Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://mountandblade.gamedroid.hu/?p=195#more-195
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Csináltam karaktert, joinolni tudok de hiába megyek rá a searchingre nem dob ki egy szerót se pedig zárójelbe mutatja hogy (19) van. Ha az azt akarja jelenteni persze..
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Valahonnan lelehet szedni a warband bétáját?
Az item editorral nagyon sok mindent tudsz szerkeszteni, én már jócskán belenyúltam! Mindig csinálj a mentéseidrõl egy biztonsági mentést mert nagyon cifra dolgokat mûvelhetsz ha véletlenül rossz helyre teszel pipát... Egyépként a youtube-on van modding tutorial! A külömbözõ dolgok modellezésétõl egészen, a hogyan tedd bele-ig végigvezet az összes fázison. Igaz angolul, de ha figyelmes vagy akkor menni fog!
Délelõtt unatkoztam és letöltöttem a Light & Darkness Heroes of Caradia-t
És egy 102-es bantia sereg cucai között megtaláltam Gimli War Axe-t
Nagyon király de van még benne valami spcekó item?
Sok sikert az út keménylesz és buktatókkal teli.
Üdv, Tamás.
Egyébként nem ismertek valami magyar oldalt ,vagy fórumot a mod készítéshez????
Hallotam hogy lehet térképet meg tárgyakat szerkezteni és beletenni a játékba.
Üdv.! hkzonda
Az egyik tervezõ lengyel volt vagy mi ? 😄 Azt figyeltem meg, hogy kicseszett erõsek a lengyelek. Van egy egységük (Polish Noble) kardforgató és valami aránytalanul erõs és sok van belõle a kategóriáján belüli egységekhez képest. Nyílt terepen a jó magyaros lovasrohammal könnyen hatástalanítom õket de várostromnál nagyon erõsek. Valahogy ki kéne békülnöm a lengyelekkel.. nincs velük bajom. Annál inkább a szerbekkel.. Bár azokat elég szépen aprítja Bizánc..
A fájlt kiszedni, és átkonvertálni pedig DDS Converter programal tudod.
Ne hari a sok kérdésért csak kicsit hiányolom hogy fontos infokat nem irnak le a játékhoz:S
megint eszembe jutott valami.
Arra rájöttem hogy ha elfglalom valamely királyság összes várát és még foglyul is ejtem a Lordok nagy részét akkor felbomlit az a királyság...
Az is oké hogy a fogoly lordokat a váramban a jó kis nyirkos tömlöcben örzöm.
Viszont felmerül bennem a kérdés....ha a lordokat mind be lehet gyüjteni és igy hatástalanná tenni, akkor ugyanez müködik a fosztogatókkal szemben is???
Ugyértem elkezdtem foglyul ejteni a tengeri rablokat fosztogatokat stb...de van ennek értelme??vagy ezek mindig ujratermelõdnek????
A trónterem gondolom vár(model)függõ
A ládába tehetsz cuccot megõrzésre, csatamezõn a láda a te inventoryd
A könyvárusnál vehetsz könyveket, ugyanúgy tavenban tûnik fel, csak ritkább.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Eszembe jutott még egy kérdés.
Mitõl függ a megszerzett falvak várak városok gazdagsága????
Hogyan csináljak a várambol gazdag várat????
Illetve lenne egy olyan kérdésem hogy vannak várak ahol a trónterem tiszta szánalom...nincs benne semmi, hogyan csináljam meg hogy ilyen kis terülj terülj asztalkám legyen????
Mire jó a tróntermekben a láda????valamint mire jó ez a láda a csatamezõn???
végül azt szeretném megkérdezni honnan lehet könyvet szerezni???mert ugye a kezdésnél kaptam egy könyvet amibõl tanulhattam...
köszönöm segitségeteket...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
És éljenek a nordok!!!
A másik téma a saját királyság: az alapjátékban tényleg nagyon szívás, komolyan ajánlom a "War for Calradia" modot, mert szinte ugyan az mint az alapjáték, nem bugos, nem unbalanced, csak akkor jön a nagy változás amikor elfoglalod az elsõ váradat. Sokszor leírtuk már korábban hogy mûködik de megteszem újra a newbik kedvéért 😊 Tehát a játék elején ne legyél vazallusa senkinek, csak egy népet támadj, azt amelyiknek az ellensége az akivel késöbb a legjobb viszonyt akarod kiépíteni. Amikor elfoglalod az elsõ váradat, ki kell választanod milyen kulturába akarsz tartozni, ez azért fontos mert utána a falvaidban olyan katonákat toborozhatsz, és a váraidban olyan elit katonákat vehetsz. Ettõl kezdve van királyságod, a táborozás menüben tudod intézni a dolgokat. Én akkor szoktam az elsõ várat elfoglalni amikor 100 ezer aranyam és 100 fõs seregem van, mert ilyenkor nagyon gyorsan kell fejlödni, gyakran megjelenik egy 5-600 fõs ostromló sereg, a király vezetésével hogy visszafoglalják a várukat. A pénz az ellenséges lordok megvásárlására is kell - többnyire azokat próbálom lefizetni akinek a legnagyobb serege van. A korábbi unatkozó hozzászolásokhoz annyit fûznék hozzá hogy én már a negyedik népet tolom ezzel a moddal, hónapok ota játszom, persze 101% nehézségen - csalások nékül és még mindig izgalmas. Teljesen másképp kell játszani ha khergit vagy mintha nord, ha rhodok számszeríjászok teszik ki a sereged nagy részét, mintha swad nehéz lovasok. Persze ha valaki 50k HP-vel rohangál, átmegy a várfalon és teleportál a világtéképen 25% difficulty mellet az hamar megunja.
Na ezek fognak sírni nagyon majd ha kijön a multi 😄
Én meg rohangálok Jelkala és Dhirim között,egy kicsit idegesítõ.A 3/4 térkép meg a Nordoké (és a nork bir. 3/4-ét én foglaltam de össz-vissz 2 városom van).
Szóval érdekesek a tényállások.
Saját birodalmad lehet,de mindenki támad mert szabad préda vagy.
Amúgy vannak uralkodó jelöltek,akiket a várakban meg lehet találni (vagy az utazónál tudod meg melyik várban vannak)
Úgy sem lesz saját birodalom,de legalább lesz színed és ha magas a meggyõzésed akkor magad mellé tudsz állítani lordokat (ha például a "Fattyúnak segítesz akkor vegir lordokat tudsz magad mellé állítani,és el kell foglalnod az egész vegir birodalmat") is,és ha van várad akkor te döntöd el kié legyen.
sok sikert a saját bir. kialakításához
Nézd meg!: http://www.mymusic.hu/zombicity
a további kérdés változatlanul fennál..hogyan tudok odaadni egy várat valakinek aki nekem hübéresküt téve a lordom lessz???
Elöször is elfoglaltam már jópár várat de még mindig nicns saját birodalmam:S Miért nord királyság lázadó vagyok ahelyett hogy saját birodalmam legyen???
Hogyan lehetnek saját lordjaim???
nameg hogyan csinálok egy elszegényedett várból gazdagot hogy mindenki örüljön?"
Szia
Asszem úgy lehet saját birodalmad, hogyha nem csatlakozol sehová sem, (nem teszel hûbéresküt senkinek) és úgy foglalsz el várat! Legalábbis a modokban így van. Az alapjátékban eddig nem jutottam el...
De asszem ha csak úgy elfoglalsz egy várat, akkor elõbb utóbb mindenki betámad, mint szabad prédát.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így van az alapjátékban is szóval válaszoljon valaki olyan aki tudja a tutit.
"A gyalogosok is erõsek. Lásd Nordok. Legerõsebb népek egyike. Csak ügyesen kell használni a parancsokat. Volt már velem olyan, hogy 10 Rhodok csapat ütött két Nordot plusz engem, és nyertünk.
De nyertem már Svádok meg Vaegirek ellen is úgy, hogy túlerõben voltak. Khergitekrõl nem nyilatkozok, mert õket nem szeretem ellenfélnek, nem sûrûn harcoltam még ellenük..."
Hát nem tudom,erre annyit nyilatkozok hogy a Rhodokok ellenen nem nehéz nyerni(1 nap alatt bezúztam õket)
A Swadoknak egy váruk van csak 2 lordal(a többi mind a jelkalai várbörtönömben roskad)
Elöször is elfoglaltam már jópár várat de még mindig nicns saját birodalmam:S Miért nord királyság lázadó vagyok ahelyett hogy saját birodalmam legyen???
Hogyan lehetnek saját lordjaim???
nameg hogyan csinálok egy elszegényedett várból gazdagot hogy mindenki örüljön?
köszi az infokat😊)
remélem mûködni fog most szedem sok szerencsét 😉
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
szerintem a kieg. érkezéséig még annyi probléma lesz, hogy 2010 elsõ felében sem jön ki. báár.. azt mondták 😊
leszedem,megnézem😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
meg Tell Vilmos
Assissi Szent Ferenc -( jól forgatja a csatabárdot😊)
gondolom a többi is híres csak nem ismerjük
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...