen természetesen nem lenne ekkora az áldozatok száma,a dákok ellen viszont még ennél is több lehet a falxok és romphaiák miatt.
A csatlósokból fel szoktam fogadni 15-16-ot egyszerre,és változóan szerelem fel õket.Görögökhoz csatlakozva van,hogy nagyrészük hoplita,különbözõ felszerelésben,esetleg nehézlovasság és lovasíjász,de legjobban azt kedvelem,ha mindegyik a nevéhez illõen különbözõ felszerelést kap.Van amelyik ibér lesz,van karthágói,szamnisz,római,szarmata,kelta,spártai,athéni meg minden más is.
Na egyenlõre ennyi.
A modban egyébként vannak karthágóiak,rómaiak,ibérek,gallok és germánok,dákok,görögök,makedónok,szeleukidák,ptolemaidák és szarmaták is.
sziasztok!
tudtok vmi leírást ahhoz,hogyan lehet textúrát készíteni,mert azt látom,hogy sajátot be lehet rakni,de hogyan kell készíteni?
köszi szépen!
tudtok vmi leírást ahhoz,hogyan lehet textúrát készíteni,mert azt látom,hogy sajátot be lehet rakni,de hogyan kell készíteni?
köszi szépen!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Most futottam át a kommenteket, látom vannak többen is akinek crackproblémájuk van... Nekem is valami unloader nevû anyag jelentette a megoldást, aminek a találási helyét csak pár nap mulva tudom közölni, ha még aktuális nektek. meg ugy emléxem azon az oldalon a m&b többi verziójához is fent voltak ezek az unloaderes fájlok. Addig is ahogy a mondás tartja: A türelem crack-et terem...
nekem inkabb a 960 asét add meg<#vigyor3>#vigyor3>
nade,elfoglalsz egy varat asszem és akk ez lesz a neved automatikussan:
Kingdom of Tihr-vagy az ameiket elfoglalod
nah akkor ha bemész ebbe a Tihrbe vagy amelyik varat 1x elfoglalod akk odamész ehhez:
Chancellar es ramesz egyy angol szovegre ami azt jelenti h a kiralysag neve legyen egyenlo a te neveddel
es innentol meg rajosz mindenre
de nekem kidobalja az uj cuccoknal néha
nade,elfoglalsz egy varat asszem és akk ez lesz a neved automatikussan:
Kingdom of Tihr-vagy az ameiket elfoglalod
nah akkor ha bemész ebbe a Tihrbe vagy amelyik varat 1x elfoglalod akk odamész ehhez:
Chancellar es ramesz egyy angol szovegre ami azt jelenti h a kiralysag neve legyen egyenlo a te neveddel
es innentol meg rajosz mindenre
de nekem kidobalja az uj cuccoknal néha
Egyébként én a 1.011-el tolom, és a fullverzsönösítéshez nem a serial key jött be, hanem a crack. serial key-bõl csak fizetõset láttam a neten. céltudatosan kutatva a google-n rá lehet akadni az ingyen crack-re. 7végén hazamegyek, és ha kéri valaki, megadom a 1.011 crack elérési utját.
Sziasztok, letöltöttem a sword of damocles módot, mert azt hallottam h itt lehet saját királyságot alapítani, hûbéresekkel, városokba adószedõkkel, saját vallással. sajna még nagyon az elején járok a kampányomnak, ritkán van idõm játszani. Azt szeretném kérdezni attól, aki ismeri ezt a módot, h hogy alapíthatok királyságot? Magamba ugy tippelek, ha saját erõmbõl, (királyok v trónkövetelõk nélkül)letámadok 1 népet, akkor a fõurakat magam mellé tudom állítani, ugyanugy mintha egy trónkövetelõ számára foglalnám el a királyságot???
császtok-valaki meg tudna nekem mondani a mount and blade 0.960 serial key-ét?
halli wlaki leirna nekem a hagemony aktivalo kodjat?(serial Key-ét)
enis ezt akarom kérdezni-mi olyan jo a hagemonyban?mik az uj dolgok benne?
Na akkor most mi van ezzel a hegemony-val 😄
hanyas verzió kell
mik az elõnyei mik a hátrányai
valaki pls szépen írja le 😄
hanyas verzió kell
mik az elõnyei mik a hátrányai
valaki pls szépen írja le 😄
csáztok a hegemony nagyon király már angolul is simán megy mindenkinek ajánlom és azt hogy bemásolopm a soundsot már próbáltam és több a hang meg nem tom nem jó inkább megszokom ezt és a 960 as verzót eggy délután alat kerestem és demó jelleggel és az egész játékot letöltöttem nem csak a pachet viszont megérte szerintem érdemes viszont sokkal nehezebb mint az alap m&b, és lenke miért nem engedi? próbálgasd hátha jó
csá Paulis-te vagy az?-SKODARAPID
szerintem a fury of odin jó mod csak nekem nem enged
nincsen valami jó modotok???
termination: Milyen a Hegemony mod meg a korábbi 960-as verzió? Most már minden mûködik és tartalmaz mindent ami az újabb változatokban is benne van?
0.808-as Last Days-ben még elég sok hiányosság volt az újabb verziókhoz képest és emiatt nem játszottam a Hegemony-val sem, pedig letöltöttem és youtubos videók alapján nagyon jó kis mod-nak tûnt.
A hang gondodra van egy tippem, de nem biztos, hogy segít is:
1.A játék fõkönyvtárában a music és sounds mappa tartalmát másold át a modules/hegemony/music-ba és a sounds-ba.
Ja és mount_blade-uniloader.exe a program neve.
0.808-as Last Days-ben még elég sok hiányosság volt az újabb verziókhoz képest és emiatt nem játszottam a Hegemony-val sem, pedig letöltöttem és youtubos videók alapján nagyon jó kis mod-nak tûnt.
A hang gondodra van egy tippem, de nem biztos, hogy segít is:
1.A játék fõkönyvtárában a music és sounds mappa tartalmát másold át a modules/hegemony/music-ba és a sounds-ba.
Ja és mount_blade-uniloader.exe a program neve.
NEM ENGEDI DE KÖSZÖNÖM
és az elõbb tévedtem nem war of calradia hanem calradia at war kijavít és nem sokban változtat de a vûltoztatások csak nagyon jó pozitivum
itt a link a modokhoz/jelzem ezt elõzöleg maxitoxi írta én csak idámásoltam neki köszönjétek és mind kompatibilis az 1.010 vagy 11 hez viszont fogyeljétek a verziószámot mert avalmejik becsapós amint rákattintotok bejön a letöltõoldal ott a link a letöltéshez mellette az infók alul meg a magyarázat és ot kell nézne mellette ki van írva hogy mejik verzióhoz jó, teszemazt a 300 mkod assze 8.08 as patcre van stb
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,41715.0.html
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,41715.0.html
na csá itt a serial key bocsi pedig úgy emlékeztem hogy bemásoltam, mindenesetre ez 1.010 eshez van de szerintem 11 essel is mûködik!!!
DSGG-FM7H-FLA3-9WHE hát nemsokkal lejjeb ott van eggy ijen mopdajánló az 1.010-11 es verziókhoz ott nézelõdjél pl a knigts az elég jónak tûnik én végigolvastam a jobban hangzó modokat és csak ajánlani tudom a war of calradiat! meg a bhegemonyt is már másfél napja járszom vele és nagyon zsír csak a hangok szokatlanok mert megváltoznak az alacsonyabb verzió miadt, de mind1 meg lehet szokni és megérte
DSGG-FM7H-FLA3-9WHE hát nemsokkal lejjeb ott van eggy ijen mopdajánló az 1.010-11 es verziókhoz ott nézelõdjél pl a knigts az elég jónak tûnik én végigolvastam a jobban hangzó modokat és csak ajánlani tudom a war of calradiat! meg a bhegemonyt is már másfél napja járszom vele és nagyon zsír csak a hangok szokatlanok mert megváltoznak az alacsonyabb verzió miadt, de mind1 meg lehet szokni és megérte
Szevasztok !
Segítségeteket szeretném kérni MOD ügyben .
Én egy olyan MODot keresek amiben a népek fegyverzete de FÕLEG a pámcélzatuk, ruházatuk láthatólag KÜLÖMBÖZIK egymásétól !
PL van egy mod a 😄ream of Eagles.Van vagy 12 frakció, de szinte m indegy hogy honnan veszek fel recruitokat(amik persze fejlõdnek) ALÍG van külömbség a fegyverzetbe vagy páncélzatban...szinte egyformán néznek ki az egységek mindegy hogy melyik náció!
Rengeteg mod van persze de nem akarnék 20 at kipróbálni hogy melyikben vannak végre jól elkülönült speckó egységek.(FANTASY modok, egységek nem érdekelnek)
THX elõre is
Segítségeteket szeretném kérni MOD ügyben .
Én egy olyan MODot keresek amiben a népek fegyverzete de FÕLEG a pámcélzatuk, ruházatuk láthatólag KÜLÖMBÖZIK egymásétól !
PL van egy mod a 😄ream of Eagles.Van vagy 12 frakció, de szinte m indegy hogy honnan veszek fel recruitokat(amik persze fejlõdnek) ALÍG van külömbség a fegyverzetbe vagy páncélzatban...szinte egyformán néznek ki az egységek mindegy hogy melyik náció!
Rengeteg mod van persze de nem akarnék 20 at kipróbálni hogy melyikben vannak végre jól elkülönült speckó egységek.(FANTASY modok, egységek nem érdekelnek)
THX elõre is
nemtalááom a seriált az 1.011-hez
azt meg csináltad hogy a fõkönyvtárban át ítad a lagunes fájlt enrõl hura
egyébként erre én is rájöttem, viszont arra nen hogy ha felpatcelem a játékot, most kivételesen letöröltem és a 960-ast raktam fel a hegemony miadt, szal most angol a játék és nem lehet átállítani pedig megvan a native és a sima foprdítás is a eggyik a fõkönyvtári lang.... ból való a másik a koodules langu..... ból és bemásoltam mindkettõt mégsem jó, nem álítja át, viszont ha a sima magyar 1.010 tre rakok modot és oda átmásolom a hut azt magyarítja de az lenne a jó ha át lehetne állítgatni a fordításokon, valami progtrammal
na most jókedvemben vagyok tessék a serial próbáld ki, hátha jó az 1.011 hez is!
hát csak unloaderrel lehet megcsinálni vagy kóddal amit kér én lejjebb az eredeti 1.010 esemhez megadtam a serial key-jét, hátha azzal el tudod indítani és tobvább mehetsz 8 szint felett
még valami rájöttem hogy lehet részben magyarosítani a módok nagyrészét fel rakod a magyarosítás a moduls/native/lagunesben van egy olyan mappa hogy hu ezt bemásolni esetünkben a 1248ad (vagy iesmi nevûbe) lagunes átmásolni a hu nevû mappát és magyar van törés az 1.011-es packhoz.
kérhetnék egy crack-ot vagy akármit ami enged lvl6 fölé az 1.011-eshez meg venném csak elment a pénzem az új gépre