Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
mondjuk mobil nettel ne is erõltesd szerintem mert olyan nagy pinged lesz hogy gyk mindenki le fog verni.

hivatalos fórumon van vmi ilyen topik azt láttam , ott talán érdemes utána olvasni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem értem miért nem megy a multi még mindig...
Eredetim van, új verzió, és nem talál szervert! Mobil netet használok, de minden más játék megy vele, a tûzfal pedig a sima vistás csak...

War. War never changes.

Wreck86
Látom,pörög a topic,helyes! <#eljen>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

siraly! ;-)

TS cim ment PM ben...
Lacoka12
2 hálozati kábel nincs bedugva csak 1 igy hogyan müködik a netem?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Zsolek123
Nekem is ma esedékes. <#pias>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Kange
No, nekem is megjött az eredetim... <#vigyor1>

Steam acc: kange82

Kange
De ez biztos? Mert eddig én csak tippeltem, hogy ez így lehet...
(Mármint ha nem kedvelnek nem fizetnek dolog...)

Srácok arra figyeljetek hogy faluk és a városok kedveljenek titeket, ez javítja az adózást na és végül ami nagyon sok lóvét elvisz azok a zsoldosok és a lovasság úgy hogy óvatosan mindegyikkel, a másik nekem 3 váram van mindegyikben 30strázsa mester és 30 mesterlövésszel, plusz 100 hadseregem és így csak mínusz 1500ba vagyok, ami semmi mert foglyok és az elkobozott cuccok elég szépen hoznak, hát ha meg a falukat kiraboljátok, ne csodálkozzatok ha utána nem adóznak!
Torzonborz
na most hozták meg a cuccost. este felteszem aztán irány a multicsihipuhi 😊

Snipa pm-ben tolj már ts3 címet lécci.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ezért lenne jó várak helyett csak falvakat kapni, de mellé mindig ad a szultán egy várat is 😞
Kange
Én erre panaszkodtam korábban, hogy összességében nem éri meg, mert a vár/város védõket is fizetni kell, valamint védelmet is kell nyújtani a területeidnek... 😊
Valamint ott az a fránya rossz adózás is, ami vagy a rablók miatt van, vagy pedig a Téged nem kedvelõ faluk/városok miatt...

lol ez az adózás dolog egyre rosszabb. tök mind1 hány váram van meg falum ami adót fizet nekem mindig 1351 dénárt vesz el minden egyes heti költségvetésnél.ez mi lehet?
Zsolek123
Meg ha csak néhány ember tesztelni, és keresné a bugokat, akkor az eltartana egy darabig. Azért adták ki, hogy a játékosok is visszajelezzenek. Tudod, több szem többe lát. 😉

Zsolek123
De nem szabad csúszniuk, csak életbevágó esetben, ezért gyártanak hozzá patch-eket.

Kange
Az gyakori lesz, hogy a létezõ összes királysággal hadban állunk?

Ez így kicsit elkeserítõ. Az egyik városomat védtem, csatlakozott a védéshez 2 Rhodok sereg. (Meg is lepõdtem) Majd miután nyertünk, Rhodok hadat üzent és egybõl ostrom alá vonták a városomat...

nearo
Elgondolkoztam, és igazából nem tudom jobb megoldás lett volna e az, hogy nem adják ki a játékot, hanem csak néhány ember teszteli a bétát, majd pár hét/hónap csúszással kiadnak egy bugmentes, végleges verziót.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kange
Lehet, hogy "béta" még ez a játék és sok benne a hiba, azonban az nagyon tetszik, hogy nem hagyják félbe a dolgokat, hanem folyamatosan javítgatják, ha kell naponta adnak ki frissítést.

Bocs lemaradt az az infó, hogy ez a legújabb patch. :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

1.113-as kint van elvileg javítja az általam említett kilépést, valamint egyszerûsíti a bandita búvóhelyeket, javítja az útkeresési rutint a térképen. Még olyan friss, hogy meleg, úgyhogy nemtudom, hogy mûködik-e megfelelõen, még a taleworlds fórumán sem volt ideje tesztelni senkinek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Torzonborz
most rendeltem meg , remélem holnap ki is hozzák aztán be tudok csatlakozni az össznépi csihipuhiba 😊

Kange
Érdekes lehet, az biztos... 😊
Hozod magaddal a single-ben összerakott embered vagy mindenki ugyanolyan karakterekkel indul?

Lehet majd én is beállok a sorba... 😊

nekem eddig ugy tunt, hogy kissebb csoportok hatekonyan tudnak egyutt mukodni, de a teljes egeszre nemigazan lehet...

annyi mukodik, hogy pl. mindenki domb tetejere vedekezo pozicioba, meg az is ok hogy egyszerre indulunk rohamra, de nehezkes megiscsak 30-50 emberkerol van szo, es mindig akad 1-2 rambo aki nem erti meg hogy egyedul nincs eselye 😊

ha megvan gyere szepen csatlakozz! ;-) visszahozzuk a regi coop harc feelinget potbs bol ;-)
Nem vagyok benne biztos, de azthiszem, hogy igen... Többet majd csak akkor tudok nyilatkozni, ha kijön az új patch és fel is telepítem (mostmár anélkül nem rakom fel, hogy elõtte ne olvastam volna bele a taleworlds fórumba, nem-e megint elcsesztek valamit.)

Torzonborz
gondolom azért itt sem árt 1 fõmufti aki mondja ki mit csináljon .

igy van! nem iranyitasz senkit hanem 1 harcos vagy a sok kozul!
mi a "csata" szervereket szeretjuk ahol fordulonkent 1 eleted van... szal az elso hullamban levok nem nagyon szoktak tulelni a csatat! meg nem art behuzni a nyakadat egy kosza nyilveszzo ha eltalalja a fejed akkor fube harapsz! 😊

ha jol osszejon a csapat akkor nincs gond, mert szepen felallunk formaciokba, pajzsfal mogotte ijaszok szelen lovasok stb, de mikor elkezdodik a kozelharc akkor total kaosz az egesz ezert jo ha paran fenn vagyunk TS-en es tudunk egymasnak segiteni!
gondolom lecsupaszított csata, csak nem irányítasz sereget hanem csak magadat és minél több ellent le kell kaszálni, sztem. egyenlõre jobban el vok a single-el
Kange
Írj már légyszíves pár sort errõl a multiról.
Mi a játékmenete? Hogy kell elképzelnem a dolgot?

http://www.youtube.com/watch?v=0GXyW-A-zFI

http://www.youtube.com/watch?v=B_Gz_iJOQSU

Plusi 1-2 kepen mi is rajta vagyunk 😊)
hat igen szeretjuk ezt a MP szervert:

😊

22nd battle server
Kange
És az útvonalkeresést javították? Mert nekem az 1.110 óta állandóan kerülve megy a sereg a cél felé... 😞

1.112-es patch-es patch tegnap jött ki. Ugyan javítja a már lentebb leírt katonák tömörülési hibáját, de egy újat is kreál, név szerint ha egy csatából elmenekül (route) 1 katona is, akkor kibod a játék az asztalra.

Úgyhogy még senkinek nem javaslom az 1.112-es patch felrakását. Ellenben nagyon sok jó dolgot is javít, pár új fegyver kinézet, foglyok után szint alapján lehet váltságdíjat kapni (pl.: swád militia 20 dínár, swád lovag 120 dínár egyenként). Alap csapat látszámot kitolták 20-ra. Egy memória hibát javítottak és a látványon tovább csiszoltak.

Szóval alapvetõen jó lenne ez a patch, de a fentebbi hiba miatt nem ajánlom senkinek. Ma vagy holnap lesz egy új patch, mely javítja a fentebbi dolgot, és utánna már tényleg nem sok kigyomlálni való lesz a játékban!

Kange
Hát ez érdekes. Nálam ilyen semmi sem volt, mert elméletileg ez akkor jönne, ha "fellázadnék".

nálam viszont az az érdekes h vazallus vok, de amikor meglett az eésõ váram akkor megkérdezte hogy mi legyen az országom neve, és ki legyen a kancellár... de nem lett külön országom gondolom ahhoz felkéne mondanom a hûségeskümet,

kancellár nélkül át tom tenni a székhelyemet? csak mert eltûnt az a semmirekellõ 😄
Kange
Nézd, egyáltalán van routered? 😊
Ez egy teljesen különálló fizikai eszköz. Ebbe dugod a hálózati kábelt, majd ezt összekötöd a számítógéped hálózati kártyájával.
Alaphelyzetben az internet megosztására használják, azaz ugyanazt az internet hozzáférést egy idõben többen is tudják használni. Kvázi ez az eszköz létesíti a kapcsolatot az internet szolgáltatóddal, majd a számítógépek LAN vagy WLAN-on keresztül kapcsolódnak ehhez.
Ha van, akkor általában a 192.168.2.1 IP címen érheted el az admin részét, de mivel alaphelyzetben a Windows vezérlõpultjában kerested, szerintem nincs ilyen eszközöd... 😊

Kange
De jó Neked!
Én tegnap úgy hagytam abba a játékot, hogy egyszerre 4 királyság ellen háborúzok. Semmit sem tudok csinálni, csak a területem körül keringek és várom, hogy ki melyik oldalról óhajt betámadni. Pedig még csak vazallus vagyok, nincs is királyságom!

Lacoka12
ez nmeked irtam Kange

Lacoka12
a router hol tudom beálítani mert olyat én nem látok a vezérlöpultba csak a tûzfalt de ott is már nem blokolja a warbandot

ez az adóbehajtós dolog engem is érdekelne mert nekem is sok dénárom bánja hetente,

egyébként ha én robbantok ki háborút nagyon megutál az uralkodó? csakmert már vagy 3 hónapja ülök a várban és banditákat ölök meg lovagi tornákat nyerek...
Kange
Én a port forwarding-ra gondoltam, ami annyit tesz, hogy egy definiált portot átirányít közvetlenül a Te gépedre. Azaz ha beérkezõ adat van a beállított porton keresztül, akkor azt automatikusan átküldi a beállított gépre.

Nézd, sztem az elsõ legfõbb próba az kéne, hogy legyen, hogy megpróbálod router nélkül. Azaz kiveszed és közvetlenül kapcsolódj a netre. Ha így jó, akkor egyértelmûen tudod, hogy a router beállításaival van a baj. Ha nem jó, akkor mást kell keresni!

Lacoka12
állitsak portot ?és hogyan még azt nem probáltam

Helyesbítek! Warning: Check Invaild Entity 😄

iLove oHs.

helo. lenne egy kérdésem a warband al kapcsolatban. mikor már jonagy hadseregem van és eljön a heti költségvetés ideje, akkor van egy olyanom hogy: sikertelen adózás. namost ez folyton nagyobb lesz, már heti -2000 dénárt jelent nekem és ez igy elég gáz. hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
basszus pont nekem is így van! 😊
Kiadták az 1.112-õt erre meg csata közbe a bal alsó sarokba valami olyat ír ki, hogy Invaild Empityt ha jól emlékszem és kidob a játék... de persze nem mentettem úgyhogy cseszhetem a jó pár órás munkám :@ Ha másnak is ehhez hasonló üzenetet dob ki az kérem jelezze! Hátha csak nálam van a baj!

iLove oHs.

Kange
Azért......
Oké, most már tényleg nem ragadnak meg a létrán a katonák. Illetve, nem a létrán akadnak meg, hanem a létra tetején és kész, ott állnak a vár falán és nem lépnek be. Egymás után már a második esetben... Hurrá!

Kange
Bár azt nem tudom, hogy a csatában gyógyít e(mert szerintem nem), de tényleg több a halálos áldozat, ha Õ elájul és ugye lassan is gyógyulnak a többiek...

Ezért van különben Jeremus a lista alján! 😊

Mondjuk én azt olvastam (és ebben van is valami), ha csatában pl. jeremus a gyógyítód és õt kiütik, attól onnantól kezdve az adott csatában bukod a gyógyítást, tehát nem árt, ha te mint a fõhõs is rendelkezel legalább a sebész képességgel 4-5-ös szinten, mert ha jeremus kidõl elkezdenek baromira halni a társak.

Kange
Nekem 3 speciális hõsöm van jelenleg:
Jeremus - Minden, ami a gyógyászathoz kell... 😊
Artimenner - Taktika, Mérnök, kevés kereskedelem
Borcha - útkeresõ

A többi mind harcos. Beszerveztem a lentebb írt Lezalit és Firentis harcostársat, máris mindenki happy... Aztán majd idõvel elválik, lehet így is dezertálnak! :S