Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 1 hetet kellett várni. Nem törölted ki véletlenül a visszaigazolást ? Én két nap után vettem észre, hogy levél jött a Taleworldstõl..a sok spam meg reklám között elbújt...

Hali!
Beadtam a jelentkezésem Warband bétára (kb 3-4 hete),de semmi visszaigazolást nem kaptam azóta.(Mármint hogy elfogadják vagy nem)

Kb. mennyit kell várni?
Elõre is kösz a választ
Valaki adna egy linket arról a Birodalom nevü néprõl MnB-hez. 😊

Mert olvastam régebben itt egy joker néprõl cskan me néztem utánuk linket, h honnan szedhetem le õket és ezért valaki tudna nekem segíteni?

Elõre is köszi a segítséget. 😉

Elõször engem is sokszor legyaktak de aztán sikerült belejönnöm és úgy naggyából egy szinten tartani a kill/death arányát😄

lehet lassú vagyok de némelyik olyan gyorsan hadonászik a kétkezes fejszével míg én a szablyával ami sokkal gyorsabb kéne, hogy legyen szépen kiteszi oldalra a kardot és elkezd suhintani az emberem a másik muksó meg addig 3x fejbebaszott baltával. Ezt mondjuk még nem értem. Bár az is igaz hogy Íjásszal voltam és végülis logikus hogy az nem nagy kardforgató.. amúgy meg Vaegir 4ever! 😄 Íjászkodni viszont már nagyon tudok, tegnap jó pár headshotot kiosztottam. Jó dueleket lehet nyomni a számszeresekkel <#smile>

Elõször is kell egy eredeti játék - CD key. Aztán jelentkezni kell a bétára a hivatalos oldalon. És ezután nálam is így zajlott mint Avpfan-nál, hogy kaptam egy emilt amiben az uj verzió volt meg ahonnan le lehet tölteni a warband beta klienst. Letölt-install-indit-szerverek sehol semmi. Gondoltam ki kell hogy sorsoljanak vagy ilyesmi, aztán másnap délelött megnéztem újra és ott láttam a sok kis szervert futni, join és már meg is öltek 😄
Kipu1 hogy tudnék én is warband multizni miszükséges hozzá?
LOL gyerekek kaptam egy levelet a Taleworlds-tõl benne két linkel az egyik az új verziószámú Warband. Huh felment a vérnyomásom. Szétkaszabolok mindenkit <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#gonosz2><#vigyor1><#eplus2> de jó lesz ezek szerint felvettek. <#smile>

kösz szépen
Wreck86
Mert a próba játék csak 7es szintig enged.
Eredetit kell beszerezned,hogy tovább fejlõdhess.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ha valaki tudja hogy miért dob ki a játék ha 7-es szintre lépek és megtámadok egy falut az írja már le hogy lehet orvosolni
Benne vagyok a Warband multiban!!!! Yesss
hát nem tudom. de olyan volt hogí tabánya? szerintem nem...... deeee azért a szlovák városokat átírhatták volna magyarra. egy kis google sosem árt
meg akkor hogy hol lehet venni kösz

elmondod az egyiknek a nevét, mert vettem vmi force lightinget azthittem az az

Pianista
saját magával... igazából dobófegyver😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

mivel lehet kilõni?

Pianista
ez is lövedékfajta... venni lehet...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Játszik valaki a star wars conquest moddal?
Mert a lordoknak, a sitheknek, és a jediknek van olyan képességük hogy kézbõl áramot vagy hasonlót lõnek ki.
ha valaki tudja hogy kell ezt mondja el

Játszik valaki csak hõsökböl álló csapattal? Hány hõs van a játékban,20-30 ? Össze jön annyi hogy neki lehessen menni egy várnak?
Mondjuk 25 terminátorral simán 😊
Europe 1200

Kiírtottam a szerbeket! <#vigyor1> Elfoglaltam a fõvárosukat (Ras). Kb 4x kellett visszavonulnom a harci morál már a béka segge alatt volt néhány katonám dezertált de minden tartalékost mozgósítottam a váramban lévõ helyõrséget is beraktam a támadó egységek közé és végül sikerült elfoglalnom! 200 derék hazafit vesztettem kb de a haláluk nem volt hiába való! Szerbia megszûnt létezni. 3 lordjuk a váram tömlöcében csücsül. A királyuk ellen meg hajtóvadászatot fogok szervezni a jövõben. De most helyõrséget kell kiképeznem a váramba illetve a városba. A lengyelek nagy sajnálatomra újból hadat üzentek nekünk, a csigazabáló franciák szintén. Bár a franciákat szeretem gyilkolni így azt nem bánom annyira <#vigyor1>

Olvass vissza...

War. War never changes.

Nem tud valaki egy termékkódot? Mert csak 8-as szintig enged i vinni a játékot.
és már nem tudok vele játszani.
És hol találtad meg Atesz91?
Nem tudna valaki küldeni egy linket ahol fenn van a magyarítás a Mount and Blade-hez?
Már megtaláltam a magyarosítást.

Ha az eredeti játék largue mappáját bemásolod az europe 1200-ba akkor részben magyar lesz....

Wreck86
Én arra tippelek,hogy nehezebben tudnak a Lordok innen megszökni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

PanzerWolf
Még 100 éves sincsen Tatabánya.:p
Viszont lenne egy olyan kérdése.Most építettem börtönt/tömlöcöt.Ez pontosan mire is jó?Tudom benne van a nevébe,de ha nincsen akkor is tudok a váramba embereket tárolni.Mi a különbség akkor most?Meg ugye innen nem tudnak megszökni?

Sajnos nincs pénzem megvanni még ha 2000 forint is akkor se, sok helyen adtak linket, de vagy az oldal szûnt meg már vagy a fájlt törölték, nagyon fontos lenne, ez egy jó játék, de angolul nemtudok sokram nenni vele.

Vedd meg eredetibe és akkor full magyar lesz <#smile>

nekem félig magyar <#vigyor>

nearo
1200-ban Tatabánya? 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sniperelite
a europe 1200-ot nemakarja valaki magyarrá csináni? XD

Kicsit kritizálnám az 1200 Europe módot. Pl. olyat láttam képen hogy Tabanya... az nem Tatabánya? .... Meg a felvidéki városokat, pl Pozsony úgy írták ki hogy Pressburg, vagy ha nem, akkor szlovák nyelven. Én úgy tudtam, hogy Magyarország, magyar nyelv
sniperelite
Kössz

jav: békét nem szövetséget

Europe 1200

Végre beteljesült a vágyam és a Magyar Királyság hadat üzent a szerbeknek <#vigyor1> Annyira lelkes voltam hogy azonnal lerohantam a Trdjava Ragusa nevû várukat és befészkeltem oda magam, onnan indítom a portyázó hadjáratokat a szerbek 3 megmaradt falujára ugyanis ez Szerbia: Ras a fõváros + 3 falu <#nyes><#vigyor> két várukat Bizánc foglalta el egy másikat meg Szicília. Nagyon be vannak fenyítve <#vigyor1> Van ez a váram ami már elég fejlett (tömlöc, messenger post) van két falum (Ston, Celje) meg egy jól képzett majdnem 100 fõs kíséretem. Magyarország így néz ki nálam: Szerbektõl ugye behúztam Ragusát, Lengyel háborúban elfoglaltuk Zamek Sandomierz-t (ez nagyon nagy ostrom volt, rengeteg magyar meghalt, kemény vár) és Zamek Glogowot. Mivel a Lengyelekkel már szövetséget kötöttünk ezek a várak a kezünkön maradtak..mindent egybe vetve jól állunk.

Parancsolj:Europe 1200 mod

sniperelite
Szevasztok lenne 2 kérdésem.
1.Hol tudom leszedni az Europe 1200-at mer seholse találom a neten.
2.Tudtok ajánlani még valami jó módot?
A válaszokat elõre is kössz!!!<#vigyor3>

köszi
Wreck86
Ha átkonvertálod a megfelelõ kiterjesztésre és a nevet is átmásolod arra,amit a játék használ,akkor igen.

Ki lehet cserélni a játék zenéit nekem tetszõleges számokra?
Hello!

Lehet volt a kérdés már, de nekem csak angol verzió van meg és angolul nem vagyok éppen egy szaki, szóval tudnátok adni magyarosítást hozzá, nagyon fontos lenne, köszönöm elõre is.

Pianista
*láthatom

Pianista
nem látom a szerókat... lehet hogy késõbb küldenek valami kulcsot amivel táthatom/játszhatok a szerókon... legalábbis remélem...

Miért amúgy te látod a szervereket ? Milyen verziód van ?

Pianista
nah mindegy már jelentkeztem... de nem tudok szeróra kapcsolódni... még mindig... abban reménykedtem hogy esetleg egy beta kulcsot küldenek...

"Próbáld ki a BETA-t.
Ugyan eredeti Serial nélkül nem csatlakozik szeróra, de elindul.
Teljesen külön van, ugyan az, mint az M&B, mindenféle nézetben.
De mégis külön telepíti, teljesen máshova.
Ha nincs M&B, akkor is megy, csak kell serial."

Ebbõl az infóból gondolva nem feltétlen kell tesztelõnek lenni. Eredeti key megvan akkor elvileg a szervereket látnom kéne hiába hogy még nem jött visszaigazolás a teszteléssel kapcsolatban.

Pianista
lehet ahhoz fel kell iratkozni tesztelõnek...

#3664 a linkben szereplõ verziót töltöttem le.

Jó minden, csak éppen a szervereket nem listázza ki.

A warband letöltõ azt mondja nem valid a key-m, pedig az. Itt van a kézikönyv hátulján, akkor most mi van? Ti hogy töltöttétek le?