Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kiválasztottad akkor megkezdõdik a torna, aztán megint fogadhatsz ha akarsz. Megváltoztatni egy fogadás összegét utólag elméletileg sem lehetséges 😊
Sziasztok hol tudnám megváltoztatni a bajnoki torna fogadási összegét?
Van egy "language.txt".
Ha abban a patch telepítése után "en"-t látsz, írd át "hu"-ra.

A "languages\hu" és a "Modules\Native\languages\hu" könyvtárakban is vannak nyelvi fájlok.
Hello!
Már elegem van a 3 nappal ezelõtti hozzászólásokat sem találom meg.
Szóval inkább megkérdezem.
Mert azt se találtam meg hogy hol lehet letölteni a magyar fájlokat.
Meg hallotam van szépités.
Azt a linjét se találom.
Valaki leírná.
Szal ha ebben tudna valaki segíteni.
Még egyszer: 1.010-es jogtiszta játékra tenném az 1.011-es patchet, de nem marad a magyar nyelv, hanem angolra vált. Nem az a bajom, hogy nincsenek meg a nyelvi fájlok, hanem hogy nem találok olyan opciót, amivel át lehetne állítani a nyelvet. Már azt is próbáltam, hogy az angolban, amire a patc-elés után átvált kicserélem a fájlokat a magyarra, de akkor meg nem ismeri fel, és csak valami olyasmit ír - persze angolul - hogy nincs itt semmilyen szöveg.

Wreck86
Te jó ég!!!😊
Bamba vagyok,tényleg.
köszi!
és amiket magam csinálok,ide kell betennem? pl új zászlót,akkor egy régit ki kell erre cserélnem?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Suzaka
nálam: C:\Games\Mount&Blade\Textures

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Kiírta,hogy egyesítettem a királyságot.Ennyi?Semmi videó vagy valami?
Wreck86
oks! köszi.az van már más játék miatt😊 csak azt nem tudom,hogy hol találom meg azokat a textúrákat,amik a játékban vannak.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pianista
figyelj... esetleg vissza kellene olvasni a #2918 hsz -ig...<#csodalk>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Hello! a 1.011 es verziónál amikor beirom a serial keyt azt irja:activation denied
most a key rossz? (DSGG-FM7H-FLA3-9WHE) vagy valami mást még töltsek le hozzá?
Suzaka
nem kell hozzá semmi extra mount and blades cucc... PhotoShop + egy .dds addon és uccu neki.

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

nekem amugy 1.011 van de köszi és ha valaki még tud az lécci szoljon köszi khergetkiller
Wreck86
textúra készítõröl tud vki vmit?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Még nem mod-oltam, de a hivatalos site-ról eljutottam oda, ahol a mod-ok vannak.

Rövidítés kedvéért:

http://forums.taleworlds.net/index.php/board,63.0.html

Ezek az 1.10 / 1.011 -el kompatibilis released mod-ok.
A többiek a Sword of Damocles -t emlegették, de ez nem európa, szerintem Calradia továbbfejlesztése, de nagyon dícsérik.

Gondolom a többiek éltal emlegetett római 300 is jó lehet, de az régebbi M&B verzióhoz van. Ha tovább kolbászolsz ezen az oldalon, biztos az archive modokat is megtalálod majd.
sziaztok segitség kéne olyan modot keresek ami realisztikus jobb a grafikája de korhû és nem kezdenek lövöldözni puskával stb se varázslat és legyenek uj cuccok és(vagy) más királyságok és olyan is lehet ha van hogy magyarország vagy európa lenne lécci soroljatok föl neveket és linkeket ahonnan lelehettölteni õket köszi
Gondolom ilyen lehet amikor megáll az élet...
Még valami...most szettem le a 11eset de amikor beirom a cd keyt,
(DSGG-FM7H-FLA3-9WHE) de azt irja activation danied miért tagadja meg?
rossz a kulcs?
Szevasztok! Az 1.0 ás vagy a 1.003 as verzió serial key-ét megtudnátok adni?
mert ez igy is van!
elfoglalsz egy varost vagyegy kastelyt es tied a közeli falvai
Wreck86
szia!
én úgy tudom csak akkor foglalhatod el õket,ha elfoglalod azt a várat,várost,amelyikhez ezek tartoznak.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sziasztok!

Várakon kívûl kis falvakat lehet elfoglalni..nem csak kirabolni?

üdv: oloczky
Ha meg megvannak a hu-s nyelvi fájlok, akkor :

ahova telepítetted a patcheltet/ languages.txt -> Ez a fájl az aktív nyelvet tartalmazza. Tartalma legyen hu, ha magyart akarsz

Szia Csajosza! Nálam is csinálta azt,hogy egy csomó várat megtagadott tõlem, de aztán begurultam és megtagadtam az esküt és lázadó lett belõlem. Na azóta van 1 városom és 2 váram + a falvak és nem tartozom senkihez. Mondjuk én Better than none móddal játszok ahol van egy-két új egység ill. tárgy, de a játékmenet nem változik(vannak brutális neutral ellenfelek) . Ha bármi kérdés van nyugodtan írjatok!
Lehet, hogy rosszul gondoltam, de én azt tettem fel, hogy két játék van telepítve a gépeden.
Az egyik patchelt, a másik eredeti magyarul vett boltos cuccos.

A patchelt nem tartotta meg a magyar fájlokat, ezért bele kell másolni a boltosból.

Az is, lehet, hogy az alap languages.txt állt át en -re és csak hu ra kell átírni.

Ha viszont így sem jön össze a dolog, akkor rosszul gondoltam és nem tudok segíteni.
Ahogy móricka képzeli.

a patchelt játékban is megvannak a nyelvi file-ok, csak nem tudom hol lehetne átállítani.
Ezt tettem, csak félbeszakadt, mert mást is telepítek (egész gépet újra).
Bocs, csak a nyelvi fájlokat másolod át a patcheltbe, csak kihagytam néhány szót. Sorry. 😞
Akkor lehet az a jobb, ha felteszed a boltit, mondjuk más könyvtárba.
Átmásolod a patchelt M&B lõbb megadott könyvtáraiba.

Ha valami nincs fordítva magyarra, akkor az asszem úgyis angolul lesz kiírva.
De eddig én nem találkoztam kevert szöveggel.

Köszi. Közben rájöttem, hogy a bolti 1.010, a patch meg 1.011, úgyhogy lehet, hogy hagyom a fenébe.
Nem gáz a nyelvesítés.
Néhány dolgot kell csak tudni:

1. ahova telepítetted / languages.txt -> Ez a fájl az aktív nyelvet tartalmazza. Értéke legyen hu, ha magyart akarsz.

2. ahova telep.../ languages / hu könyvtár alatt legyenek a menü fordított változatai.

3. ahova telep.../Modules/Native/languages/hu alatt a Native alapmodul magyar nyelvi fájljai.
Segítség!

Megvettem, imádom, telepítettem a patchet, basszus vissza angolodott.

Tudok valamit csinálni szerintetek, azon kívül, hogy újra telepítem?
Próbáltátok már a börtönõrt lefizetni?
Nem nagyon találtam eddig értelmét, bár úgy nem próbáltam, hogy vmilyen Lord
is lenne benn.

Vagy esetleg külön Quest van erre, csak még nem láttam ilyet?
nah lássátok MOST NEM ÉL AZ OLDAL!!!!!!
Áleluja!<#worship> Grat!

köszönöm szépen mindenkinek!!!!!!!!!mar megvok
<#banplz>
Pianista
beteszed a mappába->elindítod->kiir egy üzenetet->vársz->kiir mégegyet hogy sikerült-e vagy nem-e->megint elindítod->valszeg megint kér szerialt->kilép, elindít->örül...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

beirtam,le is toltottem és semmi,hova kell rakni vagy vmi?nemtom
ebben meg segithetnetek
Pianista
...vagy beírod gugliba hogy "uniloader" és késsz...

Van egy új legújabb lehetõség!! Szerinted????!!!! VEDD MEG!!!!!<#mf1> NE A FÓRUM BAZD SZÉT AZZAL HOGY TE LUSTA VAGY VISSZAOLVASNI ÉS MÁSOKKAL BUZISKODSZ!!!!<#ejnye1>

vagy vki vegyen fel msnre és ott elkuldi nekem az o mappajat vagy megbeszeljuk vagy vmi ok?szal vegyel fel maxikoxi minel hamarabb
[email protected]
valaki nemtudna leirni a 960as verziohoz a termékkulcsot-Cd Keyt vagy valamit?
dik hat ot h:
felinstalallom
C/Program Files//Mount Blade
es itt ramek a jaccorészre
nah
szal..rámek és ott kiirja egy kis tablazatban h TRIAL MOD es ott van h ezzel a trial moddal csak a 8.szintig tok jacccani,és h kell a termékkulcs vagy jacchatok a probaverzioval
szal....
Hello!
Elínditom a játékot és azt írja hogy corrupted fájl this program has been manipuleted.Eredeti játékom van bakker és a C-meghajtó is formázva lett.Mi baja lehet?pls nagyon fontos lenne.
Hoppá nekem engedi :S nem tom mi van de nekem engedi 😊
honnan olvastad h TRIAL ?
Sry.
áhh geci azok az elefántok XD enyhén igénytelen 😄
vlaaki egy lóra rádobott egy elefántot
amin keresztül lehet menni
ha belemészmég a lovat is látod 😄
jó az falun 😄
Nekem is van egy rossz hírem, ha annyira béna vagy hogy nem tudod lopni a játékot, akkor vedd meg.
maxikoxi van egy rossz hirem :
kiirta h TRIAL MODE
mar 1 millioszor irtam h ne TRIAL modot adjatok nekem hanem egeszet amivel nemcsak a 8.szintre tok lepni,mer ez igy szar
senki nem tudja leirni a linkjét annak a 960as verzionak ami nem trial MODOS?bocs de mar nagyon ideges vok
nincs mit.
Terminator sose áll le a forum 😄
amig vannak újak és amig vannak új modok 😄
ez a mod tartogat még jópár kérdést 😊
Én görögöghöz csatlakozom majd
az elején is a 300as dolgot jelöltem 😊
csak az az idegesítõ h messze vannak a falvak egymástól
van egy SZICILIA KÖRÜL 2 a BALKÁNON meg 3 keletre
és igy nehét sereget toborozni 😊