Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor is tudja hogy kell ha nemtudom hol a kancellárom? 😄 mert a várban ahol kéne lennie nincs, azt irja h vár a vár! visszafoglalására, holott azt már visszafoglalta egy szövetséges lord.
Ezért is mondtam le a tárbornagyi rangról, aztán többet el se vállaltam! Komoly háborúk alatt úgyse tudnak követni, ráadásul rettenetesen gyorsan nõ a vita értéke is...
Steam acc: kange82
Nekem speciel a D-n van és ezáltal az összes Steam-es játék is.
tényleg innét nem lehet vhogy átpakolni másik particióra ? most a rendszeren van aztat meg nem szeressem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
és mivel nem tudtam azt beállítani hogy hova tegye nyílván 1 helyre teszi mindenkinek akinek eredeti, és igaz cd projectes de így is steames, és a steamnek a mappájában sem volt! segítene valaki! mert nagyon fontos!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Többek között nekem sem tetszik az amit Kange is írt. Ez az ugri bugri nagyon a bögyömben van.
Meg néha elég érdekesen számolja a találatokat.
Rengetegszer nem történik semmi holott robogó paciról keresztül döföm az ellent szép nagy lándzsával az meg ennek ellenére vígan lecsap.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De megint hamarabb kérdeztem, mint nyomogattam volna ezt a hülye, új kinézetû Steam-t. Manuálisan rá kellett klikkelnem a Termék aktiválásra és láss csodát, ott volt ez a szemét!
másodszorra ez ok volt csak a játék telepítõ nem indult el.
aztán harmadszorra az is csak felment nagy nehezen.
mondjuk nem tudom minek ez a nyüves steam csak emiatt szedhettem szét a gépem és köthettem be a dvd játékost 😄
Eddig ugye a warez verzióval játszottam, de most elhatároztam, hogy feltelepítem az eredetit, hogy megnézzem a multit. Azonban hiába klikkelek a telepítés ikonra, feljön a Steam és nem történik semmi sem. Mi a fene folyik itt? <#falbav>#falbav>
Sõt, találkoztam olyannal is, hogy ~800 nagyságú sereget vezettem tábornagyi rangban. Láttam, hogy az egyik városunkat támadja egy ~1000 fõs sereg. Gondoltam adunk a pofájuknak, így arra vettem az irányt. A gond az volt, hogy az összes vazallus lelépett így egyedül kerültem szembe az ellenséggel... :S Mondanom sem kell, hogy az én kis 100 fõs seregemmel karöltve mi lett a végeredmény... 😊
Annyival kiegészítem, hogy ha nem vagy tábornagy, akkor szépen lassan magától is csökken az értéke.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Egyébként milyen hülyeség már ez a "vita"? figyeltem akkor nõ mikor csatába kerülök az ellenséggel. Ezzel mi a baj? miért leszek ellenszenves a királyom számára ha egyszer az ellenséget gyilkolom ezerrel????
Az, hogy Téged támadnak sajnos igaz, de ha belegondolsz, valószínûleg a Te váradban/városodban állomásozik a legkevesebb katona. De ha már beraksz 50 katonát egy városba(én 25 íjász-15 harcost szoktam), akkor már nem fogják csak úgy megtámadni. Ilyenkor maximum a teljes sereg fog menni! 😊
Ha úgy dönt az ember h segít nekik visszafoglalni a trónt akkor csatlakoznak a csapatodhoz (elég izmos karakterek +20as skillekkel), és egybõl lázadóvá válsz. Az ellenséges fõurakat, meg ilyen-olyan ürüggyel megpróbálhatod átállítani a sötét (vagy világos) oldalra, de csak egyszer lehet döntés kicsikarni tõlük. Így ha nem elég magas a viszony, meg a meggyõzés képesség akkor bebukjátok mint én.
Az egyszerûsége miatt tetszik és sajnos a sok bug meg a menjek ide meg lovagoljak oda utasítások miatt csalódtam a játékban.
Az is zavar hogy megkegyelmezek mindenkinek ennek ellenére mind1 hova szerzõdök mindenki engem támad. Mintha a sok szövetséges nem is létezne. Pont az én váramat támadja mindenki. Átlovagolnak az egész birodalmon és a legeldugottabb várat kell támadni, mert az így jó stratégiailag. Nevetséges... <#violent>#violent>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A vazallus dolog meg pazar, csak azért irányítani is kell Õket, mert maguktól semmire sem hajlandóak vagy csak szimplán hátrányos. (Pl. milyen az, hogy kinevezek valakit tábornagynak, aztán küldetést ad, hogy kövessem. Na ne!)
Nah nálam ez a lehetõség nem mûködik! Akármelyiket is választom ki változik a vazallusok irántam érzett hûsége, azonban a birtok tulajdonos nélkül marad és csak a kancellárral tudom kiosztani. Nálatok ez rendesen mûködik? Kicsit gáz, hogy bármilyen foglalás után vissza kell ballagnom a fõvárosba beszélni a kancellárral... <#falbav>#falbav>
Hogy lehet utódot nemzeni???
Nekem Alayen 150 katonával rohangál. Csak több birtokot kell Neki adni, oszt jól van. Ahogy néztem 1vár+1falu -val olyan 60 katonája lehet max.
végül is korlátlan idõd van a játékra csak csatát nem szabad veszíteni 😄
757.5 eltelt nap után, minden 7.5 nap után 1-vel nõ az esélye annak, hogy csata elvesztése után valamelyik stat-od értéke csökken.
1500 nap után ennek az esélye 100%, azaz minden elvesztett csata után csökkenni fog valamelyik érték. (Én 1127. napnál járok, 50% az esélyem... 😞)
Ha meg akarod nézni ennek a valószínûségét, akkor táborozz le, "Válaszd ki mit teszel" -> "A kalandozás befejezése" és itt a
"Szerencse-érték". (Itt nehogy az igenre klikkelj, mert akkor vége a játéknak! 😊)
Nagyon nem örülök ennek, azt hittem, hogy szinte korlátlan idõm van a játékra!
nem azokra a skillekre gondolnak amiket nem használsz ?
Ez tényleg igaz? Nem addig lehet játszani, ameddig csak akarunk? (Én már 1000+ napnál járok...)
Ha nincsen már váruk/városuk, akkor asszem 1-2 napon belül megszûnik a frakció. (Legalábbis nálam így volt!)
Egy jó tanács: addig ne kényszerítsük választás elé a lordokat amíg nem vagyunk magunkba biztosak, mert csak 1 lehetõségünk van.
Most h nincs egy darab váruk se mért nincs vége a küldetésnek (Arwa a csodás hatalomra juttatása)? Vagy várni kell egy kis idõt amíg a lordok elpárolognak?
és honan lehet leszedni?
köszi
Nemtom mitévõ legyek. <#gun>#gun>
Bazz a térkép igencsak furára sikerült. Duna nemhogy esztergomot de Budát sem érinti. a magyar helységnevek szinte véletlenszerûen helyezkednek el. Buda mondjuk falunak sikeredett, Kalocsa viszont kastély.
Viszont tetszenek a magyar texturák címerek.
Szétröhögtem magam amikor összefutottam Kún Lászlóval, akit sikerült Kan Lászlónak átnevezni a készítõknek. Imhol jön Kan László, a környék bikája.😊
Már nem emlékszem, hogy mi volt a beszélgetés pontos tárgya, de ennek hatására elment a hõsöm a környezõ településekre (magyarán kivált 1-2 hétre a csapatból és visszajött) és nõt a trónjogom 1-el / hõs.
Azokat küldtem el egy idõre, akik az egymás közti vita miatt csökkent a moráljuk.
Most már azt is tudom, hogy a trónjog növelésével késõbbiekben jól járok. <#nyes>#nyes>