Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az "The Eagle And The Radiant Cross" nem is olyan rossz, most gyakok vele egy ideig az hóciher. Kösz. <#crazya>#crazya>
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Mikor puskával elõre rohanok, osztom a népet, aztán a gyalogos gépfegyveresek rámosztanak egy sorozatot, és kibukik alólam a ló... Esssszméletlen. <#eljen>#eljen>Nagyon szeressük.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=1&lid=809 bocs de csak így bírom nem tudom hogy van az hogy "egy szóba rakni a linket"<#eplus2>#eplus2>
küldjetek e-mailt pls: [email protected]
Szevasztok! Egy problémám van a játékkal: A víz olyan mintha össze lenne keverve gázolajjal, mindenféle színben cikázik. nvidia Geforce 8600 GT 256 MB videókártyám van és a legújabb driver. Mi lehet a probléma?
zsolek! együttérzek<#wink>#wink>! nekem is az egyik kedvenc mod-om a WW2 China. csak ne találjanak tûzfegyverrel, mert az durván sebez<#gun>#gun>...
de nagyon hangulatos mod...<#taps>#taps>
de nagyon hangulatos mod...<#taps>#taps>
Kerestem, de nem találtam sehol, hogy honnan tudnám letölteni a star wars-t. Tudnál adni egy linket<#wink>#wink>?
nekem a legújabb javítás van szóval nem tudom régebbin megy-e
ennyi erõvel próbáljátok ki a The Eagle And The Radiant Cross nevû játékot, abban is van sokfalyta puska
XIV századben játszódik és ugyanolyan jó. mivel ez a játék a középkori harcmodorra épült nem hiszemm hogy annyira jó aza játék, de lehet hogy kipróbálom. ami meg a napóleon korában játszódik az is nagyon jó, a hangok is másabbak, fejlettebbek, stb Age of Blackpower - Realm of Revolution
XIV századben játszódik és ugyanolyan jó. mivel ez a játék a középkori harcmodorra épült nem hiszemm hogy annyira jó aza játék, de lehet hogy kipróbálom. ami meg a napóleon korában játszódik az is nagyon jó, a hangok is másabbak, fejlettebbek, stb Age of Blackpower - Realm of Revolution
Én most a WW2 China Battlefield-et tolom.
Eszméletlen mekkora jó csatákat lehet benne összehozni, puska ropogás, kard csattogás. Tûz, füst. "Mennyei"... <#eljen>#eljen>
Eszméletlen mekkora jó csatákat lehet benne összehozni, puska ropogás, kard csattogás. Tûz, füst. "Mennyei"... <#eljen>#eljen>
a star wars mod megy a 0.010-es verzión? Szivesen kipróbálnám...
Én itt találtam:
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=1
A teljes neve:
Native: Europe Slaughter mod
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=1
A teljes neve:
Native: Europe Slaughter mod
én még star wars fanoknak (fõleg) ajánlom a star wars conquest modot marha jó😄
Szia!
Tudnál ismertetõt,linket adni hozzá,vagy a fórumjához?
Tudnál ismertetõt,linket adni hozzá,vagy a fórumjához?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nem nekem kell,havernak. Õ viszont nem veszi meg,velem akarta letöltetni...
<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>!!
hidd el Gyuri, megéri
Viszont segítséget kérnék! Van néhány mod, hogy felrakom, elindul, karakter is megy, de amikor jönne a párbeszédes rész vagy csata, elsötétül kép, hibát észlelt és leáll. Van valakinek ötlete hogy mi a bánat lehet??
Vagy csak megvenni lehet?A francba. Azt hittem,hogy ingyenes játék,bocsánat...
Üdv. Egy haveromnak kellene ez a játék,magyarul. De én nem találom,hogy honnan lehetne letölteni...Ha megmondanátok,nagyon örülnék.
Köszönöm elõre is.
Köszönöm elõre is.
még az Age of Blackpowder-t is ajánlom, a Napóleoni korszak hangulatával, csak vigyázni kell a golyókkal, mert nincs igazán hatásos páncél ellenük, bár ez érvényes az összes modra, ahol tûzfegyverek vannak...
a Propheti of Pendor pedig nehéz, még alapon is állandóan laposra vertek, pedig gyakorlott M&B-es vagyok.
Jó mod, ha szereted a kihívásokat a harcban...
Jó mod, ha szereted a kihívásokat a harcban...
a Timeless kindoms is jó, ókori hangulattal...
Ami még szerintem kuriózum: a WorldWar2 China War. Szépen kidolgozott és tényleg a 2. világháborús távol-keleten érzed magad.
nekem a Native Europa jött be, most azt nyomom. Nem olyan bazinagy a térkép, mint az europa1200-ban, áttekinthetõ, sok híddal. Skót lázadókat, portugál kalózokat lehet irdalni sok exp-ért, 8 játéknap alatt 18-as vok. Kifejezetten tetszik...
én a war of calradiat ajánlom mindenkinek mert az javítja fel az alapot, sõt többet ad mint a sworld of daclomes és teljesen jó, én nekem nem is tetszett a sword,de ami jó mód még az az europe 1200, és nem tudjátok hogy készült e már újjab javítás róla? mert most ot van hogy van görögországig de az oszmán birodalom már nincs benne. viszont mórok azok vannak.
milyen jó modot tudtok ajánlani?
A sword of damoclesben, váradban van egy fehér kaftános pali, a neve Chancellor (feltételezem angol nyelvû a játékod) és beszélj vele: válaszd a Recruit new lord opciót, erre mond valamit angolul, h oké majd jön valaki. ezt követõen menj a dolgodra, játssz tovább és elõbb utóbb általában néhány nap, 1 hét múlva bejön 1 üzenet h pl Earl/Baronet/Duke akárki csatlakozott hozzád. Ezt követõen a pálya szélérõl az a bizonyos lord a csapatával megindul feléd, vagy elkezd csavarogni a pályán, és elõbb utóbb össze fogtok találkozni. sajnos kár h nem úgy megy a lordszerzés h kérsz a chancellortól és már ott is van melletted a lord.
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam 😊
Azt szeretném kérdezni,hogy a magyar moddoló csapat elkészült a magyar térképre gyártott verzióval?
Kicsit lemaradtam 😊
Azt szeretném kérdezni,hogy a magyar moddoló csapat elkészült a magyar térképre gyártott verzióval?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ok-akk mind1
azt hogy hol kell egy veboldallal tudom megmondani: Link a Modding Tools alatt, hogy hogyan kell azt ne kérdezd...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
es azt hol vagy hogy kell?
tanulj meg modot csinálni és akkor a térképhez igazíthatod a városokat/falvakat...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
en is mar vegigvittem a War for Calradiat-elég jo
neke mis ez tetszik legjobban
sztem tök mind1 hogy 0as vagy 100as-segitteni miben tudna?
ad penzt csak ugy?
nem hiszem😄
szoval...
neke mis ez tetszik legjobban
sztem tök mind1 hogy 0as vagy 100as-segitteni miben tudna?
ad penzt csak ugy?
nem hiszem😄
szoval...
Én a War for Calradiat nyomom már hetek óta, lvl 26 a karim, van vagy 40 lordom,ugyan annyi váram meg városom és mit tudom én hány falum. Most nyomom le a 3. királyságot, tehát tul vagyok a felén. Csalás nélkül, majdnem a legnehezebb beállitásokkal (autodefence on). Ha befejezem ujra kezdem ugyan ezt, csak Nordokkal, mert most Swadian lovagokkal nyomom és igy elég könnyüek a csaták. Szoval djerix nem értem miért keresel uj területeket, amikor az alapjáték és az ott játszódó modok rengeteg játékidõt adnak és szerintem ezek a legjobb modok, probáltam mást és sok a hiba bennük, meg sokszor az volt az érzésem hogy félkész dolgokat is feltesznek.
Egy gondom van ezzel a moddal csak, hogy amint elfoglalok egy uj várat az összes falut vissza adja nekem és kezdhetem ujra a kiosztogatást, már két oldalas táblázatot vezetek róluk. Valakinek van tippje hogy ez ne következzen be? Más: mi jelentösége van annak hogy milyen viszonyban vagyok a saját lordjaimmal? Gondolom ha minusz akkor esetleg átáll máshoz, de számit hogy 20 avagy 100 a viszonyom vele? Köszi az esetleges választ.
Egy gondom van ezzel a moddal csak, hogy amint elfoglalok egy uj várat az összes falut vissza adja nekem és kezdhetem ujra a kiosztogatást, már két oldalas táblázatot vezetek róluk. Valakinek van tippje hogy ez ne következzen be? Más: mi jelentösége van annak hogy milyen viszonyban vagyok a saját lordjaimmal? Gondolom ha minusz akkor esetleg átáll máshoz, de számit hogy 20 avagy 100 a viszonyom vele? Köszi az esetleges választ.
szeretnem megkérni titeket h valaki irja le nekem h hogyan lehetne megcsinalni h a War for Calradia Európa térképen játszodjon
kulon lehuzztam Europa terkepes modot az jo is volt
de a map fajlt beraktam az EU terkepesbol a War For Calradiaba es sok varos a vizben volt meg ......
nem ugy ahogy kellett volna
kulon lehuzztam Europa terkepes modot az jo is volt
de a map fajlt beraktam az EU terkepesbol a War For Calradiaba es sok varos a vizben volt meg ......
nem ugy ahogy kellett volna
valaki nem tudja megadni a Sword of democrates magyarosittasat msnen vagy vmin?
Köszi,de a Sword of Democratest mar kiprobaltam regebben-nem tetszett sok a tulfejlesztett csicsás kard-az mar nem igazi MB
megirna mar valaki hogy kell lordokat szerezni a SWORD OF DAMOCLESBEN??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ahoz hogy kiraly legy lekel toltened a sword of damoclest vagy a war for calradiat es ezekben mar lehec kiraly
de en nem marsall akarok lenni hanem rendes kiraly,mind Yarogek,graveth,Sanjar kan meg ezek
hali a sword of damoclesban hogy tudok lordokat szerezni? surgos volna
djex: A Calradia at War az olyan, mint a native és magyarul megy (kiv. azok az újítások, amik nincsenek a native-ban), meg a Hundred years war is agyarul megy nálam (eredeti magyar verzióm van).
talaltam olyat h Settlements-de ennek semmi ertelme sincs
kerlek adjatok olyan linket vagy mondjatok h milyen név alapjan keressem olyant hogy en lehessek a kiraly,mind yarogek kiraly meg stb-de uggyanaz legyen minda native esmagyarul-esetleg mas fegyverekkel vagy vmi
kerlek adjatok olyan linket vagy mondjatok h milyen név alapjan keressem olyant hogy en lehessek a kiraly,mind yarogek kiraly meg stb-de uggyanaz legyen minda native esmagyarul-esetleg mas fegyverekkel vagy vmi
És még egy tanács: a csalásokat nem érdemes bekapcsolni, mert élképesztõen elsz*rdik a játékélmény...
bocsi hogy tegnap este nem írtam csak vírust fogtam
nah nincs új térkép és vissza kell vonulni
nah nincs új térkép és vissza kell vonulni
djerix!
Vannak tuti mod-ok a következõ helyen:
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/
Arra figyelj, hogy a M&B verziószám stimmeljen jobb oldalon az adatoknál.
Van mod, ahol király is lehetsz, harcolhatsz ókortól a 2. világháborúig és hetente több új mod-ot töltenek fel...
De ajánlom figyelmedbe a magyar fejlesztésû Georiát is! A helyet Caspian belinkelte!
Szóval nem lehet unatkozni a M&B világában<#vigyor3>#vigyor3>!
Azért is akadozik a fórum, mert mindenki játszik<#vigyor3>#vigyor3>!
Vannak tuti mod-ok a következõ helyen:
Arra figyelj, hogy a M&B verziószám stimmeljen jobb oldalon az adatoknál.
Van mod, ahol király is lehetsz, harcolhatsz ókortól a 2. világháborúig és hetente több új mod-ot töltenek fel...
De ajánlom figyelmedbe a magyar fejlesztésû Georiát is! A helyet Caspian belinkelte!
Szóval nem lehet unatkozni a M&B világában<#vigyor3>#vigyor3>!
Azért is akadozik a fórum, mert mindenki játszik<#vigyor3>#vigyor3>!
ok-akk nem hajkuraszomaz uj terkepet-csinalok
tud valaki adni linket terkepkeszittore-de olyat h a varosokat is en helyezzem el
tud valaki adni linket terkepkeszittore-de olyat h a varosokat is en helyezzem el
1-Köszönöm a Válaszod
2-2Haverom is jacca-sajnos internet nelkul es nem tudjak attadni a savet nekem,mert csak felefonon dumalunk es oket atdobta masik terkepre sima NATIVEBAN!!!
2-2Haverom is jacca-sajnos internet nelkul es nem tudjak attadni a savet nekem,mert csak felefonon dumalunk es oket atdobta masik terkepre sima NATIVEBAN!!!
djerix
Szia!
Nincs másik térkép, ne is küzdj rajta.
Ha más világban szeretnél játszani, akkor nézd meg az alábbi oldalakat. MOD-ot kell letöltened.
http://somesztes.activeboard.com/index.spark?forumID=117797&subForumID=436154&p=2