Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis segítség a szenvedõknek.
http://www.youtube.com/watch?v=vlFi_oVSqbQ
És ha nem sikerül a crack? akkor mi van?
Hiába írom neki az AAAA-t amikor cseszik elfogadni:S
hát ezt nem vágom... mit írjak be h sikerült-e vagy se?😮 nem kell a Manual Activation?
óó, köszi😊 minden hálám és tiszteletem a tied😊
Pianista
ez azt jelenti hogy több gépen is használható-e 1 aktiváló kód.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Q: Can I activate the game on multiple computers?
A: Yes, you can. But please remember that the game is licensed to you for your own personal use. The activation server may reject a serial key temporarily if it is used on too many computers in a short period of time.
Hát nem tudom h ez a Multiplayer-re utal-e...
Pianista
pszt!... itt a megoldás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pls olvass vissza... pl. idáig: #2948

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Hát ne legyél lusta!<#szomoru2>

Sziasztok! Tegnapelõtt letöltöttem a játékot, nagyon tetszik régóta álmodozok egy ilyenrõl. Nekem az 1.011 version van meg, csak trialban. Van hozzá crackem, de nem tudok serialt... a manual aktiválást megcsinálom AAAA-val és nem fogadja el... ha valaki segíteni nagyon hálás lennék... lécci írja meg, mert nem akarok visszafele keresgélni túl lusta vagyok 😄 szóval lécc valaki helpeljen! Elõre is köszi! Ha emailre küldöd: [email protected] de ez msn is.
nem tudjátok hogy hol lehet magyarul a full verziót letölteni vagy az angol full verzióhoz magyarosítást találni aki tud küldjön e-mailt a címemre:
[email protected]
még 1 valami nem tudtok eggy ojan módot találni amibe muskéták vannak mert a war of calradiaban ugyan avn 1 pisztoj de csak nekem és szeretnék egy nem a napólao korabeli módot az 1.010 eshez hanem egy az elõttit pl amerika felfedezésének idejében tudjátok abból a korból amikor még haszn áltak íjjakat is de muskétákat is
és egyáébként mos próbáltam ki a calradia at wart/nem a war of calradiat!/
és nagyon jó semmit sem változtat az alapjátékon csak hozzáad új doklgokat és modifikációkat nagyon jó éas már amit letöltöttem alapból tartalmazott maygarítást is
szevasztok rég voöltam itt azt szeretném kérdezni hogy van valami új hír a multiról? részvétem a kezdõk miadt😄
Wreck86
<#integet2>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kedves új arcok. Itt a megoldás a sok kérdésetekre!

OLVASSATOK VISSZA!!! MINDEN KÉRDÉSRE VOLT MÁR 100X VÁLASZ

War. War never changes.

Pianista
valami ilyesmi<#idiota>

Multi biztos ,hogy lesz<#vigyor2>. Én meg már meg se merem nézni a topicot, mer félek ,hogy vkit elküldök a bús pi..ba a hülye kérdések miatt<#falbav>

Pianista forog a sírjában 😄 mármint ha halott lenne 😄
Pianista
<#rinya><#rinya><#rinya>

Dávid 12
Segítsetel lécci,hogy hol lehet leszedni!De azt a nem +vevõsset!

Akkor valaki elküldi a magyar fájlokat????
Hát eddig elég élvezhetõ volt ez a M&B Forum de mostmár tényleg csak özönlenek a 100x felrakott kérdések.

Na csak jöjjön az a MULTI és akkor kaptok 😄 kiváncsi vok hogy lesz-e 😄
kicsit félek h nem lesz belõle semmi 😄

addig is gyûjtök magamnak 1-2 szövetségest 😄
Nincs az egészben se hu mappa csak en.Sehol sem találok magyarosítást.
Marad a bemásolgatás.Miket és hova kell másolni?
Tessék: http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade&ei=wV-YSfmVE4GU0AW77OG1Ag&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DMount%2Bn%2BBlade%2Bstrategy%2BGuide%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26hs%3D6OR

Sztem tök jó dolgok vannak a strategywiki.org on is a mount&blade rõl, kell egy kis angol hozzá, még képek is vannak ott.

http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade/Swadians
Szia Beni21!
Szóval nem tudom honnan van a játék, de ha látsz a telepített játék könyvtárának
"languages" könyvtárában "hu" alkönyvtárat, vagy ha az "Modules\Native\languages" alatt is látsz, akkor csak elõkapod a telepített játék könyvtárában levõ languages.txt állományt és azt teszed vele, amit totya4 mondott korábban. Én is írtam már errõl, de sztem megkevertem tombadillot.

Ha nincs ilyen könyvtár, akkor be kell szerezned a magyarítást, a "legrosszabb" az lehet, ha neked kell bemásolgatnod a dolgokat a megfelelõ helyekre. Lényegében már ebbe a mailbe is benne van a megoldás, hogy milyen könytárakat kell létrehozni és hol, illetve mit kell átírni. 😉
Nekem mióta megvan angol és nem egy patcht miatt lett angol
[email protected]
ez az e-mail címem ha valaki tud segíteni erre vagy ide írjon.
Amúgy ha nem sikerül ez a felülírás akkor valaki segítene mert jó játék de nem tudok angolul és még akkor is hátha meg lehet tanulni bár ez nem úgy tûnik.Tehát ha valaki tud segíteni annak nagyon megköszönném.
Az elején amikor új játékot akarok kezdeni mit jelentenek azok a kérdések mert valamit mindig elrontok mert az elsõ pillanatban kinyírnak és elveszik a lovamat után meg nem tudom hogy kell visszaszerezni és ló nélkül nem tudok jól harcolni.
Úgy le lehet magyarosítani hogy valaki átküldi a magyar fájlokat és azt nekem felül kell írni?

Ha valaki tudna segíteni annak elõre is köszönöm.

Amúgy jó játék csak angolul nem tudok ezért csak a csatákat tudom használni azok meg pár alkalom után unalmasak.
Byking
Na megegyszer😊) Ez az 1.003-s verzióra vonatkozik.

SWADIAI ujonc--I-elõcsatározó--számszerijász--mesterlövész
...............I-gyalogos-I- gyalogság--strázsamester
..........................I- fegyveres--lovag

NORD regruta--I-gyalogos--képzett--harcos--veterán--huskarl
..............I-vadász--ijász--veterán nord ijász

RHODOK törzstag--I- számszerijász--képzett--mesterlövész
.................I- lándzsás--képzett--veterán--strázsamester

VAEGIR újonc--gyalogos-I- elõcstározó--ijász--lövész
.......................I- vetrán-I- gyalogság--gárdista
.................................I- lovas--lovag

Khergit törzstag--elõcsatározó--lovas-I- lovasijász--veterán
......................................I- dárdás

Jó játékot, by all😊)

Nagy az Isten állatkertje, de egyre kisebb a kerítése -Gyöngyszem-

Byking
Bocsika, sajnos nem olyan lett, mint elképzeltem, nem látszodnak az elágazások😞(

Byking
Üdv Mindenkinek😊
Egy kis segitség sereg épitéshez.
I- elõcsatározó--számszerijász--mesterlövész
Swadiai újonc--milicia-I
I- gyalogos-I- gyalogság--strázsamester
I- fegyveres--lovag
................................................................

I-gyalogos--képzett gyalogos--harcos--veterán-huskarl
Nord regruta-I
I-vadász--ijász--veterán ijász
-----------------------------------------------------------------

I-számszerijász--képzett--mesterlövész
Rhodok törzstag-I
I-ládzsás-képzett--veterán--strázsamester
------------------------------------------------------------------

I-elõcsatározó--ijász--lövész
Vaegir újonc--gyalogos-I I-gyalogság--gárdista
I-veterán-I
I-lovas--lovag

I-lovasijász--veterán
Khergit törzstag--elõcsatározó--lovas-I
I-dárdás
By all😊)

Dávid 12
http://www.moddb.com/games/mount-blade/downloads/mount-blade-v1011-full-install itt lehet letölteni???

Dávid 12
Sztem is!!!!!!

Valaki csinálhatna egy bannert faq-val.
Pianista
<#eljen>

Olvassatok vissza... az elsõ tizenpár embernek még szívesen elmondtam...

War. War never changes.

Pianista
lassan már "tizenharmadszorra" mondom az ide betévedõknek hogy "olvass vissza"... még ezen az oldalon is itt van...

Dávid 12
Hali!Újonc vok!Lécci segítsetek,hogy hol lehet letölteni a full (teljes verziót!Elõre is köcce!

Hol lehet lemagyarosítani a játékot mert nekem angol???
Köszi, ez volt a megoldás.
Calradia at war mod... egész jó, és 500 a max tét.

War. War never changes.

Ezzel kellett volna kezdened.

"Hogy lehet úgy csalni a játékban hogy magasabb összeggel is tudjak fogadni a tornán?"
igen azt tudom hol kell fogadni, én megváltoztatni szeretném, hogy ne 100 denar legyen a legmagasabb összeg.
place a bet on yourself asszem, itt lehet fogadni, miután csatlakoztál a bajnoksághoz

War. War never changes.

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=DonSilvestro