Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval tulképpen nem gyorsítanak, hanem a súly miatti sebesség csökkenést kompenzálják! Pl. ha sokat rabolsz ki falukat akkor is jól jön, mert az egy dolog, hogy odaérsz gyorsan, de majd a megszerzett javakkal vissza is kell érned! 😊
Steam acc: kange82
Esetleg kérdezz meg valakit az ismeretségi körödbõl akinek megvan és mûködik neki, hogy hogy csinálta........
http://www.mbrepository.com/file.php?id=13721.
1.letöltöd
2.kicsomagolod
3.megnyitod
4.megnyitod a nativet megkersed a kherigt lovasíjász (angolul) kiveszed a dárdát és beraksz helyette egy csomó íjat meg nyilat... de erre szépen mind magadtól rá fogsz jönni elég egyszerû a használata.
ui.: -Nagybetûvel kezd a mondanivalódat!
-Írj helyesen!
-Tagold a mondnivalódat!
Mert külömben az ember neki se áll olvasni pedig lehet jókat írsz...
Köszönöm! (ez csak jótanács volt)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
és utána telepítenia warbandot! utána jönni fognak a frissítések automatikusan!
az alap m&b van meg a cd-tõl. de végülis mindegy a dolog mert játszani lehet vele és ez a lényeg csak nem értem😞 azért köszönöm a válaszokat!
gplord
Valójában annyi történt hogy a szultánság vezére lecserélõdött.
Vicces, mert az egyik emberem kancellárként eltûnt (nem én lettem a király ugye), a másik meg nemesként lett gróf (szintén a szultánságéban).
A marsalli rangot pillanatokon belül elvesztettem, mert befoglalták a fõvárost a swadianok (akiknek nem tudom mi a bánatért üzentük hadat, mert kb semmi közünk hozzájuk), mikor épp a királyság túloldalán voltam.
Szóval nem jöttem ki túl jól. <#idiota>#idiota>
a fegyverzetét átváltani , hogy minde katonának ugyanolyan íjja, nyila és szabjája vagy lándzsája legyen, hogy ne legyen annyi dobódárdás az egységfajtában, hanem mindeggyik egységnek íjja nyilai és kardja vagy lándzsája legyen, így már érthetõ? tehát ha valaki meg tudja mondani
hoy hol lehet vagsy a lovakat vagy a fegyverezetét a lovasíjjásznak az szóljon és írjon le itt vagy pü ben mindent amit tud.
csak a modulok jelennek meg, mármint kiválaszthatod hogy melyik modullal akarsz játszani és úgy indítod el.
a gépkönyvben lévõ indítóképernyõ és az enyém nem ugyanaz... hiányzik róla az "új verzió keresése" "új modulok letöltése" pontok... nem értem mi a fene lehet? egyébként tök jó a gépkönyv ha tudtok v.mi módot szívesen közkincsé tezsem az ott leírtakat😊sok dolog tisztább!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez most alap m&b vagy warband? Mert nem mindegy.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
hát nem ez az elsõ játékom de izzadok vele rendesen😊 mármint a telepítéssel. Eredeti cd galaxis-os játék de én sehol nem veszem észre h frissítene de még nem is találok ilyen gombot😞 mondjuk az is érdekes volt a telepítéskor h SEMMI kódot nem kért pedig a csomag tele van vele😊 a játék megy csak nem értem mi van....
mindent! Köszönöm
Mintha olvastam volna hogy ha a készletembe lovakat teszek, gyorsul a sereg mozgása a térképen. Hát belepkakoltam pár lovat de semmit se gyorsult, mindez a Warband-nél.
és mivel láttam hogy a sztyeppei lovak igazi mongol , kis méretû lovak lettek elhatároztam hogy a seregembe csak sima khergit lovasaíjjászokat képzek/mert ezeknek volt csak sztyeppei lovuk / azaz csak sztyeppei lovakat használtak se vadász se verseny se hátaslovakat
hol hallottunk ilyet hogy a mongoloknak dobódárjájuk van? sehol! miért kellett így elrontani! ha már lovasíjjász! én nem bánnám ha a lovas vagy elõcsatározó katonafajtának lenne dárdája mert fejletlen egység v, nade a lovasíjjászoknak? Nos az lenne a kérésem, hogy valaki megomdaná hogy hogyan lehet minden khergit lovasegységnek a lovait sztyeppei lóra átállítani? vagy a fegyvereiket kicserélni íjjra nyílra szabjára és lándzsára vagy pajzsra? mert vagy a lovakat kell átálítani vagy a fegyvereket.
nagyon megköszönném ha valaki gyorsan válaszolna mert fontos ezt kijavítani.
ha nem világos a kérdésem akkor leírom érthetõbben!
nekem ez lenne akérésem még és elnézést a flood-olásért csak ezen a fórumon nem tudom szerkeszteni a mondanivalóm
ésw igen minden hõsre szükséged lessz ha királyságot akarsz létrehozni, mert a hõsök növelhetik a trónjogodat! és minél magasabb annál jobb mett csak magas trónjoggal ismertetheted el magad a többi királysággal
törvénye skirályként, ha ez a szám alacsony , akkor mindneki elened megy, mint a legyneggébb láncemre
megvan az eredeti m&b de a cdgalaxis csak 1.010 verzió. tudok valahonnan letölteni updatet?
ha tudok vegyek fel minnél több hõst?
köszi
mert ha kétkezesként hazsnálod úgy többet sebez, de szerintem ez érzõdik is, mondjuk lovon akár még többet is sebez mintha kétkezesként használnád, mert még + ban hozzáadódik a ló sebesége, stb, csak persze lovon akár pajzsal akár pajzs nélkül hazsnálod így is úgy is 1 értéke lessz mivel ekkor csak 1 kézzel tudod használni!
http://cdgalaxis.hu/PC/17642/mount-and-blade-warband.html
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Csak most, másodjára nem találkozom vele...
A felsõ szinten még én sem találkoztam senkivel sem!
A fogadóknak egyébként nem csak alsó szintje van, bár nem rémlik hogy túl sûrûn futottam volna össze az alvószobákban a "társakkal".
De most, hogy így mondod, lehet Ymira-t fogom felbérelni gyógyítónak. Már alapból van Neki képessége, azonban nagy elõny, hogy egyes szintrõl indul... 😊
Namost a legjobb alap NPC ilyen helyzetek elkerülésére Nizar, mert õ az egyetlen aki semmi miatt nem problémázik. Míg például az általad vadászott Jeremus egy problémás faszi (nem ér annyit az a 4-es gyógyító skill csomagja fõleg ha már jó ideje vadászgatod és azalatt kinevelehttél volna egy saját gyógyítót is), ugyanis ha gyakorta harcolgatsz (napi 1-2 után vagy nagy létszámú összecsapások után nekiáll morogni és elég masszívan leamortizálja am orált ezzel) az nem tetszik neki, ahogy a fosztogatás vagy jobbágy hazahajtás sem.
Alayen-t eleve fel nem venném semmilyen csapatba (amúgy sem jó sok mindenre), Firentis is a kihagyandó (utálja a harcolgatást és még pluszban vannak egyéb nyûgjei is) karakterek közé tartozik, Bashetur speciel egy kezelhetõbb csóka (max akkor morog ha nincs kaja, késel a zsolddal vagy nagy veszteségeket szenvedsz), Lezalit is könnyû eset (csak kaja legyen és õ el lesz mint a befõtt), Borcha jó nyomolvasó és max akkor morog ha túl nagy veszteségeket sikerül generálnod saját erõidben, Rolf végülis jó gyógyítóvá képezhetõ csak nem szereti a visszavonulgatásokat, Artimenner sem egy rossz választás mindaddig míg el nem buksz pár feladatot, éhezni nem kényszerül vagy sikeresen nagy veszteségeket szenvedsz.
Náluk szerintem kevésbé problémás összeállítás ha Katrin+Borcha+Matheld (na õ nem kedveli a visszavonulgatást)+Nizar+Lezalit+Artimenner kombót használod. Itt a legfontosabb hogy kaja legyen mindig meg kifizessed õket és nem lesz gond. Képezni meg úgyis arra képzed õket amire akarod. Mondjuk bedobod még Rolf-ot (alapból is van némi gyógyító skill számára) és van egy hatékony, nem nagyon problémázó csapatod.
A felvehetõ NPC-knek meg nincs fix helyük. Vándorolnak mindenfelé. Van hogy 2-3 napig is egy városban vannak, van hogy egy hétig is, de az is elõfordul, hogy naponta mászkálgattak új városba. Szóval majd beléjük futsz ne aggódj. 😊
Amiatt sem kell aggódni hogy túl kevesen állsz fel az esetleges alacsony tactics miatt, mert van minimál létszám. Ha meg elsõ körben leabáltál jópár ellenséges katonát, akkor utána már többel fogsz felállni a következõ menetben, míg az õ elõnye csökken és kevesebb védõt fog kiállítani.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az 1.113-nál is az van, hogy a backspace gombra szinte olvashatatlanok a megjelenõ utasítások, sötét alapon sötét betûkkel ez nem csoda.
A kevés taktikai pontot meg nem találom jónak, mert nem az a cél, hogy kevesebbel álljak ki, hanem az, hogy elsõ/második körben csak a hõseim harcoljanak a veszteségek minimalizálása végett. Utána szükségem van minél több katonámra!
Nah ezt a karavánok kirablását akkor kipróbálom. Tudom, hogy nem jó, ha több országgal háborúzok, de így esélyem sincs igazán fejlõdni. Már vagy a 300. napnál tartok és eddig csak lovagi tornák és rabló ellenes hadjárataim voltak. Már van fullos páncélom, lovam, minden és így picit unalmas...
aztán a fegyverforgatás is skkal jobb/kivéve a lándzsa/ stb még1 csmó dolog vasn de nem akarom felsorolni.